ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 14 May 2011

Ζεσταίνουν την σούπα - ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

Η Δημοτική Επιτροπή Πατησίων σε συνεργασία με το Τμήμα Γυναικών του κόμματός μας και τη Ν.Ε. Α΄ Αθηνών διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 στο ΜΥΣΤΡΑ επ’ ευκαιρία της επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως το 1453 από τους Τούρκους.
Θα παρευρεθούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, τα «ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ», στη Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου, στην κατάθεση Στεφάνου εκ μέρους του ΛΑ.Ο.Σ. και θα επισκεφτούμε το Μουσείο του Μυστρά.
Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 210 2230030 κιν. 6974040950
κος Θεόδωρος Γεωργίου και 6944508408 κος Σταύρος Πολυμέρης.

Τιμή συμμετοχής : 20 € το άτομο

http://news-gr.gr/2011/05/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B1-%CE%BF-%CF%83/


Για να γνωρίζετε, το 1994 έχουν χρίσει ως αυτοκράτορα τον ψευδοπαλαιολογο ψευδοδραγαζη στον Μυστρά ο οποίος προορίζετε να ενθρονιστεί στο ναό των «Βλαχερνών» (δηλώσεις Φουρακη) στην Κωνσταντινούπολη από τον Βαρθολομαίο. Τώρα απλά ζεσταίνουν την σούπα του χρίσματος, τον θρόνο όμως προορίζετε να τον πάρει στην Κωνσταντινούπολη μετά από την καταστροφή και γενοκτονία της μισής Ελλάδος (διαβάστε τα κείμενα Ο.Ε.Α.)! Δηλαδή τώρα είναι «αυτοκράτορας» δίχως αυτοκρατορία αλλά όταν πάρει τον θρόνο στην Κωνσταντινούπολη τότε θα είναι ο αυτοκράτορας της «αυτοκρατορίας (του κωλου) Κωνσταντινουπόλεως 666». Το όνομα αυτού είναι Ιωάννης Κριστιανσεν Δαν η’ φον Ντενερμακ από την αυλή της Δανίας και στον Μυστρά το 1994 του έδωσαν το όνομα Παλαιολόγος Δραγαζης το οποίο είναι μέγα ψέμα.
Καλούμε λοιπόν τους πολίτες του Μυστρά Πελοποννήσου να καταστρέψουν – ματαιώσουν αυτή την προδοτική συνέλευση καπελωμένη από το προβοκατόρικο ανθελληνικό «ΛΑ.Ο.Σ.» και να μοιράσουν σε όλα τα μέλη του «ΛΑ.Ο.Σ.» που θα φτάσουν στο Μυστρά αλλά και στους κατοίκους την μαύρη γελοιογραφία για κλάματα της Ο.Ε.Α.. Οι φωτοτυπίες της εν λόγο γελοιογραφίας να δοθούν και στην μεραρχία Τριπόλεως σε αξιωματικούς και οπλίτες για να γνωρίζουν οι πάντες τον λόγο για τον οποίο κάνουν αυτή την συνέλευση.η Ο.Ε.Α. καλεί όλους τους αναγνώστες όλων των ιστολογίων μας να εκτυπώσουν ταχύτατα και σε μεγάλο αριθμό την πολιτική «γελοιογραφία» των 5 καθαρμάτων, και να την μοιράσουν σε μεγάλες ποσότητες προς τον Ελληνικό πληθυσμό σε σελίδες Α4. (να φαίνεται και το LINK του ιστολογίου)
Ήδη ο Καραγεωργίου στο Βόλο φωτοτυπεί μαζικά και μοιράζει αυτή τη σελίδα παντού ΚΑΙ σε Αστυνομικά τμήματα, και οι Αστυνομικοί συμφωνούν απόλυτα, και τα μοιράζει ΚΑΙ σε Στρατιωτικούς οι οποίοι συμφωνούν απόλυτα...
Οπότε ας κινητοποιηθούν όλοι επιτέλους, μήπως και γίνει κανένα θαύμα και τσακιστούν και φύγουν από αυτόν τον ιερό τόπο τα προδοτικά καθάρματα και γίνει κάτι αναίμακτο που είναι και το ιδανικό πρακτέον...
Υ.Γ. Το κομματόσκυλο του ΛΑ.Ο.Σ. Αργύρης Σιδέρης είχε αναρτήσει αρχικά την είδηση με τη συνέλευση του ΛΑ.Ο.Σ. στο Μυστρά και από εκεί αρχικά την πήραμε:
Τώρα όμως δεν υπάρχει... (!!!)
μπορείτε όμως να δείτε τα αποθηκευμένα ίχνη της στο google.
Καλούμε τα κομματόσκυλα του ΛΑ.Ο.Σ. να μην σβήσουν και τις άλλες αναρτήσεις τους γιατί ήδη έχουν αποθηκευτεί και θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα..

1 comment:

Nikos said...

ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΑΜΑ ΦΑΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ GAME OVER! ΜΜΜ..... ΛΕΣ ΝΑ ΧΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΖΑΦΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΑ??? ΧΑΧΑΧΑ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις