ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 12 August 2011

Απάντηση του ιστολογίου αλλά και της Ο.Ε.Α. σε σχόλιο αναγνώστη

Απάντηση του ιστολογίου αλλά και της Ο.Ε.Α. σε σχόλιο αναγνώστη
http://perseysteam.blogspot.com/2011/08/blog-post_06.html
delficos Αγαπητοί Φίλοι,
Μια διόρθωση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...
Δεν θα πώ τίποτα για τα ιερατεία γιατί θεωρώ ο,τι κάθε είδους "ιερατείο" λειτουργεί εις βάρος της ελευθερίας του ανθρώπου, της ελεύθερης σκέψης του και της διάδοσης των γνώσεων.
Τα Δελφικά Παραγγέλματα δεν ήταν οι χρησμοί που δίνονταν απο τις Πυθίες και που πρέπει επιτέλους να παραδεχθούμε οτι ήταν αποτέλεσμα channeling..
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος οτι το 100% των χρησμών ήταν "χακαρισμένοι" αλλά επίσης δεν είμαι σε θέση να αντικρούσω τη θέση σας οτι δίνονταν όπως δίνονταν μέσω σελήνης, κλπ.
Τα Δελφικά Παραγγέλματα λοιπόν ήταν αποφθέγματα των Ελλήνων Φιλοσόφων που αναγράφονταν στην πρόσοψη του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς και βέβαια ήταν υπαρκτά.
Οσο κι αν ήταν διαβρωμένο το ιερατείο του Απόλλωνα και όσο αν ο ίδιος ο Απόλλων, στην αρχική του "μορφή" δεν λατρευόταν σε ναούς εκτιμώ οτι η αξία αυτών των αποφθεγμάτων είναι μεγάλη και διαχρονική και τελικά πρός ωφέλεια όσων τα κατανοούσαν και τα έθεταν ως "οδοδείκτες" στην πορεία της ζωής τους.
Δηλαδή δεν μπορούμε να αποδόσουμε κακή ή υπόγεια πρόθεση στον Κλεόβουλο τον Λίνδιο για το "Μέτρον Αριστον" και το "Βία μηδέν πράττειν".
Ούτε τον Σόλωνα τον Αθηναίο να κατηγορήσουμε για το "Μηδέν Αγαν" και το "Μη τα ήδιστα αλλά τα βέλτιστα".
Ούτε τον Χίλωνα τον Λακεδαιμόνιο για το " Γνώθι σ'αυτόν".
Ούτε στους άλλους εκ των επτά σοφών να ρίξουμε το "ανέθεμα" για τα "Ηττώ υπέρ δικαίου", "Μελέτα το πάν", "Θυμού κράτει "Πλούτει δικαίως".

- delficos


Καραγεωργίου Γιάννης(εκπρόσωπος Ο.Ε.Α)
Ζουρνατζής Γιάννης (Φίλος Ο.Ε.Α-εκπρόσωπος ιστολογίου Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ)

προς
delficos

αγαπητέ φίλε στο κείμενο μας σχολιάσαμε ως “αποφθέγματα των Δελφών” Μόνον τους Χρησμούς των Ιερέων των Δελφών και σχετικώς απαντήσαμε.
Εσύ αποκαλείς “αποφθέγματα των Δελφών”,αποφθέγματα τα οποία δεν ήταν των Ιερέων των Δελφών αλλά ήταν αποφθέγματα Ελλήνων φιλοσόφων επιστημόνων οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με τους Δελφούς,
αλλά αυθαιρέτως οι Ιερείς των Δελφών έγραφαν αυτά τα ξένα αποφθέγματα στους τοίχους των Δελφών,δια να δώσουν επισημοφάνεια και θεαθήναι επιστημονικής Σοφίας εις τους Σατανιστικούς Χρησμούς τους,προερχόμενα από ψευδοδωδεκάθεους δαίμονες της δρακονιανής σελήνης.
Μην ξαναχρησιμοποιήσεις τον όρο “αποφθέγματα των Δελφών”,δημιουργημένα από εξωκείμενους επιστήμονες φιλοσόφους, κλεμμένα από τους Ιερείς των Δελφών και γραμμένα στους τοίχους των Δελφών.
Εάν δεν καταλαβαίνεις,εννοούμε ωμά ότι δια να αυξήσουν το κύρος των Σατανιστικών Ιαχωβικών Δελφών,οι ιερείς των Δελφών διέπρατταν κλοπή πνευματικής περιουσίας των Ελλήνων φιλοσόφων την οποία ψευδώς παρουσίαζαν ως δική τους.
Άλλη φορά αν στείλεις ανώνυμο σχόλιο ή email χωρίς ονοματεπώνυμο,αριθμό τηλεφώνου,και ταχυδρομική διεύθυνση(Ελτά),αυτό δεν θα απαντηθεί.όπως έχει ανακοινώσει το ιστολόγιο περί πολιτικής επικοινωνίας με τους αναγνώστες του.


Σημείωση ιστολογίου Ελλην&Χαος:

Άκρως Ορθές ξανά οι επισημάνσεις της αριστοκρατικής επιστημονικής Ο.Ε.Α. αλλά οι νεοέλληνες δεν λένε να απεγκλωβιστούν από την κοινη θρησκευτική τους δαιμονική σεληνιακή παράνοια.
Δεν λένε να εννοήσουν ότι τα ιερομαντεία της κλασικής αρχ.ελλάδας όπως οι Δελφοί και η καταλυμένη από γεφυραίους-εβραίους Ελευσίνα και τα μυστήρια τους, ήταν κάτι σαν τις σημερινές μασονικές στοές και τα ιερατεία και τις ραββινείες, και αποτελούνταν από ημιπαράφρωνες ιερείς-ιέρειες-μέντιουμ δαιμονιζόμενους σε έκσταση(αυτό που ονομάζουν σήμερα: CHANNELING) και μαστουρωμένους με τη βοήθεια παραισθησιογόνων ουσίων , παραισθησιογόνα μανητάρια-κλπ, που έκαναν και πιο εύκολη την δαιμονική καταληψία τους και τη λήψη "μηνυμάτων"-"οιωνών"-"χρησμών" από τη δρακονιανή σελήνη, μέσω κρονίων υποχθόνιων δαιμόνων που υποδύονταν με επιτύχια τον απόλλωνα των δελφών και τους ολύμπιους θεούς και το λοιπό ελληνικό πάνθεον, φυσικά υβρίζοντας και διαστρεφοντάς το από διοικητικό επιστημονικό εκπολιτιστικό που ήταν σε θρησκευτικό που απαιτεί λατρεία με είδωλα, θυσίες και οιωνούς απο ιερομαντεία και ιερατεία ως οιωνούς που έφερναν αντιμέτωπες την μία ελληνική πόλη-κράτος με την άλλη ελληνική πόλη-κράτος μέσω στημένων χρησμών τάχα αντίθετων-αντιμαχόμενων πατρόνων θεών της κάθε πόλης-κράτους με πιο τρανταχτό παράδειγμα τον καταστροφικό εμφύλιο αδελφοκτόνο πόλεμο Αχαιών και Τρώων Ελλάς-Τρωάδος, Θηλυκού και Αρσενικού ελληνικού πολιτισμού..
Έτσι ο εβραίος και ο κινέζος δρακονιανός αντίπαλος κατάφερε και διέλυσε τον ελληνισμό εκ των έσω, ο οποίος προδόθηκε εκ των έσω και κατασφάχτηκε με εμφυλίους πολέμους υποκινούμενους από τα ίδια τα μαστουρωμένα δρακονιανώς δαιμονιζόμενα ιερατεία του (πρώην επιστημονικές ακαδημίες), αποτελούμενα και από εβραίους-γεφυραίους ιερείς με πλαστογραφημένη ελληνική ταυτότητα..
Έτσι οι έλληνες αηδιασμένοι από αυτή την παράνοια που κατέληξε & εκφυλίστηκε ο πρώην λαμπρός ορθολογιστικός πολιτισμός τους, και αηδιασμένοι από τους συνεχείς εμφύλιους πολέμους έπεσαν κατόπιν σαν ώριμο φρούτο στις αγκάλες της αμιγούς κινεζοεβραικής δρακονιανής καρτερικής θρησκείας της ..."(δήθεν)αγάπης και της παρηγοριάς" ήτοι του "δούρειου ίππου" του χριστιανισμού, καθώς πρώτα τα ιερατεία ολυμπίας και δελφών δίχως άνωθεν κρατική πίεση ασπάσθηκαν σε μία νύχτα τον δρακονιανό-κρόνιο χριστιανισμό, διότι πλέον οι κρόνιοι δαίμονες διατάχθηκαν από τον Σεληνιακό Γιαχβέχα να πάψουν να "λαλούν" χρησμούς και λοιπές μπούρδες στα ιερατεία αυτά, και να πάψουν να υποδύονται το ελληνικό δωδεκάθεο, και έτσι ο ελληνισμός προδόθηκε εκ των έσω με τα καταστροφικά αποτελέσματα που έφεραν αργότερα το ανθελληνικό και σκοταδιστικό βυζάντιο (β'ρωμαική δρακονιανή/κρόνια κατοχή) όπου ακόμα και το ίδιο το όνομα "ελλάς" απαγορεύτηκε να προφέρετε επί ποινής θανάτου!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Σε έκσταση
http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=50242

E. R. Dodds, Οι Έλληνες και το Παράλογο, εκδόσεις Καρδαμίτσα.
(δείτε ειδικά αυτό το βιβλίο. Το προτείνει και η Ο.Ε.Α. στο μνημειώδες κείμενό της 72 σελίδων προς έλληνες τέκτονες - 1985)

Καλά μυαλά!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις