ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 26 January 2012

Ο.Ε.Α. για τον Τζεημς Σταυριδη του «ΝΑΤΟ» περι αναμενομενης επιθεσεως εναντιον του Ιραν

ΕΛΛΑΣ 25-1-2012

ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT) ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ – ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ
ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΛΟΦΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΑΝ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ
( IΔΕ LINK: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=32714&Itemid=56 )

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ (PREFACE) ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ – ΚΛΠ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ, ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ «CIA» GEORGE TENET (ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΕΝΕΤΙΔΗ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΒΡΑΙΟ) ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΟΙ ΟΣΠΙΣΘΕΝ ΥΠΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΤΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ.

Colin Powell and George Tenet(behind left), at the UN presentation. 2003 - Preface of American-Iraq War.


ΕΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΥΤΗΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ Ή ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ, Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕΤΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666» ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ» (YOHAN VON DANEMARK CHRISTIANSEN HOLSTEIN GLUCKSBURG), ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ G. KARAZAFFERI ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΥΛΟ HOLSTEIN GLUCKSBURG. ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ - ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΩΝΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΥ Σ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ - ΣΩΤΗΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤ’ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΡΜΗ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.».

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://hellenandchaos.blogspot.com ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES), ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΠΙΕΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΜΠΛΟΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΗΔΗ 2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΦΗ (TASK FORCE) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΑΦΙKΝΕIΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΕΚΕΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΧΩΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΜΠΛΟΦΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΜΥΧΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΩΣ «ΑΦΟΡΜΗ - PRETEXT» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ «ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ - RETALIATION» ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΔΩ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΠΙΕΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΩΝ.

ΙΔΕ LINKS:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ!
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6342:issychos-persikos&catid=38:di-kosmos&Itemid=173

Το Ιράν απειλεί να κλείσει τα στενά του Ορμούζ
http://www.skai.gr/news/world/article/190374/to-iran-apeilei-na-kleisei-ta-stena-tou-ormouz-/

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΑΝ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «BENEN BERITH», «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΖΕΝ» ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ.
(ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ LINKS: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/hong_03.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/1999.html )

ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΩΣ ΖΗΛΩΤΗΣ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ), ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ» ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ – ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ - ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ «ΑΓ. ΟΡΟΥΣ», ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 2/3ΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: ΠΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤ’ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΩΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΣΟΥΦΙΚΗ 666», ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ «ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ».
(ΙΔΕ LINKS:
http://www.youtube.com/watch?v=tMKaw7-LxO4

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/xii.html
)

Υ.Γ.: ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΤΟΝ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ, http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/blog-post_5048.html , ΕΓΓΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΔΙΩΧΘΕΝΤΑ ΤΟ 1922 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΡΑΓΑΖΗ - ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΩΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑΣ), ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ "ΠΟΥΡΙΜ" ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ", ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΛΠ., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3ΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012._

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ελλάδα ηγέτιδα του ΝΑΤΟ εναντίον Συρίας και Ιράν. ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_15.html

H Ρωσία προειδοποιεί: «Η επίθεση κατά του Ιράν αποτελεί απειλή για τη Ρωσία»
http://www.petroupoli.net/index.php/component/k2/item/748

και....

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!!!
Russia: Attack on Tehran is Attack on Moscow
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/151739#.TxyTlG9fh0w

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_23.html

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΤΙΑΣΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_8613.html

Ο.Ε.Α. προς Υπηρεσιες Πληροφοριων του Ισραηλ, Ρωσιας και Ιραν - Περσιας: περι επισπευμένης ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/3.html

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΗΜΑΤΟΣ:

ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΛΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ (ΝΑΤΟ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΕΥ ΤΙΜΗΣ & ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣΤΕ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΠΕΙ : ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΣΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΡΘΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ:

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ: ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. – ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ. ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις