ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 9 November 2010

ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ «ΛΑ.Ο.Σ. 666»

**ανανεωμένο** με τελικό σχολιασμό και του ιστολογίου.


ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.»
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ:


ΒΟΛΟΣ 8.11.2010


ΘΕΜΑ: ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ «ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ», ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΦΥΛΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» (ANTI-METATRON-PLEGMA.BLOGSPOT.COM), «PA-SY-A.GR», KAI «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM»


ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ: ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΜΗΤΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»,

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΕΥΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ». ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΑΣ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΙΠΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΙΟΝ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΩΝ:


1: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ:
«ΕΥΜΟΛΠΟΣ»:
ΕΖΗΣΕ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΥΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ. ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΕΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ» ( http://www.youtube.com/user/etherodromos ), ΚΑΤΟΠΙΝ ΙΔΡΥΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM» ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΓΡΑΠΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ: «PRO-METATRON» ΗΤΟΙ «ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ». ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΥΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΜΥΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΟΡΓΙΑ, ΣΕ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ, ΣΕ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ «ΕΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ» ΚΑΙ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ». ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΟΤΙ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ «ΕΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ» ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΩΡΙΩΝΑ «WWW.E-E-E.GR» (σημ. ιστολογίου: ως προβοκατόρικη εβραιοκυπατζήδικη ιστοσελίδα πλαστής απόπειρας αναβιώσεως της οργάνωσης των Τριεψιλιτών Ε-Ε-Ε = Εθνική Ένωσις Ελλάς, του μεσοπολέμου, ΙΔΕ: http://eleftheriakos.blogspot.com/2010/01/blog-post_2348.html) ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΩΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ, ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟ ΗΛΙΑΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΚΑΙ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ (ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ) ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΚΑΙ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΩΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ» ΤΗΣ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΘΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.

ΣΤΑΘΕΡΩΣ Ο «ΕΥΜΟΛΠΟΣ» ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΟΝ ΓΛΟΙΩΔΗ «ΗΛΕΚΤΡΙΩΝΑ», ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ Ε» ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ «WWW.E-E-E.GR», ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΩΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.». ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ.


2: ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «PA-SY.A.GR» ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΘΗΝΩΝ:
ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΘΗΝΩΝ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ «Γ.Α.Δ.Α.» ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. ΟΜΟΙΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α..
ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΟΤΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΩΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΗΤΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑΣ, ΚΛΠ.
ΕΚΤΟΤΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΨΕΥΔΗ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ:
MAJESTIC 12 ΑΜΕΡΙΚΗΣ, CIA – ΗΠΑ, ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΙΒΥΗΣ, ΚΛΠ.
Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ:

Α: ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ, ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Β: ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ: ΕΙΝΑΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.

Γ: ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Δ: ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕ: ΕΙΝΑΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.

Ε: ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ, ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΛΕΣΒΙΩΝ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ, ΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΣ.

ΣΤ: ΔΙΕΦΘΕΙΡΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ. ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΚ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.

Ζ: Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΚΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΕΙΣ ΤΟ «ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ» ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ «ΚΙΠΑ». ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. (σημείωση ιστολογίου: "Ο Παναγιώτης Τουλάτος προσκυνά φορόντας ραββινικό εβραικό κιπα στον τοίχο των δακρύων του ναού του Σολομώντος". Τη φωτογραφία –(την οποία προφανώς θα τράβηξε ο επίσης παρόν και προσκυνητής στο «τείχος των δακρύων» χαφιές Σπύρος Χατζη-Σπυρόπουλος) είχε στο αρχείο του ο ίδιος ο Σπυρόπουλος εις τα προσωπικά CD του, τα οποία περιείχαν και κείμενα της Ο.Ε.Α. τα οποία σκοπίμως ποτέ αυτός δεν ανάρτησε δημοσίως: http://3.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TNmHClQhrfI/AAAAAAAAAOo/90L2gwWPorM/s1600/who_is_kipa.jpg και http://2.bp.blogspot.com/_xiGOMVbKvy0/S1NvG3458GI/AAAAAAAABrw/mX7iLDs4Jgw/s400/toulatos_c.jpg και εδώ θαυμάστε τον «Ελληναρά ΕΨΙΛΟΝ 666» και ...τα τσιφτετέλια του http://1.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TNmFhU_YQKI/AAAAAAAAAOg/e_EkFFVqObU/s1600/who_is_drunk_dancer.jpg)

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ, ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «Γ.Α.Δ.Α.», ΩΣΤΕ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.
ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ.
ΒΕΒΑΙΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗ «Γ.Α.Δ.Α.», ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.».
ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΣΥΖΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ, ΜΠΛΟΦΕΣ, ΨΕΥΔΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕΩΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ Η Ο.Ε.Α.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR», ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ:


3: «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» (anti-metatron-plegma.blogspot.com).
ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΙΛΟΤΟ ΗΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ, ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΗΡΩΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ «CIA» ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
Ο «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ) ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» (ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ), ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΚΑΙ «PA-SY-A.GR», ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΜΟΙΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ». («ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ» ΚΑΙ «ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ»).

Ο «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «MAJESTIC 12» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ» ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΨΕΥΔΗ.


ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΙΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «PA-SY-A.GR», KAI «EUMOLPOS», ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ:
ΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

«ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ» ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΟΥΣ – ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ – ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ – ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΔΕΣ – ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ ΤΟΥΣ TALE QUALE ΟΜΟΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΠΡΟΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ:

ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ ΚΡΥΑ, ΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ.

ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΝΤΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.

Ο ΩΣ ΑΝΩ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Η Ο.Ε.Α ΟΣΟΥΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΥΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ «ΗΠΑ» ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΩΣΤΕ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΘΕΙ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ.

ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ, Η Ο.Ε.Α. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», Ή ΟΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ (ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ) ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΛΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ «ΕΥΜΟΛΠΟΥ», ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ «ΗΛΕΚΤΡΙΩΝΑ» ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ Ε» ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΩΡΙΩΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».
ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
ΕΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΩΣ «ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ» ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΟΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΣ» ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ,

«ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ (ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΣ) ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ».

ΗΔΗ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΗΘΙΚΩΣ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΗΘΙΚΩΣ ΝΕΚΡΕΣ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ:

«ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠ’ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ».


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΩΠΕΙΟ ΜΥΘΟ:

«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. ΑΝΤΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ. ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΞΕΘΑΡΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΩΝ ΓΑΤΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ.»

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ:

ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.» ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΣΕ «ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Ο.Ε.Α.» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


Σχολιασμός ιστολογίου:

Μαθαίνουμε από πολίτες του Βόλου ότι όταν ο δαιμονισμένος από όλα τα σημεία Εύμολπος με το πούστικο γυναικείο βελούδινο δέρμα του ( όχι όπως των πουσταράδων παρουσιαστών των δελτίων ειδήσεων που είναι τιγκαρισμένοι στην πούδρα, στον Εύμολπο είναι …έμφυτο χάρισμα), όταν πήγε να συναντήσει τον Καραγεωργιου, δεν είχε βγάλει ούτε μια κουβέντα από το βρωμερό του στόμα, αλλά κοιτούσε ως χάνος μαστουρωμένος πουστομπεμπές στον ουρανό με τ’ άστρα, ήτοι στα χαμένα. Δηλαδή όλη η ως άνω εκφυλισμένη πουστο-παρέα πήγε να συναντήσει τον Καραγεωργιου της Ο.Ε.Α. στον Βόλο και ο Εύμολπος εκεί είχε μουγκαθεί τελείως (ΓΕΛΩΣ) και τώρα παριστάνει τάχα τον κριτή φλυαρώντας με τα γελοία προβοκατόρικα βοθροειδή φασιστικά «κείμενα του» που αξίζουν μόνο να τα διαβάσεις, αν θες να κάνεις εμετό... Συγκεκριμένα μας είπαν επίσης, ότι μετά την στιγμιαία ψυχανάλυση που έκαναν στον Εύμολπο, το συμπέρασμα ήταν ότι τέτοιου είδους άτομα σε περίπτωση πολέμου, θα είναι οι πρώτοι που θα το βάλουν στα πόδια και θα κρυφτούν στις τρύπες τους ως θρασύδειλοι αρουραίοι, και μετά το πέρας του πολέμου θα βγουν από τις τρύπες τους για να …κρίνουν τους Έλληνες ήρωες μαχητές τους πεσόντες εις την μάχη, όπως κάνουν σήμερα και με τους Σολωμό, Ηλιάκη και Λάλα. (Αντίστοιχα παρα-μορφωμένα τσογλάνια τύπου Εύμολπου έβαλαν στο μπουντρούμι τον Κολοκοτρώνη και τους υπόλοιπους ήρωες μαχητές του ’21, μετά το πέρας της μάχης).. Μάλιστα θα τους κατακρίνουν γιατί δεν ξέρουν να βάζουν σωστά τον τόνο την οξεία και τη δασεία, ή το κόμμα και την τελεία, γαμούμε πατόκορφα τις δασείες και τις οξείες σου και τη «γραμματική σου μόρφωση» παρα-μοφρωμένο απόσκατο του αμερικανοεβραικού υπόνομου σκατεύμολπε… Μάθε απόβρασμα ότι η γραμματική μόρφωση δεν κάνει ούτε τον Άνθρωπο, ούτε τον Έλληνα, και εσύ δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ ούτε Άνθρωπος, και σαφώς ούτε και Έλληνας.
Συνεχίζοντας, τώρα εμείς αναρωτιόμαστε ότι πως είναι δυνατόν ο διανοητικά ανάπηρος με το βελούδινο δέρμα (γάλακτος) Εύμολπος, να παριστάνει τον κριτή επί παντός επιστητού, αλλά εκεί στον Βόλο δεν είχε βγάλει ούτε κουβέντα;; Άρα αυτό σημαίνει ότι η Ο.Ε.Α. έχει δίκιο όταν κάνει λόγο για υποβολέα των κειμένων του Ευμολπου, τον γλοιώδη Ηλεκτρύωνα, πρώην μέλους του «ιστού Ε-Ε-Ε» των επίδοξων νέων …τριεψιλιτών (!!!) και του σεξουαλικώς διεστραμμένου γαλαξιακού αυτοκράτορος Ωρίωνος του Επιφανούς …στρατηγού του …Απόλλωνος επί της Γαίας και του …Ελληνικού Διαδικτυακού χαβαλέ…(ΚΛΑΨΙΓΕΛΩΣ).
(Σημειώνουμε ότι μέλη των τριεψιλιτών Ε-Ε-Ε συνεργάστηκαν στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο με τους Γερμανούς Ναζιστές κατακτητές εναντίον της Ελλάδος, ως δοσίλογοι, μέλη της εβραιογενούς και θιβετιανοκινούμενης «κοσμοθεωρίας» Ναζισμού.. Ιδού λοιπόν τι επιδιώκουν να αναβιώσουν πάλι σήμερα....)
Άλλη απορία μας είναι ότι με τι μούτρα κάνει αυτά που κάνει όταν πανικόβλητος έφτασε στο σημείο να κλείσει το κανάλι του «etherodromos» στο youtube (επιτίθονταν μάλιστα εκεί και σε ελληνόψυχους χρήστες του youtube) και μάλιστα, το έκλεισε ακαριαία αμέσως μετά από τις αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α.; Τάχα γιατί το έκλεισε;;; Ε! ρε πανσυμπαντική μετατρονικώς δαιμονισμένη ρόμπα του διαδικτύου!
Εμείς ως ιστολογιο αναρωτιόμαστε επίσης για το πώς είναι δυνατόν, μετά από τα τόσα ρεζιλίκια τους να συνεχίζουν με τέτοια λύσσα εναντίον ελλήνων ηρώων και εναντίον μας, και εναντίον της ελληνικής πατριωτικής Ο.Ε.Α..
Άρα είναι αυταπόδεικτο ότι αυτά τα ως άνω τρία απόσκατα, είναι άνωθεν… προγραμματισμένα και καθοδηγούμενα με μόνο σκοπό στην ελεεινή τρισάθλια εκφυλισμένη ζωή τους …. να …«γαμήσουν» την ελληνοκεντρική Ο.Ε.Α. και παράλληλα να πολεμούν με λύσσα κάθε τι ελληνόψυχο, ηρωικό, και πατριωτικό ώστε να αποθαρρύνουν τυχόν άλλους πραγματικούς Έλληνες να δράσουν παρόμοια με τους ως άνω Έλληνες ήρωες που αυτοί προσπάθησαν να αποκαθηλώσουν, ως συμπλεγματικοί μικροσκοπικοί ανθέλληνες και θρασύδειλοι αρουραίοι που είναι…
Πίσω στις τρύπες σας λοιπόν θρασύδειλοι αρουραίοι γιατί ξαναβγήκε ο γάτος παγανιά!

Στην Ελλάδα όμως εκτός από τα ως άνω τρία δαιμονισμένα μισελληνικά απόσκατα που επιχείρησαν ευθύς εξ αρχής και με διάφορους δόλιους τρόπους να μαχαιρώσουν πισώπλατα την Ο.Ε.Α., συνειδητοποιούμε μετά έκπληξης ότι τα μυαλά των νέο-Ελλήνων είναι ελεεινώς μεταλλαγμένα σε άθλιο βαθμό, διότι δεν είναι δυνατόν -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- να μην αναρτούν τα κείμενα της πατριωτικής Ο.Ε.Α., στα οποία είναι γραμμένη η στυγνή αλήθεια, κανένας από την κοινότητα των bloggers δεν το κάνει (-εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων-), και αντ’ αυτού όλοι να προσπαθούν να θάψουν αυτά τα κείμενα με κάθε τρόπο. Αρκετοί μάλιστα έχουν στη συλλογή τους μεγάλη γκάμα κειμένων της Ο.Ε.Α. αλλά δεν αναρτούν σκοπίμως τίποτε στο διαδικτυο, κρατώντας τα κρυφά προφανώς μόνο για το φιλοτομαριστικό ιδιοτελές τους συμφέρον ή για άλλους δόλιους λόγους .

Σε όλους εσάς της επιτήδειας δόλιας μούγκας το μόνο που σας λέμε είναι τούτο:

Μέσω της συμπεριφοράς σας καταλάβαμε ότι η Ο.Ε.Α. μάταια προσπαθεί για την Ελληνική Αποκατάσταση, διότι βρίσκετε εμφανώς σε ΑΚΡΩΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ εντός της ίδιας της ίδιας της Ελληνικής Επικράτειας από τους ίδιους τους «έλληνες». Πράγματι η υποστήριξη και αναγνώριση που έλαβε το ιστολόγιο στο εξωτερικό από αφυπνισμένους της λευκής και μαύρης φυλής, ήταν μακράν καλύτερη από αυτή στην Ελλάδα, οι οποίοι νεοψευδέλληνες βεβαίως έρχονται πλέον πάντα τελευταίοι στις εξελίξεις και θα έρθουν και στην τελική «μάχη» πάλι τελευταίοι και καταϊδρωμένοι (αν όχι τελείως γενοκτονημένοι) όπως δείχνουν τα πράγματα.. Βεβαίως, εσείς οι νεοψευδέλληνες ως εχθροί συντασσόμενοι συνειδητά με τους Κρόνιους + Δρακονιανούς (Θρησκευτικό Χριστιανοδωδεκαθεισμό 666 + Εβραίους + Κινέζους) έχετε πλέον όλο το δικαίωμα να παρακαλάτε να μην αλλάξουν τα πράγματα, και μια ωραία πρωία αναχωρήσουν βιαίως προς τον «κύριο τους» Σιν-Σιων-Τζεντάι-Σεντάϊ-Σκατάϊ τα αγαπημένα σας εβραικά τζάκια και οι αγαπημένοι σας ελληνοεβραίοι Υπουργοί & Πρωθυπουργοί σας και οι Μασόνοι αγαπημένοι πολιτικοί σας, και πάρει τα ηνία της Ελλάδος καμιά Ο.Ε.Α. ή άνθρωποι προσκείμενοι στις ιδέες της Ο.Ε.Α.
Αλλά αν γίνει αυτό (που θα γίνει) τότε δεν σας σώζει κανένας.
Σας υπενθυμίζουμε μόνο ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ο.Ε.Α. την έχουν «σαν Θεό» και ο νοών νοήτο για το τι πρόκειται να συμβεί σε όλους εσάς τους λογικοφανείς …μουγκούς, που με την εγκληματική αδιαφορία σας, τον καρκινικό φιλοτομαρισμό σας και τον ιδεολογικό εκφυλισμό σας, φτάσατε την πάλαι ποτέ πλανηταρχουσα και κραταιά Πελασγική Ελλάδα σ’ αυτό το άθλιο κατάντημα!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/blog-post_09.html

ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΕΛΦΩΝ "ΤΑΤΑ" (ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΠΑ.ΣΥ.Α" - ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ - ΕΥΜΟΛΠΟΣ - ΚΛΠ) ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ - ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_03.html

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α.ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" - "ΛΥΚΑΟΝΩΝ" ΚΛΠ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_1240.html

2 comments:

Πάνος said...

Γνωριζει καποιος ενα απ τα κειμενα της ο.ε.α που μιλαει με αποδειξεις και επιχειρηματα εναντια στον χριστιανισμο και στο οτι ηταν πλαστος,κ οτι ο στοχος του ηταν η καταστροφη του ελληνισμου?

Πάνος said...

http://www.youtube.com/watch?v=It4kP0R0DgE&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=Hy_5k5PhFNM

αλλο ενα επιχειρημα ποθ πρεπει να απαντηθει....

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις