ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 29 December 2010

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

Ας βοηθήσουμε όλους αυτούς τους εν ζωή ήρωες. Επίσης μάθετε ονόματα και διευθύνσεις από τους ήρωες του 1974 τους οποίους οι προδότες άνευ εξαιρέσεως από το 1974 έως σήμερα, σκοτώνουν με κάθε μέσo όλους αυτούς τους έλληνες ήρωες πολεμιστές και τους αφήνουν να πεθαίνουν στην ψάθα με οικονομικά, κοινωνικά, σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα.
Σήμερα οι Αξιωματικοί των ελληνικών σωμάτων ασφαλείας αντί να παίρνουν πρωτοβουλίες υποστηρίξεως σε όλα τα επίπεδα όλων αυτών των παλαίμαχων και ταλαιπωρημένων ελλήνων ηρώων, αυτοί «ξεσηκώνονται» μόνο και μόνο για την… μάσα και την κοιλιά τους αφήνοντας τους στην κυριολεξία τραυματίες πολέμου (!) αφού οι προδοτικές «ελληνικές» κυβερνήσεις από το 1974 και μετά είναι ορκισμένοι εχθροί των ελλήνων και στην περίπτωση των ελλήνων ηρώων εν ζωή, πράττουν όπως έπραξαν οι τούρκοι με τους ελληνοκύπριους, δηλαδή τους ποδοπατανε σκόπιμα μέχρις εξοντώσεως!

Άκου Φράγκο Φραγκούλη, εσύ και όλοι οι όμοιοι σου θα έχετε άθλιο τέλος γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι τα … παράσημα και τα γαλόνια της προδοσίας σας, σαπιοκοιλαράδες, και όχι οι έλληνες. Αντί να σκοτώσετε τους 300 προδότες της βουλής για όλα τα δινα των ελλήνων ηρώων και τραυματιών πολέμου, εσείς αντιθέτως με τις διαταγές αυτών των προδοτών και χάρης χρημάτων και χάρης της διορισεως σας σε ψηλότερα σκαλοπάτια προδοσίας, καρφώνετε πισώπλατα αυτά τα ελληνόπουλα που πολέμησαν για την μάνα Ελλάδα.

Αν ήμουν εγώ σήμερα φαντάρος, να είστε σίγουρος ότι θα σας είχα ανατινάξει όλους μαζί εσάς τους προδότες και μετά ας πέθαινα!
Παπανακος

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=GPGGKGt09UY


Στην περίοδο των εορτών που διανύουμε υπάρχουν δυο συναγωνιστές μας που μη έχοντας εργασία, περιουσιακά στοιχεία και πάγια εισοδήματα αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης των οικογενειών τους. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...

Ο ένας είναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ, πατέρας δυο παιδιών, που επί σειρά ετών φυλακίστηκε, βασανίστηκε και διώχθηκε για την αγάπη του προς την Ελλάδα. Το ανάλγητο Νεοελληνικό κράτος δεν του συμπαραστάθηκε ποτέ και σε τίποτα. Σήμερα ζει σε απόλυτη ένδοια και λόγω των ταλαιπωριών -ψυχικών και σωματικών- που υπέστη δεν μπορεί να εργαστεί.

Ο άλλος είναι ο ΘΩΜΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, παλιός πολιτικός πρόσφυγας από τη Βόρειο Ήπειρο και σήμερα πατέρας πέντε παιδιών ανηλίκων. Στις 21/2/2010 σταμάτησε μόνος του πολυμελή συμμορία κουκουλοφόρων αναρχικών, αποτρέποντάς τους να γκρεμίσουν το άγαλμα του Γρίβα- Διγενή στη Λάρισα.

Δέχτηκε πλήγμα μαχαιριού, κροταφικό κάταγμα και έχει δυο εγκεφαλικά αιματώματα. Όντας οικοδόμος, δεν μπορεί να εργαστεί σε χειρωνακτικές εργασίες και συνεχίζει να ζει υπό ιατρική παρακολούθηση. Οι δράστες της επίθεσης εναντίον του -ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της- κυκλοφορούν φυσικά ανενόχλητοι.

Καθένας απο εμάς απο το περίσσευμά του ή το υστέρημά του, ας κάνει τώρα ότι του υπαγορεύει η ΕΘΝΙΚΗ του ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ και Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε αυτούς και τα παιδιά τους, που μαρτυρούν δυστυχώς μαζί με τους πατεράδες τους.

Για τον Σταύρο Λάλα καταθέστε οποιοδήποτε ποσόν στο λογαριασμό ενισχύσεως 49177426498 Εθνική Τράπεζα.

Για τον Θωμά Αργύρη υπάρχει λογαριασμός της Εθνικής Τραπέζης, 397/557159-66. ή τηλεφωνήστε στο 6985608296 για οποιαδήποτε ηθική συμπαράσταση ή άλλη βοήθεια.

Η ανωτέρω έκκληση αποτελεί πρωτοβουλία ανωνύμων πατριωτών και παρακαλούμε με κάθε μέσο να διαδοθεί με επιστολές στον Τύπο και στο διαδίκτυο...

http://thiva-hellas.blogspot.com/2010/12/blog-post_7827.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις