ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 29 December 2010

Προς HELLENIC REVENGE: Προσοχη στους χαφιεδες

Να προσέχετε οι ιδιοκτήτες του ιστολογιου HELLENIC REVENGE διότι ο Σπυρόπουλος του ΠΑ.ΣΥ.Α. μας κατηγορούσε το ιστολογιο μας και την Ο.Ε.Α. ως τρομοκράτες όταν ονομάζαμε τους προδότες προδότες και ότι αυτοί οι προδότες όπως ο Φραγκος αξίζουν θανατικές ποινές και ο περί ο λόγος Σπυρόπουλος έγραφε και έλεγε ότι αυτοί οι τρομοκράτες της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου ελληνκαιχαος βρίζουν τους ανώτατους αξιωματούχους και πολιτικούς της χώρας.
Τώρα βεβαίως βεβαίως ο Σπυρόπουλος είναι ξανά «μαζί μας» και «μαζί σας» γιατί είναι μαζί με τον άνεμο ήτοι Ο.Φ.Α. ήτοι όπου φυσαει ο άνεμος. Ο Ο.Φ.Α. ο διαφθορέας των παιδιών του και της οικογένειας του.
Προσέξτε λοιπόν τον εν λόγω χαφιέ πουστη και προδότη γιατί θα βγει και "υπέρμαχος του πατριωτισμού των ελλήνων" για να πετύχει τον σκοπό του, ή μάλλον το σκοπό των προδοτών μασόνων προισταμένων του στη ΓΑ.ΔΑ..
Μετά από καριέρα σε διάφορες οργανώσεις ο Ο.Φ.Α. κατέληξε τελικά με τον Εύμολπο (άλλο σατανικό μπουμπούκι) να καλούν δαίμονες του Μετατρον σε πνευματιστικές συνεδρίες με στίχους και ακούσματα σατανιστικής μουσικής black-death-metal. Και τώρα το συγκεκριμένο υποκείμενο κατεβάζει δαίμονες του μετατρον μαζί με τον Εύμολπο. Μεθαύριο δεν ξέρουμε τι Ο.Φ.Α. θα είναι ο πουσταρας Σπυρόπουλος.
Μην αφήνετε κυρία μου στο ιστολογιο σας ένα τέτοιο υποκείμενο. Αυτό είναι το βρωμερό ποιόν του προδοτου Σπυρόπουλου.
Ο χαφιές της ΓΑ.ΔΑ. Σπυρόπουλος είναι της προσκολλήσεως, ήτοι κάνει τον θαυμαστή ελληνοκεντρικών οργανώσεων και ιστοσελίδων, και ανθρώπων που αγωνίζονται, και μετά πάει και τους καρφώνει στεγνά όλα τα στοιχεία που συλλέγει για αυτούς στην ΓΑ.ΔΑ. και στον Σφακιανάκη κλπ. όπως έκανε και με εμάς και στον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α.. Πήγαινε στην Αστυνομία και μας έκανε μυνήσεις όπως έδινε μάλιστα όλα τα στοιχεία μας που διέθετε (διευθύνσεις κλπ) και στο διαδίκτυο και καλούσε τους ναζιστές της Γερμανίας να με βρουν και να με σκοτώσουν. Τέλος λάβετε υπόψιν σας ότι Σπυρόπουλος και Ευμολπος μέσω των ιστοσελίδων τους έχουν βρίσει και βρίζουν τους νέους ήρωες των Ελλήνων, βιολογικά και κοινωνικά νεκρούς, ήτοι τους: Πιλότο Ηλιάκη, Σολωμό Σολωμού και Στάυρο Λάλα.

Προσεξτε τον γιατι αυτος μπορει να πηρε εντολη απο μασονους
της ΓΑ.ΔΑ να εισχωρήσει στην ομάδα σας για να παρακολουθει στενα τις δραστηριοτητες σας και κατοπιν να καταδιδει τα παντα στη ΓΑ.ΔΑ και στην ΚΥΠ/ΕΥΠ. Αυτο εκανε παντα και αυτο ειναι ικανος να κανει και τωρα με εσας. Ειναι ενας γενημενος αρουραιος - χαφιες που βασιλευει στη χωρα και στο βασιλειο των αρουραιων
Πολυ προσοχη λοιπον!!!

Πράξτε κατά συνείδηση.
Παπανακος Απόστολος

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις