ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 19 April 2011

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ.»


ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!!


ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΩΘΕΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΩΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΛΑ.Ο.Σ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.


ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΣ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ» ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟ «ΝΑΤΟ» ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

9 comments:

OD said...

Επίσης:
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Konstantinos said...

Φίλε Ανδρέα

Ελπίζω να έχεις συνειδητοποιήσει την σημασία της επιμονής και της συνέπειας που επιδεικνύεις με την παρουσία σου στις επάλξεις του αγώνα που δίνει ολομόναχο αυτό το ιστολόγιο και ο ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ.

Λίγοι είναι αυτοί που η ζωή, τους ξεπερνάει και δεν τους επιτρέπει να δίνουν το παρόν.

Οι περισσότεροι η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή, απλώς αδιαφορούν ή περιμένουν άλλους να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει για να παρουσιάσουν ένα κείμενο, ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κείμενο που θα καλεί τους Έλληνες να ξυπνήσουν και με αυτό τον τρόπο να προκληθεί η διέγερση … αυτή η πολυπόθητη διέγερση της ελληνικής κοινωνίας που αν την αφήσεις ήσυχη … στα τηλεπαιχνίδια και στα ριάλιτι θα την δεις να βάζει για άλλη μια φορά τα χέρια της και να βγάζει τα μάτια της δηλαδή θα την δεις να βιάζεται και πάλι να ψηφίσει αυτόν που θα την … πηδήξει καλύτερα. Και να πεις πως ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης ανήκουν στους επιβήτορες των μασονικών στοών να πάει στο διάολο. Όμως…

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να μην ξεχνάμε πως η Ιστορία κρατάει σημειώσεις και παίρνει παρουσίες … αθόρυβα.

Έτσι αθόρυβα και απροσδόκητα θα επέλθει η κάθαρσης των … “χαλασμένων” Ελλήνων όποιοι και αν είναι αυτοί όταν έρθει η ώρα.

Συνέχισε για όσο μπορείς και όποιος συνειδητοποιημένος ας ακολουθήσει.

OD said...

Αγαπητέ φίλε(έστω και άνευ προσωπικής γνωριμίας) Κωνσταντίνε.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Η (μικρής διάρκειας) σχέση μου με το παρόν ιστολόγιο είναι αμφίδρομη. Αυτό και οι άνθρωποι πίσω από αυτό(κυρίως εσείς: Οι άνθρωποι) είναι που μου προκαλούν τα ερεθίσματα να προσφέρω τα ελαχιστότατα μέσω διαδικτυακής υποστήριξης.
Και είναι ελάχιστα.
Εγώ ευχαριστώ το ιστολόγιο και εσάς και τον ιδιοκτήτή του και τον ιδιοκτήτη του ΙΟ ΠΕΡΣΕΥΣ και τον κ. Καραγεωργίου και όλες τις φίλες και τους φίλους διαδικτυακά και έξω για το κουράγιο και τη βοήθεια που παίρνω.
Να είσαι καλά φίλέ μου.

OD said...

http://olympia.gr/2011/04/20/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%86%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84/

Σε "Πόλιτιστικό Χάρτη" του Υπ. Πολιτισμού "λείπει" το Καστελόριζο.
-Σχετικό με νευρογλωσσικό προγραμματισμό αποδοχής νέων δεδομένων.-

OD said...

http://worldwide.familyradio.org/el/

http://worldwide.familyradio.org/el/literature/jd/el_jd.pdf

Όπως μάλιστα σχεδιάζουν ή απειλούν, η "μέρα της κρίσεως" μας από τον αρχιπειρατή έφτασε: 21 Μαϊου 2011.
Μάλιστα το pdf μας λέει πως εάν θέλουμε να γλυτώσουμε τα τρυφερά μας οπίσθια από το βιασμό, θα πρέπει να ικετέψουμε για συγχώρεση(δηλαδή να δηλώσουμε υποταγή και όσοι μείναμε) και τότε ίσως μας αφήσει στην ειδυλιακή μας πραγματικότητα.
"Σκύψτε το κεφάλι, απαρνηθείτε τη φυσή σας και ίσως σας τη χαρίσω πουλάκιά μου..."

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΟ: EL_JD.PDF = EL JEDI Ή ΕΛΛΟΧΙΜ ΤΖΕΝΤΑΪ.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΓΙ'ΕΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ said...

Λες μαλακίες

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΝΑΙ, ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΨΟΦΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ.
ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΧΙΤΛΕΡ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝΣ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΣ Ο ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΛΕΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.
ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ-NASER ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΣΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΧΕΖΕΤΕ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΑΣ.

ΓΝΗΣΙΟΣ said...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ. ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις