ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 12 August 2011

Απάντηση της O.E.A. προς τους χαφιέδες της Γ.Α.Δ.Α. πουστοσπυρόπουλους και αδερφές "Τατά"

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ,
ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ, ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ BLOGGERS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΥΣ BLOGGERS ΩΣ “ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ” ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ.

ΟΙ ΒΡΟΜΕΡΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΡΠΟΝΤΟΣ ΠΡΩΚΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ “ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ”.

ΌΜΩΣ,ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 6/8/2011, Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ:

“ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΣΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ,ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ,ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ”.

ΚΑΤ΄ΑΝΑΛΟΓΙΑΝ, ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ.
Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΗΘΙΚΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥΣΤΑΔΕΡΦΩΝ ΤΑΤΑ, ΠΑ-ΣΥ-Α, ΕΥΜΟΛΠΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ Η ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ ΑΠΕΤΥΧΕ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΑΡΡΕΝΕΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟ ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΧΩΒΙΚΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ,ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ EMAILS, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Ε.Α.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
11/8/2011,ΒΟΛΟΣ.

Υ.Γ.1: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ, ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ “ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ”, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΑΣ ΟΡΓΙΟ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ.

Υ.Γ.2: ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΙΖΕΡ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΜΈΤΡΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.
ΌΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΙΖΕΡΣ ΚΑΙ ΝΕΤΡΙΝΟ ΝΕΙΖΕΡΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ-ΑΦΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΖΩΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.


Σημείωση ιστολογίου Ελλην&Χαος:

Σε αντίθεση με τα ανώνυμα ήτοι θρασύδειλα-κρυπτόμενα μέλη αρουραίους των «αδελφών τατα» «αντιμέτατρον» (προ-μετατρον, εβραιοπράκτορα της κακιάς ώρας της κυπ/ευπ/μοσαντ) και «εύμολπου» (δαιμονιζόμενου θρασύδειλου παράφρωνα του ΛΑ.Ο.Σ. και των «Εψιλον 666», λάτρη της ιαχωβικής σατανιστικής θρησκείας του Μετατρον, και υβριστού ελλήνων ηρώων) οι φίλοι της ο.ε.α. και του ιστολογίου έχουν δηλώσει πολλές φορές τα επώνυμα τους στα σχόλια και τα ε-μειλ που αυτοί ανάρτησαν και απέστειλαν. Άρα γεννημένε πούστη και χαφιέ της ασφάλειας, χατζη χατζη-τρελο-σπύρε σπυρόπουλε, προσκυνητή της ιερουσαλήμ (ή ιεράς σελήνης) με άσφαιρα πυρά δεν δύνασαι να διεξάγεις διανοητικό πόλεμο, ο οποίος σου γύρισε για μια ακόμα φόρα πίσω στη μούρη σου λεσβοπαρτουζόβιε δικομανή τρελο-μαλάκα, που διέλυσες την οικογένεια σου και κατάστρεψες τα παιδιά σου με τα όργια και τις μαλακίες σου και παρουσιάζεσαι τώρα ως τάχα εκπρόσωπος της πατριαρχίας και της υγιούς ισορροπημένης οικογένειας (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!), περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι και από δικαστήριο σε δικαστήριο και από γ.α.δ.α. σε διωξη ηλ.εγκληματος, ως εντελώς παράφρων σούργελο του σύγχρονου εκφυλισμένου νεοελλαδιστάν της χώρας των χαφιέδων-αρουραίων!!!. Θα φροντίσουμε να διαδώσουμε παντού αυτά τα μηνύματα ώστε να γίνεις ένα σύγχρονο παράδειγμα προς αποφυγή για τη νεολαία και για τα παιδιά σου που κατέστρεψες, με μόνιμα ψυχολογικά τραύματα!

Τέλος δίνουμε σε αποκλειστικότητα καλλιτεχνική απεικόνιση του σπύρου σπυρόπουλου του ΠΑ-ΣΥ-Α κατά την διάρκεια των περσινών οργίων πανσεξουαλικής λεσβοπαρτουζόβιας μαγείας-μαλακίας του μέτατρον ή μάτατρον ή ματαρον (NAER MATARON) στο φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου.
ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΝΕΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ - Α' ΜΕΡΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/blog-post_12.html

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. 666
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/666.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις