ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 4 April 2011

Απειλές για "Ανταναίρεση" - Κατακλυσμική Αναχώρηση της Δρακονιανής Σελήνης μετά το 2012

Οι πανικόβλητοι και υπό ασφυχτική πολιορκία - καραντίνα Δρακονιανοί της ληστοπειρατικής Σελήνης, μέσω των Γήινων εκπροσώπων τους - ανταποκριτών τους (G. KAVASSILAS) απειλούν τους Γήινους και τη Γαλαξιακή Κυβέρνηση με αιφνίδια ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ - ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΚΉ ΑΝΑΧΏΡΗΣΉ από την τροχιά της Γης με καταστροφικές για αυτή συνέπειες, (μετατόπιση άξονα, γεωλογικές & κλιματολογικές δραματικές ανακατατάξεις, τεράστιοι σεισμοί - κλπ) ... μετά το 2012 !!!

...ώστε να επιχειρήσει να κατευθυνθεί κατόπιν προς το σύστημα του Σείριου - Υπερίωνα - Κόκκυγα ως αρνητικού ηλεκτρικού πόλου όλου του Σύμπαντος - μέγιστων πυκνώσεων -, και από εκεί κατ' αυτόν τον τρόπο να απειλεί - εκβιάζει με ηλεκτρομαγνητικό θάνατο ολόκληρο τον Συμπαντικό Οργανισμό!



http://www.youtube.com/watch?v=84lIRUw170U


Αναχώρηση της ληστοπειρατικής Σελήνης αφού ο ρεπτιλιανός δρακόπουστας Ελοχιμ Σιν κατακλέψει όλο τον χρυσό.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html

11 comments:

Αδράστεια said...

Σαν το κακομαθημένο παιδάκι κάνουν τώρα... "δε με παίζετε έεε; Θα σας δείξω εγώ".

Κατέστρεψαν τον πλανήτη, μας γύρισαν εκατομμύρια χρόνια πίσω και τώρα βγάζουν και γλώσσα. Στα τσακίδια και στον αγύριστο!

XRISTOSXR said...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 1-2 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!!!!
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΙ 2 ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗ ΤΟ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ????ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!

Zet said...

Ο ΛΕΒΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΩΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟ ΝΕΚΡΩΣΑΝ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΕΙΑ ΓΛΕΙΩΔΗ ΕΡΠΕΤΑ.

ΕΛ said...

σωστος χρηστο αυτο ακριβως λεει ο καβασιλας,οτι η σελήνη ήτανε ζωντανός πλανητισκος- ερευνητικό σκάφος της γαλαξιακής ομοσπονδίας για την ακρίβεια- ο οποίος εγκαταλείφθηκε μετά απο κάποια τιτανομαχία, το ότι θα γίνει η αποχώρηση της μήνης σημαίνει πως τελιωνει και η πλανητική καραντίνα της γης. ίδωμεν

Αδράστεια said...

Οι Δρακονιανοί ήταν αρχικά μέλος της Ανδρομεδείας Κοινοπολιτείας εντός της οποίας επαναστάτησαν ρίχνοντας μαζί με τους συμμάχους των το 1/3 του γαλαξία σε γενοκτονικό χάος. Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.

Ο Zet έχει δίκιο. Η Λεβάν ήταν αρχικά φυσικός δορυφόρος. Υπήρξε ναυαρχίδα ενός εκ των 2 στόλων με δεύτερη τη φερόμενη ως Λίλιθ, η οποία είναι πολύ νεώτερος, μικρότερος και πλήρως τεχνητός πειραματικός πλανήτης πολέμου. Ίχνη τιτανίου είναι εμφανή στην επιφάνειά της και γι' αυτό βρίσκεται σε σύγχρονη τροχιά όπισθεν της Λεβάν. Προς αποφυγήν κοινής θέας.

Στο ερώτημά σου Χρήστο, ως πλανήτης πολέμου, η Λεβάν δεν άνηκε ποτέ σε Ανδρομεδείους. Βέβαια οφείλω να εστιάσω στο γεγονός ότι εκεί υπάρχουν σήμερα και αποστάτες Ανδρομέδιοι, υφιστάμενοι του Κρόνου (Κρόνιοι) οι οποίοι ήσαν υποστηρικτές της επανάστασης. Οι συγκεκριμένοι προσπάθησαν δια της βίας να εξουδετερώσουν όσους δε συμφωνούσαν (ίδε Κρόνος έτρωγε τα παιδιά του) και είναι στα σχέδια του "Αρμαγεδώνος" να προσποιηθούν τους Δικαστές ότι έρχονται δήθεν να μας σώσουν (βλέπε και Project Bluebeam) ώστε να μας οδηγήσουν σε χάος και ολόκληρος ο πλανήτης να δει εχθρικά τους πραγματικούς Δικαστές.

Επομένως θα δούμε αρκετές ακόμη προσπάθειες "ταυτισμού" Σελήνης/Λεβάν με Πλειάδειος/Ανδρομεδείους.

OD said...

Τι μας λες ρε Καβασι(ν)λα;

Τι μας λέει το ...γαλαξιακό συμβούλιο;

Ώστε εσείς αφήσατε τις ...οντότητες(πειρατές) να έρθουν στη Γη και να φτιάξουν το Μάντριξ ώστε εσείς να ενσαρκωθείτε λέει...
Δηλαδή ο άνθρωπος για εσάς είναι ένα δοχείο, ένας σάκος όπου μπαίνετε και βγαίνετε... Ελεύθερη βούληση και παπάρια μέντολες.

Και όχι μόνο αυτό. Η δυστυχία λέει, υπάρχει για το συναίσθημα. Μωρέ τι μας λές;
Και άντε πες άσε με εμένα στην απέξω, πες ότι έχω τα "κομφόρ" του δυτικού κόσμου, αυτά τα λές και εκεί προς Αφρική μεριά; Όταν δηλαδή τους κόβουνε τα χέρια από το μανίκι οι χούτου και οι τούτσι, όταν τους βομβαρδίζει το νάτο, όταν οι πετρελαϊκές τους μολύνουν τα εδάφη, όταν δεν έχουν ηλεκτρικό και νερό και σχολεία και τα στοιχειώδη, είναι επειδή θέλουν να το ...νιώσουν; Ε το νιώθουνε καλά από όλες τις τρύπες, τζορτζ στο υπογράφω.
"Να δείς πού κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες..." τραγούδαγε ο Μηλιώκας.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ.
ΔΟΧΕΙΑ - CONTAINERS.
ΔΟΧΕΙΑ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ.
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΟΝΤΑ - ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΨΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΙΖΩΝ, ΚΛΠ.
ΜΕ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ.
Π.Χ. ΜΕΣΣΙΕΣ ΠΑΣΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.
ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΜΠΑΛΑ) ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΘΑΥΜΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΟΧΕΙΑ - "ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ΑΝΕΥ ΜΝΗΜΗΣ

george asaloumidis said...

Η αλήθεια υπάρχει! Όποιος θέλει μπορεί να την ανακαλύψει στις Ελληνικές παραδόσεις που χάνονται στα βάθη των αιώνων!
Ο πόντιος

OD said...

Το πρόγραμμα επανεισδοχής(μέσω αφαίρεσης προηγούμενων αναμνήσεων) ΚΑΡΜΑ(έτσι το είχε παρουσιάσει η Μπλαβάτσκυ).
Software δηλαδή το οποίο δεν αφήνει καμία συνείδηση να πάει πιο πέρα από τη ...Σελήνη μέσω συνεχών μετενσαρκώσεων. Και έχει μια λογική. Όταν επιτέλους έχεις εμπειρία και γνώσεις και έχει μεστώσει το μυαλό, το σώμα(το hardware) σε προδίδει γιατί γερνάς και φθείρεσαι μέσω της οξείδωσης και πάνω που λές ..το βρήκα, τσουπ πάρτον πίσω πάλι KARMA tabula rasa και φτου και απ'την αρχή.
Και από πίσω, τα καλόπαιδα έχουν στήσει βιομηχανίες για τα ...κάρμα, τις μετενσαρκώσεις, την ανάσυρση παλαιών αναμνήσεων. Ο δε hubbard με τη βοήθεια βέβαια ποιών άλλων, έφτιαξε τη ...scientology.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΝΑΙ, ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
Ε, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ"..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ ΘΕΟΥΣ..ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ..
ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΜΝΗΜΗΣ-ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΡΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΡΕΦΗ-ΜΩΡΑ-ΜΩΡΟΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΓΟΝΕΙΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΠΟΥΔΕΣ".
Η ΤΑΧΑ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΠΑΤΗ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΤΙΚΟ - ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΟΝΕΙΡΑ (ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ) ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΩΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ.
Ο HUBBARD ΕΙΧΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Ο.Τ.Ο., ΤΟΝ ΚΡΟΟΥΛΙ, ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.. ΚΑΛΗ ΚΩΛΟΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..

OD said...

Την εποχή που πρωοέσκασε στην Αμερική η Σαιεντολογία, για τη στρατολόγηση λέγεται ότι εκλήθησαν μέσω τηλεφώνου ....500.000.000 αριθμοί, τότε(70s). Πόσα χρήματα, πόσοι πόροι, πόσοι υπάλληλοι, πόσα τηλεφωνικά δίκτυα κλπ χρειάστηκαν για κάτι τόσο οργανωμένο;(ώστε να γίνει η σαιεντολογία μία από τις πλέον επιτυχημένες οργανώσεις του είδους; ) Απίστευτα πράγματα για όποιον έχει τον ελάχιστο χρόνο(που δεν υπάρχει δυστυχώς) άμα μελετήσει πώς αυτή η οργάνωση φτάνει ως τις μέρες μας...
Και πολλά $$ βέβαια.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις