ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 5 April 2013

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ



Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ:




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!

Λεει λοιπον ο δικαστης Πολυζωιδης στην απολογια του:

<<Οταν κανεις ενδιαφερεται για την τυχη ενος εθνους η ενος ανθρωπου, πρεπει να τους μιλαει τη γλωσσα της λογικης και της αληθειας. Θα ’θελα, αν ειναι δυνατον, να τ’ ακουσει ολοκληρη η Ελλας. Τυχοδιωκτες  κάθε χωρας εσπευσαν να την υπερασπιστουν. Πολλοι λιγοι ενδιαφερονται γι’αυτην απο ζηλο αφιλοκερδη. Να, ποιες νομιζω πως ειναι οι απωτερες σκεψεις τους:

Η Ελλαδα μαστιζεται από διχονοιες. Εκει θα μπορεσουμε ν’ αποκτησουμε πλουτη και εξουσια. Ισως, ποιος ξερει, λενε οι πιο επισημοι, αν δεν καταφερουμε να καθισουμε πανω στο θρονο του Αργους η των Μυκηνων. Οι Ελληνες ειναι αμαθεις και αγροικοι. Ητανε σκλαβοι των Τουρκων, τωρα η σειρα μας να κυριαρχησουμε πανω τους και μ’ αυτό θα τους κανουμε μεγαλη τιμη.

Αν εμεις οι Ελληνες ειμαστε σωφρονες, δεν πρεπει ν’ αφεθουμε να μας θαμπωσουν οι ψευτικες και συμφεροντολογες εκδηλωσεις τους. Πρεπει να κανουμε χρηση των υπηρεσιων τους, να τους αμειψουμε γενναια. Να μην τους δωσουμε ομως παρα μονο μια δευτερευουσα εξουσια, οπου δεν θα μπορουν να κανουν καταχρηση. Να θυμομαστε παντα πως αυτοι που φωνασκουν περισσοτερο για χαρη της ελευθεριας είναι απληστοι για κυριαρχια και δεσποτισμο.

Πριν 4 μηνες, σ’ αυτην εδώ την αιθουσα, διεξηχθει μια αλλη δικη που ειχε ένα περιεργο αποτελεσμα: οδηγησε κατηγορουμενους και δικαστας στην ιδια φυλακη. Σ’ εκεινη τη δικη ημουν προεδρος. Σημερα, την 24η Σεπτεμβριου 1834, ευρισκομαι ενωπιον σας ως κατηγορουμενος. Ο επιτροπος MASON ας μην σπευσει να χαρει. Σημερα εχω οτι δεν ειχα ως δικαστης: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Εχω την ελευθερια να εκφρασω τη σκεψη μου. Ζητω συγνωμη απ’ το σεβαστο δικαστηριο. Ο νομος επιβαλλει ν’ απολογηθω. Και ‘γω αυτο θελω, γιατι ποιος ξερει αν ποτε στη ζωη μου  βρεθω ξανα σε μια τοσο προνομιουχο θεση.

Κυριοι δικασται, αρχιζω απο τον καιρο του κυβερνητη. Ημουν εχθρος του. Ημουν εχθρος του Καποδιστρια. Τον πολεμησα και με κατετρεξε. Τον πολεμησα με παθος, γιατι πιστευα, και το πιστευω ακομα, πως ηρθε απ’ εξω με την υπερηφανια του παντογνωστη και ανελαβε την εξουσια. Ανελαβε ο Καποδιστριας να φτιαξει ένα σπιτι, χωρις να ξερει τις αναγκες αυτων που θα το κατοικουσαν. Μας ειπε <<Ετσι ζουν στην Ευρωπη, ετσι πρεπει να ζησετε και ‘σεις>>. Ηταν καλος, ητανε τιμιος, αλλα εγωιστης. Πιστεψε πως αυτος ο λαος θα μπορουσε απο τη μια στιγμη στην αλλη να βγαλει τα ρωμαιϊκα και να φορεσει φραγκικα. Εζησα χρονους στην Ευρωπη, κι όμως αυτά τα ρουχα τα νιωθω ξενα επανω μου. Με στεναχωρουν και μ’ εμποδιζουν να πλησιασω τον αδελφο μου, τη μανα, που όταν με ειδε για πρωτη φορα ετσι ντυμενο σταυροκοπηθηκε. Της φανηκα μασκαρας πιο πολυ παρα κανονικος ανθρωπος. Ηταν επομενο να χαθει ο Καποδιστριας. Ο τοπος αυτος ειναι σκληρος. Το αιμα εχει κανει το χωμα πετρα. Το κλιμα είναι υπουλο, βαρυ. Ειτε απο ελονοσια, οπως ο λορδος BAYRON, ειτε από μαχαιρι και πιστολι θα πεθαινουν οι ξενοι. Η Ελλαδα αργα η γρηγορα ξερναει τα ξενα σωματα που πανε να κολλησουν πανω της, κι ας εχουν τις καλυτερες προθεσεις.

Η εννοια του δικαιου είναι σχετικη. Απο τοπο σε τοπο αλλαζει. Το δικαιο, για να είναι δικαιο, εχει αναγκη απο ιθαγενεια, απο εθνισμο.

Ποιος ειναι ο εθνισμος σου, επιτροπε;

Δεν χρειαζεται να μας πεις, αφου ολοι ξερουμε πως εισαι Εγγλεζος. Και, γιατι εισαι αλλοεθνης, δεν μπορεις να εισαι δικαιος, δεν μπορεις να δικασεις Ελληνες. Ξερεις να λες <<Ελλαδα>> στα Ελληνικα, μα τιποτα δεν νοιωθεις απ’ οτι σπουδαιο, μεγαλο και αιωνιο κρυβει τουτη η λεξη στα σπλαχνα της.  Κατελαβες λοιπον τη θεση του εισαγγελεως σε ελληνικο δικαστηριο, αλλα δεν εχεις θεση στην ελληνικη δικαιοσυνη, επιτροπε. Εισαι εκτος, φυσει και θεσει. Θελεις να δικασεις τους Ελληνες με τον πατριωτισμο του Εγγλεζου. Γινεται ομως αυτο, αγαπητε MASON;  ΠΟΤΕ! Δεν γινεται για εναν ακομη λογο: γιατι φερεις μαζι σου την κακη προθεση αυτων που σε διορισαν. Κι αυτοι που σε διορισαν  επιβουλευονται τον εθνισμο μας, αλλα ο εθνισμος μας, ω επιτροπε, είναι θεμελιωμενος εις στα αιματα 800.000 Ελληνων που θυσιαστηκαν εις τον αγωνα. Θα ηταν καταρα Θεου αν εμεις την ημερα εκεινης της δικης το ξεχνουσαμε αυτο, θαμπωμενοι η τρομοκρατημενοι απο την παρουσια τη δικη σου η του υπουργου με τις χρυσες επωμιδες, και υπογραφαμε εκεινη την αποφαση. Αν μη, αυτος ο Ελληνας, που κρατωντας 50 χρονους το ντουφεκι δημιουργησε ελευθερια και πατριδα, που θα ‘βρισκες τοπο, επιτροπε, να σταθεις για ν ‘ απαγγειλεις  το κατηγορητηριο σου;  Ποιος εισαι ‘συ, που με το προσχημα της μορφωσεως σου ηρθες κι ανελαβες μια θεση τοσο επικινδυνη για την τιμη και την υποληψη μας; Ποιος εισαι ‘ συ που ηρθες να παιξεις μαζι μας στον τοπο που μας γεννησε και που τοσο αιμα εχυσαμε για την απελευθερωση του; 

Κάθε σπιθαμη εδαφους που καταλαμβανει αυτή τη στιγμη η υπαρξη σου είναι του Κολοκοτρωνη, επιτροπε. Εσφαλε ο μεγας Γερων. Θες να το παραδεχθω; Το παραδεχομαι. Αλλα ποιος εισαι ‘ συ, που θα του ζητησεις να πληρωσει για τα σφαλματα του; <<Από αγαπη για την Ελλαδα>>, λες, ως φιλελλην που εισαι. Μα αυτος είναι η Ελλαδα, κυριε MASON. Αυτος και οι αλλοι που βρισκονται αυτη τη στιγμη στις φυλακες, κι οσοι δεν βρισκονται εκει αλλα κρυβονται κι οσοι απο τις χιλιαδες των αγωνιστων που τους καταντησατε ζητιανους η ληστες. Ειστε υποκριται, γιατι λετε οτι αγαπατε την Ελλαδα, αλλα ζητατε ν’ αποκεφαλισετε τους Ελληνες. Και τι Ελλαδα θ’ απομεινει χωρις τους Ελληνες; Μηπως θελετε να σφαξετε εμας για να κατοικηθει από σας, ω φιλελληνες;

Ζητησαμε τη βοηθεια σας, ζητησαμε τον πολιτισμο σας, και σεις μας φερατε κρεμαλες και ξιφολογχες. Φως ζητησαμε, σκοταδι μας φερατε.   Ο Κολοκοτρωνης ειπε εις τον Οθωνα <<Εγω ελευθερωσα τον τοπο, εσυ ελα να τον κυβερνησεις>>. Τωρα εσεις τον κατηγορειτε οτι θελησε ν’ ανατρεψει τον Οθωνα. Φυσικα δεν προκειται γι’ αυτό. Για αλλο τον κατηγορεις, επιτροπε. Τον κατηγορεις,  γιατι ελευθερωσε την Ελλαδα. Τον μισεις γι’ αυτο. Επιβουλευεσαι τον Κολοκοτρωνη, που επικεφαλης ενός εθνους σας υποχρεωσε να του παραχωρησετε την ελευθερια του. Γιατι εσυ και οι προισταμενοι σου δεν θελατε να ελευθερωθουμε. Γιατι οι Κολοκοτρωνηδες σας εξεπερασαν και σας επεβαλαν οτι δεν επιθυμουσατε. Και μια και δεν μπορειτε να αφανείσετε ολους τους Ελληνες, και καλυπτομενοι πισω απ’ την αναγκη που σας εχουμε, δολοφονειτε τους πρωτους αυτου του τοπου, γιατι εχετε μισος εναντιον του γενους μας που παντα μεσα σ’ ολοκληρη την Ιστορια του σταθηκε αντιθετο στους τυραννους  και την τυραννια. Γιατι, οντας τουτος ο τοπος περασμα γι‘ άλλες θαλασσες, για μεγαλα κερδη και συμφεροντα, εχει το κακο ιδιωμα να κατοικειται απο ενα δυσκολο, ατιθασο, και υπερηφανο λαο. Καποιος απο τους αρχαιους μας προγονους ειπε: <<Πασα διαφωνια μεταξυ Ελληνων είναι διαφωνια μεταξυ ηρωων>>.

Σημερα σας λεμε το ιδιο, κι ας ειμαστε φτωχοι, ματωμενοι, ρακενδυτοι. Μην μπαινετε λοιπον αναμεσα μας, φευγατε μεσ’ απ’ τα ποδια μας.  Οσα ανδρεικελα κι αν ευρεθουν να σας υπηρετησουν, δεν θα επιτυχετε. Εφ’ οσον ο τοπος αυτος βγαζει Κολοκοτρωνηδες, εχετε χαμενο το παιχνιδι. Αν ο Γερος εν ζωη σας προξενει τοσον τρομον, νεκρος, αλιμονο, θα είναι τρομεροτερος. Αν, επιτροπε, σε αφηνα να του κοψεις το κεφαλι, αλιμονο σε σενα και σ’ αυτους που σε διορισαν.

Να σου πω κατι; Με το μερος σας ειμαι, σας εγλιτωσα. Με την αρνηση μου σας επροσφερα υπηρεσιαν. Κι, ομως, σεις θελετε να με καταδικασετε. Γιατι; Γιατι ειμαι και θα ειμαι ενας ανυπακουος. Γιατι εσεις εχετε αναγκη απο σκυμμενα κεφαλια.

Κυριοι δικασται, πριν 4 μηνες, σ’ αυτην εδώ την αιθουσα, κάθε εννοια δικαιοσυνης, καθε εννοια ανθρωπισμου, κάθε εννοια ελευθεριας, κάθε εννοια λογικης, κατελυθει, προκειμενου να εξυπηρετηθουν ξενα προς το εθνος συμφεροντα. Οπως είναι φανερο, απο ένα σημειο και μετα δεν υπηρχε θεμα ενοχης η οχι των κατηγορουμενων.

Κυριοι δικασται, και η πλεον κοινη αποφαση δικαστηριου που λαμβανεται υπο τη σκια της ξιφολογχης ατιμαζει και εξευτελιζει ολες τις ανθρωπινες αξιες. Καθε δικαστηριο που δεχεται, που δεχεται να υπογραψει μια τετοια αποφαση κατω απο τετοιες συνθηκες, δημιουργει δεδικασμενο και καθιερωνει ενα νεο δικαιο και μια νεα ηθικη, την ηθικη και το δικαιο της ξιφολογχης.>>

---------------------------------------------------
---------------------------------------------------


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Η επομενη δικη των δικαστων θα είναι εκεινη των ανωτατων δικαστικων που αποφασισαν πως τα μνημονια δεν είναι  διεθνεις συνθηκες, που ανεχονται και υποθαλπτουν εγκληματα και προδοσιες κατά του εθνους, κατά παραβαση των νομων και των αρθρων του Συνταγματος.

Η μεθεπομενη, ολων αυτων των δημοσιων ψευτολειτουργων που σκυβουν το κεφαλι στον εχθρο και κατατρεχουν τους αγωνιστες της ελευθεριας, οπως τα μελη της Ο.Ε.Α. που φυλαττουν συγχρονες  ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.

Δεν θα βρουν τοπο ουτε να σταθουν ουτε να ταφουν ολοι αυτοι. Οσο για τις ψυχες τους, θα διατεθει μονο μια τρυπα, μια μαυρη τρυπα. Η κοντινοτερη Μαυρη Τρυπα στο Ηλιακο μας συστημα!!!

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις