ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 12 November 2010

ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩN ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ

ΣΗΜΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.


ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΒΟΛΟΥ


ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ


ΑΘΗΝΑΙ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010


ΘΕΜΑ: ΣΑΤΑΝΙΚΗ – ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩN ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ: ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ «ANTIMETATRON» (ANTI-METATRON-PLEGMA.BLOGSPOT.COM) , «PA-SY-A.GR», ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM».


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,

ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ « «ANTIMETATRON», «PA-SY-A.GR», ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΙ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΞΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ – ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ Ή ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΗΤΟΙ ΤΟΥ: «ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ» ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΣΟΔΟΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΑ ... «ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗΣ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ( ΤΑΧΑ ) ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ... ΣΟΦΙΑΣ».

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΟΣΟΔΟΜΙΖΟΜΕΝΩΝ, ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ «ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ» ΗΤΟΙ ΤΩΝ «ΤΣΑΚΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» ΚΑΤΑ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ: ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ «ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ», ΤΟΥΣ «ΜΑΡΤΙΝΙΣΤΕΣ», ΤΟΥΣ «ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ», ΤΟΥΣ «ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ 666», ΤΟΥΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ 666», ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΤΗ «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ», ΤΟΥΣ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ», ΤΟΥΣ «ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ 666», ΟΠΩΣ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΩΝ «ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ 666», ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ: «ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ» ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΕΣ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΟΣΟΔΟΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ... ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΟΦΙΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΙΣΟΤΗΣ – ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ» ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙ-ΣΤΟΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ: «ΥΠΟΤΑΓΗ – ΙΕΡΑΡΧΙΑ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ». ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ, Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΒΛΕΝΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΛΛΗΛΟΣΟΔΟΜΙΖΟΜΕΝΟΙ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ» ΜΑΣΟΝΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ: «ΑΔΕΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ». ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ – ΠΝΕΥΜΑΤΑ.

ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ «ΑΔΕΙΑ ΑΨΥΧΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ» ΜΕ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΑ ΝΕΚΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑΣ.

ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΚΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΙΔΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ), ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ, ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ» ΚΑΙ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ» ΣΤΟΩΝ.

ΙΔΙΑ ΝΕΚΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ «ΑΔΕΙΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ» ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» (ΙΔΕ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΟΡΡΑΝΤΗ Η CORRADO ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»), ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» (ΙΔΕ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ «ΜΑΤ» ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΙΖΗ Η ΦΡΙΖΗ) ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» (ΙΔΕ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΦΟΥΡΙΕ Ή ΦΟΥΡΑΚΗ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΙΔΕ ΝΕΚΡΗ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣΟΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΩΝ «ΟΛΥΜΠΙΩΝ – ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»)

ΜΕ ΙΔΙΑ ΝΕΚΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΜΕ «ΑΔΕΙΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ», ΠΗΓΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM» ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΝΑΖΙΣΤΗ «ΗΛΕΚΤΡΙΩΝΑ», ΠΡΩΗΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟ ΤΟΥ ΤΡΙΕΨΙΛΟΝΙΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΥ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» ΚΑΙ «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ WWW.E-E-E.GR ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΨΕΥΔΟΩΡΙΩΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ «ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ». ΟΤΑΝ ΟΙ «ΩΡΙΩΝΑΣ» ΚΑΙ «ΗΛΕΚΤΡΙΩΝΑΣ» ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ, ΠΕΡΙΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΙΣΧΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙ Η ΜΟΜΦΗ ΧΥΔΑΙΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ο ΗΛΕΚΤΡΙΩΝΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΟΜΟΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΩΝΑΣ Η «ΝΕΑΡΧΟΣ» ( ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΝΕΑΡΧΟΣ, ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ – ΜΑΪΜΟΥ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΟΣ ) ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΓΚΑΓΚΑ ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ:

«ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΥΞΑ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΡΕ, ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΣΚΥΛΟ ΡΑΝ – ΤΑΝ – ΠΛΑΝ ΤΟΥ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ;»

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΛΛΕΞΑΜΕ, Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ( ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΥΜΟΛΠΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ) ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΥΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΣΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΚΑΘΕ ΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΥΜΝΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.
ΟΜΟΙΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ – ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ ΖΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ Ή ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» TON ΟΠΟΙΟΝ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΜΥΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΣ (ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ) ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR», ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΑΠΟ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΕΜΠΗΞΕΩΣ ΠΑΣΣΑΛΟΥ ΣΤΟ «ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΦΘΑΛΜΩΝ, ΩΣ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

ΟΜΟΙΩΣ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ή «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ» ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ «ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ» ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΑ «ΖΟΜΠΙ» ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΚΡΗ ΨΥΧΗ.

ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ , ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΦΕΡΝΗΔΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥΣΤΟΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ, ΚΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ.

Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΝ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ – ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ – ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ «ΠΑΝ» Ή «ΠΑΝΟΣ» Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΟΜΟΙΩΣ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΜΑΝΤΕΙΣ – ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ, ΗΤΟΙ ΕΠΙΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΠΑΓΙΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΟΥ 2012.

Ο ΜΑΝΤΗΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝΙΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΟΚΤΩ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΑΓΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΟΚΤΩ ΦΟΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ: «ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ».

ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟ ΕΥΜΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟ ΑΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΚΛΑΔΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΕΡΙΑ ΣΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΤΑ.

ΓΕΛΩΤΑ ΔΙΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΩΝ ΧΕΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΠΑΝΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΚΛΑΜΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΥΠΟΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ «Δ’ ΡΑΙΧ» Η’ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

ΔΙΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΑΝΘΥΠΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ, ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ «ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΑ», ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ «Δ’ ΡΑΙΧ» ΜΕ ΜΑΣΚΑ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ «Δ’ ΡΑΙΧ» ΩΣ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ), ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) Η’ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Θ.Ι.Μ.» ΤΟ 2012, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ.

ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ, ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ – ΜΑΓΩΝ – ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ («ΕΡΗΜΟΣ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ» ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ), ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ – ΘΙΒΕΤ – ΚΑΙ ΣΙΒΗΡΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» (ΙΝΔΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΗΠΑ) ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.

ΟΜΩΣ, ΤΑ «ΑΓΚΑΘΙΑ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΜΠΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΗΣ : «ΕΨΙΛΟΝ 666», «ΛΑ.Ο.Σ.», «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», «ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ», «ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ», «ΜΑΡΤΙΝΙΣΤΩΝ», «ΣΟΥΦΙΣΤΩΝ 666», «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ 666», «ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ», ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΜΙΚΡΟΠΟΜΠΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ «BAR CODE 666» ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ. 888», ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.

ΤΑ ΙΔΙΑ «ΑΓΚΑΘΙΑ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ Η’ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΔΑΝΙΑΣ CHRISTIANSEN ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΖΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η’ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΩΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ 1900 ΕΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ» (ΙΔΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΣ:12 Η’ 16:12).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΗ ΑΤΙΜΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ 2000 ΕΤΩΝ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΠΕΡΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ – ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΣΕΙΡΙΟΥ Α’).

(Σχόλιο ιστολογίου: Η Ο.Ε.Α. σε παλιότερα κείμενα της έγραφε ότι ο χρυσός έχει εξαφανιστεί από τις χώρες των κρατών και έχει συσσωρευτεί στο «Όρος Σιών» της Ελβετίας. Η περιοχή μάλιστα ονομάζεται «Βασιλεία (του ψευδόθεου της Σελήνης Σιν-Σιων-ψευδο-Οντα)» (!!!). Εκεί έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό και εκεί είναι οι κεντρικές τράπεζες του Ροτσιλδ, τράπεζα διεθνών διευθετήσεων κλπ. Και τώρα τάχα κάνουν λόγο για ράβδους χρυσού «μαϊμού» με σκοπό την ανάφλεξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου ήτοι Αρμαγεδδώνα!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_21.html

Αναχώρηση της ληστοπειρατικής Σελήνης αφού ο ρεπτιλιανός δρακόπουστας Ελοχιμ Σιν κατακλέψει όλο τον χρυσό:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html)

ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΙΟΣΤΗ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΡΤΙΔΑ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΖΑΤΡΙΚΙΟ – ΣΚΑΚΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΟ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΟΥ 888 ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 666, ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ – ΨΕΥΔΟΟΝΤΑ.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ».


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ» Ή ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΟΠΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ: «ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.», ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ, Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ.

ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΚΑΚΙ – ΖΑΤΡΙΚΙΟΥ, Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΗΤΤΑ ΜΕ «ΡΟΥΑ – ΜΑΤ», (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_07.html) ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ – ΜΑΪΜΟΥ – 666» ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΛΙΓΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΤΙΔΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΚΑΚΙ, ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ, ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ «ΠΑΙΧΤΕΣ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΕΣΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΟΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΑΡΧΙΡΕΜΑΛΗΣ ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΣ ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ (http://manos-daskalakis3.blogspot.com/), ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ «ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ», «NEW AGE NEXUS» ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – ΜΕΤΑΤΡΟΝ - 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ Ο «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ, ΩΣ «ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΣ» ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΜΑΖΙ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ, ΗΤΟΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:

Α: Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «MAJESTIC – 12» ΤΩΝ «ΗΠΑ».

Β: Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ».

Γ: Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «CIA» ΤΩΝ «ΗΠΑ».

Δ: ΑΓΝΩΣΤΟ ΙΝΔΙΚΟ … ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

Ε: ΜΗ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.

ΣΤ: Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ».

Ζ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Η: ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Θ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ι: ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΕΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΙΑ: ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΕΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΙΒ: ΜΗ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ … ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΣΑΧΑΡΑΣ.

ΙΓ: ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.

ΙΔ: ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

ΙΕ: ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ».

ΙΣΤ: ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.

ΙΖ: ΟΙ «ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΙΗ: Η «MOSSAD» ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.


ΠΡΟΦΑΝΩΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ: ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΠΑΡΤΙΔΩΝ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.».

ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 18 ΓΕΛΟΙΩΝ ΨΕΥΔΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 18 ΨΕΥΔΩΝ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «PA-SY-A.GR», ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM».

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΠΑΣΑΛΕΙΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΑΣΠΡΙΣΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΓΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΥΧΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ® ΛΕΥΚΟΣ® ΑΡΕΙΟΣ® ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ® ΛΕΥΚΟΙ® ΑΡΕΙΟΙ® (!!!).

Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΑΠΛΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΤΩΝ «STURM ABTEILUNGEN» Ή «SA» ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ RÖHM ΤΟΥ «Γ’ ΡΑΙΧ», ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ «S/S» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ «REICH’S FUHRER» HEINRICH HIMMLER (Σημ: Reich’s Fuhrer που σημαίνει ο φύρερ-ηγέτης του Χιλιετούς Βασιλείου του Γ’Ραιχ, ήτοι ανώτερος στην Ναζιστική ιεραρχία από τον εβραιομογγόλο Χίτλερ-Χίσλερ-Ροτσιλδ), ΔΙΟΤΙ ΟΙ «SA» ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΜΟΜΦΗ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΑΣΠΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΕΩΣ ΠΑΣΑΛΕΙΦΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΧΑΜΗΛΟΚΩΛΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ® ΛΕΥΚΟΣ® ΑΡΕΙΟΣ®.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΣΑΛΕΙΦΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΗΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΛΕΣΒΙΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο … ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΙΑ ΣΤΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ, ΑΡΚΕΙΤΕ ΣΕ … ΑΝΤΙΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΟΜΟ: «ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ: «ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ», Ο «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ «ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑΧΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΧΥΝΟΥΝ ΜΕΛΑΝΙ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΙ, ΗΤΟΙ Η «ΚΥΠ/ΕΥΠ», Η «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΗΤΟΙ ΟΙ ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ (ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ»), ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΤΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «PA-SY-A.GR», ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM».

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΤΩ ΨΕΥΔΟΘΕΩ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ ΔΟΞΑ. (ΜΗ ΧΕΣΩ)


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ «ΛΑ.Ο.Σ. 666»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/666.html

ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ" ΚΑΙ ...CIA
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_11.html

3 comments:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΟΕΑ

ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ


Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Τ.Σ.Ι. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ

ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΠΡΟΣ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝVΧΑΟΣ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΤΟ ΠΑΡΟΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΔΡΟΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΟΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

xemandrios1 said...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις