ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 27 December 2011

ΓΙΑΧΒΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 – ΣΤΗΝ "ΠΥΡΑ" ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΑ ΧΑΡΤΙΑ

Το παρακάτω κείμενο που θα διαβάσετε γράφτηκε με αφορμή το facebook και όχι μονο οπου οι εκει χριστιανοταλιμπαν νεοχριστιανοι «σούφι», δηλαδη οι σχιζοφρενικοί χριστιανοδωδεκαθειστές του ΛΑ.Ο.Σ - Εψιλον 666 επικαλούνται τα παρακάτω ψευδεπίγραφα που τα έχουν ως σημαία τους:

«««Ήσαν δε τίν ές Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή ούτοι ουν προσήλθον Φιλίππω από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και πρώτουν αυτόν λέγοντες, Κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα, και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού. Ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΛΛΑΣ ΓΑΡ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙ, ΦΥΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΘΕΙΟΝ ΗΚΡΙΒΩΜΕΝΟΝ. ΛΟΓΙΣΜΟΝ ΑΠΟΤΙΚΤΟΥΣΑ ΟΙΚΕΙΟΥΜΕΝΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΝ.»
Καινή Διαθήκη , Ιωάννη ΙΒ' 20-23

"Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην."
Εδάφιο από κρυμμένο χειρόγραφο που ανακάλυψε στα αρχεία του Βατικανό ο Ευσέβιος ο Πάμφιλος επίσκοπος Καισαρείας (265-340).
Πρόκειται για τη συνέχεια της φράσης "Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου" ειπωμένη από τον Ιησού Χριστό, όπως αναφέρεται στο ευαγγέλιο του Ιωάννη. Το υπόλοιπο του εδαφίου είχε αφαιρεθεί από το κείμενο του ευαγγελίου.»»»

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Η Ο.Ε.Α. ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ
"ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Η
ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ Η ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Η «Ο ΔΟΞΑΖΟΝ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Η «Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΣΩΖΕΙ» ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΩΣ «ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ».. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ (ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ) ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ
ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ (ΤΑΧΑ) Ο «ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»..

ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΟ" ΥΦΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ (ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ
ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟ (ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ) ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤOΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ (ΚΩΛΟΓΕΡOΙ) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΙΟΝ - ΕΔΑΦΙΟΝ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΗΛΘΕΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ "ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΙ "ΝΕΟΧΩΡΙΩΝ" ΚΑΙ "ΝΕΟΕΔΑΦΙΩΝ" ΚΩΛΟΓΕΡOI - ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ «ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙEΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝHΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚHΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ-ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ... ΠΟΤΕ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Ο "ΕΔΡΑΖΟΜΕΝΟΣ" ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ
ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΑΧΑ
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΔΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ.. (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ)

Σημ. ιστολογίου:
Διότι πως ειναι δυνατον να εκθειαζε την ελληνική επιστημη και τον οθρολογισμό(!!!) ο ραββίνος γιεχοσουβα απο τη στιγμη που στην επισημη εβραικη "αγια" σατανική αντι-επιστημονική γραφη λεει: "μακαριοι οσοι δεν ειδαν και πιστεψαν" (Κατά Ιωάννην, 20: 29) (!!!), αυτο το χωρίο ειναι καθαρα αντι-επιστημονικο και σε πλήρη αντίφαση που το άλλο ψευδο-νεο-χωρίο που παρουσιάζουν, διοτι η επιστημη βασιζεται στην παρατηρηση και στο πειραμα για να βγουνε τα επιστημονικα πορισματα & θεωρηματα, διοτι οπως ελεγε και ο Μυσων ο Χηνευς ενας απο του μεγαλους ελληνες σοφους της αρχαιοτητας: δεν πρέπει να ερευνούμε τα γεγονότα ξεκινώντας από τις αιτίες, αλλά τις αιτίες ξεκινώντας από τα γεγονότα! Αυτό είναι βασική θεμελειώδη αρχή της επιστήμης!
Και αρα το νεο-εδαφιο αυτο που ανακάλυψαν και χρησιμοποιουν και το έχουν σαν σημαία τους οι αποβλακωμενοι θρησκευόμενοι νεοελληνες σουφιστες (χριστιανοδωδεκαθειστές) νεοχριστιανοι στο facebook και αλλου, ειναι πλαστο και ψευδεπιγραφο ωστε να δημιουργησει τον τρελο σχιζοφρενικο χριστιανοδωδεκαθεισμο, ως παρανοικο συγκερασμο μεταξυ ιερατειων εβραιοχριστιανισμου και ιερατειων (ψευτο-)δωδεκαθεου θρησκευτικού.. και ως προβοκατορικη νεοθρησκεια του ΛΑ.Ο.Σ. 666 επινοημενη απο την θεοσοφικη εταιρεια (-Μ.Τ.Μ) με Κινεζική καθοδήγηση μέσω της τεκτονικής -Α.Ο.Α. Λονδίνου.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΔΡΑΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙ
ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΔΟΞΑΖΟΜΕΝΩΝ»
ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΟΥ
ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ (ΧΩΡΙΑ) ΤΟΥ ΣΤΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ» - ΚΑΚΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΙ ΣΤΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΚΑΓΓΕΛΙΑ» ΟΤΙ Η «ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΩΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΣΤΙ».. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ... ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ (ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΟΜΟΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ... ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΜΑΥΡΕΣ) ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΨΑΛΕΙ ΟΤΙ ΟΙ «ΣΟΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ».. (!!!) ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΑΧΑ «ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ» - ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ... ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΧΩΡΙΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ
ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΝΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ XAM ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ XAM ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ NΩE, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ» ΒΡΩΜΕΡΑΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΓΡΑΦΗΣ ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ: ΕΞΗΓΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ» ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΗΣ …ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΗ ΚΟΒΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΑΘΗΚΗ (ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ) ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΟΥ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΕΘΝΟΣ» ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΟ Ζ' ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ «ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΙΚΟΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΗ ΑΖΩΤΟΣ, ΑΣΚΑΛΩΝ, ΤΥΡΟΣ, ΣΙΘΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΠΩΛΟΥ ΟΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΑΙΔΟΥΡΟΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΒΕΛΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ) ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΚΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ - ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ:


«ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΑΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΠΑΡΕΙΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ - ΠΑΡΕΙΑΝ.»
ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΝ ΑΡΕΤΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ «ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ: ΤΟ ΝΑ ΑΜΥΝΟΜΑΣΘΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.

Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ». ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΟΓΜΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ 50.000 ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1453.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΕΜΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΕΘΝΟΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΛΕΞΙΣ «ΕΘΝΟΣ» ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΕΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΑΚΙΑΣ - ΣΑΟΥΛ ΩΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ - ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΡΑΒΒΙΝΙΚΟΥ ΣΑΧΝΧΕΝΔΡΙΝ ΤΩΝ 72) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ (ΜΕ ΔΟΛΙΩΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΙΜΩΝ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΑ - ΕΔΑΦΙΑ ΟΠΩΣ «ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΣΙ» ΕΝΟΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΝ ΓΕΝΗΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ - ΖΕΥΣ (!!!) ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΔΡΑΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΞΟΜΑΝΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Η' ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ) ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΩΝ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΛΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΑΠΑΙΤΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ 65.000.000 ΕΤΗ (ΕΠΟΧΗ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟ - ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ) ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ 13 ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΥΠΕΡΠΥΚΝΟΥ ΚΟΚΥΓΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ !!!

ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΝΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΟΞΥΜΩΡΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΊ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΩΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΓΛΑΡΩΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΛΑΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΟΙΤΟΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΡΙΑΣ Η' «ΠΑΝΑΓΙΑΣ» Η' ... ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΩΣ ΙΕΡΑ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ …ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ


Υ.Γ. 1
ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 120 ΣΩΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΜΕΣΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ. ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΛΟΓΟΣ»;; ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΙΕΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ (ΤΑΧΥΔΑΧΤΥΛΟΥΡΓΩΝ) ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ – (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ) ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ). ΙΔΕ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ» ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ».

Υ.Γ. 2
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ – ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΙΜΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ ΑΠΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΝΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΤΗΝ 25Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ…

ΤΕΛΟΣ. ΟΒΕΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΛΕΤΗ:

ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «Ἀντισιωνιστής εἶμαι καί ὄχι ἀντισημίτης»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

ΓΙΑΧΒΟΥΓΕΝΝΑ Ή ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ;
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ,ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Ή ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ;
http://innoutworld.blogspot.com/2011/12/blog-post_25.html

Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους και μην εθελοτυφλείτε!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html
Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

Ενοχη ελληνικων αρχων σε αρχαιοκαπηλια - προσοχη!!! Κειμενο επωδυνης αφυπνισης!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_7592.html

Πάρτε ένα δείγμα από τις διδασκαλίες του υιού του δρακονιανού σιν-σιων-σίνα-γιαχβέ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ "ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΖΟΜΠΙ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

Σεληνιακό Μέντιουμ Παϊσιος: Προγραμματιστής των Γλύξμπουργκ-Βαρθολομαίου και του "Δώρου" Κων/πολη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_2594.html

Περι Αβραάμ ή Χαβρα-Χαν και Βαρθολομαίο - Δώρο για Μπουμπούκο από την Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_8743.html

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_172.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις