ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 12 August 2009

ο Γιαχβεχ προφητεύει (προγραμματίζει) την γενοκτονία των «ΓΩΓ» και «ΜΑΓΩΓ»

που στην ουσία .πρόκειται για λευκούς Πελασγούς!Ομως οι σιωνιστές μογγόλοι μασόνοι τους ονομάζουν ρυπαρά έθνη!

Ο πόλεμος στο Ιράκ έγινε για εξαλειφθούν τα "ρυπαρά έθνη" ή αλλιώς Γωγ και Μαγώγ.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Παιδιά μην με πάρετε με τις ντομάτες. Δεν το είπα εγώ αυτό. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Jacques Chirac το είπε.
Αλλά ούτε και αυτόν να γιαουρτώσετε. Δεν ήταν δική του άποψη αυτή. Του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και θρυλικού πλέον, George W. Bush ήταν.
Ας τα πάρουμε όμως λίγο τα πράγματα από την αρχή.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια άκρως μυστική τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Σιράκ, ζήτησε από τα Γαλλικά στρατεύματα να ενωθούν με τους Αμερικανούς στρατιώτες, σε μια αποστολή που είναι από τον θεό.
Τώρα, όντας εκτός προεδρικού γραφείου, ο Σιράκ αφηγείται ότι ο Αμερικανός ηγέτης απευθύνθηκε στην "κοινή τους πίστη" και του είπε: "Οι Γωγ και Μαγώγ δρουν στην μέση ανατολή.... Οι βιβλικές προφητείες εκπληρώνονται...Αυτή η αναμέτρηση είναι θέλημα θεού, ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει αυτήν την σύγκρουση για να εξαλείψει τους εχθρούς των πιστών του, πριν την έναρξη της Νέας εποχής."
Αυτό το παράξενο περιστατικό συνέβη όταν στον Λευκό Οίκο γινόταν η συνάθροιση του "συνασπισμού της πίστεως" για να εξαπολύσει την εισβολή στο Ιράκ. Ο Σιράκ λέει ότι βρέθηκε σε σύγχυση από το τηλεφώνημα του Μπους και "αναρωτήθηκε πως κάποιος θα μπορούσε να είναι τόσο επιπόλαιος και φανατικός".
Μετά το τηλεφώνημα που έγινε το 2003, ο σκεπτικός Γάλλος ηγέτης δεν συμφώνησε με το αίτημα του Μπους. Αντιθέτως, το προσωπικό του ζήτησε από τον Thomas Romer, έναν θεολόγο στο πανεπιστήμιο της Lausanne, να αναλύσει τον παράξενο ισχυρισμό. Ο καθηγητής Romer εξήγησε ότι στο βιβλίο του Ιεζεκιήλ, στην Παλαιά Διαθήκη, περιλαμβάνονται δύο κεφάλαια (38 και 39) στα οποία ο θεός μαίνεται εναντίων των Γωγ και Μαγώγ, μοχθηρές και μυστηριώδης δυνάμεις που απειλούν το Ισραήλ. Ο Ιεχωβά ορκίζεται ότι θα τους κατατροπώσει άγρια και ότι θα τους σφαγιάσει ανελέητα. Στην Καινή Διαθήκη και συγκεκριμένα στο βιβλίο της Αποκάλυψης, οι Γωγ και Μαγώγ παρουσιάζονται να συγκεντρώνουν γύρω τους έθνη με σκοπό τον πόλεμο και "φωτιά στάλθηκε από τον θεό εκ του παραδείσου και τους καταβρόχθισε".
Το 2007, ο καθηγητής Romer εξιστόρησε την παράξενη συμπεριφορά του Μπους στο περιοδικό ανασκοπήσεων του πανεπιστημίου Lausanne, το Allez Savoir. Μια γαλλόφωνη Ελβετική εφημερίδα, η Le Matin Dimanche, έγραψε ένα σαρκαστικό άρθρο με τίτλο :"Όταν ο πρόεδρος George W. Bush είδε τις προφητείες της Βίβλου να εκπληρώνονται". Παρομοίως, η Γαλλική La Liberte αστειεύτηκε με το γεγονός αυτό σε άρθρο με τον τίτλο "Μια μικρή αποκλειστικότητα που αφορά τον Μπους, τον Σιράκ, τον θεό, τους Γωγ και τους Μαγώγ". Ακολούθως, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας επιβεβαίωσε αυτό το τρελό περιστατικό σε μια εκτενή συνέντευξη που έδωσε στον Γάλλο δημοσιογράφο Jean-Claude Maurice, ο οποίος αναφέρει την ιστορία στο νέο του βιβλίο με τίτλο Si Vous le Repetez, Je Dementirai (Αν το αποκαλύψετε, εγώ θα το διαψεύσω).
Η αποκάλυψη αυτού του τηλεφωνήματος δείχνει να συμφωνεί με άλλες γνωστές πτυχές της φημησμένης Ευαγγελικής βεβαιότητας του Μπους. Για παράδειγμα, λίγους μήνες μετά από αυτό το τηλεφώνημα, ο Μπους παρευρέθηκε σε μια σύνοδο στην Αίγυπτο. Ο Παλαιστίνιος υπουργός εξωτερικών δήλωσε αργότερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος του είπε ότι ήταν "σε αποστολή από τον θεό" για να νικήσει το Ιράκ. Την ίδια ώρα, ο Λευκός Οίκος χαρακτήριζε αυτόν τον ισχυρισμό του Παλαιστίνιου πολιτικού ως "γελοία".
Πρόσφατα, το περιοδικό GQ αποκάλυψε ότι ο πρώην γ.γραμματέας άμυνας, Donald Rumsfeld, αντιστοίχιζε φράσεις από την Βίβλο με κατάλληλες φωτογραφίες του πολέμου, στις αναφορές που έδινε στον Μπους. Μια εξ αυτών έλεγε: "Φορέστε την πλήρη πανοπλία του θεού, έτσι ώστε όταν έρθει η ημέρα του κακού, να μπορείτε να κρατήσετε την θέση σας".
Πηγή: [link]
http://www.psaxtiria.com/2009/08/blog-post_11.html
.
.
Ανώνυμος είπε...

Σου μεταφέρω απόσπασμα από τελευταίο κείμενο της Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ.
ολόκληρο το απόσπασμα στο ιστολόγιο ellhnkaichaos.blogspot.com
Ζητώ την κατανόηση σου για τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιεί η ΟΕΑ αλλά δυστηχώς επιβάλεται διότι απευθύνεται σε εγκληματίες προσπαθώντας να τους θεραπεύσει από τις εγκληματικές τους πράξεις και θεωρίες.

----------------- ]+[ ---------------------

Σημείωση:

Οι ως άνω εγκληματίες συνειδητοί απατεώνες θεωρητικοί του (εβραϊκού) Ναζισμού, υπό την διοίκηση των υπερστοών “HONG” Κίνας, “ZEN” Θιβέτ – Ιαπωνίας, και «ΑΟΑ» και «ΟΤΟ» Λονδίνου μέσω των Ναζιστικών αντιστοών \/ “THOULE”, “ANNEHNERBE” («αποδεκτοί κληρονόμοι» των δήθεν δωδεκαθεικών και «νιμπελούγκεν» μετενσαρκώσεων … δρακονιανών δαιμόνων του Γιαχβεχ και του Κρόνου – Σαβαώθ), “Golden – Morgenrote” («Χρυσή Αυγή») και άλλων, εστήριξαν το εγκληματικό οικοδόμημα του (μογγολικού – εβραικού) ναζισμού σε ΟΚΤΩ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΑΠΑΤΕΣ:


4] ΑΠΑΤΗ ΤΕΣΣΕΡΑ:

«Οι Σλάβοι (ήτοι οι Πελασγοί Σκύθες Λευκοί Ρωσίας – Βαλκανίων – Ουκρανίας – Γεωργίας – Λευκορωσίας κλπ) δεν είναι Λευκή Φυλή»

Κανείς ημινοϊκός κάφρος βλάξ (ή δόλιος ) Ναζιστής της «Χρυσής Αυγής», της «Νέας Ακρόπολης» των «Έψιλον 666 του ΛΑΟΣ», και των Ναζιστικών «Ελληνικών» ιστοσελίδων “RAVDOUHOI”, “EUMOLPOS”, “NEARHOS”, “PA-SY-A”, δεν παρατήρησε ποτέ (?) ότι οι ωραιότερες και πλησιέστερες προς τα λευκά πελασγικά πρότυπα γυναίκες του πλανήτου είναι οι Γεωργιανές – Ουκρανές – Λευκορωσίδες – και Ρωσίδες (?) , δηλαδή οι δήθεν «μη λευκές Σλάβες» του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ (!!!). Το αρρωστημένο φυλετικό μίσος των εβραίων μογγόλων ηγετών του Γ’Ράϊχ (Χιτλερ – Χίμλερ κλπ) με εμετικούς σημητικούς μύστακες, εναντίον των λευκών Πελασγών Σκυθών ή «Σλάβων» αποκαλύπτεται πλήρως από τα κείμενα του λυσσασμένου αντιπελασγικού μέντιουμ – προφήτου – μαύρου μάγου του σεληνιακού Jiahveh, Ιεζεκιήλ, ίδε «Αγία (σατανική) γραφή», Ιεζεκιήλ, κεφάλαια ΛΗ’(38) και ΛΘ’(39), όπου ο Γιαχβεχ προφητεύει (προγραμματίζει) την γενοκτονία των «ΓΩΓ» και «ΜΑΓΩΓ» (ήτοι των Βόρειων Πελασγών Σκύθων Ρωσίας) και των «ΡΩΣ» (ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ) και των «ΜΕΣΕΧ» (Πελασγών Σκύθων περιοχής Μόσχας ή Μεσεχ).

Κατανοήσατε τώρα ότι όλοι εσείς οι πανηλίθιοι ναζιστές είσθε όργανα του Σεληνιακού δρακονιανού Γιαχβεχ και του Ανδρομέδιου προδότου Σαβαώθ, δια να διασπείρετε, ΩΣ ΙΑΧΩΒΙΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ – ΔΙΑΒΟΛΟΙ, αδελφοκτόνες έριδες και δια να προκαλείτε την εμφύλια πελασγική γενοκτονία στον Α’ΠΠ και στον Β’ΠΠ μεταξύ των Λευκών Πελασγών Σκύθων ή «Σλάβων» και του Λευκού Κλάδου των Λευκών Πελασγών Γότθων ή Γερμανών ή Νέο-Χετταίων (GOTHS = HETTAIANS), και στον Γ’ΠΠ (3rd World War) μεταξύ των λευκών πελασγών Αμερικάνων – Ευρωπαίων – Ινδών των αξόνων ΗΠΕΙ και ΘΙΜ και των λευκών πελασγών των Ισλαμικών κρατών και των Ρώσων του άξονος ΡΙΚ (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ) ;;

Αν το κατανοήσατε, τσακιστείτε και διαλύστε αμέσως τις ναζιστικές συμμορίες σας οι οποίες δρουν προδοτικώς εναντίον της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των εθνών Λευκής Ανδρομέδιας Πελασγικής Φυλής.

Διότι εάν δεν το πράξετε αυτό μόνοι σας, θα σας διαλύσουμε εμείς με την ένοπλη βία και με την βία του … σταθεροποιημένου Νιτρικού Υδραργύρου …

Επίσης πάλι από την ομάδα ελληνικής αποκατάστασης, απόσπασμα από κείμενο "ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ" . Οποιαδήποτε κριση του κειμενου βαση μονο συναισθηματος και ανευ λογικης κριτικης σκεψης κρινεται ανεπαρκης.

...ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΡΟΙ "ΟΥΛΑΜ-ΟΥΛΑΝ-ΟΛΑΜ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ-ΣΙΝΙΣΜΟ, ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ "ΟΛΑΜ ΜΠΕΡΙΘ" ΗΤΟΙ "ΑΙΩΝΙΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ" ΩΣ ΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ "ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΩΜΑ" Η' "ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ" Η' "ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ" ΤΩΝ ΣΙΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΩΝ" ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ : "Ο ΙΕΧΩΒΑ (ΣΙΝ-ΣΙΩΝ) ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ (ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ) ΤΑ ΕΘΝΗ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΔΕ "ΖΑΧΑΡΙΑ" Θ' 11-17), ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ (ΣΙΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ (ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ)". ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ-ΜΕΣΑΙΑ-ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚΑΣΤΟΥ "ΜΠΕΘΕΛ" Η' "ΒΑΙΘΗΛ" Η' "ΒΑΙΘΗΡ" Η' "ΒΑΙΘΩΡ" Η' "ΜΠΑΤΟΡ" Η' "ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ", ΨΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ "ΓΡΑΦΕΙΩΝ" ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΕΙΣ ΕΚΑΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ, ΥΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΩΣ ΤΟ 2012, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΩΝ "ΣΛΑΒΩΝ" ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΚΥΘΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ "ΙΕΖΕΚΙΗΛ" ΛΗ' ΚΑΙ ΛΘ' ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ" ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣ (ΡΩΣΩΝ), ΜΕΣΕΧ (ΜΟΣΧΑΣ) ΚΑΙ ΘΟΥΒΑΛ (ΤΥΦΛΙΔΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΣΕΣ (ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΑΣΙΑΣ), ΑΙΘΙΟΠΕΣ (ΜΕΛΑΝΑ ΦΥΛΗ) ΚΑΙ ΛΙΒΥΕΣ (ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΑΦΡΙΚΗΣ) ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ (ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΛΘ' 17-20) ΟΠΟΥ ΟΙ "ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΝΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ" ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΡΩΣΩΝ, ΣΛΑΥΩΝ, ΠΕΡΣΩΝ, ΙΡΑΚΙΝΩΝ, ΑΦΓΑΝΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΙΝΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΜΙΡ, ΣΥΡΙΩΝ, ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1/3 ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1/3 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΛΕΥΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ "ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ - ΘΥΣΙΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ "ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΝΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΧΟΡΤΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΘΥΣΟΥΝ" (ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΛΘ'19). ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ - ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑΧΒΕΧ, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΙΘ'17-21.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις