ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 8 August 2009

ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ...

...ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΕΊ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ
ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ , ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΣΤΑΡ, ΑΠΟΨΕ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ
ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ, ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ
ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ
ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Α, ΡΕ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ...ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ !

9. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ "SAGHSEN OLDENBURG SONDER-BURG SCHLESWING HOLSTEIN GLUXBURG" ΩΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΩΝΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΥΠΟΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΗΠ.Ε.Ι. – Θ.Ι.Μ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Ρ.Ι.Κ. – Β.Α.Σ.Τ., ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΙΝΔΙΑ-ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΜΑΜΜΗ ΤΟΥ, ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΕΧΙΔΝΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ "BRAUN-SCHWEIG-WELFEN SACHSEN WOLFEN-BUTTEL VON HAN-OVER" Ή "OBER-HAN" ΗΤΟΙ "ΚΑΣΤΑΝΟΧΡΟΕΣ-ΣΙΩΠΗΛΟΙ-(ΥΠΟΥΛΟΙ)-ΛΥΚΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ (ΗΓΕΤΕΣ) ΛΥΚΩΝ ΤΩΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΥΠΕΡ-ΧΑΝ" ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΡΣΑΛ, "ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (!!!) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΝΤΙΚΙ”.

Η ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΜΕΓΑΙΡΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ, ΩΣ "
ΣΚΑΤΑΡΧΗ”
, ΕΓΑΛΟΥΧΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΣΣΕΡΜΑΝ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ… ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ, ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1967. ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1975 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Ρ.Ι.Κ. ΕΜΑΤΑΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ "ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ρ.Ι.Κ., ΩΣ ΑΞΟΝΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ Γ΄Π.Π. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΟΪΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ 1967 ΚΑΙ 1973.

Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΘΙΒΕΤΙΑΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ "
ΣΑΜΠΑΛΑ”
ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ "ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΗΠ.Ε.Ι.) ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ROUDRA-KAKRIN Ή "ΒΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ" ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ."

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ (ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ) ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΛΗΨΕΩΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ "ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ "±ΜΤΜ", ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ "±ΟΤΟ" ΚΑΙ "±ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΕΤΗΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η "
ΥΠΤΙΑ
ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ".

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις