ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 27 April 2013

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Β' Σ.Σ > Αντέγραψαν την μελέτη των ΙΣΤΑΜΕ-ΕΛΙΑΜΕΠ για τη Νέα Δομή Δυνάμεων! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ , ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΣ ΤΟ Β ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ " ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΜΠΕΡΕ' " Η' " ΜΠΟΡΝΤΩ' ΜΠΕΡΕΛΙ' " . ----


 *ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ*


Σφοδρή κριτική δέχεται ήδη η Νέα Δομή Δυνάμεων των ελληνικών ΕΔ που παρουσιάστηκε σήμερα στα μέλη της Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς των οποίων την εκτίμηση ζήτησε το defencenet.gr, ενώ μία αποκάλυψη-σοκ ήδη ναρκοθετεί το όλο σκηνικό: Η προτεινόμενη Νέα Δομή Δυνάμεων είναι ακριβές αντιγραφο σε ποσοστό 90% της μελέτης του ιδρύματος ΙΣΤΑΜΕ (του ιδρύματος του ΠΑΣΟΚ για την εξωτερική πολιτική και άμυνα) σε συνεργασία με το περιβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ! 
Σε όλα, δε, τα βασικά της σημεία, όπως αυτό που προβλέπει την κατάργηση του Β'Σώματος Στρατού (η οποία συγκεντρώνει τα πυρά των πάντων) είναι ακριβώς η ίδια. 


Η κατάργηση του Β'Σώματος Στρατού που ήλεγχε τις επίλεκτες δυνάμεις που ήταν ενταγμένες στην 13η ΔΕΕ διασκορπίζει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα τον πλέον μάχιμο και επιχειρησιακό σχηματισμό τις εξεής μονάδες: 1η Ταξιαρχία Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών (1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ, Ρεντίνα), 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «Πόντος» (71η Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ, Νέα Σάντα Κιλκίς) και 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών «Μοράβας» (32η ΤΑΞ ΠΝ, Βόλος).
Δηλαδή καταργείται η "καρδιά" του Ελληνικού Στρατού και η ικανότητα να υπάρξει συντονισμένη απάντηση σε μεγάλης κλίμακος επιχειρήσεις, ενώ σε καιρό ειρήνης καταργείται ο κεντρικός σχηματισμός επιμελητείας των παραπάνω επίλεκτων δυνάμεων.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ διατηρεί μόνο τις ειδικές δυνάμεις της Δύναμης "Δέλτα"μ (ΕΤΑ, Ζ'΄ΜΑΚ, ΔΥΚ, 31 ΜΕΕ) που αριθμούν λιγότερους από 1000 άνδρες.
Πρακτικά αποκλείουν τη πιθανότητα ταχύτατης κλιμάκωσης σε επίπεδο μείζονος εμπλοκής μιας σύγκρουσης. Δημιουργείται μια Δομή Δυνάμεων που καταργεί διοικητικά το μεσαίο επίπεδο εμπλοκής των επιλέκτων δυνάμεων και δημιουργείται ένα χάσμα μεταξύ ειδικών δυνάμεων και των συμβατικών (Πεζικό, πυροβολικό, τεθωρακισμένα κλπ).
Το γεγονός ότι η μελέτη των ΙΣΤΑΜΕ-ΕΛΙΑΜΕΠ προέβλεπε την διοικητική κατάργηση - με ότι αυτό συνεπάγεται - του πλέον ισχυρού σχηματισμού του Ελληνικού Στρατού και εν τέλει αυτό θα ισχύσει, μόνο ανησυχία προκαλεί.
Είναι βέβαιο ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγωιτόπουλος είχε ενημερωθεί για την ύπαρξη της μελέτης αυτής; Γιατί είμαστε βέβαιοι ότι αν γωριζε τους "πατέρες" αυτή της Νέα Δομής, αποκλείεται να την ενέκρινα αβασάνιστα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

kerberos-hellas

http://kerberos-hellas.blogspot.de/2013/04/blog-post_8830.html

--------------------------------------

Επιστολή - Χαστούκι στον Σαμαρά από 6 αρχηγούς ΓΕΝ.Γιατί τον κατηγορούν. ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΣ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΟΜΒΑ!
http://kerberos-hellas.blogspot.de/2013/04/6.html


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΥΓ: ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ - ΝΑΥΑΡΧΟΙ -ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ;ΕΔΩ ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.
Η ''ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙ " ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΑΚΙ ΧΩΡΕΜΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΛΑΨΑΣ ΘΑ ΤΗ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;
H OΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥΓΚΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΧΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ(ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ).ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΤΣΙ..;;;. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ''ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ''ΟΧΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ:





KAI ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ TOΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜOΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ Η' ΓΕΛΑΣΤΕ:



26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις