ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 9 January 2010

Απεγκλωβιστείτε τώρα αμέσως ειδάλλως μην ζητάτε τα ρέστα για το σημερινό κατάντημα

Ο Χριστουλης, υιός του Αδωναι, έχει μια πολύ άνετη στάνη για τα «πρόβατα», με όλες τις ανέσεις που αρμόζουν σε ζώα που είναι ηλιθιως πράα, που αρμέγονται αδιαμαρτύρητα, που κουρεύονται αδιαμαρτύρητα, που σφάζονται αδιαμαρτύρητα σε Βυζάντια, σε Σταυροφορίες, σε Πρώτους και Δεύτερους Παγκόσμιους Πολέμους. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ, επί σφαγην.
Στους τοίχους της στάνης ο Χριστουλης έχει αναρτήσει πολύ πονηρά συνθήματα άξια ζώων:


«Μακάριοι οι πράοι που κουρεύονται και αρμέγονται και σφάζονται αδιαμαρτύρητα διότι αυτοί θα κληρονομήσουν τη Βασιλεία».

«Μακάριοι οι ειρηνοποιοί που κάνουν πορείες ειρήνης όταν οι γείτονες τους τροχίζουν τα μαχαίρια για να τους σφάξουν, διότι αυτοί θα κληρονομήσουν τη βασιλεία».

«Μακάριοι οι πτωχοί τω πνευματι που αρκούνται να τρώνε πνευματική παπαρα περιορισμένης πνευματικής ελευθερίας, διότι αυτοί ελεηθησονται».
«Αγαπάτε τους εχθρούς σας τους λύκους που τρέφονται με κρέας προβάτων, διότι υπάρχει περίπτωση αν δεν δείξετε καλοσύνη, να δείτε τον λύκο που σας σκότωσε να έχει τύψεις και να κλαίει την νύκτα ως ύαινα».

«Όταν ένας από τους μαντροσκυλους σας δαγκώσει από το δεξί σβέρκο να του προσφέρετε για δάγκωμα και το αριστερό σβέρκο, διότι έτσι είπε ο πατήρ μου ο εν τοις ουρανοις».
«Όλη η σοφία των εθνών, (επομένως και ο Ελληνικός Πολιτισμός) είναι ζωώδης και δαιμονιώδης».

«Οι Έλληνες σοφιαν ζητουσι, αλλά η σοφία των ανθρώπων είναι μωρία παρά τω «θεούλη»».
«Θα στρέψω τα τέκνα (του Χριστού) της Σιών, εναντίον των τέκνων σου Ελλάς». Ζαχαρίας θ’


Κατά παράδοξο τρόπο στη στάνη του Χριστουλη υπάρχουν και μερικά συνθήματα που και οι μασόνοι έβλεπαν στους τοίχους των Στοών.

«Πάντες σεις αδελφοί εστε άξιοι η ανάξιοι, δημιουργοί η καταστροφείς.» «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ»
«Δεν υπάρχει κύριος και δούλος (δλδ εργοδότης και εργάτης), δεν υπάρχει Έλλην και Ιουδαίος (δλδ Δημιουργός Πολιτισμού Ορθολογισμού και Καταστροφέας Πολιτισμών μέσω Δόγματος και Καμπάλα). Πάντες είσθε το αυτό, το ίδιο, ισοι ενώπιον του Πατρός μου». ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΟΠΕΔΟΤΙΚΗ «ΙΣΟΤΗΣ»

«Ελθετε ορνεα και φαγετε σαρκας βασιλεων, και σαρκας χιλιαρχων, στρατηγών και σάρκας δυνατών. Έληξαν οι καιροί των εθνών. Ηλθον να ελευθερώσω υμάς εκ του νόμου των εθνών. Όστις δεν εγκαταλείψει πατέρα και μητέρα (και τον πολιτισμό των προγόνων του) δεν δύναται να με ακολουθησει. Ηλθον δια να στρέψω αδελφον κατά αδελφού, υιον εναντίον πατρός (και εναντίον πατέρων προγόνων), ηλθον να βάλω πολεμον επί της γης.

Απελευθέρωση λοιπόν από τις Αρχές και τις Αξίες και τον Πολιτισμό και τις δομές Εξουσίας και Ιεραρχίας των Προγόνων Πατέρων, και πλήρης ανατροπή του ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ που στήριξαν όλα αυτά, και «Υποταγή» στο ΠΑΡΑ – ΦΥΣΕΙ δόγμα του Χριστουλη. «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις