ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 29 December 2010

ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ.

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΥΞΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ PA-SY-A.GR, ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΗΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.


ΒΟΛΟΣ 28.12.2010


ΘΕΜΑ: ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ.


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ,

ΕΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΕΝ ΖΩΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΟΦΟΔΕΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΖΩΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΒΑΘΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ, ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΕΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΣΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΔΙΔΕΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΛΗΓΩΣΕΣ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΙΣΟΒΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΕΦΗ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΒΑΘΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΙΔΡΥΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΤΙΜΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ - ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ - ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΒΑΘΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ, ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΛΑΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΑΛΗΤΟΣΚΥΛΟ ΠΑΣΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ. ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ», ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΗΛΘΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ.

ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΕΙΣΗΛΘΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ «ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ», ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΟΥΣΤΗ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΧΙΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΣΕΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΦΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ, ΜΙΣΟΓΥΝΗ ΑΛΗΤΑΡΑ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗ (MOTHER FUCKER) ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΕΥΜΟΛΠΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΩΝΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΒΑΘΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΑΝΑΝΔΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ. ΖΕΙΣ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΘΑ ΕΞΕΔΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΛΙΒΕΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΟΤΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΜΕΝΕ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΡΡΩΣΤΕ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ. ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ. ΜΑΣΤΡΟΠΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ. ΜΑΣΤΡΟΠΕ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΒΟΘΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΒΡΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΑΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕ, ΑΡΑ ΣΕ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΟΜΕΡΟ ΕΡΠΟΝΤΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΧΑΦΙΕ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ, ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΑΜΟΣΚΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΚΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΕΝ ΣΤΟΑΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ «ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ» ΚΑΙ «ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ», ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ «CIA» ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ «CIA» ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ «CIA» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» (ΣΥΝΟΛΟ 16 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ) ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΧΤΟ ΟΤΙ ΕΞΩΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΓΑΜΟΣΚΥΛΟ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΗΡΩΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ, ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ «CIA» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ «NSA», ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΩΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΟ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ «Η.Π.Α.». ΑΡΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ».

ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ 90% (!!!), ΩΣΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΞΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ «NETΡΙΝΟ - NASER» ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΧΕΖΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
«Ο.Ε.Α.» ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
ΑΡ. Α.Δ.Τ. Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/wikileaks_26.html


https://nationalpride.wordpress.com/2010/06/16/%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB-%CE%B1%CF%83-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9/

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 2/3 ΑΛΛΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 9/10 ΗΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ 9 ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ «UCC» ΚΑΙ «UCK» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις