ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 29 January 2010

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΡΣΕΝΗ!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

Με εντολή του ομοφυλόφιλου Γεράσιμου Αρσένη, τα μαχητικότατα ΠΑΟ καταστράφηκαν βάζοντας τα να πατηθούν από άρματα μάχης και να γίνουν παλιοσίδερα!!!
Ο Ήρωας Λοκατζής Μπικακης ρε ελεεινοί προδότες ανθέλληνες, σκόρπισε τον θάνατο στους Τούρκους. Ένας μόνο άνδρας με ΠΑΟ εναντίον 6 αρμάτων και ένα Τάγμα Πεζικού και τους τσάκισε, έτσι γαμημένοι μπάσταρδοι Στρατηγοί πισωγλεντηδες του κερατα γαμω τα αστέρια σας ρε ξεφτιλισμένοι μασωνοι που δεν δώσατε κανένα παράσημο σε κανέναν Ήρωα
Και το εμετικό ποιηματάκι: «Ελληνας Στρατιώτης και Τούρκος Αξιωματικός για τα καλυτέρα αποτελέσματα» είναι πουστια των μασωνων Στρατηγών για να ξεφτιλίζουν τους Έλληνες Αξιωματικούς μη μασωνους οι οποίοι είναι Άνδρες και όχι αδελφές σαν και αυτούς!!! Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι Αξιωματικοί στον κόσμο αν δεν προδίδονται… πχ. οι Γερμανοί είχαν ηττηθεί αν δεν πρόδιδαν την Ελλάδα μασωνοι και εβραίοι!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_27.html
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!!! Θάνατος στους προδότες!!!ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ

Ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ


Η άγνωστη ιστορία του, από τότε που δημοσιεύτηκε κυρίως στο διαδίκτυο, κάνει τους Έλληνες που νοιάζονται να ριγούν από συγκίνηση, μα και να σφίγγουν τα δόντια από αγανάκτηση! Όμως ένα είναι βέβαιο. Καθένας που θα διαβάσει για τούτο το παλικάρι, θα νιώσει πως δίκαια του αξίζει μια θέση δίπλα στους μεγαλύτερους Ήρωες του Ελληνισμού! Και καθένας θα θελήσει να γίνει «Μπικάκης» σαν έρθει η ώρα να ξοφλήσει η Ελλάδα τους λογαριασμούς της με τους παρανοϊκούς Στρατηγούς της Τουρκίας, που κρατώντας σε στρατιωτική κατοχή τη μισή σχεδόν Κύπρο για 35 ολόκληρα χρόνια και παραβιάζοντας σχεδόν καθημερινά την Ελλάδα, παραβιάζουν την Ειρήνη, αλλά και την υπομονή του Θεού, που θα αποδώσει κάποτε Δικαιοσύνη…ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ

ο Έλληνας «Ράμπο»«...Η προδοσία της Κύπρου βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Αττίλας προχωρά και οι Καταδρομείς βρίσκονται στην Μεγαλόνησο να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη. Ανάμεσα σ’ αυτούς ένας απόγονος των Μινωιτών τοξοτών, του Δασκαλογιάννη, του Γιαμπουδάκη, ο καταγόμενος από το χωριό Ασή Γωνιά, στα σύνορα Ρεθύμνου – Χανίων, καταδρομέας Μπικάκης, μια ηρωική μορφή των μαχών, ανάμεσα σε όλες τις άλλες των Ελλήνων πολεμιστών της Α΄ Μοίρας της ΕΛΔΥΚ και των Κυπρίων καταδρομέων.Η μοίρα χωρίζεται σε ζευγάρια έχοντας βαρύ οπλισμό, μερικά οπλοπολυβόλα και ΠΑΟ. Σε ένα από αυτά ο Μπικάκης μαζί με τον έτερο κρητικό Μπιχανάκη καλούνται να υπερασπιστούν την περιοχή αριστερά της αντιπροσωπίας της “Ford”, γνωστό ως ανώνυμο λόφο αφού οι Τούρκοι προωθούνται στα προάστια της Λευκωσίας.


Ο Μπιχανάκης μεταφέρει και εναποθέτει 8 βλήματα ΠΑΟ και ο Μπικάκης με το ΠΑΟ του παρατηρεί τον χώρο και το πεδίο βολής που του έδινε. Υπό συνεχή βροχή από όλμους των 4,2 χιλιοστών των Τούρκων, ο Μπικάκης μετακινείται προς άλλο σημείο, πιστεύοντας ότι ο Μπιχανάκης τον είχε αντιληφθεί, όμως απορροφημένος από την μεταφορά των βλημάτων, δεν είδε την μετακίνηση του Μπικάκη και αμέσως άρχισε να τον καλεί χωρίς να λαμβάνει απάντηση. Γύρισε πίσω και ανάφερε την απώλεια του συντρόφου του. Όμως ο Μπικάκης ζει και με την σειρά του ψάχνει τον σύντροφο του, νομίζοντας ότι σκοτώθηκε. Δεν παίρνει απάντηση, αφού το μόνο που ακούει είναι οι εκρήξεις από τους όλμους των Τούρκων!


Παρόλο που γνωρίζει ότι είναι μόνος, δεν λιποψυχεί αλλά μένει στη θέση του, ακολουθώντας τις εντολές που είχε. Μία ανεπανάληπτη και ανορθόδοξη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΝΘΡΩΠΟ και στις μηχανές.
Τοποθετεί το βλήμα, φέρνει το ΠΑΟ στον ωμό του και το μάτι του στην διόπτρα. Έρχονται 6 άρματα Μ-48-Α2 και πίσω τους ένα Τουρκικό Τάγμα Πεζικού!

Στα 300 μέτρα εγκλωβίζει το 1ο άρμα και στα 270 μέτρα το κάνει παλιοσίδερα, αναγκάζοντας τα δυο άτομα του πληρώματος να το εγκαταλείψουν!

Αλλάζει θέση, εγκλωβίζει το 2ο άρμα και το τυλίγει στις φλόγες χωρίς να γλιτώσει κανείς!

Στα 200 μέτρα καταστρέφει και το 3ο άρμα, ενώ οι Τούρκοι τον ψάχνουν σαν τρελοί, αλλάζει θέση και καταστρέφει και το 4ο μην αφήνοντας κανένα ζωντανό!!!


Τα δυο εναπομείναντα άρματα φοβούνται και κρύβονται, όμως το 5ο κάνει το λάθος και εμφανίζεται δίνοντας την ευκαιρία στο Μπικάκη να το στείλει από εκεί που ήρθε!

Το 6ο και τελευταίο οπισθοχωρεί ελπίζοντας ότι θα γλιτώσει 700 μέτρα μακριά από τον Μπικάκη, αυτός όμως το καταστρέφει και αυτό! Τα πληρώματά τους, που μέρες πριν έκαιγαν άμαχους, γυναίκες, ιερείς και παιδιά, κάηκαν σε λίγα λεπτά από τον μοναχικό Κρητικό εκδικητή! Θαρρείς κι ήταν ένα μακάβριο παιγνίδι θανάτου, που από Θεία θέληση έπρεπε να το κερδίσει ο Άνθρωπος…


Οι Τούρκοι πεζικάριοι βλέποντας το θάνατο μπροστά τους τρέχουν να καλυφθούν στη σχολή Γρηγορίου. Τα δυο εναπομείναντα βλήματα του Μπικάκη ρίχνονται στο ισόγειο και στον δεύτερο όροφο του κτιρίου! Ποσά πτώματα μέτρησαν οι Τούρκοι στο κτίριο δεν μαθεύτηκε ποτέ…


Παρέμεινε τέσσερις μέρες χωρίς τροφή, πολεμώντας με ένα πολυβόλο, που βρήκε πεταμένο στον διπλανό λόφο και έχοντας δίπλα του τη φωτογραφία της Ελένης που τον περίμενε στη Κρήτη!.


Ο Καταδρομέας Μπικάκης (όπως και κανένας άλλος Αξιωματικός ή οπλίτης από όσους έλαβαν μέρος στην άνιση τούτη Μάχη) δεν έλαβε ποτέ κάποια ηθική αμοιβή ή έπαινο! Η πρόταση του Διοικητού του, για άμεση απονομή του Χρυσούν Αριστείου Ανδρείας, έμεινε για πάντα στα συρτάρια των "ΗΓΕΤΩΝ".

Από ένοχη σιωπή; Από ντροπή; Από προκατάληψη; Κανένας ποτέ δεν έμαθε…


Όταν απολύθηκε από το Στρατό, εργάστηκε σαν οικοδόμος. Έκανε οικογένεια και παιδιά. Άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο ατύχημα το 1994, στην εθνική οδό Αθηνών Πατρών, φεύγοντας από τη ζωή - όπως κι άλλοι μαχητές Καταδρομείς, Ελδυκάριοι και κυβερνήτες των Νοράτλας - με την πίκρα της μη αναγνώρισης…


Τιμήθηκε μετά θάνατον από την Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας. Η τιμητική πλακέτα απεστάλη από τον - εν ζωή τότε - Πρόεδρο της Λέσχης Δρούγκα Στέφανο, στους Γονείς του στην Κρήτη…


Κανένας Δάσκαλος ή ιστορικός δεν μίλησε ποτέ στους μαθητές του γι αυτόν… Κανένας ποιητής δεν αφιέρωσε λίγη απ τη σοφία του για κάποιες αράδες από λέξεις…έστω για ένα τραγούδι.


Σε ολάκερη την Ελλάδα, μήτε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δρόμος που να χωρέσει το όνομά του…»Εμμανουήλ Μπικάκης, ένας μεγάλος, σύγχρονος εθνικός Ήρωας Πολέμου,

που κρύψανε οι άνανδροι, για να μην φαίνεται τόσο ανυπόφορη η ανανδρία τους…

4 comments:

Anonymous said...

ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ.

Anonymous said...

"πχ. οι Γερμανοί θα είχαν ηττηθεί αν δεν πρόδιδαν την Ελλάδα μασωνοι και εβραίοι!!!"

Παρντόν ; οι Γερμανοί δεν ηττήθηκαν; Κέρδισαν τον πόλεμο και δεν το ξέρω; Στους μασώνους χρωστάμε την ελευθερία μας από τους Τούρκοτς. Χωρίς τους τέκτονες δεν θα γινόταν ούτε η ελληνική επανάσταση.

Anonymous said...

Στους Κολωκοτρώνη Πλαπούτα Καραισκάκη κλπ και όσους ελεύθερους γεναίους έλληνες μαχητές "κλέφτες και αρματωλούς" τους ακολούθησαν χρωστάμε την ελευθερία μας από τους Τούρκους και στο ότι γράψαμε στα @@ μας τους αφορισμούς της επανάστασης από την ορθοδοξη εκκλησία και τα λόγια του "ευαγγελίου" "μη θησαυρίζεται επι της Γη" και "ου φονεύσεις" και "τα οπλα ημων ειναι πνευματικά και όχι σαρκικά" με αποτέλεσμα να θησαυρίσουμε επι της Γης ως έμποροι των νησιών να χρηματοδοτήσουμε την επανάσταση και να πάρουμε το κεφάλι των τούρκων μογγόλων δυναστων μας.
Όσον αφορά τους τέκτονες όντως συμμετέχουν σε ..."επανάστασεις". Κυρίως όμως στην "επανάσταση" εκλογής και επιλογής του πιο διακορευμένου πρωκτού (ιδε τελετές διαχωρισμού των σεφειρώθ και περάσματος της αβύσσου)

Aggeliki said...

φυσικα και δεν θα κερδιζαμε τον πολεμο εναντιων των Γερμανων , με απλη λογικη παιδια! Δεν ειχαμε τοσους στρατιωτες,τοσα πολεμοφοδια,τοσα χρηματα....απλη λογικη!!!!!!
Επισης αφου αναφερθηκαμε στους γενναιους του '21,η εκκλησια ηταν στο πλευρο τους,Υπαρχουν παντου εικονες που απεικονιζουν τον Κολωκοτρωνη να παιρνει την ευλογια του παπα πριν ξεκινησει!
Μαλλον ολοι ξεxνατε τον Παπαφλεσα!!!!Κληρικος ηταν !!! Και ομως βοηθησε στον αγωνα! Για το 1821 ολοι γνωριζουν οτι τους κρατησε ενωμενους ολους και οχι υποδηλους η πιστη στην θρησκεια και η αγαπη για την πατριδα! Γι αυτο οταν ανεφερεστε ανιστοριτοι ανδρομεδιοι σε σημαντικα γεγονοτα του τοπου μας καλο θα ηταν να δινεται την δεουσα σημασια και σεβασμο και να μην αλεθετε τις ιδεες σας με την ιστορια!
Οσο για τους τεκτονες που λετε εσεις, παλι οι ανιστοριτοι οριστε μια λιστα με ανθρωπους που με την ανιδιοτελεια τους και καποιοι με κοστος της ζωης τους εδειξαν εμπρακτος την συμπαρασταση τους προς τον αγωνα μας :
* Λόρδος Βύρωνας, Άγγλος ποιητής που συμμετείχε στην πολιορκία του Μεσολογγίου και πέθανε κατά τη διάρκειά της.
* Τζορτζ Κάνινγκ, υπουργός εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας που στήριξε την ελληνική επανάσταση.
* Ιάκωβος Μάγερ, Ελβετός τυπογράφος που έδρασε στο Μεσολόγγι.
* Μπρούνο, ιταλός που ήρθε μαζί με το Βύρωνα στην Ελλάδα και πέθανε στο Ναύπλιο το 1827.
* Φρανσουά ντε Σατωμπριάν, (François-René de Chateaubriand), γνωστός και σαν Σατωβριάνδος, περιηγητής, συγγραφέας Οδοιπορικού και υπομνημάτων που έκαναν γνωστή την κατάσταση της Ελλάδας στην Ευρώπη.
* Τόμας Γκόρντον, Σκώτος αξιωματικός που προσέφερε όπλα και χρήματα, και συμμετείχε στην πολιορκία της Τρίπολης.
* Τζορτζ Φίνλεϊ, Σκώτος που συμμετείχε στις πολεμικές επιχειρήσεις.
* Κάρολος Νόρμαν, Γερμανός στρατιωτικός που το 1822 τέθηκε επικεφαλής του ελληνικού στρατού, και πέθανε στο Μεσολόγγι.
* Σαντόρε ντι Σανταρόζα (Santorre Di Santa Rosa), Ιταλός επαναστάτης που πέθανε στη Σφακτηρία.
* Φρανκ Χέιστινγκς (Frank Hastings), Βρετανός αξιωματικός του ναυτικού που πρόσφερε χρήματα και συμμετείχε στις επιχειρήσεις.
* Ιωάννης-Γαβριήλ Εϋνάρδος, τραπεζίτης που οργάνωσε το φιλελληνικό κίνημα στη Γαλλία και την Ελβετία.
* Κάρολος Φαβιέρος (Charles Fabvier), Γάλλος διοικητής του τακτικού ελληνικού στρατού.
Αντε τι αλλο θα πειτε τωρα?

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις