ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 20 August 2009

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε επίσημα ότι το έμβλημα του κόμματος του χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν και χρησιμοποιείται ακόμα από ακροδεξιές και ναζι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βουλευτής και κορυφαίο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. παραδέχτηκε επίσημα από δική του ιστοσελίδα ότι το έμβλημα του κόμματος του χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν και χρησιμοποιείται ακόμα από ακροδεξιές και ναζιστικές οργανώσεις και κόμματα (χρυσή αυγή σήμερα) όπως για χαρακτηριστικό παράδειγμα στο παρελθόν το ουγγρικό φασιστικό κόμμα του μεσοπολέμου με τίτλο "Το κόμμα του επεκτεινόμενου σταυρού" ή "ARROW CROSS PARTY" το οποιο ήταν αδελφό κόμμα με το ναζιστικό της Γερμανίας και εχει καταδικαστεί για εγκλήματα πολέμου!

Συνεχίζει όμως να προσπαθεί να μας πείσει ότι το κόμμα του δεν έχει ιδεολογική σχέση με αυτούς παρόλο την επιλογή και χρήση ίδιων εμβλημάτων!!

Αρχικά παριστάνοντας τον ανήξερο για την ύπαρξη 4 βελών επέκτασης στο έμβλημα και αναφέροντας το απλά και ψευδώς ως "σκέτο ισοσκελή σταυρο" στη συνέχεια παραδέχεται ότι εμπεριέχει επεκτεινόμενα βέλη (επεκτεινόμενος σταυρός) και προσπαθεί να μας πείσει ότι τα βέλη τα βάλανε για δήθεν "πνευματική επέκταση" του ελληνισμού ενώ είναι γνωστές στο χώρο οι κραυγές του Καρατζαφέρη στο παρελθόν για επανακατάληψη της πόλης και ακόμα χειρότερα για τυχοδιωκτικές παρανοικές εκστρατείες στα βάθη της Ασίας και στην "Κόκκινη μηλιά" στα πρότυπα της καταστροφικής για την Ελλάδα μικρασιατικής εκστρατείας!
Θέλω να ξαπλώσω κάτω από την κόκκινη μηλιά, έλεγε πριν λίγα χρόνια ο Καρατζαφέρης!!
Να θυμηθούμε τις προεκλογικές δηλώσεις του (Καρατζαφέρη), στις νομαρχιακές εκλογές όταν σαν υποψήφιος, έλεγε προς τους παρευρισκομένους (υπάρχουν και ντοκουμέντα) ότι θα είναι ο νομάρχης που θα τους οδηγήσει στην Κόκκινη Μηλιά.
Η κόκκινη μηλιά εντοπίζεται από τις παραδόσεις στα βάθη της Ανατολιάς και θεωρείτε ως η κοιτίδα των Τουράνιων Μογγόλων Τούρ-κων (από τα Αλταια όρη)!! )
Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης στο περιοδικό ΖΕΝΙΘ έχει δηλώσει ότι τα βέλη τα βάλανε για να δείξουνε ότι θέλουν να μεγαλώσουν την ελλάδα στα τέσσερα γεωγραφικά σημεία του ορίζοντα: ανατολή, δύση, βοράς, νότος. Είναι προφανές ότι με γεωγραφικούς προσδιορισμούς δεν εννοείς πνευματική επέκταση.

Ο/Η Dimitris Karagiorgas λέει:
09/08/2009, 10:01
Να μου επιτρέψετε να αναφέρω ότι δεν πρόκειται για ισοσκελή σταυρό καθώς ο ισοσκελής σταυρός δεν έχει βέλη. Ενώ το δικό σας έμβλημα είναι μεν σταυρός ισοσκελής αλλά με βέλη που δείχνουν κατεύθυνση προς τα έξω (όπως άλλωστε δηλώνει και το σχετικό άρθρο στο καταστατικό του κομματός σας), δηλαδή πρόκειται για επεκτεινόμενο σταυρό ή ARROW CROSS. Δεν μπορούμε έτσι εύκολα να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι το εν λόγω έμβλημα έχει χρησιμοποιηθεί πλειστάκις στον 20ο αιώνα από νεοναζιστικές ακροδεξιές οργανώσεις όπως η Λίγκα του Αγίου Γεωργίου στην Αγγλία και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα αλλα και ως έμβλημα κόμματος για πρώτη φορά από το φασιστικό κόμμα του μεσοπολέμου στην Ουγγαρία με το όνομα “Το κόμμα του επεκτεινόμενου σταυρού” (ARROW CROSS PARTY) που οι ιδρυτές του και μέλη του έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα πολέμου!

Απάντηση
Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει:
09/08/2009, 11:27
Τα βέλη τα βάλαμε για να δείξουμε ότι το ελληνικό πνεύμα επεκτείνεται προς όλα τα σημεία του ορίζοντα, είναι δηλαδή Οικουμενικό. Πλείστες όσες οργανώσεις επί της Γης έχουν χρησιμοποιήσει ελληνικά σύμβλολα, αυτό τί σημαίνει; Το ίδιο το Γ’ Ράϊχ του Αδόλφου Χίτλερ χρησιμοποίησε τον Αγκυλωτό Σταυρό ένα από τα πιο αρχαία σύμβολα της ανθρωπότητος και του ελληνισμού. Τώρα εάν πας στην οδό Πανεπιστημίου, στην Οικία Σλήμαν (νυν Νομισματικό Μουσείο), όλα τα κάγκελα έχουν Αγκυλωτούς Σταυρούς. Τί να κάνουμε; Να χαρίσουμε τα σύμβολά μας στους μουρλούς; Όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος χρησιμοποίησε ως νέο έμβλημα της πόλεως των Αθηνών, τον Ισοσκελή Σταυρό, πολλοί τον κατηγόρησαν με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα. Πράγματι οι ακροδεξιοί ανά τον Κόσμο, έχουν δείξει προτίμηση σε αυτού του τύπου τον Σταυρό. Και λοιπόν; θα τους τον χαρίσουμε; Νομίζω όχι. Και εν πάσει περιπτώσει μετά από δύο χρόνια στην Βουλή, μόνον κακοπροαίρετοι άνθρωποι πια και πολιτικοί μας αντίπαλοι, που μιλούν από συμφέρον, μπορούν να συνδέουν το κόμμά μας, με ολοκληρωτικές θεωρίες. Φαντάσου ότι πριν ορκιστούμε βουλευτές, σοβαρή εφημερίδα υποτίθεται (ΤΑ ΝΕΑ), δημοσίευσαν άρθρο, όπου αποκάλυπταν ότι σκοπεύει η Βουλή να έχει περισσότερη φρουρά, διότι ανέμεναν ότι θα παίζουμε μέσα στην Βουλή ξύλο!…Έλεος! Είμαστε μακράν το Δημοκρατικότερο κόμμα στην Ελλάδα, απόδειξις ότι είμαστε οι μόνοι που ζητούμε για όλα τα σοβαρά θέματα Δημοψηφίσματα, όπως γίνεται στην Ελβετία, στον Καναδά, στην Γαλλία, στην Ιταλία, στις Η.Π.Α. και αλλού. Και οι δήθεν Δημοκράτες, δεν έχουν κάνει ούτε ένα Δημοψήφισμα εδώ και 40 χρόνια.

Απάντηση

http://www.adonisgeorgiadis.gr/wordpress/?p=14

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις