ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 8 August 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ & ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!

Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΥΓΑΤΡΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ & ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΗΣ Κ.Υ.Π./Ε.Υ.Π., ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΟΥ) ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Κ.Υ.Π./Ε.Υ.Π. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Α.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ, ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ, Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ Ο ΑΝΩΘΙ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Η ΥΠΟΨΙΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΑΣΚΕΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΔΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ:

1. ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ, ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΦΙΞΕΩΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΙΘΑΝΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.

2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΩΡΑ, Π.Χ. 12:00, 13:00 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

3. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ, ΞΑΠΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΠΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗ ΣΤΑΘΜΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. ΕΠΕΙΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΕΝ ΣΤΑΣΗ.

4. ΕΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΛΑΒΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

ΤΕΛΟΣ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟΣΤΩΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΔΩΝ & ΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. 666
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/666.html

TA ONOMATA THΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΤΑ [Υ] ΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ...BLOGS !!!
ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ":
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/ta-onomata-th-blogs.html

Αποδείξεις περί κινεζικής προελεύσεως του ιουδαϊσμού ,χριστιανισμού,και του ισλαμισμού.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/blog-post_07.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις