ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 14 April 2013

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...!!! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...!!!
http://www.stoxos.gr/2013/04/blog-post_9656.html


Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ (ΔΥΤΙΚΟΥ) ΚΟΣΜΟΥ (ΔΥΤΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΗΠ-Ε-Ι) ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ Ο.Η.Ε (ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΤΗΝΟΥΝ "ΥΠΕΡΟΧΑ" ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΑΣΘΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ "ΡΙΚ" 888 Ή ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ. ....

ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΩΝ 15.000.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ - ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟ HMI - ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ !!!! (ΚΑΙ ΟΙ 15.000.000 ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ;; ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ..."ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ;;)

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΩΣ "ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΔΩΡΟ" Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "ΒΑΣΤΡ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΥΠΟ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΩΣ "ΔΩΡΟ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666" ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΝΕΑ (ΜΙΚΡ)ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΚΑΙ ....ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΧΛΑΔΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (!!!!) ΩΣΤΕ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ "ΡΙΚ" (ΡΩΣΙΑ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΤΑ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΛΙΟΥ), ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666 ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΛΠ).
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ ΛΕΣΒΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ;;; (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;;;) ..ΣΤΗ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ (ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ) Ή ΣΤΗΝ ΠΑΝ-ΓΙΑΧΒΙΑ;; (ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ) ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΦΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΦΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ" (ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΞΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ) ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΟΥΦΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ - ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "666" ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΤΖΙΧΑΑΝΤ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΡΙΚ" (ΡΩΣΙΑ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑ 888) ΚΑΙ ΚΟΡΕΑ 777 (ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ (ΔΥΤΙΚΟΥ) ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ)
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ" ΟΕΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ (ΕΒΡΑΙΟΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΝΑΤΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΣ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ..(ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ), ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΟ "666" ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΝΙΚΗΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ - ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΡΑΤΑΙΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΙΩΝΙΑ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ (ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΕΛΛΑΣ, ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ, ΚΛΠ) ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΝ ΣΕ ΙΕΡΟ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ/ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ)...ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΗΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. (ΣΗΜΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ...ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"(ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ) ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝ -ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕΧ ΩΣ ΣΑΤΑΝΑΣ , ΔΙΟΤΙ Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΕΚΕΙ ΩΣ "Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ". ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕΧ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΈΜΜΕΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟ - ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΔΙΑ - ΖΕΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΣΑΤΑΝΑΣ = ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΣ, ΑΚΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο "ΓΑΜΟΣ" ΓΙΑΧΒΕΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ.

ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!!!!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις