ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 11 November 2010

Θερμά λόγια στήριξης ανώτατων αξιωματούχων της Ρωσίας για την Ελλάδα, τα οποία υποσχέθηκαν να μετατραπούν σε πράξεις εφ' όσον το ζητήσουμε

Ο Μεντβέντεφ απέστειλε λουλούδια στον Αγ. Νεκτάριο με τον Μητροπολίτη Βεροίας
Αναδημοσίευση άρθρου από:
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/11/blog-post_5291.html

Εκπλήσσει ευχάριστα η Ρωσική ηγεσία με την ειλικρινά θετική στάση της υπέρ του Ορθόδοξου Χριστιανισμού και κυρίως της ενότητάς του...

Εμβρόντητη έμεινε αντιπροσωπεία από Έλληνες ιεράρχες από τα θερμά λόγια στήριξης ανώτατων αξιωματούχων της Ρωσίας για την Ελλάδα, τα οποία υποσχέθηκαν να μετατραπούν σε πράξεις εφ' όσον το ζητήσουμε...


Αποκλειστικό - Ένα μπουκέτο λουλούδια απέστειλε χθες Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010 προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Romfea.gr» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, μετέβη χθες στη Μόσχα αυθημερόν μετά από πρόσκληση του κ. Μεντβέντεφ.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας ζήτησε από τον Μητροπολίτη Βεροίας λόγω της ονομαστικής του εορτής (παλαιό εορτολόγιο) να προσκυνήσει τμήμα λειψάνου του Αγίου Δημητρίου, το οποίο ο κ. Παντελεήμονας είχε μεταφέρει το 2009 στην Ρωσία.

Κατά την αναχώρηση του ο Μητροπολίτης Βεροίας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ρωσίας, ότι σήμερα θα παραστεί στους εορτασμούς του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Αμέσως ο κ. Μεντβέντεφ έδωσε εντολή να δώσουν στον Μητροπολίτη ένα μπουκέτο λουλούδια για να τα προσφέρει προς τιμήν του Αγίου, έναν άγιο τον οποίο ευλαβείτε πολύ ο Ρωσικός λαός.

Τέλος, ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων κατά την διάρκεια του εσπερινού χθες στην Αίγινα παρέδωσε στον οικείο μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ τα λουλούδια του κ. Μεντβέντεφ μεταφέροντας και τα χαιρετίσματα του.

Νεότερη ενημέρωση από την Ι.Μ. Βεροίας - Eπιβεβαίωση Romfea.gr

Κατόπιν προσκλήσεως του Ρώσου Πρόεδρου κ. Ντμίτρι Μεντβέντεφ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τον επισκέφθηκε τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου ημέρας της εορτής του με το παλαιό ημερολόγιο- στην πρεδρική κατοικία στη Μόσχα. Στην συνάντηση ήταν παρόν και ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος.

Αρχικά εψάλη παράκληση του Αγίου Δημητρίου στο παρεκκλήσιο του Αγ. Δημητρίου που βρίσκεται στην προεδρική κατοικία και ο Πρόεδρος μαζί με τη σύζυγό του και τα μέλη της οικογενείας του προσκύνησαν τεμάχιο ιερού λειψάνου που μετέφερε ο Σεβασμιώτατος. Στη συνέχεια παρετέθη γεύμα από το Ρώσο Πρόεδρο ο οποίος στην προσφώνησή του ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο που γιά δεύτερη φορά βρίσκεται κοντά του την ημέρα της εορτής του και του προσφέρει τη δυνατότητα να προσκυνήσει το ιερό λείψανο του προστάτη Αγίου του.

Ακόμη είπε ότι όταν επισκεφθεί την Ελλάδα θα προσπαθήσει να έρθει και εκείνος στη Βέροια και να προσκυνήσει το Βήμα του Αποστόλου Παύλου.

Ο Σεβασμιώτατος στην αντιφώνησή του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την τιμητική πρόσκληση να τον δεχτεί στην προεδρική κατοικία και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ενώ δεν παρέλειψε να του υπενθυμίσει τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα και να τον παρακαλέσει να βοηθήσει, με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει, να ξεπεραστούν το γρηγορότερο τα προβλήματα.

Ακόμη ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αγιώτατο Πατριάρχη κ. Κύριλλος για την αποστολή κάθε χρόνο εκπροσώπου Αρχιερέα στα ΠΑΥΛΕΙΑ.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος αναχώρησε για Αθήνα και από εκεί για την Αίγινα προκειμένου να λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας κ. Εφραίμ

ΤΕΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ:

Στο ανωτέρω πολύ ενδιαφέρον άρθρο, επισημαίνουμε ειδικά το σημείο στο οποίο οι Ρώσοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι θέλουν να γίνουν πράξεις τα λόγια τους υποστηρίξεως υπέρ της Ελλάδος, εάν η Ελλάδα το δεχτεί και πάρει πρωτοβουλίες.

Οι λέξη «πράξεις» που πρόφεραν οι Ρώσοι αξιωματούχοι σημαίνει:

Πρώτον, υλοποίηση των προτάσεων που έκαναν για το άνοιγμα των ναυπηγείων στη νήσο Σύρο, και την συνεπαγόμενη οικονομική ενίσχυση όλου του Αιγαίου και των ανθρώπων του μέσω της Σύρου, οι οποίοι άνθρωποι υποφέρουν από σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ανεργία.

Δεύτερον, αυτό θα είχε το πλεονέκτημα ότι θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από τη Ρωσία άφθονο φθηνό πετρέλαιο, το οποίο ούτως ή αλλως η Ρωσία θα μας το έδινε, διότι την ίδια διευκόλυνση έχει κάνει και στην Ουκρανία, με αντάλλαγμα το λιμάνι Σεβαστουπόλεως όπου βρίσκεται σήμερα η έδρα του Ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα.

Τρίτον, θα είχαμε την ευχέρεια για παραλαβή πάρα πολλών άκρως απαραίτητων για την εθνική μας άμυνα, τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης «ΤΟΜΑ», δηλαδή τα περίφημα «BMP-3», των οποίων την παραγγελία ματαίωσε η προδοτική ελληνοεβραική κυβέρνηση του «ΠΑΣΟΚ», και για τα οποία οι Ρώσοι έκαναν πρόταση να τα δώσουν στην Ελλάδα με αντάλλαγμα Ελληνικά Αγροτικά Προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι θα είχαμε επιπλέον και την παράλληλη οικονομική ενίσχυση των Ελλήνων αγροτών οι οποίοι βρίσκονται σε άθλια κατάσταση αυτή τη στιγμή.
ΚΑΙ αυτή την Ρωσική πρόταση, απέρριψε η προδοτική κυβέρνηση του «ΠΑΣΟΚ».

Τέταρτον, εάν γίνονταν δεκτές οι προτάσεις και οι Ρώσοι έκαναν πράξη την κάθοδο του στόλου τους στο Αιγαίο πέριξ της Σύρου και κατά μήκος του Αιγαίου, η Ελλάδα θα είχε το πλεονέκτημα ότι θα υπήρχε ο Ρωσικός στόλος ως ένα συνεχές φράγμα ανακοπής της επιθετικότητος του Τουρκικού πολεμικού στόλου εναντίον της Ελλάδος.

Πέμπτον, η Ελλάδα θα είχε και άλλα πολλαπλά οικονομικά οφέλη από πράξεις των Ρώσων, μέσω ιδρύσεως βιομηχανιών στην περιοχή Αλεξανδρουπόλεως, όπως το πρότειναν οι Ρώσοι.

Έκτον, η Ελλάδα θα είχε τη δυνατότητα ανοίγματος τεραστίου μετώπου εξαγωγικής αγοράς προς μια Ρωσία 140.000.000 ανθρώπων συν τα υπόλοιπα 110.000.000 τα οποία αντιπροσωπεύουν τον πληθυσμό της «C.I.S.» (Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών) η οποία αυτή τη στιγμή εξαρτάτε και κατευθύνεται από τη Μόσχα.

Έβδομον, μια άλλη πράξη την οποία θα υλοποιούσαν οι Ρώσοι μετά από συγκεκριμένη πρόταση την οποία έκαναν, ήταν:
Να συμφωνήσει η Ελλάδα να επιταχυνθεί ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη με πιέσεις προς τον Βούλγαρο πρωθυπουργό - «γκάγκστερ» Μπορίσωφ, με αντάλλαγμα απεριόριστα δάνεια της Ρωσίας προς την Ελλάδα με επιτόκιο 2% με 3%, οπότε η Ελλάδα θα είχε τη δυνατότητα να εκδιώξει το «ΔΝΤ» από την Αθήνα, και την ξένη κατοχική Τρόικα η οποία μέσω του αντισυνταγματικού «Μνημονίου» και σε συμπαιγνία με τις καταχρηστικές – ληστρικές ελληνοεβραικές προδοτικές Κυβερνήσεις, έχει βυθίσει την Ελλάδα σε οικονομική ύφεση και καταστροφή, με αποτέλεσμα διαταγές της Τρόικας δια τη μείωση του Ελληνικού στρατού στο 1/3 δια να υποστούμε εθνική καταστροφή από την αναμενόμενη επίθεση του άξονος της «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρία – Αλβανία – Σκόπια – Τουρκία – Ρουμανία)

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όταν οι Ρώσοι πεζοναύτες κατέβηκαν στις Σπέτσες με το μεγάλο αποβατικό πλοίο "YAMAL" ως μια ακόμη λαμπρή σημειολογία στήριξης της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας, ένας Ρώσος ναύτης τραυματίστηκε σοβαρά από ατύχημα: (http://armyalert.blogspot.com/2010/11/blog-post_2543.html) και το προδοτικό ελληνοεβραικό και μασονικό αχάριστο κυβερνητικό πουσταριό και πουταναριό θα τον άφηνε να πεθάνει επειδή λέει ότι .. «δεν βρισκόταν αρμόδιος να πάρει την απόφαση για το αν θα πήγαινε να τον παραλάβει ελικόπτερο». (!!!)

Διαδώστε με κάθε τρόπο το παραπάνω μήνυμα σε έλληνες μη μασόνους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων και όσοι έλληνες πολίτες το παραλάβουν στα χέρια τους κάνουμε έκκληση να το παραδώσουν σε έλληνες αξιωματικούς που αυτοί γνωρίζουν.


Υ.Γ.1:
Tα σήματα της Ο.Ε.Α. προς τη Ρωσική Κυβέρνηση (από τον Φεβρουάριο 2010 – Σήμερα)
G.H.REES SIGNALS TO THE RUSSIAN GOVERNMENT
G.H.REES сигналы ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ
ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_05.html


Υ.Γ.2:
Το παρόν ιστολόγιο και η Ο.Ε.Α. αν και σαφώς μη χριστιανοί, στηρίζουν και ενθαρρύνουν αυτές τις ως άνω ενέργειες του εν λόγω Έλληνα ιεράρχη, διότι δεν μας διακρίνει παρανοϊκή εμπάθεια που εκφεύγει της λογικής και του «Απολλώνειου μέτρου», και δεν επιθυμούμε βιασμό της συνείδησης και των πεποιθήσεων οποιουδήποτε νεοέλληνα, αντιθέτως καλούμε σταθερά τους νεοέλληνες να ακολουθήσουν το «δύσκολο δρόμο» ήτοι να αποκαταστήσουν με δική τους εργασία την Ελληνική αρχαία διαλεκτική ορθολογισμού επί μηδενικής βάσεως σε όλα τα ζητήματα κοσμοθεωριών και προβλημάτων του κόσμου και της σύγχρονης Ελλάδας. Εάν λοιπόν αυτοί οι ιεράρχες δρουν με πρωτεύον γνώμονα το Εθνικό συμφέρον και δρουν με πρωτεύον γνώμονα υπέρ της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας τότε θα μας βρουν συμμάχους τους.

10 comments:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΠΡΟΣ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝvΧΑΟΣ

ΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΜΗΣΗ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ?

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ


ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΥΡΗΓΜΑ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΗΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ?

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΚΛΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ?

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ <>ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥΚΑΡΕΑ

ΒΛΕΠΕ DVD ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΣΤΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΠΧ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΜΑΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ(ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ )ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΜΕΡΑΣ ΤΟΧΡΟΝΟ


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΔΡΟΙ

ΝΗΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ 3 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΥΣΩΜΟΙ ΒΡΕ ΝΗΣΤΙΑ
ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ

Α ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

ΠΟΙΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ33 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ <>ΟΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΦΩΤΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΥΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΧΕΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ?

ΡΕ ΚΟΛΟΤΡΙΠΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΒΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΤΕ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΛΟΠΕΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ

Η ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣ?

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΞΙΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ?
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΛΗΡΟΜΗ ΣΑΝ ΤΟΝ DELL
ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥ Σ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΠΑΡΤΕ ΦΙΑΤΑΚΙ ΚΑΤΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ

ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΜΑΛΑΚΗΔΕΣ

ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ


ΝΑΙ ΩΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑ ΤΟΥΣ


ΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΞΕ ΕΣΕΝΑ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


ΑΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΩΡΓΑΚΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ

ΑΡΕ ΗΡΑΚΛΕΙΤΕ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑ ΙΔΙΑ

ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΤΡΙΧΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ?

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ?

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΠΡΙΜΑ

ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗΝΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΙΝΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΟΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ

ΓΙΑΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΛΑ ΕΧΠΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Anonymous said...

Προς αναγνωστη '' Θανασης '':

Ολα τα παραδειγματα εργων της Ορθοδοξης Χριστιανικης Εκκλησιας της Ελλαδας που δινεις,
ειναι παραδειγματα αντιφασης αναμεσα στον Ορθοδοξο Χριστιανικο λογο και στα
Ορθοδοξα χριαστινικα εργα. Το οτι δεν γνωριζεις το αιτιο αυτων των αντιφατικων εργων ειναι
αποδειξη οτι δεν γνωριζεις την ιστορια της Χριστιανικης θρησκειας. Οπως ολοι οι Νεοελληνες
ετσι και εσυ διδαχθηκες και γνωριζεις την κατασκευασμενη απο τους μοναχους και παπαδες
ολων των ετων του Χριστιανισμου ιστορια της Χριστιανικης θρησκειας.Μια κατασκευασμενη
ιστορια με γνωμονα την διαστρεβλωση υπερ της διατηρησης του ποιμνιου κατω απο τα φτερα
της Χριστιανικης ιεραρχιας, ητοι μια ανυπαρκτη ιστορια.Ολοι οι Νεοελληνες ειμαστε γνωστες
αυτης της ανυπαρκτης ιστοριας, π.χ. ενα κλασσικο σημειο της ειναι το κρυφο σχολειο και
ολα οσα αυτο συμβολιζει, το οποιο κρυφο σχολειο οχι μονο δεν υπηρξε ποτε αλλα η εκλλησια
επρατε τα αντιθετα.

Εαν μελετησεις την αληθινη ιστορια της Χριστιανικης θρησκειας μεσα απο
μια πληθωρα πηγων που υπαρχουν, << αλλα κανεις δεν κανει αναφορα σε αυτες και προσπαθει η
κατεστημενη ταξη (Το αθροισμα της πολιτικης, εκκλησιαστικης, στρατιωτικης
και πανεπιστημιακης ( και οι 3 + 1 εξουσιες ) ) να τις θαβει οσο το δυνατον περισσοτερο
χρησιμοποιοντας θεμιτα και αθεμιτα μεσα, διοτι εαν αυτες οι πηγες γνωστοποιηθουν στο ευρυ
κοινο η εξουσια τους σταδιακα η αμεσα, ( αναλογα με τον ρυθμο γνωστοποιησης
τους στο ευρυ κοινο ) θα αρχισει να φθινει εως το σημειο μηδενισμου. >> Θα δεις οτι απο την
πρωτη στιγμη της δημιουργιας της π.χ. η ελευση του Αποστολου Παυλου στην Αθηνα παρηγαγε
εργα αντιφατικα αναμεσα στον λογο της και το εργο της, και βασικα ( το οποιο ειναι και το
αρχικο αιτιο καθε αντιφασης της Χριστιανικης θρησκειας ) παρηγαγε λογους
αντιφατικους που ακομα και σημερα τους διατηρει, διοτι υπαρχουν στην ιδια την βαση του
δογματος της ( η ιδια η βαση του Χριστιανικου δογματος ειναι αντιφαση ) εως και τις
πιο απλες λεπτομερειες του.

Ο πυρηνας του δογματος του Χριστιανισμου ειναι αντιφαση και αυτο δημιουργει μονο
αντιφατικους λογους αρα και αντιφατικα εργα αρα και αντιφατικο παρελθον - παρον και
μελλον. Αυτο δικαιολογει απολυτα το οτι δημιουργησε και διδασκει μια πλαστη ιστορια
ως ιστορια της για να κρυψει αυτη την αντιφαση - παραλογισμο και τα οσα απανθρωπα εως και
αντιανθρωπινα και τα οσα ανθελληνικα εργα επρατε, πραττει και ευελπιστει να πραττει.

Τα οποια θα συνεχισει να τα πραττει οσο υπαρχει εστω και ενας
δουλος υπανθρωπος του ψευδους - αντιφαση και δουλοι του ψευδους - αντιφαση θα υπαρχουν
οσο δεν υπαρχουν ελευθεροι αληθινοι ανθρωποι που εξοντωνουν το ψευδος.

Αρα η απαντηση στα ερωτηματα σου ειναι το αιτιο δημιουργιας τους,
το δογμα - αντιφαση - ψευδος (αφου αυτα τα τρια ειναι ταυτοσημα ).

Μονο μεσα απο την αδογματιστη μελετη της ολοκληρωτικης αμφισβητησης
( την αμφισβητηση ακομα και του αυτονοητου ως αυτονοητου ), θα μπορεσεις εσυ και ολοι μας
να βρουμε την αληθεια. Δηλαδη μην περιμενεις απο κανεναν να σε σωσει διοτι σωτηρες υπαρχουν
μονο στα παραμυθια, αλλα μελετησε μονος σου και βγαλε τα δικα σου συμπερασματα συμφωνα με
την λογικη και οχι συμφωνα με το τι θεωρειτε δηθεν λογικο.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Anonymous said...

Τα ομοια ισχυουν για ολες τις ιδεολογιες που υπαρχουν αυτη την στιγμη πανω στον πλανητη Γη,
απο τον Χριστιανισμο, τον Αναρχισμο, τον Καπιταλισμο και την Δημοκρατια εως και την πιο κατα
τα φαινομενα αθωα ιδεολογια π.χ. του φιλοζωισμου, διοτι ολες οι υπαρχουσες
ιδεολογιες - πεποιθησεις - πιστευω εχουν την ιδια βαση, παρολες τις φαινομενικες αντιφασεις
τους και δινουν το ιδιο αποτελεσμα, την βαση - πυρηνα δογμα - αντιφαση - ψευδος
και ως αποτελεσμα τον πονο, σωματικο - συναισθηματικο - διανοητικο.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Ο φυσικος - φυσιολογικος - λογικος - ανθρωπινος - Ελληνικος - αληθινος τροπος σκεψης και
δρασης ειναι αυτος του ορθολογισμου. Τον οποιο ορθολογισμο τον ειχαν διδαξει και εχει
διασωθει εως τις μερες μας ( μεσα απο τα κειμενα της Αρχαιας Ελληνικης γραμματειας ) απο τα
παναρχαια χρονια οι Ελληνες πατερες μας. Ο ορθολογιμος ειναι η διαλεκτικη σε μηδενικη βαση,
η επιστημονικη - τετραγωνη - αντικειμενικη σκεψη, αυτο που λεμε σημερα η '' απλη λογικη '',
οπου ως αρχη του δεχεται το μηδεν, δηλαδη την αγνοια και οχι καποιο πιστευω, διοτι εαν εκανε
κατι τετοιο θα αποδεχοταν κατι μη αποδεδειγμενο ως αληθινο ως αληθινο και θα δημιουργουσε
δογμα.

Αρα η διαλεκτικη σε μηδενικη βαση, αυτη και μονο μπορει να δωσει λυση
στο οποιοδηποτε προβλημα αφου αποδεδειγμενα μονο αυτη μπορει να οδηγησει σε μια
αποδεδειγμενη αληθεια.

Η διαλεκτικη σε μηδενικη βαση και η απλη λογικη ειναι ταυτοσημες, ειναι η μοναδικη
λυση που υπαρχει στο οποιοδηποτε προβλημα επι παντως επιστητου της υπαρξης.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Μελετησε τα κειμενα της Ο.Ε.Α. και ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα βρεις ολες τις απαντησεις
που ψαχνεις.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Φιλικα,
Στεργιου Κλεανθης


ΥΓ.
-δουλος του ψευδους = καρκινικο κυτταρο
-ελευθερος ανθρωπος = υγιες κυτταρο

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ALKOID 218

ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΎΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ


ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΚ

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ

ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΕΝΔΡΟΣ)

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ALKOID 218

ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΟΙΣΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΕΙΧΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ


ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΕΛΕΙΠΕ Η ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙΤΟΥΣ ΚΑΨΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ(ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ)


ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

φιλικα Νταγιαντας θανασης

Anonymous said...

Προς αναγνωστη '' Θανασης '':

Αφου ειναι ετσι, καλη συνεχεια με την μελετη σου παντα συμφωνα με το
'' μεμνησω απιστειν '' (να θυμαμαι να αμφισβητω τα παντα) και ακολουθοντας κατα γραμμα
τις πραγματικες λυσεις που μονο η Ο.Ε.Α. εχει δωσει, στα πραγματικα προβλημα
που αντιμετωπιζουμε ως εθνος και ως πλανητης.

Φιλικα,
Στεργιου Κλεανθης

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις