ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 5 January 2012

Αποτυχημένη απόπειρα σπιλώσεως της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου από τους πρακτορίσκους «αντινεοταξιτες» μαϊμού και λυκαονες Χρυσης Αυγης.

Παραθέτουμε τα ηχητικά - ορεκτικά του εκπροσώπου της Ο.Ε.Α. προς τα συνειδητα προδοτοσκυλα


http://www.youtube.com/watch?v=Y4lqES_JIRg


http://youtu.be/ry8pv9DhRI8


http://anti-neotaksites.blogspot.com/2012/01/blog-post_04.html

Η συντονισμένη και προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου από το κατεστημένο μέσω των «Αδελφων ΤΑΤΑ», του Λυκαονα – Χρυσης Αυγης, και του «αντινεοταξιτη» μαϊμού, είναι τρανή αποδειξη εβραιομασονικης δαιμονισμένης λύσσας διοτι τους έχουμε χαλάσει απλά την θρηκσευτική σουπα και τη θρησκευτική μαστούρα τους και την συνεπακολουθη ιδεολογική παρά φύσει μαστούρα τους. Διότι το κατεστημένο γνωρίζει πολύ καλά οτι θα το κάνουμε μπουρδέλο το μαγαζί επειδή αφυπνίζουμε βίαια τους νεοελληνες και ειδικά τους πλανεμένους οπαδούς και μέλη του ΛΑ.Ο.Σ.666 και της Χρυσης Αυγης 666 και έχουμε στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ κάνει «μουνι» τα προβοκατόρικα σινο-σιωνιστικά ανθελληνικά σχεδία τους .
Μετά από το διανοητικό κλύσμα που κάναμε στην ιστοσελίδα «αντινεοταξιτες» http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_03.html (διαβαζε: «υπερ της νεας ταξης – νέου κόσμου των βασιλεων εξ ανατολων ηλίου δηλαδη της Κίνας 888 …κατά τας Αγιας γενοκτονικας Γραφας παντοτε και όχι από το μυαλο μας), αυτοι αντι να δώσουν εξηγήσεις στους έλληνες για αυτά που τους κατηγορήσαμε και για το ξεβράκωμα που υπέστησαν στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση μας, αντ’ αυτου μας επιτεθηκαν με μια ανάρτηση «σαλάτα» (σαν το σεληνιασμένο μυαλό τους) στην οποία ανάρτηση τους έχουν ήδη προ πολλού απαντηθεί όλα τα ψεύδη τους. Αν δεν ήταν καλοπληρωμένοι στημένοι πράκτορες του εβραιοχριστιανικού κατεστημενου από πίσω, θα καθόταν να συλλογιστούν τουλάχιστον για το πόσο ρεζίλι έγιναν μετά την ανάρτηση μας η οποία τους ξεφτίλισε μπροστά στους έλληνες ακόμα και στους χριστιανους το θρήσκευμα… διότι τον πούστη, και τον προδότη δεν το θέλει κανένας.
Αλλά γιατί να νοιάξει στον προδοτη ότι είναι ρεζίλης; Την δουλεία του κάνει. Και σου λέει, βγάζουμε ότι έχουμε από ψευδή και από μελανι συσκοτίσεως και ότι βγει και όποιον πήραμε πήραμε πίσω στο εβραιοχριστιανικο κατεστημενο...
Η ουσία είναι ότι μας επιτιθονται επειδή βρίζουμε (πρόφαση). Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν είναι τόσο τα βρισιδια οσο ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ για τις οποίες αλήθειες ΟΥΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓ(Ρ)ΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ αλλά απλά μόνο τα επισημαίνουν ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΓΡΑΦΗ, ωστε να ταρακουνηθούν οι θρησκευτικώς ναρκωμένοι και αποβλακωμένοι νεοέλληνες, η λευκή και η μαύρη φυλή και ώστε να αφυπνιστούν τα ένστικτα επιβίωσης τους που αποκοίμισε δολίως το εβραιοχριστιανικό κατεστημένο και η κίτρινη φυλή με σκοπό την σταδιακή γενοκτονία τους από κίτρινους και τις επιμειξίες τους μογγόλους!!! Και έτσι ως ανάδραση οι δαίμονες του Σιν – Σιων – Γιαχβεχ , εχουν εξαπολύσει λυσσαλέα επίθεση εναντίον μας ήτοι εναντίον των αληθειών που βγάζουμε προς τα έξω και έχουμε κάνει το δρακονιανό δαιμονικό άκρως απόρρητο αυτό σχεδιο γεωστρατηγικής της κινεζοεβραικής «Αγιας γενοκτονικης Γραφης» να το μαθει ο πολυς κοσμος μεχρι και η …κουτσή μαρία κατά το λαικότερον...
Εμείς σε σχέση με αυτούς θα απαντήσουμε με συνοπτικές διαδικασίες στα ψεύδη τους για να μην αφήσουμε να γίνει κανένας Έλληνας πρόβατο επί σφαγήν, όπως το θέλει η εν λόγο σιωνιστική ιστοσελίδα.

ΨΕΥΔΟΣ 1: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΑΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ MAJEΣTΙC 12

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ 1:
ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ. - ΕΨΙΛΟΝ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_2673.html

ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓOΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4.03.2010 ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/o-4032010.html

Συμφώνως με τους Προδότες Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ και με διαδικτυακό εκπρόσωπο τους Σπυρόπουλο “Οι Έλληνες Ήρωες του 1821 δεν έπρεπε να κηρύξουν επανάσταση εναντίον των Τούρκων διότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή περισσότερου Τουρκικού στρατού στην Ελλάδα ”. Οι ως άνω προδότες αποκαλούν την επανάσταση της Ο.Ε.Α. εναντίον των ΕβραιόΤουρκων του ΕβραιοΠΑ.ΣΟ.Κ ως εγκληματική ενέργεια.Ζητούμενο των ως άνω προδοτών: Όχι ένοπλη επανάσταση εναντίον των προδοτών Ελλάδος.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/1821.html


ΨΕΥΔΟΣ 2: ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!!
ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ....
ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ AΣΤΗΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ..

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ 2:

Καθίκια του κερατά, ουτε στον Κρονο πιστεύουμε διότι τους ανδρομεδιους κρονιους στασιαστες κατάπτυστους προδότες τους εχουμε επανελλειμενα καταγγειλει ως συμμαχους των δρακονιανιων του Σιν – Σιων - Ιεχωβά της σεληνης ως κοινή εταιρεία διαστημικών απατεώνων ΓΙΑΧΒΕΧ – ΣΑΒΑΩΘ(ΚΡΟΝΟΣ) Ο.Ε. και την φωτογραφία την βάλαμε επάνω μόνο διότι οι δυνάμεις των Νομοταγών Κυβερνητικών Ανδρομεδιων Ελλήνων θεών έχουν παραταχθεί και αφιχθεί τώρα στον πλανήτη Κρονο με ισχυρότατες ενισχύσεις. Ακουσατε μουνοσκυλα; Ο πλανητης Κρόνος ΔΕΝ είναι υπο την κατοχη του πουστοθεου σας Σιν – Σιων – Γιαχβεχ ουτε υπο την κατοχη των Κρονιων στασιαστών αλλα είναι υπο κατοχη αλλων… δυναμεων και ΔΙΚΑΣΤΩΝ που είναι ο φοβος και ο τρομος του πουστοθεου σας. (Ιδε Νίκη Διός/Ουρανού εναντίον Κρόνου). Η τρεμουρα η δικη σας στις αποκαλυψεις της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου είναι απλα μια μικρογραφία του πανικου του διαστημικού απατεώνα πουστοθεου σας WANTED DEAD OR ALIVE. Το πιάσατε πουστράκια;; Αρκετά πια αυτός ο βρωμερός εμπαιγμός εναντίον των ελλήνων. Το εβραιοχριστιανικό γιαχβεικό ιερατείο συνεργάζεται με τις κρόνιες στασιαστικές δυνάμεις (Κρόνια - Σαββαωθικά κρυπτοεβραικά ιερατεία Ρώμης Α’ και Ρώμης Β’ ανθελληνικού Βυζαντίου) και όχι η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο «Ελλην & Χάος».
Εκτός των άλλων το θέμα του οφθαλμού το φάγατε κρύο στον μασονικό πρωκτό σας και ακόμα περιμένουν οι εναπομείναντες αναγνώστες σας δια …. εξηγήσεις.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_03.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html


ΨΕΥΔΟΣ 3: Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟ....

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ 3:
Τα ελεεινά μουνοσκυλα ψεύδονται όταν λένε ότι τους πείραξαν τα (δικαιολογημενα) μπινελίκια ως ιαχές διανοητικού πολέμου. Διότι απλά ως πρακτορισκοι πανε δολίως να επηρεάσουν τον κοινό νου του θρησκευτικώς και εβραιοχριστιανικώς αποκοιμισμένου νεοέλληνα.
Απαντηστε στις αποκαλυψεις της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ για όλα αυτά που εχουν γραφτει για το ιερατειο, τον ραββινο χριστούλη σας, και το δρακονιανό μέντιουμ Παίσιο, προδοτικα μουνοπανα

Απαντηστε π.χ. για αρχή σε αυτά :

ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ
http://www.easy-share.com/1914211902/alithis+asfalis+grafh.rar

Προς Γραφείο Συνοικεσίων "Εθνικά Θέματα-Ελλάδα": ΟΧΙ άλλο Παϊσιο!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html

Ο Γέροντας Παίσιος με τον ...καλύτερο Πατριάρχη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html

ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «αντισιωνιστής είμαι καί όχι αντισημίτης»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

'ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ'' ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ''ΑΓΙΟΙ'' ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_25.html

TO ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ (ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ – ΧΑΒΡΑ ΧΑΝ)
http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1041

Όπως βλέπετε το ιστολόγιο φροντίζει να σας κρατάει σε φόρμα… ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΝΑ-ΠΡΟΣ-ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…και έπεται συνέχεια.


ΨΕΥΔΟΣ 4: 60XΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ!

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ 4:
Εδώ γελάμε και κλαίμε μαζί. Αυτό είναι το αχάριστο πουσταριό και πουταναριο! Θαυμάστε τους!! Όταν η Ο.Ε.Α. και ειδικά ο Καραγεωργιου πετούσε στα μούτρα του κατεστημένου κείμενα που έσπαγαν κόκκαλα προδοτών και παρέλυαν τον εχθρό, οι αντινεοταξητες μαϊμου γαμιοντουσαν μαζί με τους παπάδες! Πουσταρια του κερατα!

ΙΔΟΥ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ, ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΕΡΓΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_23.html


ΨΕΥΔΟΣ 5: O KΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ??!!

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ 5:
Τα πονηρά ελεεινά πρακτορακια έκοψαν στα μέτρα και στα σταθμά τους την ανάρτηση στην οποία γράφουμε και ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ την χρήση ναρκωτικών!!! Καταλάβατε νεοέλληνες με τι δολιες γκεμπελίστικες τακτικές δουλεύει το σουφικό πλέον ιερατειο ελλάδος; Αν όχι δειτε ολόκληρο το υστερογραφο στην αναρτηση εδώ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/2011-2012_14.html για να καταλάβετε οτι κατά τα εβραιοχριστιανομασονικα αποσκατα θα πρεπει να καταλογίσουμε ευθηνες στην …. Φυση (!!!) η οποια ευθύνεται για τους ναρκομανείς !!!!!!!! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!!!!!!!! Η μόνη αλήθεια όμως είναι ότι αντινεοταξητες μαϊμού είναι αυτοί που μαστουρώνουν με τα λιβανια και αποτρελαίνονται τελείως γράφοντας ασυνάρτητα και αντιφατικά ψεύδη.


ΨΕΥΔΟΣ 6: ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ Η Ο.Ε.Α. ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ,ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΣΠΑΖΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ....

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ 6:
Εδώ μαθημένοι από την χριστιανική δολιότητα, πάνε να συσχετίσουν την Ο.Ε.Α. και εμάς με τους Ροδόσταυρους! Τους γαμάς την εβραιομασονοσατανίστρια μάνα η’ δεν τους γαμας; Όλο το οβραιοπαπαδαριο είναι χωμένο μέχρι το λαιμό στο σατανικο δρακονιανό βόθρο της μασωνίας και οι ταλαίπωροι πρακτορίσκοι τους πάνε να χτυπήσουν την Ο.Ε.Α. και το ιστολογιο όταν αμφοτεροι έχουμε ξεβρακώσει και γαμησει πατόκορφα ολη την δρακονιανή-κρόνια σατανο-μασονικη πλανητική ιεραρχια! Και γράφουν ότι έχουμε τάχα τις ιδιες αποψεις και ορολογια με τους Ροδοσταυρους!! Αν είναι δυνατον! Η αληθεια είναι όμως ότι ΑΥΤΟΙ οι ιδιοι είναι μασονοκινουμενοι και δολια φιδια αποπροσανατολισμού των ελλήνων! Σας πληροφορούμε βλακοδόλιοι «αντινεοταξίτες» μαϊμου ότι τα αφεντικά σας του εβραιχριστιανικου νεοχριστιανικού νεοεποχήτικου ιερατείου έχουν προ πολλού διαταχθεί από την Σινική Υπερστοά «HONG» να εκτραπούν από τον αμιγή παλαιοθρόδοξο χριστιανισμό – παλαιού ημερολογίου – παλαιών παραδόσεων ή κωδικώς «888» σε νεοεποχήτικο σουφισμό ή σχιζοφρενικό χριστιανοδωδεκαθεισμό της αντίθετης συμπαιγνιακής ροπής «666» ως προβοκατόρικη νεοθρησκεία του «ΛΑ.Ο.Σ. 666» υπό τον πατριαρχη της ψευδο-δοξίας Τούρκο προδότη Βαρθολομαίο της «Λατρείας της Γαίας-Μαϊτρέγια» της «M.R.A. ή Παγκόσμιας Ενωμένης Θρησκείας» μυημένου σε θεοσοφική στοά («αρμονία») στην Κωνσταντινούπολη. Συνεπώς δράτε εργολαβικά συνειδητά ή ασυνείδητα σε συνεργασία και με τους Ροδόσταυρους Ελλάδος Μαύρους θεοσοφικούς μασόνους, ως τεκτονικοι αδελφοί του Βαρθολομαίου πατριάρχου της ψευδο-δοξίας σουφισμο-δοξίας.
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ».
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_02.html
ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ 1 ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ
ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, «ΕΨΙΛΟΝ», ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», «ΤΡΙΕΨΙΛΟΝΙΤΕΣ» (Ή «ΤΡΙΕΨΙΛΙΤΕΣ»)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/1.html

ΨΕΥΔΟΣ 7: Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΝΑ ΕΒΡΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΩΣ ΤΑ 27..ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΟ(ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ) !ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΠΟΧΩΡ

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ 7:
Βγαζουν όπως είπαμε και παραπάνω, οτι να ναι και ας εχουν χιλιοαπαντηθει. Ενώ αποκρύπτουν εντέχνως και δολίως ότι η μάνα του Καραγεωργιου πολέμησε τους ιεχωβάδες και στο τέλος την σκότωσαν ΚΑΙ οι ιεχωβάδες αλλά ΚΑΙ το ελληνοεβραικό πολιτικο κατεστημένο ΚΑΙ το συμπαιγνιακο κρυφοσιωνιστικο χριστιανορθοδοξο ιερατείο. Και τάχα ποια η διάφορα ρε γαμημενοι μεταξυ ιαχωβαδων και ορθοδοξων και λοιπων χριστιανικων αιρέσεων και μεταξύ των μασονων;;; ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Και ότι άπαντες προσκυνάτε τον ιδιο πουστη ψευδοθεο Ιεχωβα – Ιοβα – Γιαχβεχ – Σιν – Σιων – Σινα – Σενταϊ – Τζεντάϊ – Σκατάϊ – Τζιουντ – Τζεήντ - Ιούδα το αποκρυπτετε από το ποίμνιο! Και αυτό είναι που σας τρελάνει με την πάρτη μας επειδή ξυπνάμε το ποιμνιο από τον λύθαργο το οποιο ποίμνιο ως πρόβατα επι σφαγήν η «Αγια γενοκτονικη Γραφη» ετοιμάζει να γενοκτονησει, ητοι να γενοκτονήσει όλους τους ελληνες την λοιπή λευκη φυλη και τη μαυρη φυλη ή «κατηραμένος Χαμ» κατά τις πουτανογραφές σας!. Αρα εδώ τιθετε το ερωτημα ποιανού λυσσασμένου σεληνιασμένου αρχιραββινου εντολές εκτελείτε; Οσο για το επώνυμο, αυτό είναι χλευαστικό εναντίον των ΚΑΡΑΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ μουνοπανα του κερατα!

Και αφου βλακοδολίως δεν βάζετε τις σχετικές αναρτήσεις όπου έχει χιλιο-απαντηθεί ΚΑΙ αυτό ως θεμα τις βάζουμε εμείς:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΑΤΑ ΚΑΙ GAGA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ-ΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/gaga.html
ΚΑΤΕΠΕΙΓOΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4.03.2010 ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/o-4032010.html
ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

ΨΕΥΔΟΣ 8: ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ EXEI TH ΛΕΞΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ....
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ!
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΩΤΑΔΕΣ

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ 8:
Πανε να δώσουν μομφή «γιωτα» στον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. Και ενώ τους έχει δοθεί απάντηση η οποια τους τους βγηκε από τον κωλο, οι πράκτορες συνεχίζουν κατά πάγια τακτική που τους διδαξε ο εβραιοχριστιανισμος, να ριχνουν λάσπη και μελάνι συνχίσεως προς τους νέους αναγνώστες… Παρτε ξανα την απαντηση: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/666-888.html
Και κλεινουμε με τα ιδια λογια των γαμημενων πρακτορισκων προδοτων
ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ KYP/EYP ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ anti-neotaksites.blogspot.com EXEI TH ΛΕΞΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ....
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ 666 (ΗΠ-Ε-Ι) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 888 (ΚΙΝΑΣ) ! …
διοτι τα ανθελληνικα μουνοσκυλα οβραιοσκυλα, συνεργαζοντε με τις αδελφές ΤΑΤΑ και όλα τα ως ανω γραφόμενα τους προέρχονται από τις αδερφες «ΤΑΤΑ» και «GAGA» οι οποίες πουσταδερφες διασπείρουν ασυνάρτητα παρανοικά ψεύδη και έβριζαν και βρίζουν τους νεκρους και ζωντανους ελληνες ηρωες Ηλιακη, Σολωμο Σολωμου, Σταυρο Λαλα, Κολοκοτρωνη, κλπ. Είναι η ιδια κλικα, εχουν τους ιδιους εντολοδότες! Γαμηστε τους αλύπητα όπου και να τους βρείτε!

Υ.Γ.
Μεσα στο facebook, οι αντινεοταξιτες μαιμου γραφουν ότι ντρέπονται για τους αρχαίους ελληνες!!! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=120211981430574&set=o.204676519542677&type=1&ref=nf

Και εδώ κανουν επιθεση σε διαδικτυακους μας φιλους http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=269145996479375&id=134366206613646¬if_t=share_comment και πανε να καλύψουν την προδοσια τους περι των Στηλεων του Ηρακλεους!
Οι εν λογο πρακτορες κυκλοφορουν στο facebook με τα παρακατω ψευδώνυμα:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ (Panos Maxaragias) KAI (Dimitris Verdelis) ΧΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ PROFILES ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ .. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΞΩ !!!!...


Υ.Γ.2:
Περιληπτικώς οι αιτίες υπονομεύσεως των κειμένων Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_7109.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις