ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 29 April 2013

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΤΥΦΛΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ END.

*ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ *HELLASLEAKS*

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ:

Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ END ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΗ ΡΟΥΣΟ, ΚΛΠ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΡΑΝΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ Ή ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΟΓΓΟΛΟΙ..
ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΙΟΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ ΚΑΙ ΔΑΒΙΔ ΑΙΚ - ΙΣΑΑΚ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΦΑΡΔΕΙΜ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΡΧΙ-ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΤΟ 95% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ END ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΑΣΚΑΝΙΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΑΣΚΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΟΥΣΑΣ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΝ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ, Ο ΑΣΧΕΝΑΖ (ΑΣΧΕΝΑΖΕΙΜ) ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΦΕΘ - ΙΑΠΕΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ (ΙΑΠΕΤΙΚΟΙ). ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙ ΑΣΚΑΝΙΟΙ - ΑΣΧΕΝΑΖΕΙΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ (SEPARATI - ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ) ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΗ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ Ή ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ ΕΚ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΟΥΡ Ή ΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΚΑΝΙΟΙ - ΑΣΧΕΝΑΖΕΙΜ ΛΕΥΚΟΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ - ΔΟΛΩΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΣ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΙΔΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ "SS" ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΙΜΛΕΡ UBERFUHRER - ΙΔΕ ΒΙΝΤΕΟ: http://www.youtube.com/watch?v=Adv8QjkiOsA), ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΙΔΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.Ε. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ = ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ. ΙΔΕ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΛΠ).

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΚΑΝΙΟΙ - ΑΣΧΕΝΑΖΕΙΜ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΛΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΩΝ, ΤΟ "ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ" ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 95%. (ΣΗΜ: Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ “SS” ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΙΜΛΕΡ. ΙΔΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.effedieffe.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9185&Itemid=152 ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ Β' ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΟΜΩΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΖΑΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ (SEPARATI – ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΧΑΖΑΡΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΞΕΒΡΑΙΣΘΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΙ ΑΡΧΙ-ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΗΣ ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΤ (ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ) ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΕΙΜ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.

ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ - ΣΩΡΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΗΘΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ - ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΗΘΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ...ΠΤΩΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ "ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΩΝ" ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΚΑΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΨΕΥΔΟΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ WOZNY® COPYRIGHT KAI ΚΛΕΨΕΙ-RIGHT, ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

ΕΤΣΙ, ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ END, ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ, ΣΩΡΡΕΣ ΚΑΙ CIA , ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΒΕΒΑΙΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΤΥΦΛΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΕΨΙΛΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΕΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ... ΜΑΪΜΟΥ" ΚΑΤΑΒΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΛΗΘΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ:

Απάντηση σε σχόλιο για το πώς είναι δυνατόν να είναι οι Εβραίοι Μογγόλοι

Ο.Ε.Α. προς Υπηρεσιες Πληροφοριων του Ισραηλ, Ρωσιας και Ιραν - Περσιας: περι επισπευμένης ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ:

….και τα SS λεει στο μεσοπολεμο υποστηριζαν παρα πολυ τον Σιωνισμο, ως μια μεθοδο για να μεταναστευσουν και οι εβραιοι της γερμανιας στην παλαιστινη... γιατι τοτε ηταν ο πολιτικος σιωνισμος που προωθουσε με καθε τροπο την ιδρυση του κρατους του ισραηλ.. και πραγματι αμεσως μετα την στημενη ηττα των Ναζι (αποτυχημενος χιλιασμος ναζιστων) ηρθε ο χιλιασμος του σοσιαλιστικου ισραηλ.. ιδρυση κρατους ισραηλ..
μαλιστα ο εβραιος αξιωματικος των SS Leopold von Mildenstein (Πάλι το -Σταϊν) μαζι με τον επισημο της Σιωνιστικης Ομοσπονδιας Kurt Tuchler ταξιδεψαν μαζι για 6 μηνες στην Παλαιστινη για να δουνε την αναπτυξη εκει.. Και μετα το 1934 εμφανιστηκε σε βερολινεζικη εφημεριδα και σειρα αρθρων με τιτλο "Ενας Ναζι στην Παλαιστινη" ...ΓΕΛΩΣ!!! ε ρε γλεντια εβραιομογγολικης συμπαιγνιας! πιστα σκυλακια των Σιωνιστων οι Ναζι.. Γι'αυτο και το ΤΙΜΕ εβγαλε ανθρωπο της χρονιας τον Χιτλερ.. ο δικος τους άνθρωπος ή μαλλον …υπάνθρωπος..

και το αποκορύφωμα:

Η Σιωνιστική αυτο-ανάπτυξη, έγραψε ο Von Mildenstein παρήγαγε ένα νέο είδος εβραίου. Εξύμνησε (ο αξιωματικός των SS!!!!) τον Σιωνισμό ως ένα μεγάλο όφελος τοσο για τον εβραικό λαό όσο και για τον κοσμο. Μια εβραική πατρίδα στην Παλαιστίνη, έγραψε (ο αξιωματικός των SS!!!!), καταλήγοντας στο άρθρο, "έδειξε το δρόμο για τη θεραπεία μιας πληγής αιώνων στο σώμα του κόσμου: Το εβραικό ερώτημα." Και η βερολινέζικη εφημερίδα Der Angriff έφτιαξε ένα ειδικό μετάλλιο  με τη σβάστικα στη μια πλευρά και το αστέρι του Δαβίδ στην άλλη, για να τιμήσουν την κοινή επίσκεψη SS - Σιωνιστων (στην παλαιστίνη)

Η επίσημη εφημερίδα των SS, Das Scharze Korps, ανακοίνωσε την υποστήριξη της στο Σιωνισμό τον Μάϊο του 1935 σε ένα πρωτοσέλιδο που έγραφε: "Ο καιρός δεν θα είναι μακρία που η Παλαιστίνη ξανά θα μπορεί να δεχτεί τους γιους της (εβραιους διασποράς) που χάθηκαν για παραπάνω απο 1000 χρόνια. Οι καλές ευχές μας, μαζί με επίσημη καλή θέληση, πάνε μαζί τους"...

Για επιπλεον επιμορφωση (ακρως σοκαριστικη για τα χρυσαύγουλα) μελετήστε αυτο το site:

και εδω...βιβλιο..προσεξτε τιτλο!
(οι εβραιοι στρατιωτες του χιτλερ!)

150.000 Jewish soldiers served in the German Wehrmacht, the highest ranked was Field Marshal Erhard Milch, the chief of the Luftwaffe. About the relationship between SS and the Zionists a quote from the link below. There is no irony about anything but today's lack of knowledge. Just in case: the quote is from a Jewish site.

δειτε σε αυτη τη φωτογραφια τα εμφανη μογγολικα σχιστα ματια του Χιμλερ..
γνησιος σεφαρντι εβραιομογγολος ο πουστης..
φτυστός θιβετιανός σαολίν ο γαμημένος!!! 

και φυσικα η νεκροκεφαλη των SS που ειχε και ο ουρακοταγκος Μιχαλολιακος – Πιθηκολιάκος στην μαυρη μπλουζα του..

και εδω κατι αλλα "ανωτερα μαθηματικα" για αληθινους γνωστες της αληθους ιστοριας... απο τα ιδια τα εβραικα site(!!!!):

150.000 εβραιοι υπηρετουσαν στην Βερμαρχτ!!

ανωτατος αρχηγος της Λουφτβαφε (λογοδοτουσε απευθειας στον Γκερινγκ) ηταν επισης εβραιος, ενας Erhard Milch,
το παραδεχεται στα ισια και η wikipedia!!! The Jew Nazi, καμια αμφιβολια! (ΓΕΛΩΣ!!!!)

Milch was born in Wilhelmshaven, the son of Anton Milch, a pharmacist of German and Jewish descent, 

Nickname
The Jew Nazi (after the war)

------------------------------------------------------
------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "HELLASLEAKS"
http://hellasleaks.blogspot.gr/2013/04/end.html


Σχόλιο HELLASLEAKS: 15 χρόνια μετά τον Β΄ Παγκόσμιο, το 1961 οι Σιωνιστές έβαλαν συμπαιγνιακά τον ομοεθνή τους Benjamin Η. Freedman στην γνωστή ομιλία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, να ωρύεται ότι δεν είναι οι εβραίοι που φταίνε αλλά οι κακοί Χαζάροι αφού πρώτα "εγκατέλειψε" τον εβραϊσμό:

"Τι γνωρίζουμε για τους Εβραίους; Τους αποκαλώ εδω Εβραίους, γιατί έτσι τους ξέρουμε. Εγώ προσωπικά τους αποκαλώ “οι λεγόμενοι Εβραίοι”, γιατί εγώ ξέρω ποιοι είναι. Οι Εβραίοι της Ανατολικής Ευρώπης, απο τούς οποίους κατάγεται το 92% του εβραϊκού πληθυσμού της γης, στην πραγματικότητα δεν είναι Εβραίοι. Στην πραγματικότητα είναι Χαζάροι (6)."

και παρακάτω:

"Αυτοί οι Χαζάροι, αυτοί οι ειδωλολάτρες, αυτοί οι Ασιάτες, ήταν μια μογγολική φυλή, η οποία εκδιώχθηκε από την Ασία και ήρθε στην Ευρώπη. Επειδή ο βασιλιάς τους είχε αποδεχθεί αυτήν την πίστη, τόκανε και ο λαός του που δεν είχε μια άλλη επιλογή. Ακριβώς όπως και στην Ισπανία. Ο βασιλιάς ήταν καθολικός, άρα καθολικός ήταν και ο λαός του. Όποιος το αρνήθηκε, έπρεπε να εγκαταλείψει τη χώρα. Έτσι έγιναν οι Χαζάροι αυτό που σήμερα λέμε “Εβραίοι”. Τώρα μπορείτε να δείτε, πόσο ανόητο ήταν εκ μέρους των χριστιανικών κυβερνήσεων να πουν: “Θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και το κύρος μας τον εκλεκτό λαό του Θεού να πάρει πίσω τη γη των προγόνων του”. 
Υπάρχει κανένα μεγαλύτερο ψέμα από αυτό;"

(Όλη η ομιλία εδώ: http://www.katohika.gr/2011/12/blog-post_9496.html )

Οι κακοί Χαζάροι φυσικά, όχι οι καλοί εβραίοι (!!!) ...που τα πήγαιναν τόσο καλά με τους Γερμανούς αλλά μπήκαν μεταξύ τους οι κακοί Χαζάροι και τους χάλασαν την σχέση!
Κάτι σαν τις κακές τράπεζες που προτείνουν οι τρόϊκες να αναλάβουν όλα τα τοξικά χρέη προς εξυγίανση του υπόλοιπου τραπεζικού τομέα, έτσι και οι Χαζάροι, τους προτείνουν να αναλάβουν τα "τοξικά χρέη" των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος των Σημιτομογγόλων-Εβραιοσαξόνων, ώστε ανενόχλητοι και εξιλεωμένοι οι Εβραιομογγόλοι να συνεχίσουν το "θεάρεστο" έργο τους υποδούλωσης των εθνών μέσω δόλου. Πάγια τακτική είτε στον οικονομικό τομέα είτε στον γεωστρατηγικό τομέα οι Εβραιομογγόλοι πότε με τους Freedman και πότε με τους Λαμπράκηδες χρησιμοποιούν την ίδια τακτική, κακός εβραίος-καλός εβραίος, κακός μπάτσος-καλός μπάτσος.

Ο Λαμπράκης λοιπόν, λέει ακριβώς αυτά που έλεγε και ο Freedman το 1961.
ακούστε από το 43:40 έως το 44:30

Σχετικά για τους Rothschild στον παρακάτω σύνδεσμο: 
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------


Αινείας


Μετά τον θάνατό του η εξουσία πέρασε στον γιο του Ασκάνιο, για τον οποίο κάποιες πηγές αναφέρουν ότι συνόδευε τον πατέρα του ήδη κατά τη φυγή του από την Τροία. Γενικώς, ως παιδιά του Αινεία αναφέρονται μόνο ο Ασκάνιος από την Κρέουσα (δεύτερη εξαδέλφη του, κόρη του Πριάμου) και ο Σίλβιος από τη Ιταλίδα Λαβινία (κόρη του Λατίνου).

ΑΣΚΑΝΙΟΙ -> ΑΣΧΕΝΑΖ (ΙΑΦΕΘ) -> ΑΣΚΕΝΑΖΥ -> ΑΣΧΕΝΑΖΕΙΜ.


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις