ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 19 December 2011

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑΧΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ.

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ «FACEBOOK» http://www.facebook.com/pages/%CE%98%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95-%CE%A4%CE%91-%CE%9F%CE%A5%CE%9A-%CE%9D%CE%91-%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%91%CE%9E%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%98%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%A3-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3/154846487887341

ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

«Περί των Ο.Υ.Κ. , τους νεοψευδελληνες και του κόμματος των απόστρατων ο λόγος! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/blog-post_7538.html »

ΚΑΙ ΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΟΛΙΟ- ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ:

«To απο πανω ποστ δεν το σχολιαζω καν γιατι χρηζει ψυχιατρικης γνωματευσης πρωτα....»


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΣΤΟ «FACEBOOK» ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ.
ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο Α’ ΚΑΙ Ο Β’ ΚΑΙ Ο ΥΠΟ ΕΝΑΡΞΗ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ.

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ – ΖΑΝΑ – ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ – ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΕΡΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ – ΑΛΕΒΙ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ ΜΑΙΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ G.KARAZAFFERI, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΨΕΥΔΟ – ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΗ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ., ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ., ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΩΘΕΙ ΤΑ Ο.Υ.Κ. ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ – ΗΓΕΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΕΞΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΣΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ «ΜΜΕ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ - ΓΕΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ Ο.Υ.Κ. ΣΤΑ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΑ Ο.Υ.Κ. ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΤΟ 2012.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΟΛΟΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις