ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 16 April 2011

ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΙ Ο.Ε.Α

ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΙΑ ΣΕΛΙΣ 19

ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΞΙΑ ΖΩΩΝ.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΡΑΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΗΘΗΣΟΝΤΑΙ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΩΣ ΥΑΙΝΑ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΒΕΡΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΔΑΓΚΩΜΑ ΚΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΗΡ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ. ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑ ΖΩΩΔΗΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΔΗΣ http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/04/blog-post_1442.html

1 comment:

OD said...

Αμην αμην αμων αμουν ρα και καοπακα που λεει και το ανέκδοτο...
και ενώ εμείς εδώ λέμε για κρίσεις, φαλιμέντα, νιώθουμε στο πετσί μας τον οικονομικό στραγγαλισμό, την περιθωριοποίηση και όλα αυτά τα ωραία... στο νεοελλαδιστάν ακόμα πλένουν.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην αττική νυχθημερών με την εφαρμογή του πασχαλινού ωραρίου. Γεμάτες οι καφετέριες με τη βροχή το σάββατο. Κυράτσες με τσάντες γεμάτες κινέζικα ρούχα φίρμες ή μη, γυαλιά τζάκυ όου(με τη συννεφιά), αυτοκίνητα διπλοπαρκαρισμένα με 2 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη, σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία λες και έχει κυρηχθεί πόλεμος, το τζάμπο με τα κινέζικα παιχνίδια τα οποία ως ραδιενεργά φωσφορίζουν στο σκοτάδι να πήζει- το τζάμπο το οποίο εκτέλεσε εν ψυχρώ όλες τις ελληνικές αλυσίδες παιχνιδιών-μουστάκας, ζου ζου κλπ, φέρνοντας εκατοντάδες κοντέινερ από κίνα με πλαστικά παιχνίδια της δεκάρας-οι κύριοι με τα πουκάμισά και τα δερμάτινα και τα πούρα ωσάν σείχηδες ενώ οι σύζυγοι παρατάνε τα παιδιά στα πλαστικά πάρκα των μακντόναλτς(με το ναζιστή κλόουν έτσι; ) για να πάνε να κάνουν ...ανταύγειες γαμώ το κερατό μου το τράγιο!!! Και εμείς κάνουμε αλγοριθμικές εξισώσεις για το πώς θα πληρώσουμε το νοίκι!!! Αλλά να μην ανησυχείτε έτσι; Το θασοκ-μπατσοκ-πακστοκ φροντίζει για όλους μας. Μέσω τζόγου 777 και καζίνο και ΟΠΑΠ στοίχημα τζόκερ κινο(;;;) και λοιπά σινέζικα ήθη και έθιμα(πρώτα στο τζόγο τα υβρίδια), μπορείς και εσυ να ζήσεις σαν τζετ σέττερ, πλέυ μπόυ, ντόλτσε βίτα, να φορέσεις πράντα, να πηδήξεις τη μοντέλα, να σνιφάρεις κόκα, να αγοράσεις όπλο, να αγοράσεις τη δικαιοσύνη, να γυρίσεις τσόντες και όλα αυτά τα χριστιανικά ιδεώδη...
(μάλιστα θα μας φέρει και ...κυνοδρομίες το θασοκ!!! - και επίσης είδηση της τελευταίας στιγμής 25.000 άδειες φέρνει ο τσιδεν μπάουμ για coffee shops, μπουρδέλα!!! )
Τελικά γιατρέ μου, εγώ έχω το πρόβλημα έτσι δεν είναι;
Ο επόμενος παρακαλώ!
Καλή ανάσταση λοιπόν νεκρόφιλα ζόμπις, θα ανοίξω και εγώ κόφι σοπ να σας τα παίρνω, θα βρω και τίποτα χέρια κομμένα να τα περιφέρω από πόρτα σε πόρτα, τα λείψανα του αγίου ανδρέα του παράφρονα και θα χειροτονηθώ... γιατί ξέρετε, όταν γίνεσαι παπάς, τα χρέη σβήνονται!!!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις