ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 7 April 2013

Η " ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΑΠΟΛΛΩΝΟΣ " Α. ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΖΩΝ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ , ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ . ----

Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΑΠΑΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ END TOY FACEBOOK " TO ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ " ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ Η ... " ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ " Α. ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝD , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ .ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ . --------
ΕΚΕΙ ΨΕΥΔΩΣ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ " ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ " , ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ " ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ " ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ " ΚΑΙ ΠΕΡΙ " ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ " ΚΑΙ " ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΛΕΥΚΗΣ -- ΜΑΥΡΗΣ -- ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ " ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ , ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ . -------------- 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝD ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝD , ΔΙΟΤΙ Η ΟΕΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ " ΤΗΣ END , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ , " ΕΨΙΛΟΝ 666 " , " ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666 " , " ΛΑ.Ο.Σ. 666 " , ΚΑΙ ΜΠΕ'ΞΗ 666 . ---- 

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ . Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ .---------

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝD . ----
THE END OF THE END .....-----------

TO ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ . --

----------------------------------------
----------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ << ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ>>, ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΝ (ΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ)  ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΩΘΕΝ (UCK, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΕΣ ΜΕ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ)!!

ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ Α. ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ "ΜΑΤΙ" ΠΛΕΟΝ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ....
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ!
ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΤΑ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΜΕ ΛΟΙΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ "UCK" ΚΑΙ  'UCC" ΣΕ ΚΡΥΠΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΩΝ "200.000.000 ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ" ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ :

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
http://www.youtube.com/watch?v=vefeXurZIIM

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ  ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ "ΟΗΕ" (ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η END ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α....ΓΕΛΩΣ)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΣΑΥΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ END (ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η END ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ...ΤΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΧΕΛΩΝΕΣ (ΕΤΣΙ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑΧΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΧΕΛΩΝΩΝ;;)


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ END ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ "ΟΗΕ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ END


ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://kerberos-hellas.blogspot.de/2012/11/666.html ΟΠΟΥ Ο ΟΗΕ ΠΡΟΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!  ΑΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "END" ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α.!!!  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!
ΚΑΙ ΕΔΩ http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2012/11/blog-post_2630.html  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΣ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ "ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ" ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666!

Υ.Γ.1
Για να σας λυθει και η απορια για τις διαφημισεις απο τις οποιες "κονομαμε" κατα τα ελεεινα εψιλονιστικα αποβρασματα και καραπουσταρια της ιστοσελιδας "Το ποταμι ειστε εσεις", σας πληροφορουμε οτι για τις διαφημισεις πληρωθηκαμε πριν μια βδομαδα για πρωτη φορα με 10 ολοκληρα ευρω!!!

Υ.Γ. 2 Αρτέμη σώρρα,τις απειλές σου τις γράφουμε εκεί που δε πιάνει μελάνι...συνέχισε να παίζεις με την υπομονή της ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.!


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΜΑΣ:

Αρτέμης Σώρρας ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΖΟΥΣΑΜΕ Τ'ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑΑ ΣΟΥ ΠΟΥ Σ'ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ 30-35 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΦΡΑΓΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ(ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 666 ΚΑΙ ΚΑΡΑ ΤΖΑΦΙΡ ΚΛΠ ΚΑΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΣΟΝΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΔΕΙΣ ΩΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ-ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΔΡΑΚΟΥΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΗΣΟΥΝΑ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΧΑΡΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑ ΤΖΑΜΠΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΟΕΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ,ΑΙΜΑ,ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΦΟΝΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤ'ΑΧΑΜΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ Ν'ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΔΕΙΛΟΙ Ε Σ Ε Ι Σ ΚΑΙ ΔΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ END ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΛΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ'ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Η ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ

http://www.facebook.com/groups/topotami/permalink/490313514350667/


ΣΧΕΤΙΚΑ:

KINΔΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ " Ε.Ν.D. " , ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA KAI TΩΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : JP MORGAN , ROCKFELLER , KAI ROTHCHILD . -----
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2013/04/kin-666-d-cia-kai-t-jp-morgan.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις