ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 30 December 2011

«Oταν μετενσαρκωθώ θέλω να επιστρέψω ως ανθρώπινος θανατηφόρος ιός!» Τάδε εφη εβραιομογγολος μισέλληνας προδότης Φίλιππος! ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ

http://kerberos-hellas.blogspot.com/2011/12/blog-post_5888.html

Σε όλα επιβεβαιώνετε πλεον η Ο.Ε.Α. Η Ο.Ε.Α. έχει ξετυλίξει όλο το κουβάρι για τους ξενόφερτους μογγολοεβραιους βασιλιάδες (του κωλου) και θα παραθέσουμε αποσπάσματα για τον Φίλιππο στο τέλος της παρούσης ξεκαθαρίζοντας προηγουμένως με τους δικούς μας «πατριώτες» οπαδούς της Χρυσής Αυγής, Στόχου, Ελεύθερης Ώρας, Ανένταχτους Πατριώτες κλπ. οι οποίοι συνεχίζουν να βασιλοφέρνουν προδοτικώς και βλακωδώς… και να στήνουν κωλο σε αυτούς τους οποίους οι έλληνες πατριώτες Αξιωματικοί του 1922 τους είχαν στην λίστα, με τους άλλους 6 προδότες, για εκτέλεση, λόγω εσχάτης προδοσίας στη Μικρασιατική Καταστροφή. Ο ανθέλληνας Φίλιππος είχε διατάξει και τους άγγλους πιλότους να επιτεθούν στην Κύπρο το 1974! Το ακούσατε γαμημένα στελέχη των ως άνω οργανώσεων και κομμάτων ότι σκάβετε ως εφιάλτες μαζί με τους εχθρούς τον λάκκο της Ελλάδος;;;

Λοιπόν εσείς οι οπαδοί των ως άνω στημένων «πατριωτικών» οργανώσεων , τι άλλο θέλετε να φάτε στην μάπα σας για να αφυπνιστείτε και να ξυπνήσετε από τον λήθαργο στον οποίο σας έχουν εγκλωβισμένους σε αυτά τα δόλια και προβοκατόρικα μασονοκινουμενα σινικά-σιωνιστικά μαντριά;

Προτού συνεχίσουμε και μπούμε στο ψαχνό , στο ξεψείρισμα για την επώδυνη αφύπνιση σας , να μας πείτε όλοι εσείς οι γαλουχημένοι και πιστεύοντες σε σάπια και εβραιοσαξονικα ιδεολογήματα, είναι η’ δεν είναι αλήθεια ότι φυλάκιζαν και εξόντωναν τους επαναστάτες και ήρωες του ελληνοτουρκικού πολέμου βγάζοντας τους με κάθε τρόπο από την μέση για να κουβαλήσουν ξενόφερτους ανθέλληνες υποδυόμενους τους «έλληνες βασιλιάδες» και πρίγκιπες, ενώ κατέχουν αυτά τα αξιώματα δίχως αξιοκρατία αλλά με κληρονομικότητα και στην ουσία πρόκειται για ζάπλουτους τεμπέληδες που πίνουν το αίμα του λαού και προδίδουν την ελλάδα; Όποια προδοτικά φιλοβασιλικά και στημένα παλιοτόμαρα από εσάς κάνουν λυσσαλέες σκέψεις για να ανταπαντήσουν την ως άνω ερώτηση, τους προειδοποιούμε να μην μπουν στον κόπο διότι έως το τέλος της παρούσης θα έχουν σπάσει το κεφάλι τους στον τοίχο.

Πείτε μας και εσείς οι της μασονοκινουμενης ναζιστικής Χρυσής Αυγής, είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι οι ναζιστές και οι φασίστες επιτέθηκαν στην ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, τους οποίους φασίστες και ναζιστές απέκρουσαν οι έλληνες ήρωες στρατιώτες και οι ήρωες Στρατηγοί Παπάγος και Μεταξάς, άπαντες αντιναζιστες και αντιφασίστες, τους οποίους το κωλογαμημενο σύστημα τους υβρίζει έως σήμερα και τους έχει φορέσει τις ταμπέλες των τάχα ναζιστών και φασιστών και δικτατόρων (σχήμα οξύμωρο). Πως γίνετε ρε εσείς οι κοιμισμένοι και τραμπούκοι της ναζιστικής ανθελληνικής Χρυσής Αυγής να υποστηρίζετε την κινεζοθιβετιανικής προελεύσεως ιδεολογία του ναζισμού η οποία ήταν και η αιτία (σε συνεργασία με τους έλληνες μασόνους προδότες) να γενοκτονηθουν χιλιάδες έλληνες σε αλλεπάλληλες γενοκτονίες και εν ψυχρώ εκτελέσεις όπως στα Καλάβρυτα και αλλού από γερμανοεβραίους δήμιους με κατάληξη -μπέργκερ; Απάντηστε ρε προδοτικά τομάρια της κινεζοεβραικής ναζιστικής διεθνούς, απόγονοι των δοσίλογων της κατοχής!
Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου για τον σατανικό μασονοκινούμενο ρόλο και υποδομή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και των συναφών οργανώσεων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_2277.html

Και για να μη προλάβετε να βγάλετε κιχ, σας προλαβαίνουμε και λέμε ότι τα ιδια σκατά ισχύουν και για τους αριστεριζοντες (εθνικοσοσιαλισμός και διεθνοσοσιαλισμός τα ίδια εβραικά συμπαιγνιακά σκατά!!!):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

Όλες οι ιδεολογίες οι οποίες επικρατούν τουλάχιστον τα τελευταία 2.000 χρόνια, είναι κινεζο-εβραικώς στημένες και αυτό ισχύει ΚΑΙ για την σιχαμερή δημοκρατία-οχλοκρατία:

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

………………..
Ερχόμαστε στον άλλο προβοκάτορα τώρα τον τουρκαλβανο του ΛΑ.Ο.Σ. KARA ZAFFERI ο οποίος είναι συμπαιγνιακός «παίχτης» με τα λοιπά ανθελληνικά κόμματα ΚΑΙ με αυτό της «χρυσής αυγής» ήτοι όλοι τους είναι συγκοινωνούντα δοχεία ανθελληνισμού.

Όπως συγκοινωνούντα δοχεία είναι και οι τάχα «ανένταχτοι πατριώτες» …του κώλου, οι οποίοι μας κατέβαζαν τα επαναστατικά και αφυπνιστικά κείμενα από το FaceBook, οι οποίοι προωθούν και αυτοί τον «Στόχο» στην ιστοσελίδα τους, και ο «Στόχος» με την σειρά του συνδέεται από παλιά ως ανεπίσημη εφημερίδα της «Χρυσής Αυγής», δηλαδή από τότε που ήταν μια ασπρόμαυρη κωλοφυλάδα ενώ όπως βλέπετε σήμερα ο «Στόχος» είναι με χρωματάκια και όμορφους φραμπαλάδες διότι η «Χρυσή Αυγή» αρχίζει και μπαίνει πλέον στο πολιτικό παιχνίδι προωθούμενη από τα σινοσιωνιστικα κέντρα Λονδίνου και Κίνας.

Αναγνώστες ένα να ξέρετε και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας :

Οι ως άνω (μασονοκινουμενες) «πατριωτικές» οργανώσεις καθώς και ιστολογια τύπου «Εθνικά θέματα (της Κίνας)» κλπ, επιτέθηκαν στον Καρατζαφέρη ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τον λόγο του ότι ο Καρατζαφερης είχε κάνει τις κωλοτουμπες και έπαψε να λέει για ανακατάληψη της Κωνσταντινουπόλεως και για επιθετικές εκστρατείες σε κόκκινες μηλιές στα βάθη της Ασίας – Κίνας. Μετά από το ξεβράκωμα όμως από την Ο.Ε.Α. ανασυντάχθηκε ο αντίπαλος και έπαψε να κάνει τέτοιες δηλώσεις ώστε να γίνουν οι συνειρμοί ότι η Ο.Ε.Α. τάχα ψεύδεται και να εφυσυχαστούν οι υπναλέοι νεοέλληνες!

Όλες οι ως άνω κρυφοσιωνιστικες οργανώσεις στην ουσία είναι θανάσιμοι εχθροί του Ελληνισμού με μάσκα πατριωτισμού διότι επιδιώκουν αυτές τις προβοκατόρικες κινήσεις από την Ελλάδα και ονειρεύονται νέο βυζάντιο με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, μέχρι σε σημείο που η κοινή δρακονιανή δαιμονική παραφροσύνη τους να έχει βλέψεις για εκστρατείες μέχρι στην Ασία («Κόκκινη μηλιά») εναντίον του κολοσσού που λέγεται άξονας Ρ.Ι.Κ. Ρωσία – Ισλάμ –Κινα, κάτι που φυσικά θα σημαίνει όχι μόνο το οριστικό τέλος της ελλάδας κατά προτεραιότητα αλλά και το τέλος του υπόλοιπου πλανήτη πλην Κίνας+Κορέας.

Εδώ να επισημάνουμε όμως ότι ο Καρατζαφερης τους είχε προετοιμάσει και τους είχε προειδοποιήσει για τις κωολοτουμπες του στα ίσια εδώ και χρόνια, πράγμα το οποίο πέρασε απαρατήρητο από τα χαμηλόβαθμα και απλά στελέχη των ως άνω οργανώσεων και κομμάτων (όχι όμως και για τα ανώτατα μυημένα στελέχη των ως άνω οργανώσεων). Συγκεκριμένα ειπώθηκε σε συγκέντρωση της κεντρικής επιτροπής σε μια αίθουσα, όπου χαράσσοντας την δόλια στρατηγική που θα ακολουθήσει στο μέλλον ανάφερε ότι θα προβεί σε μελλοντικές κωλοτούμπες – καιροσκοπισμούς - μπλόφες, για τις οποίες τους κάλεσε να μην θορυβηθούν, διότι θα γίνουν με τελικό στόχο το ΛΑ.Ο.Σ. να πάρει την πλήρη εξουσία!! Τα συγκεκριμένα έγιναν γνωστά και ειπώθηκαν δημοσίως από τον Καρατζαφέρη ενώπιων μεγαλοστελεχών του κόμματος σε συγκέντρωση στις αρχές της δεκαετίας του 2000, στο κανάλι του «Τηλεάστυ».

Δείτε εδώ η Ο.Ε.Α. πως είχε ξεβρακώσει τον «Στόχο» από τότε:
Προδοτικος ρολος της εφημεριδος «Στοχος» https://rapidshare.com/files/949225399/prodotikos_rolos_Stoxou.rar

Γι αυτό να πάρει θέση η φιλοβασιλική εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ», η οποία ονειρεύεται και αυτή εκστρατείες σε κόκκινες μηλιές, πράσινες αχλαδιές και Κωνσταντινούπολη, και αν δεν το πράξει θα αποδειχτεί ότι ακόμα από τότε και έως σήμερα έχουν την ίδια συμπαιγνιακη γραμμή από τότε και αποτελεί στην ουσία το «μακρύ χέρι» του Καρατζαφερι διότι τώρα που ο Καρατζαφερης είναι με το ένα πόδι στην κυβέρνηση, έτσι και αλλάξει νότα και δείξει τα πραγματικά του σχέδια για προβοκατόρικους επεκτατισμούς, τότε θα δείτε ότι όλοι θα ξεχάσουν τις κωλοτουμπες και τους καιροσκοπισμούς του και θα τρέξουν από πίσω του σαν τα δρακονιανώς δαιμονισμένα ζόμπι… ποιοι; οι ξεβράκωτοι παρηκμασμένοι ημιθανείς νεοέλληνες πλέον που ονειρεύονται οι ταλαίπωροι το ανθελληνικό βυζάντιο ενώ γνωρίζουν από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. ότι κάτι τέτοιο θα είναι και η χαριστική βολή ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ η οποία θα γενοκτονοθει με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ κατά τις καταγαμημενες προφητείες (διάβαζε γενοκτονικα προγράμματα) της ανθελληνικής και γενοκτονικης Αγίας Γραφής η οποία στα μούτρα τους βρίζει τους έλληνες ως ΣΚΥΛΙΑ και στα μούτρα μας λέει ότι θα γενοκτονηθουν τα 2/3 του πλανητη από τα 200.000.000 κινεζικού στρατού… επειδή έτσι του καύλωσε μια μέρα του πουστοψευδοθεου της Σελήνης Σιν – Σιων - Γιαχβεχα.

Περι δημοσιεύματος Α1 (ΞΕ-ΚΙΝΑ) και περί Δόγματος Τίγρη και Δράκου της Δρακονιανής Σιν-Σιών-Σινας-Κίνας http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html

Όλες οι ως άνω οργανώσεις και κόμματα είναι φιλοβασιλικά!

Ερχόμαστε στο κυρίως «πιάτο» περί των μισελλήνων εβραιομογγολων βασιλιάδων του κώλου.
Και προτού παραθέσουμε το απόσπασμα από το κείμενο της Ο.Ε.Α. σας λέμε και αυτό:
Σε περίπτωση θανάτου των προδοτών φυγάδων εβραιοσαξόνων (και άρα μογγόλων) Κωνσταντίνου και Παύλου Γκλύξμπουργκ στο Λονδίνο, την βασιλεία της Ελλάδος διεκδικεί ο βασιλικός σύζυγος της Αγγλίας φίλιππος και ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας διότι ο Φίλιππος φέρει τον τίτλο «πρίγκιπας της Ελλάδος» ως γιος του «πρίγκιπα της Ελλάδος» Ανδρέα ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο από ελληνικό στρατοδικείο για έσχατη προδοσία στο πόλεμο 20-22 και ο οποίος ήταν γιος του βασιλιά Γεωργίου Α’.
-----------------
Πως; Ιδου πως : Ενώ η «Βασιλομητωρ» εβραιομογγολα μισσεληνικη δηλητηριωδης κομπρα Ελισσαβετ καταγεται από τον ψευδονυμο οικο «WINDSOR», ο συζυγος της, Φιλιππος (PHILIP) είναι υιος του «ελληνα» πριγκηπα Ανδρεα (ANDREW) Holstein Glücksburg αδερφου του βασιληα Κωνσταντινου Α’. Ο Ανδρεας ειχε διορισθει από τον βασιληα αδελφο του το 1921, ως διοικητης του Β’ Σωματος Στρατου του ελληνικου εκστρατευτικου Σωματος Μικρας Ασιας. Γραφει ο Νικος Μακρυγιαννης στην σελιδα 158 του βιβλιου του «Οι Πρωθυπουργοι της Ελλαδος»:
«Η επαναστατικη επιτροπη (αποτελουμενη από τους Σ. Γονατα, Ν. Πλαστηρα, Λ. Σακελλαροπουλο, Α.Γεροντα, και Χατζηκυριακο αφου διεταξε την εκτελεση της θανατικης ποινης του Εκτατου Ειδικου Στρατοδικειου εναντιον των Δ. Γουναρη, Ν. Στρατου, Γ. Μπαλτατζη, Ξ. Στρατηγου, και Γ. Χατζηανεστη (Αρχιστρατηγου) δια «εσχατη προδοσια» στις 15 Νοεμβριου 1922 στο Γουδι Αττικης) μαλιστα ειχε σκοπο να συνεχισει τις καταδικες (και εκτελεσεις θανατικων ποινων) με πρωτον υποψηφιο στον καταλογο τον (εβραιοσαξονα μογγολο) πριγκηπα Ανδρεα (Holstein Glücksburg, αδελφο του τοτε βασιλεως Κωνσταντινου Α’ και υιο του Βασιληα Γεωργιου Α’ Holstein Glücksburg της Ελλαδος) με την κατηγορια ότι στις 27 Αυγουστου του 1921 ενώ ελαβε εντολη ως Διοικητης του Β’ Σωματος Στρατου να εκτελεσει ορισμενον ελιγμο επιθεσεως μαζι με τα ελληνικα Α’ και Γ’ Σωματα Στρατου κοντα στον Σαγγαριο (εναντιον του Τουρκικου Στρατου) αυτος δεν υπακουσε και διεταξε αντιθετη μετακινηση (οπισθοχωρησεως η οποια ανοιξε «κερκοπορτα» - ρηγμα – κενο στο κεντρο του ελληνικου μετωπου της γραμμικης παραταξεως: Α’ – Β’ – Γ’ Σωματα Στρατου, το οποιο προκαλεσε ανατροπη αυτου του μετωπου από τον τουρκικο στρατο).

Όμως η δραστικη επεμβαση του Αγγλου (Αγγλοεβραιου) ναυτικου Ακολουθου στην Αθηνα Πλοιαρχου Τζεραλντ Ταλμποτ (GERALD TALBOT), που ειχε ερθει με ειδικες εντολες του (εβραιοσαξονα Λορδου) Κωρζον (KOWRON) συνετελεσε ν’αποφυγει την καταδικη. Αλλωστε ο Θ. Παγκαλος σαν μελος της κυβερνησεως ειχε υποδειξει στο Στρατοδικειο να αποφυγουν την καταδικη του Πριγκηπα Ανδρεα». (Ολες οι παρενθεσεις εχουν τεθει από την Ο.Ε.Α.)
Ο ιστορικος Νικος Μακρυγιαννης, ως οργανο της ελληνοεβραικης βουλης (Αβουλιας) των ελληνων, δεν γραφει ολη την αληθεια η οποια είναι ότι, όταν ο αρχιπροδοτης του ελληνικου μετωπου της Μικρας Ασιας του 1921 «ελληνας» πριγκηπας Ανδρεας, επεστρεψε πρωτος στην Ελλαδα εγκαταλειποντας τον ελληνικο στρατο να σφαγει στον Σαγγαριο Τουρκιας, ο αδελφος του, «Βασιληας» Κωνσταντινος Α’, υιος του Γεωργιου Α’ ως πρωτου Βασιληα της Δυναστειας HOLSTEIN GLÜCKSBURG στην ελλαδα (μετα την εκδιωξη του Οθωνα Α΄OTTO or OTTO-MAN η’ Οθωμανου WITTELSBACH εβραιοσαξονα μογγολου εκ μογγολικης Βαυαριας), διορισε τον πριγκηπα Ανδρεα Διοικητη του τοτε Ε’ Σωματος Στρατου Ιωαννινων (5th Army Corps of Ioannina). Μετα το κινημα των Πλαστηρα και Γονατα Συνταγματαρχων Ηρωων του πολεμου Μικρας Ασιας το οποιο ανετρεψε τον Βασιληα Κωνσταντινο Α’ Holstein Glücksburg ο οποιος θρασυδειλως διεφυγε στην Ιταλια (είναι χαρακτηριστικο των θρασυδειλων εβραιων Holstein Glücksburg να διαφευγουν κρυφιως προς Ιταλια), η «επαναστατικη επιτροπη» με προεδρο τον Πλαστηρα καθαιρεσε ατιμωτικως τον «Πριγκηπα» του εβραικου πρωκτου Ανδρεα από ολους τους στρατιωτικους βαθμους και τον εσυρε ενωποιων του εκτατου ειδικου στρατοδικειου Αθηνων το οποιο τον κατεδικασε σε θανατο δια «Εσχατη Προδοσια» και «Προδοσια της Χωρας».

Ενώ ηταν φυλακισμενος ως μελλοθανατος, επενεβη ο αγγλοεβραιος TALBOT και αλλοι στρατιωτικοι Ακολουθοι αλλων Πρεσβειων στην Αθηνα, με αποτελεσμα η κυβερνηση του Συνταγματαρχου Γονατα να τον απελασει ατιμωτικως από την ελλαδα, στερωντας του όλα τα πολιτικα δικαιωματα («Πολιτικο Νεκρος» - «Politicaly Defungt»), την ελληνικη ιθαγενεια, κάθε Βασιλικο – Πριγκηπικο Αξιωμα, και δικαιωμα βασιλικης διαδοχης στον θρονο της ελλαδος. Ο Ατιμασμενος Εξευτελισμενος Προδοτης Απατρις πλεον «Πριγκηπας της Ελλαδος» Ανδρεας εβραιοσαξονας μογγολος HOLSTEIN GLÜCKSBURG, τελικως κατεφυγε (που αλλου;) στο Λονδινο οπου νυμφευφεις μια ομοια του εβραιοσαξονισα μογγολα γεννησε τον σημερινο «Βασιλικο συζυγο» της Ελισσαβετ της Αγγλιας, Φιλλιπο, «Αρχιστρατηγο της Αγγλιας».
Αποτελει ΟΝΕΙΔΟΣ δια τον Αγγλικο Στρατο και δια ολους τους πολιτες της Αγγλικης κοινοπολιτειας (Καναδα, Αυστραλιας, Αγγλιας, Νεας Ζηλανδιας, κλπ)το ότι ο «Βασιληας» και «αρχιστρατηγος» της Αγγλιας Φιλιππος είναι υιος ενός ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ τον οποιον οι ελληνες εξευτελισαν, καταδικασαν εις θανατον, και λογω ξενων πιεσεων δεν τον σκοτωσαν, όπως του αξιζε ΑΠΟΛΥΤΩΣ, αλλα τον απελασαν ως αναξιο ακομη και μιας ΕΝΤΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΝΗΣ.-

Η εβραιοσαξονικη μισελληνικη μογγολικη δηλητηριωδης κομπρα του ψευδωνυμου οικου «Windsor», βασιλισσα της Αγγλιας Ελισσαβετ (Elizabeth), και ο εβραιοσαξονας μισελληνας συζυγος της, Φιλιππος «Πριγκηπας της Ελλαδος» μογγολος του Δανογερμανικου οικου OLDENBURGK SÖNDERBURG SACHS SCHLESWIG HOLSTEIN GLÜCKSBURG η’ ψευδωνυμως «CHRISTIANS», ως ΑΤΙΜΟΣ ητοι ΑΝΕΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ και ΑΝΕΥ ΑΝΔΡΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, προιον ΑΠΟΒΟΛΗΣ (Miscarriage), και υιος εξαβλωμα του εβραιοσαξονα μογγολου Ατιμου Προδοτου Ανδρεα HOLSTEIN GLÜCKSBURG «Πριγκηπα της Ελλαδος», τον Ιουλιο του 1972 ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ προς τους πιλοτους της αγγλικης πολεμικης αεροποριας να μεταβουν εις την Τουρκια δια να επανδρωσουν τα τουρκικα πολεμικα αεροσκαφη (λογω πληρους ανικανοτητος των τουρκων πιλοτων), δια να επιτεθουν τον Ιουλιο του 1974 με αληθινα πυρα εναντιον του ελληνοκυπριακου στρατου και εναντιον του ελληνικου στρατου της «ΕΛ.ΔΥ.Κ.» η οποια εσταθμευε στην Κυπρο, εις τα πλαισια ΠΛΑΣΤΗΣ – ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ώστε να δυνηθει ο τουρκικος στρατος να αποβιβασθει και να καταλαβει την μιση Κυπρο, όπως και εγινε (!!!), σκοτωνοντας ελληνοκυπριους και ελληνες στρατιωτικους, σκοτωνοντας και βιαζοντας χιλιαδες ελληνοκυπριους, και εξαφανιζοντας χιλιαδες μεχρι σημερα αγνοουμενους ελληνοκυπριους σε τουρκικα στρατοπαδα συγκεντρψσεως και γενοκτονιας ητοι ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (!!!)

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Β ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕΛ. 36-
Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
http://www.easy-share.com/1915289897/ΤΕΛΙΚΟ+ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.rar

Περι Αγγλων πιλοτων εναντιον Κυπρου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_06.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/1974.html

Η wikipedia ψεύδεται όταν γράφει ότι τάχα αυτός παραιτήθηκε των δικαιωμάτων στον ελληνικό θρόνο διότι προτού τον απελάσουν από την ελλάδα οι έλληνες, τον καθέρεσαν εξεφτυλιζοντάς τον. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%82,_%CE%94%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%95%CE%B4%CE%B9%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις