ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 5 December 2011

Ο.Ε.Α. προς Υπηρεσιες Πληροφοριων του Ισραηλ, Ρωσιας και Ιραν - Περσιας: περι επισπευμένης ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΜΟΣΑΝΤ"
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ Η' ΕΒΡΑΙΣΤI ΑΣΚΕΝΑΖΕΙΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΣΚΑΝΙΑΣ - ΠΡΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

ΠΕΡΣΕΣ - ΙΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΕΙΩΝ Η' ΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΗΡΩΑ ΠΕΡΣΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΙΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ: ΗΤΟΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ.

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΣ - ΙΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ - ΙΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΛΗ ΣΙΙΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΗΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕ (ΚΟΙΝΗ) ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ - ΙΡΑΝ.

ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ.

ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΣΤΗΝ Β' ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ Η ΚΙΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ «PACT OF SHANGHAI» Η' «Ρ.Ι.Κ.» ΗΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ - ΚΙΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ: ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΩΣ
ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ 888 ΚΑΙ 777.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
«ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ».

ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ - ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ - ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «FSB / KGB» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ - ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ - ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΜΑΣ:
«ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.»

«ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ «PACT OF SHANGHAI» Η' «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΕΚΡΗΞΗ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.»

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΜΩΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 150.000.000 ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 150.000.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ C.I.S. Η' «ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ» ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Δ. Η ' USSR.

ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ :

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΑΝΑΛΥΤΗΣ
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α.
ΑΘΗΝΩΝ.

ΒΟΛΟΣ 05.12.2011 ΕΛΛΑΣ

ΤΕΛΟΣ - OVER

Υ.Γ.

ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------

Σχολιου ιστολογιου:

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο από αφυπνισμένο προσωποπανθρωπο φίλο του ιστολογιου:
Με τρίτο παγκόσμιο πόλεμο απειλεί η Κίνα, αν χτυπηθεί το Ιράν! Πλέον βλέπουν οι Δρακονιανοί ότι δεν τους μένει χρόνος και κόβουν σκηνές από το προγραμμά τους, μήπως και προλάβουν.
Θα βάλουν το ΝΑΤΟ να χτυπήσει το Ιράν, ώστε να επέμβουν Ρωσία και Κίνα, και από εκεί, μετά από μια ΝΑΤΟική ήττα, θα ξεσηκώσουν και τον Ισλαμικό άξονα για γρήγορη και τελειωτική αντεπίθεση.
Η ΟΕΑ για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνετε!!
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι Έλληνες;; να δουν τους Κινέζους να κάνουν απόβαση; τότε θα είναι αργά...
Αλλά βέβαια, αφού το προφήτευσαν οι "άγιοι" δρακοδαιμονισμένοι προφήτες, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε,οπότε η μόνη λύση είναι να περιμένουμε την γενοκτονία που μας έχει ετοιμάσει ο "καλός" δρακοαπατεώνας και αρχημαλάκας ΙΑΧΒΕ.
http://www.infowars.com/chinese-professor-threatens-third-world-war-to-protect-iran/
..........................................

Σχόλιο ιστολογιου:
Ακριβώς έτσι και χειρότερα έχουν τα πράγματα φίλε! Οι έλληνες είναι μουδιασμένοι από τα θρησκευτικά χτυπήματα στο μέτωπο διαρκείας χιλιάδων ετών.
Ρε μαλακες νεοέλληνες, ξυπνήστε επιτέλους και αφήστε τους δαιμονισμένους Παισιους και λοιπούς οι οποίοι ήταν σε πλήρη αφασία και καταληψία από δαίμονες και μέσω τεχνολογίας του Σιν - Σιών της Σελήνης! Ενώ βλέπετε ξεκάθαρα πλέον ότι όλα αυτά που γραφούμε περί των κινέζων είναι αληθινά και με στοιχεία, και αντί να ετοιμαστείτε στις νέες, σύγχρονες και τελειωτικές Θερμοπύλες στο πλευρό της Ο.Ε.Α., εσείς κάνετε μουγκα και εθελοτυφλείτε προδοτικως και εσκεμμένα επειδή ο δαιμονισμένος Παισιος είπε ότι τα 200.000.000 κινεζικού στρατού καλώς θα κάνουν και θα πάρουν παραμάζωμα την δύση διότι θα επιβάλουν τον γνήσιο χριστιανισμό! Λες και το πρόβλημα του πλανήτη Γη είναι το πώς θα γίνει όλος ο πλανήτης χριστιανικός (ακόμα και τα φυτά και τα ζώα θα πεθάνουν αν δεν πιστέψουν σε αυτόν. ΓΕΛΩΣ) και το μουνι της μάνας που τον εφεύρε. Είστε μαλακες ρε;Το δέχεστε επειδή το είπε ο Παισιος και ο κάθε Παισιος; Εφόσον δεν είσαστε στην θέση να καταλάβετε αυτή την διανοητική σας αναπηρία η οποία σας κραταει σε αφασία, εσείς θα γενοκτονηθειτε ηλιθιως και η προδοτική στάση σας απέναντι στην Ελλάδα και την ιστορία της θα αφανίσει στο τέλος κάθε τι ελληνικό από προσώπου γης αλλά και την ιδία την Γη στο τέλος από τους κινέζους και τους μογγόλους..
Δείτε και μελετήστε τις ετικέτες στα αριστερά του ιστολογιου περί "Σίνα - Κίνα" και "χριστιανικός δούρειος Ίππος" για να νοήσετε τα αυτονόητα.
ΥΓ
Τα ανώτατα στελέχη - πρώην διοικητές της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ (υποθέτουμε ότι επρόκειτο για ελληνογενείς ψευδοεβραιους) αφυπνισμένοι πλέον από τα κείμενα της Ο.Ε.Α., πήγαν κόντρα με το ραββινικο ιερατείο - κατεστημενο εντος του Ισραήλ και δήλωναν δημοσίως ότι δεν θέλουν πόλεμο με το Ιράν! Ιδου μαλακες νεοέλληνες! Οι αξιωματικοί της Μοσάντ πάνε κόντρα στα σχέδια και οι έλληνες όπως ο γεωπολιτικός αναλυτής (μαϊμού) Δρουγος και λοιποί μαλακιζοντε και αντί να σβήσουν την φωτιά που πάει να ανάψει αυτοί ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Θα επανέλθουμε επί του θέματος και με το κόμμα των απόστρατων το οποίο επινοήθηκε από κινέζικα - σιωνιστικά επιτελεία και το οποίο απαρτίζετε
από γλυφτες και από μασονικά αποσκατα τα οποία ονειρεύονται μαρμαρωμένους βασιλιάδες, κόκκινες μηλιές και Κωνσταντινούπολη και ο νoων νοείτο! (εκτός βέβαια από πολύ ελάχιστους πατριώτες αξιωματικούς οι οποίοι απλά παρασυρθήκαν)

ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ…«ΔΟΛΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ»…!!! ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ…!!!

http://alithiastofos.blogspot.com/2011/12/blog-post_2235.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις