ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 23 January 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ 2006 http://perseysteam.blogspot.com/2006/09/blog-post.html

Θα δειτε πως το εβραιοκυπατζιδικο κατεστημενο πηγε να κανει σαλατα τις γεωπολιτικές αναλυσεις της Ο.Ε.Α. π.χ. οπως οτι ταχα η Ρωσια ειναι εναντίων του Ιραν (και αλλα ωραια οπως θα δειτε). Η Ο.Ε.Α. ομως απο τοτε εγραψε οτι επροκειτο για μπλοφα και ερχετε να επαληθευτεί σημερα:
H Ρωσία προειδοποιεί: «Η επίθεση κατά του Ιράν αποτελεί απειλή για τη Ρωσία»
http://www.petroupoli.net/index.php/component/k2/item/748

και....

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!!!

Russia: Attack on Tehran is Attack on Moscow
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/151739#.TxyTlG9fh0w


Καυστικό σχόλιο του ιστολογιου:
Πως τα βλέπετε τώρα τα πράγματα αγαπητοί αναγνώστες;
Σφίξαν οι κώλοι ε;;
Διοτι δεν θα ειναι λιβύη τώρα..
τελείωσαν τα ψέμματα.
Δεν θα είναι περίπατος για το ΝΑΤΟ/Ισραήλ μια τυχον επίθεση τους εναντίον Συρίας/Ιραν.
ΘΑ είναι αυτοκτονία!
Διότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν ανοιχτά πλέον τον οικονομικο-ενεργειακο-στρατιωτικό κολοσσό άξονα Ρ.Ι.Κ. (ρωσίας - ισλάμ - κίνας) ή "Pact of Shanghai"..
Οπότε τι έχουμε εδώ;
Πάνε οι χρεοκοπημένες ταλαίπωρες ΗΠΑ-Ευρώπη-ΝΑΤΟ με δάνεια της Κίνας ..να κάνουν ουσιαστικά επίθεση εναντίον της Κίνας, ηγέτιδος της Ρ.Ι.Κ.!!!
Και γαμώ τις γελοίες εγκληματικές εβραιοκινεζικές συμπαιγνίες!
Πόσο ρεζίλι πρέπει να γίνει τελικά αυτός ο σεληνιακός πουστοψευδόθεος για να τα μάσει και να σταματήσει πλέον το γενοκτονικό του σχέδιο;;


-----------------------

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

[Α] ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/4, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 138 ΕΩΣ 152 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”, ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΩΝ – ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΩΝ – ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΥΟ ΟΠΛΩΝ, ΩΣ ΜΑΣΩΝΩΝ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.

[Β] ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/4 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138 ΕΩΣ 152 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”, ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ Δ.Ε.Κ.Ο., ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

[Γ] ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/4 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138 ΕΩΣ 152 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ” ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ, ΕΦΕΤΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ <ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ>, ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”._

[Δ] ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/4 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 138-152 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”, ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 300 ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ <”ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” – “ΠΑΣΟΚ” – “KKE” – “ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ”>, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ <ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ>, ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ, ΚΑΤ’ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ._

[Ε] ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ “ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ” ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ – ΑΦΡΙΚΗ – ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Α/ΦΩΝ, ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΙΟΝΙΟ – ΚΥΠΡΙΑΚΟ – ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

[Σ] ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ”, ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ “OHE”._

[Ζ] ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ Δ.Ε.Κ.Ο. – ΛΙΜΕΝΩΝ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ – ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ή ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ._

[Η] ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ “SOCOM – MARSOC”._ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ._

[Θ] ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ – ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. + Θ.Ι.Μ ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. + Β.Α.Σ.Τ.Ρ.

[Ι] ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑ.Ο.Σ., ΕΞΟΡΥΞΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ “ΧΡΩΠΕΙ”, ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΙΔΡΥΣΙΝ “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ” ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΩΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.

[ΙΑ] ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Α’ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 450.000 <ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ> ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΟΠΛΩΝ “KALASNIKOV” ΑΠΟΚΡΥΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΜΕ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Β’ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ *(ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ), ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΣΑΞΟΝΩΝ – ΒΑΥΑΡΩΝ – ΔΑΝΩΝ – ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

[ΙΒ] ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ Γ’ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΩΝ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΙΚΩΣ <”DNA”> ΡΩΣΩΝ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΩΝ – ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΗΤΟΙ ΠΕΛΑΣΓΩΝ “ΣΚΥΘΩΝ” ΚΑΘΑΡΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΘΑΡΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΗ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ._

[ΙΓ] ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ “888” ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ – ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ – ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ – ΚΑΙ ΤΩΝ “ΜΕΣΣΙΩΝ” ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ 666”, ΗΤΟΙ ΤΟΥ “ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΤΟΥ “ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ” ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ – ΟΛΥΜΠΙΩΝ” ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ε.α. ΓΕΡ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤ.ΒΑΛΑΣΙΔΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ε.α., ΤΗΣ “ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ” ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣ “ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ – ΕΨΙΛΟΝ”, ΤΗΣ “ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ” ΑΝ.ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ “ΛΑ.Ο.Σ.” ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ “ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΚΟΙ” <”ΟΥΣΚΟΤΑΡΑΚ” ή “ΒΑΣΚΟΤΟΥΡΚΟΙ” ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑΣ>, ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΩΝ “ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ – ΕΨΙΛΟΝ” ΕΛ.ΑΚΤΟΥΔΙΑΝΑΚΗ ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΟΥ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ “ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΠΗΓΑΣΟΣ” ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΝΤΟΣ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ”, ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ, ΤΩΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΝΗ <ΑΒΔΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΪΝ> ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” – “HELLENIC NEXUS” ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ “ΕΣΟΠΤΡΟΝ” ΚΑΙ “ΚΕΔΡΟΣ”, ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ – ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΕΚΔΟΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “STRANGE” ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ “ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ 666”, ΤΟΥ ΣΤΕΦ.ΕΛΜΑΖΗ ή ΕΛ-ΜΟΖΕ-ΜΩΥΣΗ ΕΚΔΟΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΑΒΑΤΟΝ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ “666”, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ “ΛΑ.Ο.Σ.” ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ “ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΣ ΣΕΡΒΙΣ” Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟΥ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – 666” ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΜΟΓΓΟΛΟΥ – ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ “ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ” ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ <ΜΕΣΩ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ> ΠΑΥΛΟΥ ΟΛΝΤΕΜΠΟΥΡΓΚ – ΖΟΝΤΕΡΜΠΟΥΡΓΚ – SACHSEN – ΣΛΕΣΒΙΧ ΧΟΛΣΤΑΪΝ – ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟΥ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ” ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΩΛΗΤΟΥ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ”, ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ – ΕΒΡΑΪΚΗΣ “ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ” ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ “ΓΕΣ”-“ΓΕΝ”-“ΓΕΑ”-“ΓΕΕΘΑ” ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΝ – ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ “ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΨΙΛΟΝ”

)+( ΩΣ ΠΑΡΩΔΙΑ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
]+[
ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑ )+( ,ΤΟΥ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ “ΕΥΠ/ΚΥΠ” – ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ “17ης ΝΟΕΜΒΡΗ” – ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ “ΛΑ.Ο.Σ.” – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. – “ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ” ΣΤΟ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΤΩΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ – ΣΤΙΝΗ KAI “NEW AGE NEXUS” ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΛΩΛΙΟΥ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΩΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΔΗ ΩΣ ΚΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΚΑΙ “ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ” ΕΙΣ ΤΗΝ “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ “HIKAR-IKWAI-JUDO” ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ “ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ” ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.E-E-E.GR KAI ΥΠΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ “ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ” – “ΕΡΙΝΥΣ” – “ΤΟΜΕΥΣ 13” – “ΠΕΛΑΣΓΟΣ” – “ΝΕΑΣ” – “ΕΛΛΗΝ” – “ΧΑΡΩΝ” – ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ “ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ” ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ ΚΑΙ ΚΟΡΑΝΤΗ – ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ – ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΑΙΔΟΙΟ – ΠΡΩΚΤΟ – ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ – ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΑΣΙΣΘΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΗ “ΣΥΛΛΗΨΗ” ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ Γ.Α.Δ.Α. ΑΘΗΝΩΝ, ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Ρ.Ι.Κ. + Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠ.Ε.Ι. + Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ +/- ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2006._

Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΜΠΛΟΦΕΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
[1] ΦΗΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ “ΝΑΤΟ”._
[2] ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟΝ “ΝΑΤΟΪΚΟ” ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ._
[3] ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΟ “NATO”._
[4] ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ “IRAQ-FORCE”._
[5] ΠΑΡΟΧΗ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΟ “ΝΑΤΟ”._
[6] ΦΗΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ “LEBANON FORCE”.
[7] ΜΑΚΡΟΠΝΟΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “EE” ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΠΕΡΙ ΑΓΩΓΩΝ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ “EE”._
[8] ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΔΙ’ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ._
[9] ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΩΣ … ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ KARA-AMAN-ALI._
[10] ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ <ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΑΣ ΑΛΩΠΕΚΟΣ> ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ “G8” ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ “ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΥ ΙΡΑΝ”, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ”, ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ“ΗΠΑ”,ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ._

_ ΘΕΜΑ: ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΙΒΑΝΟΥ 2006

ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ “HONG” ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ,.. ΤΟΥ “ΠΑΤΡΟΣ” ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΕΝΤ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ: ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ “UPPER-MOSSAD” ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ “UNDER-MOSSAD” ΑΛΛΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ “NSA-USA”, Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΑΤΙΚΗΣ “ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ” (ΔΗΘΕΝ) “ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ” ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ – ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΙΪΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ-ΠΕΡΣΙΑΣ.
Η “UNDER-MOSSAD” ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ – ΣΥΡΙΑΣ – ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ – ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ – ΙΡΑΚ – ΙΡΑΝ – ΚΟΥΒΕΪΤ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ “ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ”. ΟΜΩΣ Η “UPPER MOSSAD” ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΔΙΑ ΤΟ “MΕΙΖΟΝ ΙΣΡΑΗΛ” ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ “NSA-USA” ΣΤΗΝΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ MOSSARAF <ΜΩΫΣΗ> ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΪΤΙΚΗΣ “ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ” ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ – ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ=ΑΣΚΑΝΙΟΥΣ ΤΡΩΑΔΟΣ ΕΞΕΒΡΑΪΣΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ._
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΟ, ΔΗΘΕΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ, ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΕΡΣΙΑΣ – ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΟ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΕΩΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ, “Ο ΙΟΥΔΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ”, ΣΕΛΙΔΕΣ 140-144

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Ι΄.

Οι Φατιμίδαι

Η μυστική δράσις της δυναστείας των Φατιμίδων,η οποία εξήσκησε μεγίστην επιρροήν επί της εν Ανατολή και Β,Αφρική καταστάσεως,συνδέεται αναποσπάστως με την εμφάνισιν και εξάπλωσιν του Ισλαμισμού.
Πολλοί σοφοί της Ευρώπης και της Αμερικής ησχολήθησαν κατά τα τελευταία έτη εις την αναζήτησιν των πραγματικών αιτίων,τα οποία εγέννησαν και διέδωσαν την μουσουλμανικήν θρησκείαν,καθ’ην εποχήν ο Χριστιανισμός,νέα θρησκεία με ωραία ιδεώδη,δεν είχεν ακόμη δοκιμασθή υπό της ανθρωπότητος.Το φαινόμενον τούτο είναι πράγματι άξιον πολλής προσοχής,διότι ο Χριστιανισμός,με το κύριγμα της Αγάπης,όχι μόνον απετέλει δια την περίοδον εκείνην,όχι μόνον αποτελεί δια την σύγχρονον εποχήν,αλλά θα αποτελή και εις την αιωνιότητα θρησκείαν τόσον ευγενούς και θείου περιεχομένου,ώστε να μη υπάρχη ανάγκη ούτε νέας θρησκείας,ούτε μυστικών εταιριών,όπως αι συσταθείσαι μέχρι του 1925.
Ιδού τα κυριώτερα πορίσματα των σοφών,των ασχοληθέντων επι του σοβαρωτάτου τούτου δια την ιστορίαν του πολιτισμού και δια την σύγχρονον ακόμη πολιτικήν ιστορίαν της Ανατολής ζητήματος.
Εκ της λαμπράς μελέτης και εμβριθούς ερεύνης του Luis Dasté (La Bastille 1908) αποδεικνύεται ότι ο Ισλαμισμός αναμφιβόλως εγεννήθη τη πρωτοβουλία των Εβραίων.Ούτοι,δια να φέρουν αντιπερισπασμόν εις τον σφριγώντα χριστιανισμόν,ώθησαν τον Μωάμεθ εις την δημιουργίαν νέας θρησκείας,η οποία,δια να εξουδετερώση την θρησκείαν του Χριστού,προέβη εις την αναγνώρισιν ενός και μόνου Θεού,ώς και εις την αποδοχήν του Μωυσέως και Χριστού ως προφητών.
Ο Bernard Lazare,γνωστός Εβραίος συγγραφεύς λέγει ότι «η εμφάνισις του Ισλάμ εις την Αραβίαν έθεσε τέρμα εις την εξάπλωσιν του Χριστιανισμού,ακριβώς διότι εν αυτή έχουσιν υποβληθή όλαι αι ιουδαικαί ιδέαι της κυριαρχίας του κόσμου.Δια τούτο ακριβώς παρουσιάσθη ως αντίπαλος του Χριστιανισμού και τοιούτος υπάρχει μέχρι σήμερον.Αλλ΄οι Εβραίοι υπελόγισαν κακώς.Όταν ο Μωάμεθ ενισχύθη αρκούντως,ηθέλησε ν΄απαλλαχθή της εβραικής κηδεμονίας.
Όπως αποκλείση πάσαν περαιτέρω συνεργασίαν,εκήρυξεν εαυτόν Μεσσίαν δια της περιφήμου του Κορανίου δηλώσεως,καθ’ην εις υπάρχει Θεός,εις ο προφήτης αυτού ο Μωάμεθ,και ουδείς μετ’αυτόν».
Το κήρυγμα τούτο,το οποίον προκάλεσε την αγανάκτησιν των εβραίων,ήτο φοβερόν κτύπημα κατά της εβραικής θεωρίας περί προσεχούς ελεύσεως του Μεσσίου.
Η διάσπασις αύτη μεταξύ του Μωάμεθ και των Ιουδαίων δεν εβράδυνε να εκδηλωθή.Και ο Μωάμεθ τότε ανέγραψε εις το Κοράνιον περί εβραιών τα εξής:
«Όταν ο εβραίος ορκίζεται,ο όρκος του είναι ψευδής».(Κοραν. VIII σελ 15).
«Κατά την ημέραν καθ’ην ο Αλλάχ θα τους αναστήση,θα ορκίζωνται,όπως τώρα ορκίζονται έμπροσθεν ημών ότι ήσαν πάντοτε πιστοί!!..ώ! τι ψεύσται είναι αυτοί!!».(Κοραν. VIII σελ 18).
«Ούτε ο πλούτος ούτε τα τέκνα των θα τους δικαιώσουν εις τους οφθαλμούς του Παντοδυνάμου,αυτοί θα είναι θύματα του αιωνίου πυρός».(Κοραν. VIII σελ 20).
Όταν οι κορυφαίοι εβραίοι είδον ότι προς στιγμήν διαφεύγει των χειρών των το δημιούργημα των,τουτέστι το Ισλάμ,επενόησαν σατανικώτατα πολλάς μουσουλμανικάς αιρέσεις.Ο Εβραίος ιστορικός και καθηγητής του Πανεπιστημίου του Βρεσλάου Ερρίκος Γρέτς,λέγει,ότι η κατάληψις της Περσίας υπό των Σιιτών,οφείλεται εις την βοήθειαν των Εβραίων,οι οποίοι βραδύτερον συνετέλεσαν και εις τας μουσουλμανικάς νίκας εν Ισπανία.
Εβραίοι εδημιούργησαν την αίρεσιν των Σιιτών.Άρχηγός της αιρέσεως ήτο ο εξισλαμισθείς Εβραίος Εμπ.Αλσόδα Σαμπάι,ως τούτο μαρτυρούν και αι ιστορικαί έρευναι του R.Dozy «Essai sur l’histoire de l’Islam» και του S.Sacy «Religion des Druses».
Οι Σιίται διεδόθησαν εις την Περσίαν υποβοηθούμενοι από τας μυστικάς εταιρίας των Εβραίων και απέρριψαν εκ του Κορανίου το εξής χωρίον. «Εις Θεός,εις προφήτης αυτού Μωάμεθ και ουδείς μετ’αυτόν»,δια να αφήσουν ελεύθερον το έδαφος της ελεύσεως του Μεσσίου.Οι Σιίται υπεστήριξαν τον Αλή ως διάδοχον του Μωάμεθ.Συγγενής αίρεσις των Σιιτών είνε η των Ισμαηλιτών,οίτινες κατώρθωσαν κατά τον Χ αιώνα να κατακτήσουν την Β.Αφρικήν και να ιδρύσουν την δυναστείαν των Φατιμίδων,εις τιμήν της Φατμάς θυγατρός του Μωάμεθ και γυναικός του Αλή.Το εκπληκτικώτερον όλων είνε,ότι ο πρώτος Χαλίφης της δυναστείας ταύτης ήτο καθαρού αίματος εβραικού,ονομαζόμενος Ομπέι-δαλλάχ-Αλ Μαχδή,οι δε κατωτέρου βαθμού Ισμαηλίται τον εθεώρουν ως την ενσάρκωσιν του Μαχδή,απεσταλμένου του Θεού.
Είνε άξιον περιεργείας πως οι εβραίοι κατώρθωσαν να εξαπατήσουν τους Ισμαηλίτας,οίτινες απετέλουν ισχυράν μυστικήν οργάνωσιν και να τους επιβάλουν ως Χαλίφην τον ομόφυλόν των Ομπέι-δαλλάχ.Ο υιός του Αμπαλλάχ,αρχηγού της αιρέσεως των Ισμαηλιτών,ονόματι Χουσείν,εγένετο ο αρχηγός των Καρμάκων(καθαρώς εβραικής οργανώσεως),οίτινες ήσαν διεσκορπισμένοι εις Περσίαν,Συρίαν,Αραβίαν.
Ο Χουσείν έζη εις μικράν πόλιν της Συρίας ονομαζομένην Σαλαμάχ,όπου διήγε βίον μυστηριώδη.Εις εκ των πλησιεστέρων του φίλων τω ενέπνευσε την ιδέαν να υπανδρευθή χήραν εβραίαν βαθύπλουτον,ήτις είχε μικρόν υιόν εκ του εβραίου πρώτου συζήγου της.Τον μικρόν αυτόν ο Χουσείν ανέθρεψε και τον ανέδειξε Ιμάμην(Sacy-Religion des Druzes).Τοιαύτη ήτο η προέλευσις του Χαλίφου Ομπέι-δαλλάχ της δυναστείας των Φατιμίδων.Προς απόκρυψιν της εβραικής καταγωγής του,εσφάγησαν όλοι οι κάτοικοι του Σαλαμάχ.Μ’όλα ταύτα ούτε η δυναστεία της Βαγδάτης των Αμπασίδων,ούτε η Ισπανική των Ομεάδων τον ανεγνώρισαν ως απόγονον του Αλή.
Επί 200 σχεδόν έτη(909-1171)εκυριάρχει εις την Βόρειον Αφρικήν η μυστική αύτη εταιρεία,ήτις έφερε το επιβλητικόν όνομα της δυναστείας των Φατιμίδων,ενώ πραγματικώς ήτο εβραική οργάνωσις.Η φοβερά αύτη δυναστεία εξωλοθρεύθη από νέον κατακτητήν,τον Σαλαδίνον,τον γνωστόν αντίπαλον των Σταυροφόρων,κατά το 1171 μ.χ. Πάντως 15 όλοι Χαλίφαι της δυναστείας των Φατιμίδων ήσαν εβραικής καταγωγής,δουλεύσαντες φαινομενικώς μεν εις μουσουλμανικά συμφέροντα,πράγματι δε εις το ιδεώδες της εβραικής κοσμοκρατορίας.
Τα δύο τελευταία άρθρα μου αρκούν νομίζω προς απόδειξιν της επιδράσεως των εβραίων επί της μουσουλμανικής θρησκείας.
Είναι όμως απείρως σπουδαιοτέρα η έρευνα των πραγματικών αιτίων της εμφανίσεως των αιρέσεων,αι οποίαι διήρεσαν την χριστιανικήν ανθρωπότητα.Ίδια η δράσις των Γνωστικών και των Νεογνωστικών,ήτοι των σημερινών Οκκουλτιστών,είναι άξια της μεγαλειτέρας προσοχής.ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ “ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ” ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ “UPPER-MOSSAD” ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ “NSA-USA”, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ Α’ΦΑΣΕΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ” ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (ΦΡΕΓΑΤΑ+ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ +/- ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2006.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ “NSA-USA” Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ “ΗΠΑ” ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΡΑΪΖΑ ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ή ΒΑΡΟΥΧ, “ΠΙΕΖΕΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ._ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ “ΠΙΕΣΕΩΝ” O ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ, Η ΕΒΡΑΙΑ ΥΠ/ΕΞ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠ/ΑΜ ΟΜΑΡ-ΜΠΕΗ ή ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟΝ ΔΗΜΩΔΕΣ “ΤΡΑΒΑΤΕ <ΠΙΕΣΤΕ> ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ” ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ._

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ “NSA-USA”, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ “ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ” ΝΤΟΡΑΣ-ΓΚΙΟΥΛ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΝΩΘΕΝ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ +/- ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ._

ΠΡΟΣΟΧΗ: H ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006, ΑΝΩΘΕΝ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2006 ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ – ΚΑΤΟΧΗ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ – ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ «ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ» ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ “ΗΠΑ”, ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΤΗΣ “CIA-USA”.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΑΠΟ ΤΟ “ΝΑΤΟ” ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ” ΗΤΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ – ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ._

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ: ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ._

ΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΛΑΡΙΣΗΣ,
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ.: 693-86.26.846
ΜΕΣΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
ΜΕΣΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΣΕΛΙΔΟΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ
PERSEYS_TEAM@HOTMAIL.COM

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις