ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 5 April 2011

Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση

Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση της vodafone
http://www.youtube.com/watch?v=-9NwWFN-1FE

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΒΑΡΟ: Σημαίες της Ανεξάρτητης Κρήτης Πωλούνται Πλέον στα Καταστήματα.
http://amynias.blogspot.com/2011/03/blog-post_4770.html

Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=q6_gOdsgS8k


ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΟΤΌΜΗΣΉ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ.



Τα links από τον συνεργάτη μας ΠΕΡΣΕΑ, τον οποίο καλούμε να μας ετοιμάσει και να μας στείλει ένα αναλυτικό άρθρο για τον ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, το οποίο θέμα φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλώς.

12 comments:

kerberos-hellas said...

Το θέμα το αναδείξαμε στο τοπικο blog με αναφορα στο ellhnkaichaos, http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/03/blog-post_930.html
Προσπαθούμε να δημοσιεύουμε οσο το δυνατόν περρισότερα θέματά σας, αλλά όπως θα δείτε και στα σχόλια οι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ κοιμούντε τον ύπνο του δικαίου!
Επίσης στην ανάρτηση http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/03/top-10-part-ii.html με ενότητα τα εθνικά θέματα, κάνουμε ότι μπορούμε!!!

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ. Η ΔΕ Ο.Ε.Α ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ.
ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΕΙΔΕΙΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΠΩΣ ΤΟ "ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ" ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΔΕ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε. ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ "ΜΙΝΩΣ", "ΜΙΝΩΑΣ" ΚΛΠ. ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
ΜΙΝΩΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ
ΚΛΠ
ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ - ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.

kerberos-hellas said...

Έχετε απόλυτο δίκαιο! Κάνουμε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να οργανωθούμε ολοι οι Ομογενεις που ζήσαμε στο εξωτερικό και αγαπάμε την πατρίδα μας σε σύλλογο με στόχο την ενημέρωση των "ζόμπι" και την παρακίνηση σε δράση.
Είστε η μοναδική πραγματική ενημέρωση που έχουμε, όλοι οι αλλοι εδω στο νησί δυστυχώς ασχολούντε με lifestyle, πότε να πιούνε το φραπέ τους, πως να ρίξουν καμιά γκόμενα και τέτοια , πραγματικά ΑΗΔΙΑ! Καταλαβάινουμε την απογοήτευσή σας, το ίδιο αισθανόμαστε κι εμείς, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω!!!!

OD said...

Στην Πομπηία τους βρήκανε απανθρακωμένους να τρώνε, να κοιμούνται κλπ. Στον Τιτανικό η ιστορία λέει πως η μπάντα έπαιζε μέχρι τέλους...
Το δυσκολότερο πράγμα είναι να πείσεις έναν άνθρωπο(κυρίως όμως δυτικό θα προσέθετα, μιας και π.χ. ο κάτοικος στον Αμαζόνιο δεν το σκέφτεται και πολύ όταν βλέπει το δάσος(που είναι το σπίτί του) να το κάνουν πριονίδι, καταλαβαίνει άμεσα ότι υπάρχει συνωμοσία να του φάνε τη ζωή)
να αλλάξει τρόπο ζωής.
Είναι προφανώς αμυντικός μηχανισμός του εγκεφάλου ώστε να μην παγώσει το θηλαστικό σε καταστάσεις κινδύνου; Κάποιο απομεινάρι από τα βάθη των αιώνων;
Και λειτουργεί έτσι στο σχιζοειδή εγκέφαλο: Αν συνεχίσω εγώ να κάνω αυτά που έκανα στο μικρόκοσμό μου, τότε και στο μακρόκοσμο δε θα τρέχει τίποτα. Οπότε εάν εγώ συνεχίζω να πίνω φραπέ ωσάν μην τρέχει τίποτα, ΔΕΝ τρέχει τίποτα.
Μηχανισμός είναι και για αυτό οι Ελεγκτές οι οποίοι γνωρίζουν πώς λειτουργεί η βιοχημεία του είδους, ενισχύουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Ο πλανήτης καίγεται αλλά τα κωλόμπαρα δουλεύουν! Τα σκυλάδικα επίσης. Οι πολιτικοί τα δικά τους, λες και δεν τρέχει τίποτα, οι δημοσιογράφοι τα ίδια, τα σουπερ μάρκετ εκεί από το πρωί ως το βράδυ, όλα ως έχουν, business as usual. Φτιάξαμε μια πολύ ωραία και μεγάλη ψευδαίσθηση στο μικρόκοσμό, ώστε να αρνηθούμε, να εξωβελίσουμε στο πυρ το εξώτερο(του ...καλού θεούλη) τα κακά ώστε εμας να μη μας αγγίζουν.
"θα καταρρεύσει το ευρώ.... θα χάσουμε τα λεφτάκιά μας... θα κλείσουνε τα εστιατόρια...δε θα αγοράζουμε παπούτσια νάικ και αντίντας....αμάξια... δε θα μπαίνουμε στο facebook...."
Αυτή είναι η καταστροφή!
Ακόμα όμως και έτσι πρέπει να διατηρείται η ελπίδα. Όλα είναι ανοιχτά.

Αδράστεια said...

Εργάστηκα για χρόνια στο χώρο της παραγωγής και αντιμετώπισα διαφημίσεις. Τα μάτια μου είδαν απίστευτες καταστάσεις και μαζί με λίγους Έλληνες σταματήσαμε πολλά υποσυνείδητα μηνύματα. Δε ξέρω αν τα καταφέραμε όλα. Βέβαια το πληρώσαμε ακριβά αλλα δεν το μετανιώσαμε.

Διαφορετικά τα Ελληνόπουλα του σήμερον θα νομίζανε ότι οι πρόγονοί μας θεωρούσαν τη Γη επίπεδη.

Τη περίπτωση του ΑΒ Βασιλόπουλου τη γνωρίζω ίσως πολύ καλά καθώς συνέβη τον καιρό που "πληρώναμε" την "αποστασία' μας.

C said...

Ξερεις τι πρεπει να γινει για να ξυπνησουν?

Να τους μειωσουν το μισθο σε τετοιο σημειο που να πεινασουν-εξαθλιωθουν!

Μονο ετσι θα ξυπνησει ο νεοελληνας.
Μονο ετσι!

Εγω αναρωτιεμαι και κατι αλλο.
Δηλαδη εμεις οι λιγοι Ελληνες που μπορουμε να δουμε την πραγματικοτητα και δεν κοιμομαστε ποσο ανωτερο εγκεφαλο εχουμε?
Δεν μας πιανει ουτε πλυση εγκεφαλου,ουτε φθοριο,ουτε chemtrails,ουτε εβραιοχριστιανισμος ουτε τιποτα!

Δεν εξηγηται αλλιως!

OD said...

Και τί έγινε φίλε Χρήστο που θα εξεγερθεί επειδή του ακούμπησαν τα δίφραγκα που του δίνουνε;

Και; Εδώ χρειάζεται θεραπεία ΣΟΚ. (δε συνέρχεται πλέον κάποιος με ένα απλό χτύπημα στην πλάτη, θέλει χτύπημα με βαριά στο σβέρκο για να έρθει στα ίσιά του - εδώ μας έφαγαν τα μμε για το "θαύμα, θαύμα" της Καλύμνου, θα μας σώσει η παναγία πάλι)

Εγώ δε θα υποστηρίξω πως δε με πιάνουν τα "μάγια" που αναφέρεις, αλλά τουλάχιστον μπορώ να πώ ότι τα αναγνωρίζω.
Τουλάχιστον όσον αφορά τη νοητική χειραγώγηση.

Unknown said...

Με μια πιο προσεκτική ματιά, θα δείτε ότι πιθανόν τα δύο σημαιάκια να τοποθετήθηκαν επάνω στη διαφήμιση της βόνταφον, από κάποιον μπλόκερ, για να προκαλέσει το θέμα. Προφανώς το παρουσιάζει με τρόπο πιστικό, αλλά ορισμένα πράγματα δεν εξηγούνται εύκολα....όπως για παράδειγμα...γιατί η σκιά επάνω στο τοποθετημένο χαρτόνι αριστερά από τα σημαιάκια παραμένει ίδια και στις δύο διαφημίσεις;. Πως γίνεται να υπήρχε ο ίδιος φωτισμός με σημαιάκια και χωρίς σημαιάκια; Προφανώς κάποιος photoshop-ίστας τοποθέτησε μετά, τα σημαιάκια έντεχνα επάνω στην διαφήμιση για να το παρουσιάσει δήθεν ως συνωμοσία και να το πιστέψουν οι ευκολόπιστοι ανεγκέφαλοι συνωνοσιο-λάτρες. Ελπίζω το Έλλην και Χάος να μην ψαρώνει με τέτοια φθηνά κόλπα αποπροσανατολισμού. Όσον αφορά τις πωλήσεις σημαιών στο ebay, ναι, επιτρέπονται!! Επιπλέον, το ΑΒ Βασιλόπουλος, θέλει να προβάλλει τη προέλευση των προϊόντων του, και το γράφει... στρυμόνα, καβάλα, αλιάκμονα, καστοριά. ΥΓ: τουλάχιστον η Κρήτη υπάρχει στον χάρτη του ΑΒ.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ VODAFONE ΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
ΜΗΝ ΣΠΕΔΕΥΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΗΔΙΑ.
ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΦΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠ'ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ:

"ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ"

ΟΜΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΘΡΑΚΗ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ." ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ DRANG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΣΗ ΟΔΟ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΙΝΤΕ!!

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Ακολουθεί η ανακοίνωση :

«Σχετικά με τη διαφήμιση της Vodafone σας γνωστοποιώ, ως art director του εν λόγω διαφημιστικού σποτ, ότι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο.

Η επιλογή της…επίμαχης σημαίας έγινε…εντελώς τυχαία, στη προσπάθεια να επιλέξουμε κάποια όχι τόσο γνωστή, με αποτέλεσμα ο φροντιστής (ο υπεύθυνος αντικειμένων- set dresser-) να επιλέξει αστόχως τη συγκεκριμένη σημαία.

Πρόκειται περί ατυχούς συμπτώσεως, χωρίς να κρύβεται πίσω από αυτό η παραμικρή σκοπιμότητα. Είναι γεγονός ότι σε μια διαφήμιση όλα είναι ελεγχόμενα και μελετημένα. Παρόλα αυτά, το ανθρώπινο λάθος συνέβαλε στο να δημιουργηθεί αυτή η παρεξήγηση.»

Aκριβώς επειδή περιμέναμε την απάντηση της εταιρείας δεν θελήσαμε να σχολιάσουμε το όλο θέμα. αλλά εδώ ανακύπτουν πλέον ζητήματα αξιοπιστίας της απάντησης αφού η σύμπτωση είναι κάτι παραπάνω από ... σύμπτωση. Και από μία εταιρεία η οποία ελέγχεται για το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό σκάνδαλο της παρακολούθησης του τηλεφώνου ακόμα και του πρωθυπουργού...

Λεπτομέρεια: Παρά το γεγονός ότι αποδείχθηκε πως παρακολουθούσε όλα τα τηλέφωνα των κορυφαίων στελεχών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά τα έτη 2003-2005, το ΥΠΕΘΑ εξακολουθεί και προμηθεύεται υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας από την εν λόγω εταιρεία...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17407&Itemid=86

ΟΡΙΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ VODAFONE ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΩΜΑ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΚΕΙ, ΤΑΧΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!!!. ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ.. (ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ)... Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΑΡΣΑΛ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...ΤΥΧΑΙΑ;;
ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ VODAFONE. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ... ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις