ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 24 May 2011

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΑΡΚΟΖΥ - ΚΙΝΑΣ...

Απόδειξη της συμπαιγνίας της κυβέρνησης Σαρκοζύ με τους κινέζους είναι το παρακάτω δημοσίευμα το οποίο και αναφέρει πως την υποψηφιότητα της Κριστίν Λαγκάρντ, τωρινής υπουργού οικονομικών της Γαλλίας, την υποστηρίζουν πλήρως οι κινέζοι! Μάλιστα την ανακοίνωση την έβγαλε η ίδια η γαλλική κυβέρνηση - πιόνι!

Ακολουθεί το δημοσίευμα:

Λαγκάρντ ψηφίζουν οι Κινέζοι
"Την υποψηφιότητα της γαλλίδας υπουργού Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ για την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στηρίζει η Κίνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής κυβέρνησης.

Η κίνηση αυτή, εάν επιβεβαιωθεί, ενισχύει σημαντικά τις πιθανότητες να διαδεχθεί η Κρ. Λαγκάρντ τον Ντομινίκ Στρος-Καν.

Η γαλλίδα υπουργός Οικονομικών έχει αναδειχθεί η ισχυρότερη υποψήφια για την αντικατάσταση του Στρος-Καν, ο οποίος παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα κι αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμού.

«Έχουμε ευρωπαϊκή συναίνεση» δήλωσε ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης, Φρανσουά Μπαρουέν, στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο η Λαγκάρντ να αναλάβει το θώκο.

«Το ευρώ χρειάζεται την προσοχή μας, χρειάζεται να έχουμε (τη στήριξη) των Ευρωπαίων, οι Κινέζοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της Κριστίν Λαγκάρντ» πρόσθεσε.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας ανέφερε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο για το εάν το Πεκίνο θα υποστηρίξει τη γαλλίδα υπουργό Οικονομικών."
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4632398

Σχόλιο:
Από το ανωτέρω, γίνεται προφανές πως ο Σαρκοζύ παγίδευσε τον γεροπρίαπο DSK ώστε να κάνει τα θελήματα των αφεντικών του. Μάλιστα, μπορούμε να υποθέσουμε πως και ο ίδιος ο DSK "θυσιάστηκε" ενσυνειδήτως ώστε να προωθηθεί η Λανγκάρντ στη θέση του με τις ευλογίες του κινεζικού δράκου. Είναι μάλιστα τόσο προφανής η ανάμειξη των κινέζων σε όλους τους στρατηγικούς τομείς των κρατών Ασίας, Ευρώπης και Αμερικής, ώστε την θέληση τους να την ανακοινώνει η γαλλική κυβέρνηση - παράρτημά τους!

Εύγε καλέ δούλε Σαρκοζύ, οι υπηρεσίες σου θα αμοιφθούν προφανώς πλουσιοπάροχα από τα αφεντικά σου. Όσα όμως και να έχεις λαμβάνειν, το μέλλον σου έχει προδιαγραφεί μαζί με αυτό όλων των συνειδητών προδοτών του πλανήτη, κομπλεξικέ κοντοπίθαρε με ψευδαισθήσεις μεγαλείου λακέ της Κίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Πως και γιατί τη στήσανε στον Strauss Kahn
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/strauss-kahn.html

Σχετικό βίντεο περαιτέρω εξήγησης φαγώματος DSK
(o DSK φεύγοντας από ΗΠΑ θα πήγαινε να συναντήσει τη Μέρκελ ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο bailout των λεγόμενων PIGS. Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ.)
http://larouchepac.com/node/18243?utm_source=ElectionMall%20Technologies%20Inc.&utm_medium=email&utm_campaign=110523_LLPML

1 comment:

Anonymous said...

ΤΟ "ΚΑΨΙΜΟ" ΤΟΥ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
ΙΔΩΜΕΝ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις