ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 6 April 2011

Βλακοδολιότητες εβραίων υποστημούνων ΗΠΑ - Ρωσίας

http://greek.ruvr.ru/2011/04/06/48564082.html

Οι επιστημουνες - υποστήμουνες των ΗΠΑ και της Ρωσίας σε συνεργία με τους εβραίους βαρόνους χρηματοδότες τους, θα εγκαταστήσουν εγκαταστάσεις ηλιακών συστοιχιών για παραγωγή ρεύματος … στην σελήνη (ΓΕΛΩΣ) ώστε… η κιλοβατώρα να κοστίζει 1000€ λόγο των υπέρογκων ποσών που θα χρειαστεί ! Ρε δεν πάτε στο διάολο εβραίοι επιστημουνοι Μόσχας και Ουάσιγκτον που πάτε να εξαπατήσετε την ανθρωπότητα; Ή μήπως πάτε να εγκαταστήσετε εγκαταστάσεις (τεχνολογία, πύραυλοι, εξέδρες μεταφοράς, σκάφη μεταφοράς κλπ.) ώστε όταν αναλάβουν οι Κινέζοι την πλανηταρχια να μεταφερθεί όλος ο ορυκτός πλούτος και πρώτες ύλες του πλανήτη Γη προς την «Άνω Σιών» ήτοι σελήνη κατά την διάρκεια της χιλιετούς "Βασιλείας του Ιεχωβά";

Είναι δικαιολογία τώρα αυτή που σκαρφιστήκατε, ότι δηλαδή το ηλιακό φως στη Γη εμποδίζετε από την σκόνη και την… υγρασία; Ποσο γελοίοι είστε τέλος πάντων; Είναι δικαιολογία τώρα αυτή για να μην γίνουν αυτές οι εγκαταστάσεις εδώ κάτω στην Γη; Χρηματοδοτήστε καλύτερα εμάς τα μέλη και τους φίλους του ιστολογιου και θα δείτε πόσο απλά, τουλάχιστον τα μεσογειακά κράτη, θα είναι αυτόνομα από ενέργεια/ρεύμα τοποθετώντας συσκευές στις κορυφές των βουνών, πεδιάδων, ερήμους κλπ.

Και αντί να κάτσετε να σκεφτείτε σοβαρά εσείς οι ρώσοι επιστημουνες το πώς θα μετατρέψετε τα 2 δις τοξικές ύλες – τοξικά βιομηχανικά απόβλητα – πυρηνικά απόβλητα τα οποία δεν ξέρετε τι να τα κάνετε, ξανά σε χρήσιμες ύλες για ανακύκλωση στην βιομηχανία, εσείς πάτε τώρα να ξοδέψετε και άλλα χρηματα και να φαλιρίσετε σκοπιμως την Ρωσία ώστε μια ωραία πρωία να πείτε στον ρωσικό λαό ότι:

λυπούμαστε αλλά ...«φαλιρίσαμε» και τώρα αναγκαστικώς παραδίδουμε εξουσία πλανήτου …στην Κίνα-Κάτω Σιών- Βασιλεία του Ιεχωβά.

Υ.Γ. Το σημερινό κόστος για να τοποθετήσει κάποιος ένα φορτίο 1 κιλού στο διάστημα είναι 20.000$. Και αυτό μονάχα σε γήινη τροχιά. Στη Σελήνη κάτι τέτοιο θα κοστίζει πολλαπλάσιες φορές περισσότερο. Κάντε τους υπολογισμούς σας για να δείτε με τι απατεώνες εβραίους υποστήμουνες έχουμε να κάνουμε... για άλλο πράγμα τα θέλουν αυτά τα κονδύλια .. και όχι βέβαια για πράσινη ενέργεια...


Όσον αφορά για τα φωτοβολταϊκά που τώρα φέρνουν στην Ελλάδα (κατόπιν εορτής)
αυτά είναι πλέον ξεπερασμένα και παρωχημένα, δείτε παρακάτω τον λόγο:


12 comments:

Αδράστεια said...

Μέσα Αυγούστου 2004 (δε θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία) επί εποχής των Ολυμπιακών.
Πρωτοσέλιδο Αδέσμευτου Τύπου:
Οι ΗΠΑ στέλνουν επανδρωμένη αποστολή με αποίκους στη Σελήνη.

Ο μέσος άνθρωπος αναρωτιώταν, "έχουμε κτίρια εκεί πάνω;". Η απάντηση είναι όχι, άρα;

Κακώς που δεν πήρα το φύλλο τότε.

Αλλά όλα τα σημαντικά νέα περνούν κρυφά, ειδικά όταν γίνονται τα πανηγύρια.

Αδράστεια said...

Μάλλον ψάχνουν δικαιολογίες για ν' αρχίσουν να στέλνουν τους δικούς τους στη Λεβάν, τώρα που ετοιμάζεται η διαδικασία της ανταναίρεσης.

Ήδη η NASA έχει ξεκινήσει δημοσιεύσεις φωτογραφιών που υποδεικνύουν την αναχώρηση στόλων σκαφών από τη Γαία (έχω ετοιμάσει ένα σχετικό άρθρο).

Οι καιροί που ζούμε είναι ενδιαφέροντες.

OD said...

...Ναι θα πάνε στη σελήνη με τα πραπρά τους και μετά θα έρθει ο Optimus Prime και θα μας σώσει όλους...

Τώρα όσον αφορά τους παραβολικούς δίσκους, έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Εκπληκτική πληροφορία(όπως και οι σύνδεσμοι για ελεύθερη μεταφορά ενέργειας).

Εκπληκτικά πράγματα, ενδιαφέροντα, αισιόδοξα, πράγματα με τα οποία θα έπρεπε να καταπιανόμαστε, αντί να ασχολούμαστε με πάγκαλους και τρόικες και σόρους και λοιπούς...
Αλλά τόσο καραγκιόζηδες είναι που έχουν αφήσει τα ζώα τον "Αρίσταρχο" να σκουριάζει και να σαπίζει...
Τους παρακαλάγανε πριν τρία χρόνια να στρώσουν ένα δρόμο(!!!) να μπορούνε οι άνθρωποι να πηγαίνουνε και αυτοί ...ρίξανε λουκέτο!
http://www.techne.gr/showthread.php?2702-%CE%A3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B9%CE%BF-%C2%AB%CE%91%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%82%C2%BB
Μάλιστα κάποια πιθηκοειδή ..πετροβολούν το θόλο!
Φαντάσου λοιπόν τώρα να φέρει ένας άνθρωπος εδώ τους παραβολικούς σε πάρκο και να μπαίνουν μέσα οι κουφιοκέφαλοι και να τους πετάνε πέτρες...

OD said...

Σχετικά με το λινκ του φίλου psari.
Από το mission enterprise του Richard Hoagland:

http://www.enterprisemission.com/Phobos.html
http://www.enterprisemission.com/Phobos2.html
Για το φεγγάρι του κόκκινου πλανήτη, Φόβο.
Οι Ρώσοι το ...2012 υπολογίζουν να φτάσει στο Φόβο το phobos-grunt, όπου συμμετέχουν ....κινέζοι βέβαια.
http://www.russianspaceweb.com/phobos_grunt.html

Αδράστεια said...

Ανδρέα, δε γνωρίζω εάν υπάρξει κάποιος Optimus Prime, μιας και τον έχει ιδιοποιηθεί ο Σπήλμπεργκ (βλέπε έκδοση 3 της ταινίας). Και μη ξεχνάς ότι ο Optimus είναι παιδί του Chuck Norris.

Σοβαρά τώρα.

Κοίταξε λίγο γύρω σου. Θεωρείς ότι είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε τεχνολογία σε κοινή θέα ειδικά με την αναπυχθείσα νοοτροπία; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γι' αυτό ότι γίνεται στην Ελλάδα είναι μέσα από κρυφές πρωτοβουλίες που η συντριπτική πλειοψηφία δεν ακούει.

Για να συνέλθουμε ως πλανητικός πληθυσμός χρειάζονται ένα από τα δύο πράγματα. Είτε πολλές γενεές νέων ανθρώπων με ταυτόχρονη κάθαρση πολιτικού-επιχειρηματικού κόσμου κι εκ βάθρων αλλαγή όλου του οικονομικού συστήματος ή ένα γεγονός τόσο αιματηρό που θα προκαλέσει τέτοια απέχθεια στο πλανήτη που ο ίδιος ο κόσμος θ' αλλάξει βιαίως τη συμπεριφορά του ώστε να μη ξανασυμβεί. Η πρώτη είναι λογική αντίδραση ενώ η δεύτερη ενστικτώδης. Εξαρτάται από το πόσο σύντομα η αλλαγή είναι... απαιτητή. Και θεωρώ ότι πολλοί βιάζονται.

Εάν ο ένας μέσος άνθρωπος δεν εξασφαλίσει στέγη, τροφή, νερό, παιδεία (όχι απλά εκπαίδευση) και τις στοιχειώδεις ελευθερίες ώστε να μπορέσει να ονειρευτεί και να φέρει εις πέρας κάτι νέο και ανώτερο, θα μετατρέπεται σε πιθηκοειδές. Γι' αυτό μην επλήσσεσαι.

Το πολύ πολύ να καταλήξουμε σαν τη περιγραφή του μηνύματος: http://ufobriefcase.net/2011/03/13/nasa-distress-signal-doomed-planet/

Καθαρά πράγματα. Από τη στιγμή που έγινε η σχάση του ατόμου (α-τομή, κάτι ήξερε ο Δημόκριτος), και η τεχνολογία του Νίκολα Τέσλα έγινε το HAARP, έχουμε επικίνδυνα παιχνίδια για επικίνδυνα... δίποδα.

Όσο για τη τεχνολογία των παραβολικών καθρεφτών, δε θα επεκταθώ πολύ μιας και θεωρείται ήδη παμπάλαια και μη ικανή να καλύψει τα ποσά ενέργειας που καταναλώνουμε ως πλανήτης. Απλά η πατέντα έχει γίνει εμπορεύσιμη. Αυτό σημαίνει πλούτο, δάνεια κτλ. Γι' αυτό και... "προμοτάρεται".

Το μέλλον βρίσκεται στη ψυχρή τήξη. Ειδικά στις ΗΠΑ πριν από κάποια χρόνια, ιδιώτης παρουσίασε μία έκδοση αυτής της εναλλακτικής ενέργειας που έκανε το αυτοκίνητό του να παράγει αντί για καυσαέριο, πόσιμο νερό.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
θΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΣΦΥΧΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ....ΦΟΒΑΝΤΑΙ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ..

αα said...

ΤΩΡΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ DEFENSENET.GR ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ
Σεληνιακή βάση σχεδιάζουν οι Ρώσοι μέχρι το 2030

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18928&Itemid=168

ΑΝΤΕ ΤΡΕΧΑΤΕ ΡΩΣΑΚΙΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Η HONG.ΤΡΕΧΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.

OD said...

Κοίτα φίλη Αδράστεια, τα περί όπτιμους αφορούσαν βέβαια ως σαρκασμός τους "αμέρικανς" και όχι αυτό καθεαυτό το σχόλιό σου. (Για να μην παρεξηγούμαστε)

Όσον αφορά τώρα αυτά που παραθέτεις. Πόλεμος πατήρ πάντων, αλλά μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ήδη σε πόλεμο(πες τον οικονομικό, εθνικό, γενοκτονικό, φυλετικό, ταξικό κλπ). Οπότε πάει αυτό. Εγώ θεωρώ και έχω γράψει πολλές φορές ότι χρειάζεται μία πλανητική "σφαλιάρα", ένα "θαύμα" τόσο ισχυρό που να μην αφήσει ασυγκίνητο κανέναν.
Όσον αφορά τη σχάση του ατόμου, η παραφιλολογία επί του θέματος αναφέρει πώς όταν ο John Dee(007) μέσω τσάνελλινγκ έκανε επαφή με τους ...πειρατές, βάσει διαταγής της ερπετικής Ελισάβετ, βασίλισσας τότε της Βρετανίας, με σκοπό τη διαφυγή τους από τον πλανήτη αυτό, οι πειρατές του έδωσαν οδηγίες για να παράγει ενέργεια από την ύλη(σχάση) και να χειραγωγηθεί το στοιχείο της σιλικόνης. Ώστε εν τέλει να παραχθεί ύλη από την ενέργεια(ψυχρή σύντηξη) και βέβαια η σιλικόνη είναι βασικό στοιχείο των ολοκληρωμάτων των Η/Υ. Δηλαδή πλήρης εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας. Με αυτά τα δύο υποτίθεται ότι θα μπορέσουν να σπάσουν το φράγμα του πλανήτη και να ...αναχωρήσουν για άλλα επεισόδια.
(Την εποχή εκείνη έχουμε το διαφωτισμό και εκπληκτικές τεχνολογικές εξελίξεις στο ...νησί το οποίο γιγαντώνεται και γίνεται αυτοκρατορία)
(Κάποιοι κύκλοι μάλιστα συνδέουν την έκρηξη στην Τονγκούσκα το 1908 με απόπειρα των πειρατών να δοκιμάσουν να φύγουν από τον πλανήτη, αποτυχημένη)
Ίσως για αυτό να ακούγεται στις μέρες μας όλο και πιο συχνά η ψυχρή σύντηξη. Και η μεταφορά συνείδησης σε ψηφιακά μέσα(τα οποία καταλλήλως κατασκευασμένα είναι ουσιαστικά άθραυστα, αθανασία = τρανσουμανισμός άλλη μάστιγα της επερχόμενης εποχής).

Αδράστεια said...

Έχεις δίκιο φίλε Ανδρεα. Εργασιακή πίεση ίσως θόλωσε το μυαλό μου και δεν είδα καθαρά. Ζητώ συγνώμη εάν παρανόησα τα λόγια σου. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι.

Παρακολουθώντας την ΟΕΑ πάνω από 10ετία (έχω γνωρίσει και το λιοντάρι που ακούει στ' όνομα Καραγεωργίου) έχω κάθε λόγο να πιστεύω όσα αναφέρει (έχω διασταυρώσει πάρα πολύ υλικό). Όσο για τη μεταφορά συνειδήσεως, είναι πράγματι ενδιαφέρον. Η Δρακονιανή συμμαχία έχει κάνει πολλά πειράματα μεταφορά συνείδησης και ειδικά από βρέφη σε νέα σώματα βιοεργαστηριακής παραγωγής. Κατά κύριο λόγο θέλουν να δημιουργήσουν συμβατά σώματα που να μπορούν να φιλοξενήσουν την οντότητα της ψυχής ώστε να μπορούν να μεταφέρουν μνήμη από τη μία ζωή στην άλλη καθώς και την άμεση "ψυχική" επικοινωνία με τους εντολοδότες.Απ' όσο έχει "πάρει το αυτί" μου, η φυλή των Ωριωνίων κινδυνεύει μ' εξαφάνιση (δε γνωρίζω ακριβώς το λόγο) και ψάχνουν για λύτρωση (βλέπε ψηλόσωμα Βρυλ/Grays, βιολογικά προϊόντα) και σωτηρία της φυλής τους. Γι' αυτό συμμάχησαν αρχικά και με τους Δρακονίους. Λάθος που ένα μικρό ποσοστό τους το έχει αντιληφθεί (10-11% όσο έχω μάθει αλλά αυτό ίσχυε κατά το τέλος του 2004).

Επομένως δεν αποκλείεται να δούμε μία τελευταία απόπειρα της Δρακόνειας συμμαχίας να κάνει μία "έξοδο Μεσολογγίου". Εξ' ου και η ανταναίρεση. Ν' αφήσουν δηλαδή ένα χάος ως αντιπερισπασμό (;) για να γλιτώσουν το τομάρι τους. Αυτό είναι δική μου εκτίμηση.

Πάντως το βιντεάκι με τους στόλους των ΑΤΙΑ που κινούνται με πορεία "αποχώρησης" από τη Γαία το έχω διασυνδέσει στο παρακάτω άρθρο μαζί με υλικό που παρέθεσε στο παρελθόν ο συμπολεμιστής μας του Έλλην Vs Χάος.

http://andrasteia.blogspot.com/2011/04/blog-post_2783.html

Την περασμένη παρασκευή έληξε η πρώτη προθεσμία της ΟΕΑ. Εύχομαι κάποια καθάρματα να νιώσανε λίγο... αδιάθετοι!

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΒΑΣΙΛΑ.

Αδράστεια said...

Συμφωνώ. Δεν αποκλείεται καθόλου να είναι εκβιασμός, όπως το συνηθίζουν ούτως ή άλλως. Ωστόσο εάν λάβουμε υπόψη και τις γνωστές κάρτες των Ιλουμινάτι, η προτελευταία ήταν αυτή με τη διπλή καταστροφή της Ιαπωνίας. Η τελευταία που έχει απομείνει δείχνει την καταστροφή του πλανήτη.

Για να δούμε.

OD said...

Περί καρτών Ιλλουμινάτι(http://www.sjgames.com/ourgames/) του Steve Jackson: Μία από τις κάρτες δείχνει το Μπιγκ Μπεν Λονδίνου να γκρεμίζεται. (Λογότυπος ψευδολυμπιακών λονδίνου ...2012, με αναγραμματισμό του 2012=ZION).
Μάλιστα το Ιράν το έθεσε ως θέμα για άμεση αλλαγή λογοτύπου...Συμμετέχοντας δηλαδή στη συμπαιγνία αυτοεκπλήρωσης της προφητείας σχεδίου αρμαγεδών. Άλλωστε τα γιγαντιαία αυτά τελετουργικά(μαζικά θεάματα) απαιτούν και τον ανάλογο "ντόρο" ώστε τα αποτελέσματά τους να μεγιστοποιούνται(περισσότερα λούναρ ζόμπις στη στάνη).
Φίλη Αδράστεια, καλή δύναμη.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις