ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 17 January 2010

Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ: ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010, ΑΘΗΝΑΙ

Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΠΡΟΣ: ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010, ΑΘΗΝΑΙ


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΗΓΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΦΟΔΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΤΑΠΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ, ΤΗΝ ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΩΝ (ΧΥΔΑΪΣΤΙ : ΜΟΥΝΟΠΑΝΩΝ) : ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΜΟΛΠΟΥ-ΣΚΑΤΟΜΟΛΠΟΥ, ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Η ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥΣΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΟΜΟΡΦΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ “CIA” Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ “CIA” ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ.

Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ: «ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ». ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΜΙΑΣ: Ο ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ-ΛΑΚΕΣ-ΔΟΥΛΟΣ-ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΑΠΙΟΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ», Ο ΛΕΣΒΙΟΜΟΡΦΟΣ, ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ΠΑ.ΣΥ.Α» Η ΑΛΛΙΩΣ «Ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 40 ΛΕΣΒΙΕΣ», ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ-ΕΥΠ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΑΡΧΙΚΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΑΙΔΟΙΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ «ΠΡΟΔΟΤΗ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ.
ΠΟΤΕ; ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΛΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ: ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ. Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΩΣ «ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ, ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΗΛΙΑΚΗ ΘΑΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΣΟΛΩΜΟ ΘΑΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΘΕΝΤΕΣ, ΗΛΙΑΚΗΣ, ΣΟΛΩΜΟΣ, ΚΑΙ ΛΑΛΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΕΙΝΑΙ Η’ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ Η’ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Ε’ΡΠΟΝΤΩΝ Η΄ ΕΡΠΟ’ΝΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ. ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΑΤΙΜΟΙ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ - ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ.

ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΥΜΟΛΠΟΣ – ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ, Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΔΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΙΜΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ.

ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!! ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΟΛΕΣΒΙΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» (ΜΕ ΤΗΝ «ΚΥΠ-ΕΥΠ») ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ «ΜΑΓΚΙΑ». ΕΙΝΑΙ Η «ΜΑΓΚΙΑ» ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΕΟΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟΤΣΟΓΛΑΝΩΝ ΝΕΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ, ΧΕΣΙΜΟ, ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ.

Ο ΑΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΑΝΕΥ ΠΕΟΥΣ ΛΕΣΒΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΑΡΑΣΙΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΕΓΙΝΕ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ.

ΟΜΑΔΑ ΦΑΚΑΣ: ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ, Ο ΠΡΟΒΑΛΛΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑ ΤΟΥ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ ΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ Η’ ΚΟΙΝΩΣ «ΥΣΤΕΡΩ», ΕΓΙΝΕ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ. Η’ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΠΑΛΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ: «ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ», ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΝΔΡΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΥΜΟΛΠΟΥ – ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟΥ, ΑΛΛΗΘΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ, ΕΚΠΛΗΚΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ.

ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΙΝ Η Ο.Ε.Α. ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΙΧΕ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ» (ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΠ-ΕΥΠ») ΟΤΙ «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Η’ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»!!!.

ΤΟΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΛΕΣΒΙΟΒΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΥ.Α» ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΡΩΑ ΕΝ ΖΩΗ», ΚΑΙ «ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΡΩΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ …ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ» ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΕΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΘΑ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΛΙΑΚΗ, ΣΟΛΩΜΟ, ΛΑΛΑ.

ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ», ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, «ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΡΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ», ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ «ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΔΙΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ».

ΑΦΟΥ Η «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ – ΕΥΜΟΛΠΟ – ΑΔΟΛΦΟ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΥΣΙΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΩΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ.

ΤΟΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΗΣ «ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΗΛΕΚΤΡΙΩΝΑ», «ΩΡΙΩΝΑ» ΚΑΙ …ΚΑΤΟΥΡΙΩΝΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ.

Η «ΚΥΠ-ΕΥΠ», ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΤΥΧΕ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «NAER MATARON» ΔΗΛΑΔΗ «NEAR METATRON» ΤΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ «DEATH METAL» Η’ METAL ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ» ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΠΡΟΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥ «ΑΥΓΕΙΑ» ΜΕ ΤΟ «Β’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 13 ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ «Β’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ». http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_9233.html http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post.html http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_5950.html

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2009, Η Ο.Ε.Α. ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΓΡΑΣΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΙΔΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ “Q.Q.-NASERS” ΚΑΙ ΤΩΝ «HEAVY NETRINO – NASERS” ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2010 Η Ο.Ε.Α. ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ, «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ», «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ», ΚΑΙ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ «ΚΥΠ-ΕΥΠ», ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ (…).

ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ: ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΕΥΜΟΛΠΟ, ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΤΟ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟΔΗΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΒΑΩΘ, ΣΕΝΤΑΪ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝ ΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

1) ΓΙΑΤΙ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΨΕΥΔΟΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΙΠΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ; ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΙΠΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ;

2) ΓΙΑΤΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.;
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.
ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ;

3) ΓΙΑΤΙ ΕΥΜΟΛΠΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ Ή «MATARON» ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ http://www.youtube.com/user/etherodromos, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΑΤΑΝIΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ “NAER MATARON” H’ “NEAR METATRON” ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΤΟΥ “DEATH METAL” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΙΚΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ;

4) ΓΙΑΤΙ ΕΥΜΟΛΠΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΗΘΙΚΩΣ, ΗΤΟΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕ – ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΣΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ;

5) ΓΙΑΤΙ ΑΔΟΛΦΕ ΧΙΤΛΕΡ ΨΕΥΔΟΝΑΖΙΣΤΗ ΚΥΠΑΤΖΗ, ΕΣΥ ΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΗ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ;

6) ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΠΗΡΕΣ ΩΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟ «ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ», ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΝΟΘΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΤΣΙΛΔ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑΝΑΤΟ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΑΣΦΑΙΡΟΙ – ΑΠΟΛΕΜΟΙ – ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ «HEAVY METAL», «DEATH METAL», «ΡΟΚ», ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗ ΕΥΜΟΛΠΕ;
“ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ”;
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΑΘΙΚΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ: «ΟΦΙΣ ΕΔΗΞΕ ΘΕΤΤΑΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΘΑΝΕ ΟΦΙΣ» ΔΗΛΑΔΗ «ΦΙΔΙ ΔΑΓΚΩΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΦΙΔΙ». ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΚΩΣ ΣΑΠΙΕ ΒΟΘΡΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΝΑΡΧΙΔΕ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΙΑ ΨΕΥΔΗ, ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ Η’ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΗΛΙΑΚΗ – ΣΟΛΩΜΟ – ΚΑΙ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ Η’ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ» (ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΩΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ Η’ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΗΛΙΑΚΗ – ΣΟΛΩΜΟ – ΛΑΛΑ.

ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΧΟΛΗ ΗΘΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.

ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΜΕ: ΑΠΛΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ: «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ (ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ) ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ». ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ/Ρ.»(ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ «Ο.Η.Ε.» ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΛΕΣΒΙΟΒΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΥ.Α» Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝΟΣ (1) ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΔΥΟ (2) ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ 700 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Η’ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 800.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η’ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΚΙΝΑ, Η’ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ), ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥΣ – ΕΥΜΟΛΠΟΥΣ – ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝΗΔΕΣ ΑΔΟΛΦΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΣΑΞΟΝΩΝ – ΜΟΓΓΟΛΩΝ – ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΤΥΠΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΙΕΧΩΒΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ._

ΤΕΛΟΣ._

Η Ο.Ε.Α. ΟΜΙΛΗΣΕ._

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ


"Ο Παναγιωτης Τουλατος προσκυνά φορόντας ραββινικό εβραικό κιπα στον τοίχο των δακρύων του ναού του Σολομώντος"Στο βιντεο ο Παναγιωτης Τουλατος διαφημιζει την βίβλο των σατανιστών και αρχιμασόνων των Ο.Τ.Ο. και Α.Ο.Α. Λονδίνου "Equinox" ή αλλιώς "Σύνταγμα" της μασονικής υπερκυβέρνησης δύσεως των 72+72 ραββινικών μογγολικών ανθρωπόμορφων κτηνών του Σανχέντριν της Ατλαντίδος

2 comments:

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ «ΧΡΥΣΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ» ΤΗΣ CIA Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ-CIA ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ CIA_ΑΛΗΘΕΙΣ-CIA_ΦΑΙΕΣ-CIA_ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ (?) KAI ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΓΡΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΓΡΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ?

Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ Ο ΟΕΑ-ΟΕΑ (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ) ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΥΡΟΣ ΤΟ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ:

http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/08/27/24-00/pa-sy-a_diogenhs_2009-08-27_24-00.htm

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΒΟΛΟΣ:

http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2010/01/01/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2010-01-01_00-00.htm#plohghsh_05


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
6972571421 – 6972571421

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Τις μαλακιες που γράφει πιο πάνω ο γόνος μπάτσων εκφυλισμένος Σπυρος Σπυρόπουλος περι αληθους-φαιας-και μαυρης προπαγανδας της διάβασε στο βιβλίο
"Η Προπαγάνδα από τον Κομμουνισμόν. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Γεώργιος Γεωργαλάς. Το βιβλίο γράφθηκε προτού πέσει ο κομμουνισμός (1989)" το οποιο βιβλίο και έχει ξεκοκκοκαλίσει ο χαφιεδάκος της ΓΑΔΑ για να χρησιμοποιει γκεμπελιστικες τακτικές προπαγάνδας εναντίον των οσων θεωρεί αντιπάλων του.
Να τον προσέχετε πολύ διότι είναι ένα ρεμάλι που διυσδύει στις ελληνοκεντρικές οργανώσεις για να καταδίδει τα μέλη της και ολες τις δραστηριοτητες τους στην ΓΑΔΑ και απο εκει στην ΚΥΠ/ΕΥΠ. Επειδή αποκάλυψε η ΟΕΑ τον βρώμικο ρόλο του και τον εκφυλισμένο ιδιωτικό λεσβοπαρτουζόβιο βίο του, γιαυτο έχει λυσσάξει εναντίον της αλλα και εναντίον των ελλήνων ηρώων που θυσιασαν τη ζωή τους για την Ελλάδα οπως οι Λαλας, Ηλιακης και Σολωμού.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις