ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 25 April 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ - ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ...



ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Α.(ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:



Σαμαράς και Βενιζέλος "πήραν σβάρνα" τα εργοτάξια.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=205795&catid=9

 

 ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ "ΛΕΕΙ" ΝΑ ΠΝΕΕΙ ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘI:

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ "Η ΓΑΛΑΡΙΑ".

 

Φιέστα-φιάσκο η επίσκεψη Σαμαρά - Βενιζέλου και εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ σε εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού.

Εχουν μεταφέρει μηχανήματα του "ΜΟΡΕΑ" και του "ΣΒΩΛΟΥ" βαφτίζοντάς τα της "Ολυμπίας Οδού"

Ως πασαρέλα και φιάσκο χαρακτηρίζει ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στην Ολυμπία Οδό «Η ΓΑΛΑΡΙΑ» Θόδωρος Τσελεπής, την σημερινή επίσκεψη Σαμαρά - Βενιζέλου και Τσούκαλη, ως εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, στο Ζευγολατιό, σε εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού.
Ο κ. Τσελεπής καταγγέλλει ότι έχουν μεταφέρει εργαζόμενους από τον «ΜΟΡΕΑ», φορτηγά της εταιρίας «ΣΒΩΛΟΣ» από το λιμάνι της Πάτρας και χωματουργικά μηχανήματα δίχως άδειες, ασφάλειες και πινακίδες, στα οποία έχουν κολλήσει ένα αυτοκόλλητο βαφτίζοντάς τα έτσι μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού.
Στη δήλωσή του ο κ. Τσελεπής αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αν ο Μπεν Άφλεκ γνώριζε τον Σαμαρά θα μπορούσε να σκηνοθετήσει μια νέα επιχείρηση ARGO και να διεκδικήσει εκ νέου το Oscar σκηνοθεσίας αυτή τη φορά για το 2013. Οι χιλιάδες απολυμένοι της Ολυμπίας Οδού πιθανόν να μην την έβλεπαν ποτέ γιατί ακόμα και τα 7 ευρώ για διασκέδαση είναι  περιττά έξοδα όταν δεν έχεις να αγοράσεις τα απαραίτητα.
Την Πέμπτη 25 Απριλίου Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ο Β. Βενιζέλος και ο Ν. Τσούκαλης θα επιθεωρήσουν τα έργα της Ολυμπίας Οδού που επαναξεκινούν.
Αλήθεια βρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ποια Ολυμπία Οδός?
Δεν υφίσταται καμία Ολυμπία οδός κανένα έργο.
Δεν υπάρχει σύμβαση σε ισχύ. Υπάρχει μόνο διακοπή εργασιών και τίποτε άλλο.
Εδώ και μερικές βδομάδες στήνεται το σκηνικό της επιχείρησης εξαπάτησης χιλιάδων ανέργων και των οικογενειών τους. Τι συμβαίνει όμως πραγματικά?
Στην φιέστα που θα παρουσιαστεί ως επανεκκίνηση της Ολυμπίας Οδού μεταφέρονται εργάτες του «ΑΚΤΩΡ» από εργοτάξια του αυτοκινητόδρομου «ΜΟΡΕΑΣ», ντύνονται με γιλέκα της «Ολυμπίας Οδού» βαφτίζονται εργαζόμενοι της «Ολυμπίας Οδού» και θα παριστάνουν πως εργάζονται.
Μεταφέρονται φορτηγά της εταιρίας «ΣΒΩΛΟΣ» από το λιμάνι της Πάτρας, βαφτίζονται φορτηγά της «Ολυμπίας Οδού» και θα κάνουν πως εργάζονται.
Μεταφέρονται χωματουργικά μηχανήματα δίχως άδειες, ασφάλειες και πινακίδες βαφτίζονται μηχανήματα της «Ολυμπίας Οδού» και θα κάνουν πως εργάζονται.
«Προσλαμβάνονται» πρώην εργαζόμενοι της «Ολυμπίας Οδού» που γνωρίζουν τα μέρη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για όσο θα διαρκέσει η φιέστα με την υπόσχεση πως θα προτιμηθούν  όταν ξανά ξεκινήσει η «Ολυμπία Οδός»
Μεταφέρθηκαν 4 τουλάχιστον ημιφορτηγά 4Χ4 κίτρινου χρώματος του αυτοκινητόδρομου «ΜΟΡΕΑΣ» και με πρόχειρο ταμπελάκι «Ολυμπία Οδός» θα κάνουν πως εργάζονται στα εργοτάξια της «Ολυμπία Οδός».
Όλοι αυτοί όταν τελειώσει το σόου Χατζηδάκη-Σαμαρά-Βενιζέλου-ΔΗΜΑΡ θα επιστρέψουν στην κυριολεξία από κει που ήρθαν.
Ας απαντήσει κάποιος. Γιατί δεν μπορεί κανείς να προσλάβει κανένα εργαζόμενο στην Ολυμπία Οδό? Μήπως γιατί δεν υφίσταται έργο? Γιατί μαζεύουν χιλιάδες βιογραφικά σε σύμβαση παραχώρησης που δεν υφίσταται εξαπατώντας χιλιάδες οικογένειες που ζουν δίχως το παραμικρό έσοδο? Γιατί όλη αυτή η φιέστα? Για να παρουσιαστεί ως αξιόπιστος ο υπουργός? Για να δοθεί το αίσθημα της ανασυγκρότησης και της ανάπτυξης? Γιατί παρουσιάζουν ως συμφωνία για επανεκκίνηση κάτι που δεν υφίσταται αφού δεν υπάρχει συμφωνία για χρηματοδότηση από τις τράπεζες? Γιατί μιλάνε για επανεκκίνηση όταν ακόμα οι ίδιες οι εταιρίες δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους για ξαναμοίρασμα του έργου που μίκρυνε μέχρι την Πάτρα?  Γιατί ετοιμάζονται να περάσουν τη νέα σύμβαση παραχώρησης μέσα στο καλοκαίρι?
Μία συμβουλή μόνο. Μην κάνει το λάθος και ζητήσει ο Σαμαράς την άδεια κατεδάφισης της γέφυρας του Μεγανίτη γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αυτά τα λίγα για το σόου Χατζηδάκη-Σαμαρά-Βενιζέλου-ΔΗΜΑΡ και έπεται και συνέχεια…»

www.patrastimes.gr

 ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: OXI ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ,ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ALEXIS TSIPRAS ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ...



26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις