ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 1 January 2010

Πάρτε ένα δείγμα από τις διδασκαλίες του υιού του δρακονιανού σιν-σιων-σίνα-γιαχβέ:

Απάντηση στον φίλο που ισχυρίζεται ότι ο Γιαχβε και ο «υιός» του δεν είναι ένα και το αυτό


Αστειεύσε ρε φίλε?

Έλληνας ο ραββίνος Γιεχουσούα=O Γιαχβέ σώζει;

Καλό ανέκδοτο που πλασαρίζεται τελευταία στους νεοέλληνες στα πλαίσια του σουφικού κινήματος ελληνοχριστιανικής μαγιονέζας χριστιανισμου με δωδεκάθεου και ψευδοπαλαιολόγου δραγάζη δήθεν ενσαρκωμένου διονύσου!

Πάρε ένα δείγμα από τις διδασκαλίες του υιού του δρακονιανού σιν-σιων-σίνα-γιαχβέ:

Δεν ήρθα για να καταργήσω το Μωσαϊκό νόμο αλλά να τον συμπληρώσω
(Δηλαδή δεν ήλθε να καταργήση αλλά να συμπληρώση την Παλαιά μισελληνική Διαθήκη των εβραιομογγόλων Μωυσή-Δαβίδ-μισέλληνα μέντιουμ Ζαχαρία-Ιησού του Ναυή γενοκτόνο Παλαιστινίων-Φιλισταίων-Ελλήνων αποίκων Παλαισατίας κατ'εντολή του ΓΙΑΧΒΕ)

όσους δεν με ήθελαν βασιλέα των, φέρετέ τους εδώ και κατασφάξατέ τους εμπρός μου!!!

Δεν είναι καλόν να λάβη τις τον άρτον των τέκνων(Εβραίων) και να ρίψη εις τα κυνάρια(Έλληνες)!!!

Στην «Αποκάλυψη» ΙΘ' 17-21 στο εμετικό βιβλίο πλανητικής γενοκτονίας της Λευκής και Μαύρης Φυλής του Αρμαγεδώνα από την Κίτρινι Δρακονιανή Φυλή, γράφεται: «Και ειδον ένα Αγγελον ισταμενον εν τω ... καθημενον επί του ίππου (Κινεζομογγολο Ιησουν Χριστον) και με το στράτευμα αυτού(Των 200.000.000 Κινεζικού στρατού των βασιλέων εξ ανατολών- ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ) ... Και πάντα τα όρνεα εχορτασθηκαν εκ των σαρκών αυτών(Των γενοκτονημένων ανθρώπων Λευκής+Μαύρη Φυλής)».

"Οποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου"
(Το επανέλαβε ο εγκληματίας πολέμου και εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας αλκοολικός εβραιοσάξονας πρόεδρος Μπους λίγο πριν εισβάλει και γενοκτονήσει το πελασγικό Ιράκ για να ανοίξει ο δρόμος των βασιλέων εξ ανατολών)

"Πίστεψε σε μένα δέξου μου ως βασιλέα σου και αγάπα με αλλιώς θα καείς θα βασανίζεσε αιωνίως στην κόλαση."

Και μη ξεχνάμε και το γενεολογικό του δέντρο.
Πρόκειται για εβραιομογγόλο απόγονο του Δαβίδ και του Αβρααμ όπως μας διαβεβαιώνη για αυτό στο ξεκίνημα της η Καινή(Νέα) Διαθήκη του Γιαχβέ.( ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΙΗΣΟΥ (ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ) ΧΡΙΣΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΒΙΔ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ-ΧΑΜΠΡΑΧΑΝ-ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ ΤΩΝ ΥΞΩΣ ΚΑΙ ΕΛΑΜΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΥΡ η' ΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΕΟ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΑΝΙΕΣΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ(ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ) ΣΗΜΑΙΕΣ. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_18.html
Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΙΣΑΑΚ ΔΕ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ ΙΑΚΩΒ ΔΕ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ... ΚΛΠ ΚΛΠ)

ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ Β'ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΝΟΧΕΣ-ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΠΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ (ΘΕΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΓΙΑΧΒΕ-ΤΑΜΙΛ, ΕΛΟΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ (ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ) ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΗΡΩΙΚΟΥ-ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

19 comments:

Anonymous said...

Δεν έγραψα πουθενά στο σχόλιο μου ότι είναι 'Ελληνας ο Ιησούς.

Anonymous said...

Ανάφερες ότι είναι ενάντια στον Γιαχβέ (!!!) παραθέτοντας ταυτοχρόνως την αναλογία του ενάντιου στο Δία, τιτάνα Ιαπετού. Αυτό αφήνει δόλιους συνειρμούς στους έλληνες περί δήθεν ανδρομέδιας-ελληνικής (Ιαπετικής) καταγωγής του ραββίνου Γιεχοσουα (εάν τελικώς υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο και δεν ήτο ένα υδιοφυές εφεύρημα των 72 ραββινικών καθαρμάτων του σανχέντριν).
Εάν όντως ο Γιεχοσούα(=Ο Ιεχωβά Σώζει) όμως ήταν ενάντιος στον Ιεχωβά (!!!) ψευδώς παρουσιαζόμενο ως εξωκοσμικός θεός δημιουργός της Παλαιάς Εβραιομογγολικής Διαθήκης(δημιουργός θεός: σεληνιακή απάτη του σεληνιακού Σιν-Σιων-Γιαχβέ) θα δρούσε και ως τέτοιος και δεν θα έβριζε ως σκυλιά τους έλληνες ακολουθώντας τη μισελληνική γραμμή της Παλαιάς ΜογγολοΕβραικής Διαθήκης του Ιεχωβά την οποία -σύμφωνως με τα εβραιοχριστιανικά- γραπτά ήρθε να συμπληρώσει και όχι να καταργήσει, ούτε θα είχε το λυσσασμένο γενοκτονικό μένος εναντίον της λευκής πελασγικής φυλής χρησιμοποιώντας στην αποκάλυψη (ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ-ΔΙΑΒΑΖΕ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ) τα δυο μυριάδες μυριάδων του επιστρατευμένου κινεζικού (Δρακονιανού) στρατού των ημερών μας τα οποία σχεδιάζει (Η ΧΟΝΓΚ σε συμπαιχνία με την ΑΟΑ Λονδίνου) να γενοκτονήσουν την λοιπή λευκή+μαύρη ανθρωπότητα. (Το 1/3).
Το γενοκτονικό μένος και μίσος εναντίον αλλοφύλων και εναντίον ειδικώς των φωτοφόρων Πελασγών-Παλαιστηνίων+Ελλήνων δεν είναι χαρακτηριστικά ενός πραγματικού υπερσυμπαντικού Θεού-Υπερνού που επιθυμεί την υγεία και ευημερία όλων των όντων σε αρμονία με τη φύση, αλλά είναι χαρακτηριστικά ενός εγκληματία πειρατή του τοπικού διαστήματος (Σελήνης+7 εσωτερικών πλανητών-των λεγόμενων 7 "αστέρων". βλ.αποκάλυψη) που σχεδιάζει αφού πρώτα γενοκτονήσει τους αλλόφυλους πληθυσμούς εχθρικών αστερισμών (Ανδρομέδας-Σειρίου) να χρησιμοποιήσει τους υπόλοιπους γήινους (Δρακονιανούς Γενετικής Μηχανικής) ως δούλους-υπηρέτες άνευ μνήμης για εξόρυξη πρώτων υλών και αναχώρηση της σελήνης προς άλλα ηλ.συστήματα αφού πρώτα καταστρέψει το δικό μας. ("ανταναίρεση", βλ.Παλαιά Διαθήκη και απειλές του Γιαχβέ κυβερνήτη της σελήνης περί τέλους του Κόσμου)

Anonymous said...

Κάπου σε χάνω έτσι που τα γράφεις, αλλά φάσκεις και αντιφάσκεις επίσης όταν γράφεις ότι ο Χριστός είναι Κινεζομογγόλος !! σύμφωνα με την Αποκάλυψη αυτός που θα κάθεται στον ίππο που θα μας γενοκτονήσει, και στο τέλος ότι είναι Εβραίος. Τί απ'τα δυο είναι τελικά ; Κινεζομογγόλος ή Εβραίος ;

Anonymous said...

Δεν φάσκω και αντιφάσκω πουθενά. Εσύ απλά δεν είσαι ενημερωμένος. Στα αναφέρω περιληπτικά αν και το ιστολόγιο έχει ασχολήθει στο παρελθόν ενδελεχώς με αυτά. Ο όρος εβραίος είναι μεταγενέστερος και αποδόθηκε για τους φοίνικες και κάδμειους προδότες της λευκής φυλής και για την εβραική κοινότητα των γεφυραίων-γεβραίων ήτοι των γεφυρώνων εμπορικά τις δύο ηπείρους εφόσον οι εβραίοι-φοίνικες το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά ήταν το εμπόριο. (ο θεός τους το χρήμα). Οι συγκεκριμένοι συνεργάστηκαν εμπορικά και πολεμικά κατά τους ελληνοπερσικούς πολέμους (Εβραιοπέρσες Μαρδοχαίου-Εσθήρ) εναντίον της μητροπολιτικής ελλάδος με τους σημίτες ιουδαίους, ουσιαστικώς τα 2 βασίλεια των ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ιουδαίων Σαμαρείας και Ιερουσαλήμ, τα οποία δημιουργήθηκαν με τη φρικιαστική γενοκτονία των Φιλισταίων-Παλαιστινίων-Πελασγών Ελλήνων αποίκων παλαισατίας από τον εγκληματιά φονιά ελλήνων Ιησού του Ναυή (ομώνυμος του Ραββίνου Γεχοσουα-"Χριστού" καθόλου τυχαίο!) κατ'εντολή του Γιαχβέ ο οποίος "σταματούσε τον ήλιο" για να φωτίζει περισσότερο και να γενοκτονεί ο Γιεχοσουα περισσότερους έλληνες εφόσον οι Ιουδαίοι μογγόλοι δεν χόρτεναν από ελληνικό αίμα στην ελληνική-πελασγική γη της επαγγελίας.
Συμπέρασμα: Οι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ Ιουδαίοι και ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΦΟΙΝΙΚΕΣ-ΚΑΔΜΕΙΟΙ πρόκειται για ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΛΕΥΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ απόγονοι του ΜΟΓΓΟΛΟΥ Αβρααμ ή Χαβρα-Χαν ή αρχηγού της Χάβρας ο οποίος προήλθε από την Μογγολική πόλη ΟΥΡ ή ΟΥΡΓΚΑ (ονομα αρχαίας πρωτεύουσας Μογγολίας) της Χαλδαίας οι οποίοι προήλθαν από τις εβραιομογγολικές ορδές των Υξώς και Ελαμιτών οι οποίοι προήλθαν από την πίεση των καθαρών κίτρινων Κινέζων προς τα δυτικά αφού εφόσον οι Κινέζοι καθάρισαν (ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ) την Ασία από την Πελασγική Παρουσία (Νίγια-Γιουνάν κλπ) προώθησαν τη μπάσταρδη σχιζοφυλετική ράτσα των λευκοκίτρινων ΦΥΣΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ (Ανθρωπολογικό Συνδρομο) Μογγόλων προς τα δυτικά με σατανικό σχέδιο ούτως ώστε αυτοί να αναλάβουν το "θεάρεστο έργο" (Του Σεληνιακού Σιν-Γιαχβε) της διάβρωσης και καταστροφής των πάλαι ποτέ κραταιών Πελασγικών αυτοκρατοριών της δύσεως όπως Ασσυρία-Βαβυλώνα-Μητροπολιτική Ελλάδα-Αίγυπτος κλπ.
Δυστηχώς για εμάς τους Πελασγούς-Ελληνες το σχέδιο τους επέτυχε.
Είναι στο χέρι μας να αφυπνιστούμε εθνοφυλετικά και να ενωθούμε ώστε να πάψουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να έχουμε ηγέτες και θρησκεία των ΦΥΣΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ μας μογγόλων-εβραίων απόγονος των οποίων είναι ΚΑΙ ο ραββίνος Γεχοσουά ΕΦΟΣΟΝ κατάγεται εκ της γενεολογικής γραμμής Δαβίδ-Αβρααμ-ΧαβραΧαν.

Anonymous said...

O Xριστός σταυρώθηκε από τους Εβραίους. Εκτός αν κι αυτό για σένα είναι λεπτομέρεια.

Anonymous said...

Αν δεν έδιναν εντολή να τον σταυρώσουν ΌΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ για να συγκινήσουν τις ...ευαίσθητες ...καρτερικές ελληνικές ψυχούλες σαν τη δική σου δεν θα περνούσε το υδιοφυές σχέδιο του Σανχέντριν. Αυτό με την προυπόθεση ότι αν τελικώς υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο και δεν επρόκειτο για μια φιγούρα εφεύρημα των επάρατων 72 διότι υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για την ιστορικότητα του όπως υπάρχει επίσης αδιάκοπη συνέχεια λόγων πράξεων ύφους και προφητειών (διάβαζε: προγραμμάτων) μεταξύ των 2 Βίβλων του Γιαχβέχ. Διότι εκτός από την ανάσταση του Χριστούλη έχουμε και τις ...αναστάσεις και θαύματα του έλληνος Εμπεδοκλέους και άλλων. Όμως για να μη σε κουράζουμε άλλο και επειδή το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό το ζήτημα είναι απλό. Εφάρμοσε ελληνικό ορθολογισμό και απέρριψε τις παραμυθολογίες-μπουρδολογίες για νοημοσύνη σαρδέλας του τύπου: Τρισήλια θεότης (ορολογία Ορθοδοξίας) που σμικρίνει τον ένα από τους 3 ήλιους της (!!!) σε μέγεθος και μορφή σπερατοζωαρίου δια να εισέλθει στο αιδίον μιας γηινης!! ΓΕΛΩΣ!!!

Anonymous said...

Αδερφε καπου σε χανω το κειμενο σου το εχω διαβασει ουχι απαξ ,ουχι δις αλλα πολλακις η ενταυθα ομως μνεια περιστατικων παρελκει,τοιγαρουν αναφερεις το εξης¨¨) {εις τα κυνάρια(Έλληνες)}!!!που εβγαλες το συμπερασμα οτι ο Χριστος ειπε κυναρια τους ελληνες μονο εσυ γνωριζεις! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙς ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ!ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ! Ο ΘΕΟς ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥς ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΗς ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙς ΜΗΤΕ Α ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΗΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΩΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΟΥΣΑΙ!!

Anonymous said...

(Κατά Μάρκον 7: 26-27)

25 ακούσασα γαρ γυνή περί αυτού, ης είχε το θυγάτριον αυτής πνεύμα ακάθαρτον, ελθούσα προσέπεσε προς τους πόδας αυτού• 26 η δε γυνή ην Ελληνίς, Συροφοινίκισσα τω γένει• και ηρώτα αυτόν ίνα το δαιμόνιον εκβάλη εκ της θυγατρός αυτής.

Και ο Ιησούς απάντησε:

Άφες πρώτον χορταθήναι τα τέκνα, ου γαρ έστιν καλόν λαβείν τον άρτον των τέκνων και τοις κυναρίοις βαλείν...

Ωραίος ο Ιησούς... μα ακόμα ποιο ωραίοι οι έλληνες με νοημοσύνη σαρδέλας του γλυκού νερού οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται ότι προσκυνάνε τους εβραίους γενοκτόνους τους

Anonymous said...

Αδερφε το «Έλλην» στην περιπτωση αυτη , είναι δηλωτικό της θρησκείας και όχι τής εθνότητας, διότι ξεκαθαρίζει ότι η γυναίκα που προσέτρεξε για βοήθεια στον Θεάνθρωπο ήταν Συροφοινίκισα στο γένος. Ξεκαθαρίζει δηλαδή, ότι όταν μιλάει για "Ελληνίς", δεν εννοεί εθνότητα, αλλά το κατανοεί ως θρησκευτικό προσδιορισμό.ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΔΩ (Ιωάν.12, 20-23)οταν τον πληροφόρησαν οι μαθητές του ότι τον ζητούν Έλληνες αναφώνησε ευχαριστημένος «ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός τού άνθρωπου» !
εγω ο αναγνωστης σου με νοημοσυνη σαρδελλας του γλυκου νερου που ομως δεν προσκυναω τους εβραιους οπως νομιζεις αλλα μονο το ΧΡΙΣΤΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΙΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

Anonymous said...

Λοιπόν προσκύνα τους εβραίους χριστουλιδες και παναγίτσες και άντε και καλή γενοκτονία
Και ένα τελευταίο.
Λύσε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση:
Πως γίνεται η εβραϊκή μπουρδελοθρησκεια και η εβραϊκή ιστορία να καλύπτει όλη την ύλη της Γ΄και Δ΄ δημοτικού και το 1/3 της ύλης της Ε΄ και Στ΄ τάξης και ελληνική μυθολογία να διδάσκεται στο πρώτο τετράμηνο της Γ΄ τάξης ΜΟΝΟ;
Πως γίνεται να προωθούν την εβραιλα στα σχολεία και από την άλλη με μανία ξεπαστρεύουν την Ελληνική Ιστορία με ότι αυτό συνεπάγετε;
Αντιλαμβάνεσαι τώρα τα αυτονόητα; Αντιλαμβάνεσαι το παιχνίδι; Αντιλαμβάνεσαι ποιον πολεμά ο Σορος, η παρέα του και ο Σιωνισμός γενικότερα;

Anonymous said...

Κυνάρια εννοούσε τους έλληνες αγαπητέ, δηλαδή εσένα (αν νιώθεις καθόλου έλληνας) αποκαλούσε υποτιμητικά σκυλάκι ο εβραιομογγόλος θεός που προσκυνάς και παράλληλα αποκαλούσε τέκνο τους ομόφυλους του εβραίους-μογγόλους των 2 βασιλείων Σαμαρειας και Ιερουσαλήμ που χτίστηκαν πάνω στα πτώματα Ελλήνων Φιλισταίων Παλαιστηνίων αποίκων Παλαισατίας γενοκτονημένων από Ιησού του Ναυή. Εάν απευθύνονταν σε θρησκεία δεν θα χρησιμοποιούσε την λέξη σκυλάκια-κυνάρια μια λέξη που αναφέρεται σε πρόσωπα-ανθρώπους και όχι σε θρησκεία. Αλλά ακόμα και τη "Θρησκεία του Διός" του Δωδεκάθεου να έβριζε πάλι αποτελεί μέγιστη προσβολή για εμάς τους όντως Έλληνες διότι ο Δίας-Ζευς είναι ο Ουρανιδεύς πατέρας μας εξ Ανδρομέδας-Σειρίου και άσχετα αν αναχώρησε και κατόπιν υβρίστηκε και διεστράφηκε ο ρόλος του από τους Κρονίους-Σαβαωθικούς αποστάτες θα επιστρέψει σύντομα για να τακτοποιήσει τους ανεκπλήρωτους λογαριασμούς. Και θα επιστρέψει δριμύτερος σε χρόνο έκπληξη και όχι όταν τον ...καλεί απεγνωσμένα και κουτοπόνηρα η ταλαίπωρη εβραιοσαξονική NASA παράρτημα της NSA (μέσω της Μυθοδίας). Μην ανησυχείς λοιπόν γιαυτό. Σαφώς ο Ραββίνος Γιεχοσουα χάρηκε μόλις είδε τους έλληνες διότι ήξερε ότι πλησιάζει η ώρα που μέσω των εβραιοκινούμενων Κρονιων Ιερατείων Ελληνιστικής Ρώμης και των εβραικών συναγωγών της μητροπολιτικής ελλάδος και μέσω του κουτοπόνηρου Παυλάκια-Σαούλ θα πλασαρίσει ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ την νέα καθαρώς δρακονιανή(Κινεζική) θρησκεία στους μέγιστους εχθρούς του Chin-Σιν-Σιων-Ιεχωβά, Ανδρομέδιους -σκλαβωμένους πλέον- Έλληνες, ως "ελκυστικό δώρο" με ελληνικό περιτύλιγμα 12θεου-12εδρου-12 μαθητές του Χριστούλη, 12 πύλες της Ιερουσαλήμ(Ιεράς Σελήνης) ως ύστατη Δαβίδια πνευματική πέτρα σφεντόνης στον κρόταφο και στην καρδιά(ηλιακό πλέγμα) των τελευταίων ελλήνων Γολιάθ.
Μας αφήνει παγερά αδιάφορο ότι ορισμένοι λαικοί εβραίοι υβρίζουν ακόμα τον ραββίνο Γιεχουσουα καθώς στα ανώτατα εβραιοχριστιανικά ιερατεία και ναούς και στα ανώτατα εβραιοτεκτονικά σαλόνια είναι ολοφάνερη η συμπαιχνία-θέατρο του Τετραγράμματου Οφθαλμού εν Τριγώνω (Του Γιαχβέ και του Κρόνου) όπως δείξαμε και στις τελευταίες αναρτήσεις μας μεταξύ Υψηλόβαθμων Μασόνων+Μασόνων Αρχιερέων+Ραββίνων. Στις χαμηλές βαθμίδες και στο βέβηλο κόσμο (κατά τεκτονική εμετική ορολογία) αφήνουν σκοπίμως να εμφανίζεται μια πλαστή αντίθεση για να διατηρείτε ο αντισιωνιστικός ζήλος των εκχριστιανισμένων ελλήνων ώστε να εμποδίζεται έτσι ό ολικός επανελληνισμός τους.
Πληροφοριακα τέλος αναφέρουμε ότι η μέρα του Κρόνου (αφιερωμένη στον Κρόνο) στην Λατινική(Ρώμη)-Αγγλική λέγεται SaturDay (Saturn) στη δε ελληνική Σάββατο-Σαββαώθ-κύριος Σαβαώθ της ομόρυθμης εταιρείας διαστημικών πειρατών Γιαχβέ-Σαβαώθ(Κρόνος) Ο.Ε. της δρακονιανής (Κινεζογενούς) Βίβλου.

Anonymous said...

Ο ραββίνος Γιεχουσουα έχει ως κεντρική διδασκαλία του την εξύμνηση της τυφλής πίστεως διδάσκοντας ότι ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!
Απλώς τώρα συγκρίνετε με την ελληνογενή μέθοδο διερεύνησης των φαινομένων μέσω των μαθηματικών του πειράματος και της ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ μια μέθοδο που δίδαξαν οι πρώτοι οι έλληνες ίωνες επι-στήμονες. Και μάλιστα όχι απλής παρατήρησης, αλλά ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ παρατήρησης μέσω πειραματικής διαδικασίας από διαφορετικούς παρατηρητές-πειραματιστές-μαθηματικούς.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΕΜΕΛΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΖΟΜΠΙ.

Aggeliki said...

Πρωτα θα παραθεσω αυτουσιο οπως εχει γραφτει ,τον στιχο στον οποιο στηριζεστε(και γραφω αυτουσιο διοτι δεν το ειδα ετσι γραμμενο απο εσας αλλα με περικοπες )

ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΚΕΦ Ζ ΣΤΙΧΟΙ 25-29:
η δε γυνή ην Ελληνίς Συροφοινίκισσα τω γένει και ηρώτα αυτον ινα το δαιμονιον εκβαλη εκ της θυγατρος αυτης.
ο δε Ιησους ειπεν αυτη ''αφες πρωτον χορτασθηναι τα τεκνα.ου γαρ εστι καλον λαβειν τον αρτον των τεκνων και τοις κυναριοις βαλειν''
η δε απεκριθη και λεγειν αυτω ''ναι Κυριε και τα κυναρια υποκατω της τραπεζης εσθιουσιν απο το ψιχιων των παιδίων'' και ειπεν αυτη. ''Δια τουτων τον λογον υπαγε,εξεληλυθε το δαιμονιον εκ της θυγατρος σου''

και μια αλλη οπτικη απο την καινη διαθηκη παντα!
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΚΕΦ 15 ΣΤΙΧΟΙ 22-28:
και ιδου γυνη Χαναναια απο των οριων εκεινων εξελθουσα εκραυγασεν αυτω λεγουσα,ελεησον με Κυριε υιε Δαυιδ η θυγατηρ μου κακως δαιμονιζεται.ο δε ουκ απεκριθη αυτην λογον και προσελθοντες οι μαθηται αυτου ηρωτων αυτον λεγοντες ''απολυσον αυτην οτι κραζει οπισθεν ημων'',ο δε απεκριθεις ειπεν ''ουκ απεσταλην ει μη εις τα προβατα τα απολωλοτα οικου Ισραηλ'',η δε ελθουσα προσεκυνησεν αυτω λεγουσα ''Κυριε βοηθει μοι'', ο δε αποκριθεις ειπεν ''ουκ εστι καλον λαβειν τον αρτον των τεκνων και βαλειν τοις κυναριοις'' , η δε ειπε ''ναι Κυριε και γαρ τα κυναρια εσθιει απο των ψιχιων των πιπτοντων απο της τραπεζης των κυριων αυτων'',τοτε αποκριθεις ο Ιησους ειπεν αυτη ''ω γυναι μεγαλη σου η πιστης!γενηθητω σοι ως θελεις.και ιαθη η θυγατηρ αυτης απο της ωρας εκεινης.

Οποιος μπει στον κοπο να διαβασει και τα 2 αποσπασματα θα καταλαβει οτι επροκειτο για το ιδιο ακριβως περιστατικο μεσα απο τα ματια 2 διαφορετικων μαθητων του Χριστου.Ξανα τονιζω οτι αναφερονται για το ιδιο περιστατικο.

Aggeliki said...

(συνεχεια απ το προηγουμενο)
Γιατι εκανα την παραθεση αυτη:
Λετε οτι μας αποκαλεσαι ο χριστος κυναρια . Μεσα απο αυτο δειχνω την εσφαλμενη αντιληψη και την επιτηδες διαστρεβλωση των κειμενων.

Καταρχας στην πρωτη περιπτωση ονομαζει ελληνις Συροφοινικισσα δηλαδη , γυναικα απο την περιοχη της σημερινης Συριας -Μεσοποταμια,ειδωλολατρισα διοτι δεν πιστευε σε ενα θεο,με περιορισμενη μορφωση,λογω το οτι ηταν γυναικα και τοτε δεν μορφωνοντουσαν οι γυναικες. Δεν αναφερεται το ελληνις ως εθνικοτητα!Εκεινη την περιοδο στη Μεσοποταμια , υπηρχαν ελληνες απο την εκστρατεια του Μ.Αλεξανδρου. Η τοτε γη διασπαστηκε απο τους στρατηγους. Αυτοι που εμειναν πολλαπλασιαστηκαν και με ντοπιους και διατηρουσαν διαφορετικη θρησκεια.

Στο κατα Ματθαιο,αναφερεται η ιδια γυναικα ως Χαναναια.Δηλαδη γυναικα απο την γη της Χανααν-Ιορδανια,χωρις αναφορα στο αν ειναι Ελληνιδα η οχι(εθνικοτητα). Και στις δυο αναφορες τα προσωπα ειναι τα ΙΔΙΑ.
Στην συνεχεια η γυναικα ζητησε την βοηθεια του Χριστου και της απαντησε οτι πρωτα θα ταιστουν τα παιδια (αυτοι που ειναι μεσα στο σπιτι,δηλαδη αυτοι που πιστευουν στον Χριστο και την διδασκαλια του)και μετα τα σκυλακια(τους ειδωλολατρες.Ειτε ειναι ρωμαιοι,ειτε αιθιοπες,ειτε ελληνες.Δεν εχει σημασια η φυλη αλλα το πιστευω).Επισης ο Χριστος διαλεξε να πει σκυλια για να δοκιμαστει η πιστη της γυναικας,δηλαδη κατα ποσο οντως δεχοταν την σοφια του η αν απλα πηγε γιατι της ειπαν.Με την απαντηση της γυναικας ''ναι κυριε αλλα ακομα και απο τα ψιχουλα που πεφτουν απο το τραπεζι τα σκυλακια μπορουν να χορτασουν'' ο Χριστος αναφωνισε οτι η πιστη της ειναι δυνατη και πως το θελημα της εγινε!Δηλαδη δεν ειχε σκοπο να την προσβαλει αλλα να την δοκιμασει.
Η εννοια Ελληνας με την εθνικη της σημασια , ειπωθηκε οταν ηρθαν Ελληνες να ακουσουν την διδασκαλια του Χριστου και ο Χριστος απαντησε οτι επιτελους θα δοξαστει ο λογος του Κυριου. Η ερμηνεια σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι εκεινη την περιοδο στην Ελλαδα(με την σημερινη εννοια) ειχαμε αναπτυξη γραμματων και θεωρουμασταν λαμπροι ανθρωποι με μεγαλες ιδεες . Ακομα και οι Ρωμαιοι ηταν ''βαρβαροι '' μπροστα μας και ας ηταν υπερδυναμη. Γι αυτο τους αρεσε η ελληνικη κουλτουρα,διοτι πνευματικα ειμασταν ανωτεροι τους. Με αυτες τις πληροφοριες για τους καλλιεργημενους και λαμπρους Ελληνες φυσικα και ο Χριστος θα δεχοταν θερμα να ακουσουν την διδασκαλια του , λαμπρα μυαλα.
Ο Χριστος παντα δεχοταν διπλα του οποιον ηθελε να τον ακουσει οποιας φυλης και εθνικοτητας ηταν.Δεν εκανε διακρισεις!

Και μια μικρη παραθεση για αποδειξη οτι οι Ελληνες ηταν ρατσιστες ( και δεν το λεω για να το παρετε μετα και να πειτε οτι ειμαστε καθαρη φυλη και καλυτεροι απο ολους τους αλλους,αλλα επειδη κανανε οντως διακρισεις,κατι που δεν εκανε ο Χριστος ,για το οποιο Τον κατηγορειτε).
Επι Θεμιστοκλη ειπωθηκε το γνωστο ''πας μη Ελλην ,βαρβαρος'' . Ναι οντως ειχαμε μια ουσιαστικη υπεροχη και το φωναζαμε.Ισως και καλα καναμε αφου ειχαμε την δυνατοτητα.
Στην διδασκαλια του Χριστου λοιπον στα κυναρια ανηκουν ολοι οσοι δεν ειναι μονοθειστες . Παιδια , ειναι ο περιουσιος λαος του Θεου. Αυτοι που ακολουθουσαν τον Χριστο ηταν τα παιδια ,αλλα παντα θα καλοδεχοταν αυτον που ηθελε οντως να πιστεψει.Χωρις καμια πιεση και χωρις υβρις

Anonymous said...

Λοιπον για να τελειώνουν τα ψέμματα με τα σκυλιά έλληνες και τέκνα εβραίους του γαιδουροκαβάλα μισέλληνα γιεχοσουα (Ταλε κουαλε με τον μπαμπάκο του Σιν-Σιων-Γιαχβε της Σελήνης) η συγκεκριμένη άτυχη "ελληνις" ητο πραγματι συρροφοινίκησα στο γένος άρα ελληνίς ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ καθώς οι φοίνικες ητο ελληνικο γενος υιοί του Φοίνικα υιο του Αγήνορος συμφωνως με την ελληνικη γενεολογία καταγεγραμμένη στην αρχαία ελληνική γραμματεία. Συνεπώς τέρμα τα ψέμματα κυρίες και κύριοι του εβραιοχριστιανισμού. Ο Γιεχοσουά έβριζε ως σκυλί μια ελληνίδα φοινίκησα της Συρίας και έβριζε επίσης ως σκυλιά τον ελληνιστικό τρόπο ζωής, το ελληνικό θρώσκειν και την ελληνική φιλοσοφία!!! Αντίθετα θεωρούσε τέκνα τον εβραικό τρόπο ζωής και τους εβραίους ομόφυλούς του! Αυτό για τους όντως έλληνες θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και δείγμα για το τι πρεσβεύει η κρυπτοσιωνιστική δρακονιανή μισελληνική θρησκεία του χριστιανισμού. Για τα περεταίρω διαβάστε Αποκάλυψη για να δείτε με πόσο ...αγάπη ο Γιεχουσούα με τον μπαμπάκο του Γιαχβέ θα σφάξει τουλάχιστον τα 2/3 της ανθρωπότητας σε μια πλανητική φρικιαστική γενοκτονία ασύληπτου μεγέθους, όπου οι 2 πλανητικοί γενοκτόνοι καλούν και έρχονται τα όρνια να φάνε τις σάρκες παιδιών(!!!) και μεγάλων στο μεγάλο δείπνο του Σεληνιακού θεούλη!! Για να επικρατήσουν και επιβιώσουν επί της Γης μόνο τα εκλεκτά τέκνα του Σιν-Σιων ήτοι οι καθαρώς δρακονιανοί ανθρωποερπετικοί Κινέζοι!! ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ AΠΟΣΤΡΟΦΗ ΑΗΔΙΑΣ!!!

ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ο ΕΜΦΥΤΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ:
ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΤΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ Η "ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ Η ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΒΡΩΜΕΡΑ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ "ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ " ΤΟΥΣ. ΙΔΕ ΗΣΑΪΑ Θ΄: 8-12 <9:8-12> ΕΙΣ ΤΟ "ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ Ο΄ Η ΕΒΔΟΜΗ- ΚΟΝΤΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΥΠΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ-ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΗ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ". ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙ: << ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΚΥΡΙΟΣ...ΕΠΙ ΙΣΡΑΗΛ < ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ>... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ: ΣΥΡΙΑΝ ΑΦ' ΗΛΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦ' ΗΛΙΟΥ ΔΥΣΜΩΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΘΙΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΟΛΩ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ. ΕΠΙ ΠΑΣΙ ΤΟΥΤΟΙΣ ΟΥΚ ΑΠΕΣΤΡΑΦΗ Ο ΘΥΜΟΣ , ΑΛΛ' ΕΤΙ Η ΧΕΙΡ ΥΨΗΛΗ ._ ΙΔΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ" ΤΟΥ Ν. ΒΑΜΒΑ, ΤΗΣ "ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, :ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙ: << Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΛΟΓΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ... ΙΣΡΑΗΛ. ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΞΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕΣΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥ: ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ ΟΠΙΣΘΕΝ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΑΤΑΦΑΓΕΙ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ (ΣΑΞΟΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΟ ΔΕΚΑΦΥΛΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΟ" ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ) ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟΝ ΣΤΟΜΑ. ΕΝ ΠΑΣΙ ΤΟΥΤΟΙΣ Ο ΘΥΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΣΤΡΑΦΗ ΑΛΛ' Η ΧΕΙΡ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΙ ΕΞΗΠΛΩΜΕΝΗ >>._ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ=ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ=ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ. ΑΡΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ "ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ" ΟΤΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ ΗΤΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ , ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ"- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΑΙΜΟΠΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΓΓΟΛΟ "ΠΡΟΦΗΤΗ"- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ "ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ", ΒΙΒΛΙΟ "ΖΑΧΑΡΙΑ Θ΄: 5-16 <9:5-16>" ΤΗΣ "ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ" . ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙ: ''ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΙ Η ΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΕΙ. ΚΑΙ Η ΓΑΖΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΥΠΗΘΕΙ ΣΦΟΔΡΑ... ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΛΕΣΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΓΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΚΑΛΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣΘΑΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΝ ΤΗ ΑΖΩΤΩ , ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ . ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ._...ΧΑΙΡΕ ΣΦΟΔΡΑ ΘΥΓΑΤΕΡ ΣΙΩΝ...ΔΙΟΤΙ ΕΝΕΤΕΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ...ΩΣ ΤΟΞΟΝ. ΙΣΧΥΡΩΣ ΕΝΕΤΕΙΝΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ._... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΕΛΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΑΙ ΑΥΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ ._... ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΩΣ ΑΠΟ ΟΙΝΟΥ . ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΕΜΠΛΗΣΘΕΙ ΩΣ ΦΙΑΛΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΙ ΓΩΝΙΑΙ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ._ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ΄ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΕΔΑΦΙΟ ΕΝΝΕΑ: ''ΧΑΙΡΕ ΣΦΟΔΡΑ ΘΥΓΑΤΕΡ ΣΙΩΝ. ΑΛΑΛΑΖΕ ΘΥΓΑΤΕΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΙΔΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΚΑΙ ΣΩΖΩΝ. ΠΡΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΩΛΟΥ ΥΙΟΥ ΥΠΟΖΥΓΙΟΥ (!!!)

ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ Γ.ΝΤΟΥΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ
ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ “ΝΤΟΥΣΙΑ”,ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΦΙΔΟΦΩΛΙΕΣ
ΤΩΝ “ΙΕΡΩΝ” ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ,ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΗΣ
ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ,ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ
ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ
ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΙΩΣΗΦ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΑΣ ΜΑΡΙΑΣ Ή ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
(ΕΒΡΑΙΟΙ:ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗ ΕΠΙΜΙΞΕΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ)

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

1: «ΟΡΦΕΑΣ – “ΑΠΟΣΜΑΤΙΟΝ” 1»:
ΚΕΙΜΕΝΟ: «ΜΟΥΣΑΙΕ,ΜΟΥΝΟΝ ΔΈΣΟΡΑ ΚΟΣΜΟΙΟ ΑΝΑΚΤΑ.ΕΙΣ ΕΣΤ΄,ΑΥΤΟΓΕΝΗΣ,ΕΝΟΣ ΕΚΓΟΝΑ
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΥΚΤΑΙ.ΕΝ ΔΆΥΤΟΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΝΙΣΣΕΤΑΙ.ΟΥΔΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΟΡΑΆ ΘΝΗΤΩΝ.ΑΥΤΟΣ
ΔΕ ΓΕ ΠΑΝΤΑΣ ΟΡΑΤΑΙ»._

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «ΜΟΥΣΑΙΕ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΑ-ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΝΑΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΑΣΙΛΗΑΣ-ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΥΤΟΓΕΝΝΗΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ-ΘΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ
ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ»._

2: «ΟΡΦΕΑΣ – “ΑΠΟΣΜΑ” 4»
ΚΕΙΜΕΝΟ: «ΕΙΣ ΖΕΥΣ,ΕΙΣ ΑΪΔΗΣ,ΕΙΣ ΗΛΙΟΣ,ΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ»._
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΕΥΣ,ΚΑΙ Ο ΑΔΗΣ, ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ»._

3: «ΟΡΦΕΩΣ ΥΜΝΟΙ – “ΠΑΝΟΣ ΠΟΙΚΙΛΑ” 11»
ΚΕΙΜΕΝΟ: «ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ,ΝΟΜΙΟΝ,ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΟΥΡΑΝΟΝ,ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ,ΗΔΕ
ΧΘΟΝΙΑ ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ,ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ.ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ»._

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΝ,ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΝ,ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ <
ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ Ή “ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ” ΤΗΣ Ο.Ε.Α.>,ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΑΙ
ΤΗΝ ΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ < ΠΥΡΗΝΙΚΟΝ> ΠΥΡ <
ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ >. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΠΑΝΟΣ»._

4: «ΟΡΦΕΩΣ – “ΜΟΥΣΑΙΟΝ”»
ΚΕΙΜΕΝΟ: «ΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ,ΟΣ ΠΑΝΘΌΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΆΚΟΥΕΙ»._

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ»._

5: «ΞΕΝΟΦΑΝΟΥΣ “ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ”»
ΚΕΙΜΕΝΟ: «ΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ,ΟΣ ΠΑΝΘ΄ΟΡΑ,ΠΑΝΤΑ ΤΕ ΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤ΄ΑΚΟΥΕΙ»._

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ,ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ
ΟΛΑ»._

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΕΪΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ:
ΛΑΤΡΕΙΑ “ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΝ” ΕΙΚΟΝΩΝ ΗΤΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΩΝ
ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ “ΑΓΙΩΝ” ΗΤΟΙ ΠΟΛΥΘΕΪΣΜΟΣ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ “ΥΙΟΥ” ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΟΙ
ΠΟΛΥΘΕΪΣΜΟΣ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ “ΑΓΙΩΝ” ΗΤΟΙ ΠΟΛΥΘΕΪΣΜΟΣ, ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ “ΠΑΝΑΓΙΑΣ” ΗΤΟΙ
ΠΟΛΥΘΕΪΣΜΟΣ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ...ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΗΤΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ
ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΤΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ.ΑΡΚΕΙ._

Aggeliki said...

Αν βαριεστε να διαβαζετε αυτα που γραφω μην μου απαντατε με χαζομαρες! Ναι τερμα στα ψεμματα,αλλα στα ψεμματα που διαδιδετε! ξαναδιαβασε το προσεκτικα και δες οτι γραφω,πως κυναρια ειναι ολοι οι πολυθειστες!και οι ελληνες οπως και αν το κανεις ηταν πολυθειστες,λατρευαν πολλους θεους, ειχαν αγαλματα,εκαναν θυσιες.Ενας ηταν ο θεος που κυβερνουσε τους υπολλοιπους, ο διας,οχι ομως οτι δεν λατρευαν και του υπολλοιπους 11!!!!Μην παραλογιζομαστε!Η μεταφραση ειναι ξεκαθαρη :ΕΛΛΗΝΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ(ειδωλολατρισσα), ΣΥΡΟΦΟΙΝΙΚΙΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!Τι δεν καταλαβαινεις?
Επισης Ελλας οπως αναφερει καποιος , να ψαξει στην νεοτερη ιστορια να δει ποτε αρχισε να ισυει ο ορος και μην το πεταει ξεκουδουνα οπου του καπνισει!Γιατι τοτε,ελλαδα δεν υπηρχε αλλα πολεις κρατη!
Στην Παλαιστινη ,στην Συρια , βαλε το κεφαλι σου να δουλεψει και σκεψου απο που υπηρχαν ελληνες!Και αν δεν θες να σκεφτεις ξανα διαβασε αυτα που εγραψα!
Πιο ηταν το περιεργο που ηθελαν να παρουν τα εδαφη τους πισω? Εμεις ποτέ δεν πηγαμε εναντιων αλλων λαων?Ποτέ δεν σφαξαμε?Επειδη το κανανε εναντιων μας ειναι αυτοι οι βαρβαροι?
επισης καπου γραφει ενας απο σας {ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ" ΤΟΥ Ν. ΒΑΜΒΑ, ΤΗΣ "ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ} . Ειναι δυνατον να μου απαντατε με αιρεση? Δεν θεωρειται η ορθοδοξια αιρεση!Αλλα ορθο δογμα!

Anonymous said...

Αγαπητοι αναγνώστες του ιστολογίου. Δεν θα αναρτήσουμε άλλο σχόλιο ως συνέχεια απάντησης στις προκλήσεις της aggelikis. Είναι πλέον ανούσιο. Οι απαντήσεις δόθηκαν. Απλά "θαυμάστε" στο πρόσωπο της aggelikis ενα τυπικό δείγμα τελείως εξεβραισμένης νεαρής πρωην "ελληνιδας" χτυπημένης ανεπανόρθωτα και πέραν πάσης θεραπείας στο κούτελο από τις δαβίδιες πνευματικές πέτρες σφενδόνης. Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο αποκηρύσει από πάνω της οτιδήποτε ελληνικό! Αποκαλεί "ειδωλολάτρες" (αρα και πρωτόγονους!!!) τους ένδοξους προπάτορες αρχαίους προγόνους μας γίγαντες της διανόησης που γέννησαν ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΤΕΧΝΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΘΕΑΤΡΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και φωτοδότησαν με αυτά τον γνωστό σημερινό δυτικό πολιτισμό.
Προσπαθεί η συγκεκριμένη να να μειώσει να εξαφανίσει και να μηδενίσει οτιδήποτε ελληνικό ακόμα και την ίδια την έννοια ΕΛ-ΛΑΣ (Γη του Φωτος) ακόμα και την ίδια την ελληνική γενεολογία (ΣΥΡΟΦΟΙΝΙΚΗΣΑ = Ελλινις φοινίκησα άποικος Συρίας, απόγονος του έλληνα Φοίνικα γιο του έλληνα Αγήνορου) προκειμένου να εξυπηρετήσει και να προωθήσει το εβραιογενές και κινεζοκίνητο δόγμα της ορθοδοξίας ήτοι της δοκισησοφίας ήτοι: "Η υποκειμενική μου υπόθεση-δόγμα μου είναι το ορθό"!!!!!!!.
Ελλάς όμως και Δόγμα-Νομιζόμενον δεν συμβαδίζουν κοριτσάκι όπως δεν συμβαδίζει και δεν είναι συμβατή η θρησκεία με την επιστήμη.
Η επιστήμη δεν βασίζεται στην υπόθεση και στο δόγμα αλλά στην λογική και στη μαθηματική και πειραματική ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
Συμβαδίζοντας με τη θρησκευτική παράνοια ο χριστιανισμός διδάσκει ότι η Γνώση είναι μάταια και το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη ακόμα και αν αυτή είναι αδικαιολόγητη και μονομερής! Τυπικό δείγμα της τεχνικής του Σανχέντριν για να εξοντώνει και να μηδενίζει εχθρικούς πολιτισμούς μέσω μονομερούς αφοπλισμού!
Δυστηχώς γιαυτούς ομως όπως έδειξε το 1821 και άλλα λαμπρά παραδείγματα (εξαιρέσεις) στην νεότερη ιστορία πολλοί έλληνες αν και φαινομενικά "χριστιανοί" πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων αυτές τις εμετικές διδασκαλίες δολώματα παγίδες των ραβίνων του Σανχέντριν και πορεύτηκαν ακολουθόντας την αρχαία ελληνική ηρωική ψυχή και τα αρχέγονα ελληνικά ένστικτά τους.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις