ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 11 November 2010

ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ" ΚΑΙ ...CIA

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.»


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


10.11.2010


ΘΕΜΑ: Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ «ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΩΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» KAI ΕΥΜΟΛΠΟΥ ΤΟΥ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ «ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ ΕΨΙΛΟΝ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΘΕΣ.

ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ 10.000.000 ΝΕΟΠΟΥΣΤΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΤΑΜΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ.

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΜΦΗ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΠΩΣ Ο «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ Ο «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ.

ΕΑΝ ΤΑ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ,, ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ Ε-MAIL ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 70.000 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ 10.000.000 ΛΑΓΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

TOP URGENT MESSAGE OF NATIONAL SECURITY AFFAIR OF RUSSIA – USA – AND EUROPEAN COMMUNITY (E.U.) IN BRUSSELS BELGIUM, AND TOP URGENT MESSAGE OF PLANETARY SECURITY MATTER TO THE ABOVE THREE GOVERNMENTS:
ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΩΣ ΕΨΙΛΟΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΓΡΑΦΗΣ, Ή ΒΟΥΣΤΡΟΦΗΔΩΝ ΓΡΑΦΗΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΜΙΝΩΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΜΙΝΩΩΝ.

(σημείωση ιστολογίου: ΙΔΕ LINK: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CE%B4%CF%8C%CE%BD , KAI LINK: http://3.bp.blogspot.com/_xiGOMVbKvy0/SkubxF7BOcI/AAAAAAAABM0/UjG73Ae6IX0/s1600-h/AMFIGONIA-(CORRECTED).jpg ,ΧΑΡΤΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΓΡΑΦΗΣ "ΒΟΥΣΤΡΟΦΗΔΩΝ" ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ-ΣΕΙΡΙΟΥ, που βρίσκονταν εν μέρει ακόμα σε χρήση στην προκλασική Ελλάδα του 6ου αιώνα π.δ.χ., προτού οι έλληνες εκφυλιστούν τελείως και χαθεί σταδιακά αυτός ο τρόπος γραφής μαζί με τον αληθή αποσυμβολισμό αυτών των αιώνιων πανσυμπαντικών εμβλημάτων στη λήθη της δρακονιανής πανούκλας. Οχι τυχαία, χάθηκε αυτή η βουστροφηδών γραφή, διότι χάθηκε το αριστερόστροφο Αρρην τμήμα πολιτισμού της Ανατολικής Ελλάδος ή Τρωάδος - Τιτρώσκω Μικράς Ασίας. Η σύγχρονη νεοψευδελλάδα πλέον είναι στείρα και εντελώς ανίκανη να γενήσει οποιονδήποτε υγιή εναρμονισμένο με τη φύση πολιτισμό. Το 5ο γράμμα "Ε" πιθανολογούμε ότι σχετίζονταν βαθύτερα με την αρχ.ελληνική πανεπιστημονική λέξη "Αιθήρ" (Πανταχού Παρόντας Κοσμικός Αιθέρας ή "Πέμπτο Στοιχείο") αλλά και με τη λέξη "Ελλάς" ως αρχέτυπης κοσμικής πολιτισμικής μήτρας γεννήσεως αρμονικών με τη φύση - σύμπαν πολιτισμών.
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Α)
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Β) )ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ», ΕΥΘΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΟ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΓΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΑΒΟΛΕΙΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «PA.SY.A.GR»:
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΗΡΑΝ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ», ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ (ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΛΠ.), ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ;;
ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΘΕΣΑΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ «ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΑ (ΣΒΑΣΤΙΚΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΕΣ ;; (ΙΔΕ LINK: ΠΕΡΙ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑΣ... ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ)

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ (σημειωση ιστολογίου: Των Ινδών - Δραβίδων τους οποίους καθυβρίζει ως μη Λευκής Πελασγικής Καταγωγής και ο ναζιστής Σπυρόπουλος) ΠΕΡΙ ΑΦΙΞΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΒΙΜΑΝΑΣ» (VIMANAS) ΗΤΟΙ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΒΑΝΑΣ = ΙΩΝΕΣ = ΕΛΛΗΝΕΣ.

(σημειωση ιστολογίου: ΙΔΕ LINK: http://en.wikipedia.org/wiki/Vimana The Mahabharata compliments "the all-knowing Yavanas" (sarvajnaa yavanaa, the Greeks), as the creators of the vimanas[4]. ΜΤΦΡ. Το ινδικό έπος Μαχαμπχαράτα εκθειάζει τους "ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΒΑΝΑΣ" (σανσκριτικά: ΣΑΒΑΡΤΖΝΑΝΑ ΓΙΑΒΑΝΑ, δηλαδή τους ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ Ίωνες - Έλληνες) ως τους δημιουργούς των ΒΙΜΑΝΑ( Ως ιπτάμενων διαστρικών μηχανών - ΑΡΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ - VARUNA ΘΕΩΝ))

Ολόκληρο εδώ:
ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις