ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 15 August 2009

Τους πήρανε ... χαμπάρι...!

Προσεξτε αυτή τη ΣΤΗΜΕΝΗ φωτογραφία που πήρανε του Καρατζαφέρη.Οι μασονοι "πεφωτισμένοι(ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΣ)" ιλουμινατι διέταξαν τον φωτογραφο να σταθει ετσι η καμερα ωστε το μικροφωνο να σχηματιζει τον ναζιστικο κοντό σημιτικό εμετικό μύστακα του Αδολφου "ΡΟΤΣΙΛΔ" Χιτλερ-Χίσλερ ενω κατω δεσπόζει ο ναζιστικός επεκτεινόμενος σταυρός με τα 4 βέλη εντός ρόμβου!


Αργότερα αυτή η φωτογραφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαύρη προπαγάνδα εντός της χώρας αλλά και από τον άξονα Ρ.Ι.Κ. ως αποδεικτικό "ΣΥΜΒΟΛΟ" της Ναζιστικοποίησης της Ελλάδας!!!


Παρόμοια φωτογραφικά ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τρυκ που δρουν ΠΛΑΓΙΩΣ στο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ των ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ μπορείτε να δειτε εδω που κάνανε με τον εγκληματία πολέμου πρόεδρο Μπους

παρουσιάζοντας τον με ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ - ΠΑΝ-ΛΕΒΑΝΙΑ) ως ΑΓΙΟ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ
που γενοκτονει τους Λευκούς Πελασγούς ή "Μυαρά Έθνη" ή "ΓΩΓ & ΜΑΓΩΓ" στο πελασγικό Ιράκ!!
Δείτε την νεοναζιστική Λιγκα του Αγ.Γεωργίου στο Λονδίνο!!
Τι τρομερή ομοιότητα έχει το έμβλημα τους με αυτό του ΛΑΟΣ.
(ο επεκτεινόμενος σταυρός εντός ρομβου πέριξ κύκλου!!)
http://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Saint_George
Το ΛΑΟΣ διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο!!!! (δίπλα στα γραφεία της CIA!!!)

EΡEYNA ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ..Ο.Σ.: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε. ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

http://makelio.blogspot.com/2009/08/blog-post_2725.html

.
Είναι σίγουρο οτι η Μεγάλη Τεκτονική Στοά της Αγγλίας (ΜΙΣΘΩΤΟΣ υπάλληλος της οποίας είναι ο KARA-TZAFERIS ) έκλeισε το Ixnos !

2 comments:

Νίκος Βασιλάκος said...

Η αναφορά στο πρόσωπο της Θεοτόκου συναντάται στην όλη ζωή της Εκκλησίας, αλλά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο συναντάται στην εικονογραφία, την θεία λατρεία και την υμνογραφία. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το πρόσωπο της Θεοτόκου δεν είναι αυτονομημένο, αλλά σχετίζεται πάντοτε άμεσα με τον Θεάνθρωπο Υιό της. Την αλήθεια αυτή βεβαιώνουν με τον δικό τους καλλιτεχνικό τρόπο οι τοιχογραφίες της Θεοτόκου ως Πλατυτέρας των Ουρανών1. Με την καθιέρωση της εικονογραφήσεως της Θεοτόκου ως Πλατυτέρας στο τετρατοσφαίριο της κόγχης του ιερού βήματος η Εκκλησία προβάλλει έντονα την δογματική σημασία, που έχει η εικόνα της Θεοτόκου. Αλλά και οι εικόνες της Αειπαρθένου Μαρίας με το θείο βρέφος2 στο τέμπλο -στην πιο τιμητική θέση, δίπλα και δεξιά στο Χριστό- αισθητοποιούν την παραπάνω σύνδεση, ενώ παράλληλα το όνομα «Θεοτόκος», με το οποίο επιγράφονται οι εικόνες της, «άπαν το μυστήριον της οικονομίας συνίστησι»3. Και στην θεία λατρεία, άλλωστε, είναι έντονα εμφανής η σύνδεση της Θεοτόκου με τον Χριστό. Αυτό βεβαιώνουν χαρακτηριστικά η ιδιαίτερη «μερίδα» της στην Προσκομιδή (από τον 12° αιώνα) κατά την Θεία Λειτουργία, όπως και η εξαιρετικά τιμητική μνεία της στην Αναφορά αμέσως μετά την επίκληση του Αγίου Πνεύματος για τον καθαγιασμό των τιμίων δώρων. Το πιστοποιούν ακόμη και όλοι οι ύμνοι, τους οποίους ψάλλει η Εκκλησία προς την Θεοτόκο κατά τις διάφορες Θείες Λειτουργίες4. Αλλά και γενικότερα από την όλη υμνογραφία της Εκκλησίας μας δεν λείπει ποτέ η αναφορά στην Θεοτόκο. Έτσι, μνεία της Θεοτόκου γίνεται στην ενάτη Ωδή και στα Θεοτοκία, τα οποία συνοδεύουν όλους τους ύμνους, που αναφέρονται στον Χριστό και τους αγίους.

Μητροπολίτης Καλαβρήτων και Αιγιαλίας said...

Η διοίκηση της ΕΡΤ μας ενημέρωσε ότι δεν ανανεώνεται η εκπομπή ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ λόγω θεμάτων που αφορούν στις ώρες προβολής, τις ζώνες του προγράμματος του κρατικού καναλιού καθώς και στον περιορισμένο προϋπολογισμο.

Ψηφιακή Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήμασταν εμείς αλλά όλοι εσείς που τολμάτε και κάνετε τα πρώτα βήματα στους υπολογιστές και το Internet.

Όλοι οι εργαζόμενοι, συμβασιούχοι και μόνιμοι, της Ψηφιακής Ελλάδας (που ήταν εσωτερική παραγωγή της ΕΤ1) νιώθουμε ότι καταφέραμε να πούμε αρκετά από αυτά που θέλαμε, όπως θέλαμε και κυρίως προλάβαμε να δώσουμε βήμα σε όλους και όλες ανεξαιρέτως τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τεχνολογίας και του Internet.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους, ιδίαιτερα τους μονίμους και συμβασιούχους συναδέλφους της ΕΡΤ, ΝΕΤ και ΕΤ1, τα διοικητικά στελέχη του κρατικού καναλιού που στήριξαν μια νέα και από νέους τεχνολογική εκπομπή και κυρίως όλους και όλες εσάς, το τηλεοπτικό κοινό που μας συντροφεύσατε τα δύο τελευταία χρόνια.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις