ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 25 January 2010

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΔΙΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ.
ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ: ΡΕ (ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ) ΜΕΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΝΟ «TROPPO FORTE».
ΒΟΛΟΣ 24.01.2010
ΘΕΜΑ: ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3
ΠΡΟΛΟΓΟΣ : ΚΑΘΟΤΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΑΔΟΛΦΑ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΠΑΘΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ «KNOCK OUT» ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Η’ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΕΥΜΕΛΠΟΜΕΝΗ Η ΕΥΜΟΛΠΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΝΟΘΑ ΑΝΕΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑ ΦΕΡΕΤΖΕ ΝΤΡΟΠΑΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑΣ.
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.
ΑΔΕΛΦΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΛΟΥΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΩΜΑΛΗ ΜΑΖΟΧΙΣΤΡΙΑ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΡΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΟ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, «ΑΠΕΙΛΕΙΣ» ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΈΤΣΙ ΠΟΛΥΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΝΥΜΦΙΔΙΟ; ΈΤΣΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΣΟΥΛΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ 50.000.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤIΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ; ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ Η ΚΥΠ/ΕΥΠ. ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ:
1ΟΝ : ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΙΛΑΣ ΑΙΔΟΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΝΟΧΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ H’ «ΠΑΣΟΚ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΡΥΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕΣΩ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) Η «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ;
ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΕΣΒΙΑΚΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
2ΟΝ : ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΝΥΜΦΙΔΙΟ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΚΑΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΑΒΟΥΛΙΑΣ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΟΤΙ: «ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΘΑ… ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ;».
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΛΑΝΟΒΙΕ ΙΔΕΟΑΛΗΤΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΚΑΙ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 151; ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 350 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.
ΤΟΤΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ;
(ΕΣΕΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ, ΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΗΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ; ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΑΓΩΓΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ;)
3ΟΝ : ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑ ΠΑΣΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ Η ΑΛΛΙΩΣ «ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ ΦΟΛΞΒΑΓΚΕΝ» ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»; ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ «ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΥ».
ΌΜΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ «ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΙ» ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΚΑΝΟΥΝ «ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΒΙΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ; ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΕΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ;
Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΦΙΚΤΗ ΛΥΣΗ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ-ΔΕΙΛΟΣ- ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ;
4ΟΝ : ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΑΣΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΜΜΗΝΟΡΡΟΙΑΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ-ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ; ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΟΥ, ΘΗΛΥΠΡΕΠΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ: Α) ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ», ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝ «ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΚΕΨΗ». Β) ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΧΑΣΙΣΙ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Γ) ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΔΑΣΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΣΕΞ, ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΛΠ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Δ) ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΚΑΙ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΤΙΜΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ. ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ «Ο.Φ.Α.» ΗΤΟΙ «ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ»; Ε) ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ «ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ –ΣΙΝΑ –ΚΙΝΑΣ. Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΕΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ» ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ.
Η Ο.Ε.Α. ΛΟΙΠΟΝ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 ΕΩΣ 151, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΟΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ. ΤΙ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ; ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΙΧΤΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΝ ΠΟΥΤΣΑ, ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ: ΣΑΝ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ;
ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ;
5ΟΝ : ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΠΟΥΤΑΝΙΔΙΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ;
ΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΔΙΑΚΟΡΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ «ΟΡΚΟ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ», ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ;
Η’ ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ, ΤΟΥ ΓΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΛΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΑΝΩΤΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ;
6ΟΝ : ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ (Ο ‘Α) «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΛΕΣΠΕΡΟΓΛΟΥ Η’ ΛΕΣΠΕΡ, ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ;
7ΟΝ : ΜΙΛΑΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ (Ο ‘Β) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ» ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΦΗΝΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ – ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ – ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΑΝΩΤΑΤΕ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΟΥΤΑΝΟΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ;
8ΟΝ : ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; Α) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ Η’ ΜΠΕΝ – ΧΙΡΑΜ – ΖΑΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Η ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ; Β) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΟΛΟΖΟΦ ΚΑΙ ΜΑΙΛΗ Η ΙΣΜΑΗΛΗ; Γ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ «ΣΥΡΙΖΑ» ΑΛΑΒΑΝΟ – ΛΕΒΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ 17Ν ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ; Δ) Η’ ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥΤΑΝΟΑΔΕΛΦΩΝ ΤΑΤΑ, ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΨΕΥΔΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΡΙΠΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ «SECURIMI», ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «MIT» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ «INTELLIGENCE SERVICE», Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Ε) ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΙΖΑ – ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ; ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ» ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ;
9ΟΝ : ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΗΤΟΙ: ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ «ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΟΥ» ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ., ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. «ΒΡΙΖΕΙ» ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ» ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.. ΧΑΡΜΑ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο.Φ.Α.» ( ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ), Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΠΑΤΖΟΥΔΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΟΥ, ΑΔΟΛΦΟ Η ΑΔΟΛΦΑ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΚΑΙ ΕΥΜΟΛΠΟ Η ΕΥΜΕΛΠΟΜΕΝΗ Η ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΧΛΕΥΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΦΤΥΣΙΜΟ – ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ- ΧΕΣΙΜΟ – ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΤΡΕΛΟΚΑΜΠΕΡΟ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΑ.ΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙ!!!
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΥΜΟΛΠΟ.BLOGSPOT.COM Η ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ.
ΑΔΕΛΦΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΨΕΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟ «ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1» ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΨΙΠΡΩΚΤΗ ΑΔΕΛΦΗ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΡΕ ΚΑΡΑΗΛΙΘΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΡΝΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΣΟΥ ΗΛΕΚΤΡΥΩΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΥΩΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ Ε» ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ Η ΩΡΙΩΝΩΣ;
Ο ΗΛΕΚΤΡΥΩΝΑΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ:
1ον) ΑΠΕΙΛΕΙΣ «ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΟΥ «DEATH METAL» KAI TOY «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ». ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ «DEATH METAL» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.
2ον) ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ «ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ», ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ TOY «DEATH METAL» KAI TOY ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ.
3ον) ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ «MATARON» Η’ «METATRON» ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΔΗΛΑΔΗ:
Α) ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ, ΦΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΖΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ).
Β) ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ – ΚΛΗΣΗ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΘΕΩΝ – ΗΜΙΘΕΩΝ – ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΥ ΗΡΩΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ “DEATH METAL” ΩΣ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΩΝ ΕΥΜΟΛΠΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. Ε ΡΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ.
Γ) ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΗΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η’ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΟΥΣ.
Δ) ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.
Ε) ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ Η’
ΣΤ) ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΟΥ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.
Ζ) ΑΜΦΙΕΣΗ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ, ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ, ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ.
Η) ΧΡΗΣΗ ΧΥΔΑΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΛΠ.
Θ) ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.
4ον) ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ «Ε» ΚΑΙ ΤΑ «Ζ», ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ Η’ ΤΙ ΑΜΦΙΕΣΗ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.
ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ «ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΠΛΗΝΑΝΤΕΡΑ» ΚΑΙ «ΓΙΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΧΘΡΩΝ», ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΚΑΙ ΤΟ «ΣΤ» ΛΟΓΩ ΕΜΜΟΝΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΗ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ «Θ» ΗΤΟΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΣΟΥ ΗΛΕΚΤΡΥΩΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η’ ΩΡΙΩΝΟΣ. ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ:
Α) «ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ».
Β) «Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ΔΕΝ «ΗΤΟ» ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ «ΗΤΟ» ΜΟΓΓΟΛΟΙ» (ΠΩΣ «ΗΤΟ» ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΡΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΕΥΜΟΛΠΕ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ; ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΑΘΗΝΑΙΕ ΣΚΑΤΑΤΖΗ; ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.)
Γ) «ΗΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΒΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ». (ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΤΟΥ “DEATH METAL”, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ; )
Δ) «ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΜΟΥΝΑΚΙ». (ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΣΓΟ ΑΡΜΕΝΙΟ ΝΕΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008. ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ «ΗΛΕΚΤΡYΩΝΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΩΡΙΩΝΑ» ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ Ε» ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.)
Ε) «Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ». (ΕΞΥΒΡΙΣΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΕΝΤΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΡΩΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ, ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΑΣ ΓΙΕ;)
5ον) TA 2 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ «ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ «ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΨΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ», ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ «ΚΑΛΟ» ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ, Ο «ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ», Ο ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.
Η Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ «NEUTRINO-NASER» ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΤΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ ΚΛΠ.
6ον) ΤΩΡΑ, ΑΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Η’ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.
7ον) ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΙΚΑΝΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΚΥΡΙΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ «DEATH METAL» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Η’ ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΣ «ΩΡΙΩΝΑΣ», ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.e-e-e.gr. ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: «ΕΥΜΟΛΠΟΣ» ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.eumolpos.blogspot.com ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, Ο «ΗΛΕΚΤΡYΩΝΑΣ» ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ «ΕΥΜΟΛΠΟΥ», Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΠΑ.ΣΥ.Α» www.pa-sy-a.gr , Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ www.diasvsmetatron.blogspot.com , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΔΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 119, 2ος ΟΡΟΦΟΣ.
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΓΑΔΑ», ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ.
ΕΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΙ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ «ΓΑΔΑ» ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΗΤΟΙ ΕΝΤΟΣ 72 ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 Ν.ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η «ΓΑΔΑ» ΗΤΟΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΛΗ Η «ΕΛ.ΑΣ.», Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΙ «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ», ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΧΡΥΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΟΡΓΙΑ, ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ, ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ, Η Ο.Ε.Α., ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ» ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «Μ.Μ.Ε.» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ.
8ον) ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ – ΕΥΜΟΛΠΕ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ «ΑΡΑΒΕΣ» ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΥΣ ΤΡΙΧΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 99,9% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΑΒΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΡΙΧΩΤΟΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ; ΟΠΟΤΕ ΕΚΤΟΤΕ ΜΙΣΗΣΕΣ ΣΦΟΔΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΥΣ ΤΡΙΧΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΗ ΩΣΠΕΡ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΗ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΛΕΥΚΟ ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΥΜΟΛΠΕ;
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΥΣ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ «ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΕΠΕΙΔΗ «ΗΤΟ» ΤΡΙΧΩΤΟΙ;
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΡΙΧΟΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΣΤΟΦΕΡΝΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΗΛΥΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΑΠ’ΟΤΙ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ;
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΕΙΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΑΛΦΡΕΝΤ ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΦΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ – ΡΟΤΣΙΛΔ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ “SS” ΧΑΙΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ, ΓΕΛΟΙΕ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΕΥΜΟΛΠΕ. ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΗΔΙΑ ΕΜΕΤΙΚΕ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΕ: ΕΠΕΤΑΙ «4ο ΟΡΕΚΤΙΚΟ»._
ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

3 comments:

Anonymous said...

Ο.Ε.Α.: ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ Η' ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Anonymous said...

Θέλω να ρωτήσω χωρίς ίχνος ειρωνίας...υπάρχει περίπτωση να έχουν αποχωρήσει απο την γη, τα Κρόνια και Ιεχωβικά ιερατεία και απο το 2000 να έχουν μείνει να "κυριαρχούν" τα τσιράκια τους; Ευχαριστω...

Anonymous said...

Σύμφωνα με την οεα εχουν ελθει ήδη στη Γη μετα το 2000 ανδρομεδιες δυναμεις αραιοτερων διαστασεων (απο β' - στ') και εκαναν μια πρωτη επιχειρηση "σκουπας" των "διαστημικων σκουπιδιων" β' και γ' διαστασεως του τοπικου διαστηματος. Ενα απο αυτά τα σκαφη νετρινικής ύλης κατέρριψε το κολουμπια το 2003 με επαγωγικη βολη ενρηξεως αντιύλης που καταγραφηκε στη δικη μας διασταση και στον φακο ερασιτεχνη αστρονομου ως σπειροειδης κεραυνος πληρους απορροφησης ενεργειας περιξ του κολουμπια, ως προειδοποιηση - απειλη προς τους εδω επικυριαρχους να μην επεκτεινουν τα σχεδια τους για αναφλεξη του αρμαγεδωνα με αφορμη την επιθεση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ στο Ιρακ και αλλου. Τα συντρίμμια του Κολουμπια με πιλότο του τον Ισραηλινό Ραμον, επεσαν ...ολως τυχαιως πανω απο μια περιοχη στις ΗΠΑ με το ονομα Παλαιστίνη.
Όσον αφορά τα γηινα ιερατεία βλέπουμε πλέον την σταδιακή τακτική υποχώρηση του εβραιοχριστιανισμού στον ελληνικό χώρο και μια εμφανή τάση επανελληνισμού. Αυτό σημαίνει ότι η πρωτη επιχείριση σκούπας πιάνει σιγα σιγά καλό τόπο. Αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι η αντιστροφή ακολουθίας δηλαδή ότι τα εναπομείνοντα διαστημικά σκουπιδια β' και γ' διαστασεως συνεχίζουν ακόμα το παλιό δοκιμασμένο προς 10.000 ετών παιχνίδι τους υποδυόμενα τους θεούς ημίθεους και ήρωες του απόντος ακόμα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Δωδεκάθεου με αποτέλεσμα να έχουν παρασύρει πολλούς δήθεν αφυπνισμένους έλληνες επανα-βαπτιζόμενους με αυτά τα ονόματα ηρώων-θεών-ημίθεων (ενεκα καταληψίας από διαστημικό σκουπίδι) σε ναζιστικές θεοσοφικές οργανώσεις όπως το ΛΑ.Ο.Σ. και η Χρυση Αυγή ή η Νέα Ακρόπολη που είναι εντεταλμένες να μας οδηγήσουν βλακωδώς και προβοκατόρικα σε κόκκινες μηλιές και πράσινες αχλαδιές του αρμαγεδώνα εντός του εδάφους της Κίνας(!!!) ώστε στην σαρωτική αντεπίθεση τους να μας γενοκτονήσουν κατά προτεραιότητα τα ανθρωπόμορφα ερπετά της Κίνας δηλαδή τα 200.000.000 στρατεύματα των "βασιλεων εξ ανατολης ηλίου" που θα διέλθουν αποξηραμένο τίγρη και εφράτη για να γενοκτονήσουν την ελλάδα και την δύση, και έτσι δυστηχώς για όλους και δυστηχώς για τον πλανήτη να βγει αληθινή η σινικη-σιωνιστική "αποκάλυψη" δηλαδή το πρόγραμμα του προφανώς ακόμη ασύληπτου αρχηγού των διαστημικών σκουπιδιών.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις