ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 4 April 2013

ΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ" ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ...


ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

Η Β. Κορέα ενεργοποιεί τις πυρηνικές εγκαταστάσεις

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ "ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ".
ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΞΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ...ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ "ΚΟΝΣΟΛΑΣ", ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ, Η ΔΕ ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ PRAKTIKER ΚΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ" ΠΟΥ "ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ"....(ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΠΕΤΑΕΙ ΦΛΟΓΕΣ, LASER ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ)

ΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ "ΣΑΤΑΝΙΚΗ" LOGITECH Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ I/O Η/Υ(ΔΕΙΚΤΕΣ, ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΜΕΡΕΣ Κ.Α.) Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ(ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ)

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ ΥΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΩΣ "ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗΣ Η/Υ" ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ SLEEPER AGENT ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ!

 http://www.logitech.com/en-us/product/trackman-marble

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ:
http://franmeg.blogspot.gr/2013/03/blog-post_24.html


Η ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΗ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΤΗ Ν.ΚΟΡΕΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ(ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ.Α.).

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΜΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΣΙΑΤΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ VIRAL, ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ, ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ...ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ!

ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ... ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ, ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΡΠΑΓΗ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις