ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 23 August 2011

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας Προς όντως Έλληνες:

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας Προς όντως Έλληνες:

Έλληνες με δεύτερη και τρίτη επίθεση των Στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ στις 13 και στις 20/8/2011,εναντίον της Ο.Ε.Α.,και των φίλων της Ο.Ε.Α.,μας δημιουργήθηκε η βάσιμη υποψία ότι οι μασόνοι προδότες στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ διαταχθέντες από τους Ελληνοεβραίους πολιτικούς προϊσταμένους τους Papadrew-mineiko-chant και λοιπούς,προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα συλλήψεως των μελών της Ο.Ε.Α. και των φίλων της Ο.Ε.Α.,με την ψευδή κατηγορία ότι:”η Ο.Ε.Α. καλεί τον Ρωσικό στρατό για να σκοτώσει τους Έλληνες”.

Στα δύο σχετικά απαντητικά κείμενα της Ο.Ε.Α.,μέσω του perseysteam.blogspot.com,προς τους προδότες στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ,διευκρινίσαμε ότι η Ο.Ε.Α. ζήτησε από τη Ρωσική κυβέρνηση,την επέμβαση του Ρωσικού στρατού στην Ελλάδα δια την εκδίωξη των προδοτικών στρατών του “ΝΑΤΟ” από την Ελλάδα,δια την εν συνεχεία αποχώρηση του Ρωσικού στρατού από την Ελλάδα και δια την ένταξη της Ελλάδος εις την “κοινοπολιτεία ανεξαρτήτων κρατών” ή “c.i.s.”,της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.

Η κλήση Ρωσικού στρατού στην Ελλάδα,κρίθηκε αναγκαία από την Ο.Ε.Α.,διότι οι προδότες μασόνοι Έλληνες στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ και των ενόπλων δυνάμεων διέλυσαν τελείως το Α΄ Σώμα στρατού Κοζάνης παρέδωσαν το Γ΄ Σώμα στρατού σε Ιταλική μεραρχία του “ΝΑΤΟ”,δέχθηκαν Τούρκο ως επιτελάρχη στο ΝΑΤΟΙΚΟ στρατηγείο Λαρίσης,και σε συνωμοσία με το “ΝΑΤΟ” και με την Ξένη κατοχική Τρόικα,διέλυσαν τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και την Ελληνική Αστυνομία ,και ευρίσκονται σε προδοτική συνωμοσία με το “ΝΑΤΟ” Βρυξελών δια την εισβολή των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ.(Βουλγαρίας-Αλβανίας-Σκόπια-Τουρκίας-Ρουμανίας) στην βόρεια-κεντρική-και νησιωτική Ελλάδα δια την γενοκτονία των μισών Ελλήνων,ώστε οι εναπομείναντες Έλληνες,υπό την κυβέρνηση του ΛΑ.Ο.Σ. στον Μυστρά να επιτεθούν εναντίον του άξονος Ρ.Ι.Κ.(Ρωσίας-Ισλαμικών κρατών-Κίνας),ως τύποις ηγέτες του… “δήθεν μετανοημένου ΝΑΤΟ”,ώστε να προκληθεί αντεπίθεση των στρατών της Ρ.Ι.Κ. δια την γενοκτονία των λοιπών Ελλήνων και των λοιπών λευκών εθνών της Δύσεως.

Έχοντας διαπράξει αυτά τα προδοτικά ανοσιουργήματα για τα οποία ο Ελληνικός ποινικός κώδικας επιβάλει θανατικές ποινές,οι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ μέσω του ελεεινού Σπυρόπουλου του pa-sy-a.gr και του anti-amazon.blogspot.com, αποπειρώνται να αντιστρέψουν την κατηγορία των προδοσιών που τους βαρύνουν,και να την επιρρίψουν ψευδός στην Ο.Ε.Α. και στους φίλους της Ο.Ε.Α.
Υποψιαζόμαστε ότι επειδή οι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ γνωρίζουν ότι ο ιδιοκτήτης του ellhnkaichaos.blogspot.com,αναχωρεί από την Ελλάδα δια την Γερμανία ημέρα Τρίτη 23/8/2011,αυτοί οι μασόνοι προδότες έχουν δημιουργήσει κλίμα ψευδών κατηγοριών “προδοσίας εναντίον Ελλάδος” δήθεν τελεσθείσας από την Ο.Ε.Α. και τους φίλους της Ο.Ε.Α.,ώστε να εμποδίσουν την έξοδο του Απόστολου Παπανάκου από την Ελλάδα και να τον συλλάβουν.

Στην περίπτωση που αυτό συμβεί,καλούμε το διαδίκτυο σε συναγερμό,δια να καταγγείλουν όλες οι ιστοσελίδες την προδοσία της Ελλάδος από τους στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ και των ενόπλων δυνάμεων,και την ψευδή κατηγορία της προδοσίας της Ελλάδος από την Ο.Ε.Α. και από τους φίλους της Ο.Ε.Α.
Για το Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας
Καραγεωργίου Γιάννης.

http://perseysteam.blogspot.com/2011/08/blog-post_23.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις