ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 3 January 2012

Εξολοθρεύστε τον καλοπληρωμένο πράκτορα του μισελληνικου ιερατείου της σελίδας «Αντινεοταξιτες» …μαϊμού

http://anti-neotaksites.blogspot.com/2011/12/12_29.html
Οι μισέλληνες με προσωπείο «αγαπης προς την πατριδα» στην ουσια πρόκειται για πράκτορες του εβραιο-χριστιανικου ιερατείου οι οποίοι είναι κάτι σαν «απολογητές» του ιερατείου με προσωπείο «επαναστάτη του γλυκού νερού» αντι-νεοταξίτη μαϊμου, και η ΜΟΝΗ αιτία υπάρξεως της εν λόγω ιστοσελίδος είναι ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, διότι το ιερατείο έχει πανικοβληθεί που βλέπει τα πρόβατα του να ξυπνάνε το ένα μετά το άλλο και να έχουν αντιλήφθη τα γενοκτονικα σχέδια της αγ(ρ)ιας μισελληνικής γραφής, εναντίον ελλήνων, λευκής & μαύρης φυλής.
Δεν πάμε να προστατεύσουμε κανέναν Νότη Σφακιανάκη με την ανάρτηση αυτή αλλά να προστατεύσουμε την αλήθεια από το δηλητήριο της μισής ντυμένης αλήθειας δηλαδή του ψεύδους και της απάτης που διοχετεύει το ιερατείο του σκότους εναντίον της αλήθειας…
Το αλητήριο χριστιανορθοδοξο κρυπτο-σιωνιστικό ιερατείο, με τους έμισθους κρατικοδίαιτους πράκτορές του τύπου «αντινεοταξίτη» μαϊμου, προκειμένου να μην φύγουν τα πρόβατα από το μαντρί άρχισε πανικόβλητο να χτυπάει άτσαλα και όπως να ναι και προς όλες τις κατευθύνσεις.
Δείτε στο σημειο που λεει:
Πέρασε τις "πύλες" και έγινε πεφωτισμένος...??!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ 2 ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ....»

Κατά πάγια τακτική το εβραιοχριστινικό κρυπτο-σιωνιστικό ιερατείο και οι αλητόπουστες κρατικοδίαιτοι πράκτορες του, πάνε να χτυπήσουν ότι έχει σχέση με Ελλάδα, και ειδικώς με την αρχαία και αρχέτυπη Ελλάδα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στην ανθρωπότητα! Και τι μας λένε;;; Δηλαδή επειδή οι μασόνοι έχουν στις μασονικές στοές τους, τάχα – δήθεν τις «Στήλες Του Ηρακλέως», άρα τι;;; Άρα τι ρε μουνόσκυλα του κερατά; Επειδή το σινο-σιωνιστικό κατεστημένο δολίως καταλήστεψε (είναι γνωστή μέχρι σήμερα η πηθικιστική μανία των Κινεζοεβραίων να αντιγράφουν τα πάντα) αλλά και διέστρεψε οτιδήποτε αρχαιοελληνικό υπάρχει ( με μόνο στόχο εξ αρχής να δαιμονοποιησεί την ελλάδα από την αρχαιοτητά ακομά και εν όψει «αρμαγεδδώνος» να την πολώσει με τον γεωστρατηγικό κωδικο 666 στα ματια του γνησιου χριστιανικου ή φονταμενταλιστικού αξονα Ρ.Ι.Κ. 888 Ρωσίας - Ισλάμ - Κίνας), εσείς αντί να κατακρίνετε τις πνευματικές, καλλιτεχνικές και υλικές κλοπές που διέπραξαν, αντί να καταγγείλετε αυτούς, εσείς κάνετε το αντίθετο και κατακρίνετε τις …στήλες του Ηρακλεους, οι οποιες ηταν τάχα – δήθεν «μασονικές» και τις χρησιμοποιούν έως σήμερα και οι μασόνοι και αρά πρόβατα μην φεύγετε από το μαντρί, φύγετε μακριά από την αρχαια μασονικη παγανιστικη - σατανιστική ελλαδα !!! ..διοτι εμεις ειμαστε καλυτεροι, είμαστε του καλού θεούλη γιαχβέχα (ΓΕΛΩΣ) !!! Θέλετε όμως πολύ ξυλο! Γδάρσιμο!
Για να καταλάβετε, η πάγια δόλια τακτική τους είναι, ότι υπάρχει μασονικό πάνε να το συνδυάσουν με την αρχαία Ελλάδα (!!!) ακόμα και της Στήλες του Ηρακλέως (ΕΛΕΟΣ). Είναι όμως έτσι όπως τα λένε οι πράκτορες κρυπτο-σιωνιστές ανθέλληνες του ιερατείου ότι στις μασονικές στοές χρησιμοποιούν συμβολικά τις στήλες του Ηρακλεους;
Βεβαίως και όχι!!! Απλά μέσα στην λύσσα των δρακονιανών δαιμόνων που τους έχουν υπό καταληψία, πάνε να συνδέσουν της Στήλες με τον Ηρακλη με την μασονια και με τον ελληνισμό γενικότερα! Όμως η ΜΟΝΗ στυγνή αλήθεια είναι ότι οι μασονικές στοές είναι στην ουσία μια μικρογραφία του ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ο οποίος σχεδιάστηκε και έγινε με τις διαταγές του Γιαχβεχα, τον οποιο προσκυνάνε οι ίδιοι οι «αντινεοταξίτες», ως ιερός τόπος λατρείας του Γιαχβεχ – Σιν – Σιων και ως μόνιμη στέγη για την Κιβωτό της Διαθήκης… του εβραιοχριστιανισμού, στον οποιο ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ δίδαξε και ο αρχιραββίνος …χριστουλης ή αλλεώς ιησούς - γιεχοσούβα που σημαίνει «Ο Γιαχβεχας σώζει μογγόλους και Κινέζους και γενοκτονεί τους έλληνες τη λευκή και μαύρη φυλή» (σημειωτέων τον ιησού - γιεχοσούβα τον αποκαλούσαν όλοι οι εβραίοι μαθητές του, ραββι, δηλαδή εβραίο-μογγόλο ραββίνο, επίσης οι ομόφυλοι του ιουδαίοι τον αποκαλούσαν «υιό του Δαβίδ» του μισέλληνα εβραίου μογγόλου νάνου Δαβίδ συμβολικώς δόλιο φονιά του γίγαντα έλληνα-παλαιστίνιου Γολιάθ) και από εκεί από αυτόν τον Σατανικό Δρακονιανό Ναό όπου ο Σολωμόντας έκανε επικλήσεις συμπαγνιακών αγγελο-δαιμόνων του Σεντάϊ-Σκατάϊ-Γιαχβέχα της Σελήνης, διδάχτηκε και η εβραιμασωνική «καμπαλα» (προερχόμενη εκ της Κίνας - ίδε Θιβέτ μογγόλων και Σάμπαλα) και τα λοιπα κολπακια τηλενέργειας και τεχνολογικής μαγείας του Σιν – Σιων της Σελήνης για την αποβλάκωση των προβατων της ελληνικής-λευκής και μαύρης φυλής και την ευκολότερη γενοκτονία και αφομοίωση τους από τους κίτρινους (διαίρει θρησκευτικώς και βασίλευε).
Μάλιστα οι δυο Στήλες του Ναού του μαύρου μάγου Σολωμόντα, αναφέρονται και στην εβραική παλαιά βρωμερή γενοκτονική διαθήκη με τα ονόματα ΙΑΧΕΙΝ για τον δεξιό Στήλο, και ΒΟΑΣ για τον αριστερό Στήλο, και αναπαριστώνται με αυτόν ακριβώς τον τρόπο και με αυτά ακριβώς τα ονόματα εντός των μασονικών στοών.

Οπότε πανηλίθιοι πράκτορες ψευδοαντινεοταξιτες, η μασονία είναι ένα και το αυτό με το εβραιοχριστιανικο κρυπτο-σιωνιστικό ιερατείο, απλα είναι για τα ποιο εκλεκτά προβατα ή μάλλον προβατόσχημους λύκους οι οποίοι κατέχουν αυθονο χρήμα (ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ: http://xristianikanea.blogspot.com/2010/05/blog-post_3247.html ) και θέσεις εξουσίας, ενώ ο λαικός εβραιοχριστιανισμος των εκκλησιών είναι για τα πολλά πρόβατα, τα όποια έντρομοι πλέον βλέπετε ότι φτύνουν και εσάς και τις εβραιοχριστιανικες γενοκτονικες διδασκαλίες σας.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΝΑΟ «ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ» ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΤΙΣ 2 ΣΤΗΛΕΣ JACHIN ΚΑΙ BOAZ (ΙΑΧΕΙΝ ΚΑΙ ΒΟΑΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ «J» KAI «Β»…ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΙΝΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ..
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΩ+ΚΑΤΩ ΤΡΙΓΩΝΟ => ΤΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΥΠΑΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΘΕΟΥ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ)


ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ:http://freemasonryesoterica.tumblr.com/post/8951356170/mercurialmemetics-jachin-boaz
http://www.freemasons-freemasonry.com/larsonwilliam.html
Jachin and Boaz: http://secretarcana.com/wp-content/uploads/solomon1.jpg

βασιλεων κεφαλαιο 7:21 εβραική παλαια βρωμοδιαθηκη

21 ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΑΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟΝ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΙΑΧΕΙΝ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΒΟΑΣ

«Αγαπάει ο ΚΥΡΙΟΣ τις πύλες της Σιών [σαν την πύλη για παγκόσμια λύτρωση] πιο πολύ από όλα τα σκηνώματα του Ιακώβ... και για τη Σιών θα πουν: Αυτός κι εκείνος γεννήθηκε σ’ αυτή [μια μεγάλη θεόδοτη τιμή] και ο ίδιος ο Ύψιστος θα τη στερεώσει» (Ψαλμός 87:2, 5).

Που μπορεί να είναι και ελληνικές λέξεις «ιαχη» και «βοη» και τα διαστρεψανε αυτοί οι σατανιστές πουστοεβραιοι του μαύρου μάγου Σολωμόντα

Ματθ.26:49 Κι αμέσως, αφού πλησίασε τον Ιησού, είπε: Χαίρε, Ραββί• και τον καταφίλησε

Κάποιος τοῦ λέει «ἔρχεται ὁ Ἰησοῦς» καί τότε ἐκεῖνος ἄρχισε νά φωνάζει «Ἰησοῦ, υἱέ τοῦ Δαβίδ ἐλέησε μέ» κατά Λουκάν Ευαγγέλιο Κεφ. 18, χωρία 35 έως 43

Καηκε και το χαρτι του ελληνα ιησου εκτος αν μας βγαλουν Ελληνα και τον Δαβιδ και τον Αβρααμ!

-----------------------------------------------------------------------

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:
Ύβρεις του αντινεοταξίτη μαϊμού προς τον Απόλλωνα :
διότι οι ορθόδοξοι είναι κασεταρισμενοι οι εγκέφαλοί τους οπου βλεπουν φιδια σου λεει όφις - διαβολος - κακο οποτε αυτος κανει τωρα τον δολιότατο συνειρμό:
Αθηνά-Απόλλων=>12θεο=>φιδια=>διαβολος=>κακο άρα απολωλότα πρόβατα τσακιστείτε και γυρίστε πίσω στο μαντρι του σιν – σιων – γιαχβεχα διότι θα σας κάνει βραστούς στα καζάνια της κολάσεως ο απαίσιος διάβολος! (Ψυχολογική μεσαιωνική τρομοκρατία του εβραιοχριστιανικού ιερατείου)

Βέβαια εμείς και η Ο.Ε.Α. από την αρχή ξεκαθαρίσαμε οτι ο διάβολος είναι ανύπαρκτος και είναι το δεύτερο συμπαιγνιακό μαύρο πρόσωπο του ίδιου πουστόθεου ψευδόθεου Σιν-Σιων-Γιαχβεχα της Δρακονιανής Σελήνης ενώ τα φίδια της Αθηνάς είναι συμβολισμός (αστερισμός Όφεως ως συμμαχικός στασιαστικός αστερισμός των δρακονιανών) από το κεφάλι της γοργόνας της δρακονιανης Μέδουσας και αφού την «αποκεφάλισε» ο Περσέας σε συνεργασία με την Αθηνά, τα πήρε ως τρόπαιο η Αθηνά..
(ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html

Και τα φίδια στο κηρύκειο του Ερμή και αλλού σημαίνουν αλλα κόλπα επιστημονικά τα οποία δεν είναι επί του παρόντος να αναλύσουμε και τα οποία αργότερα διεστράφηκαν σε δρακονιανή μαγεία και στις δρακονιανές αρχαίες & νέες θρησκείες των δωδεκαθειστικών και εβραιοχριστιανικών ιερατείων και ιερομαντείων (αμφότερα υπό δρακονιανή/κρόνια καταληψία)

Όσον αφορά τον Απόλλωνα ή μάλλον την Συμπαντική Λειτουργία Απόλλων αυτή ομοίως διαστράφηκε και υβρίστηκε από τους Δρακονιανούς/Κρονίους στασιαστές ως μαγεία-σατανισμός-θρησκευτικά ιερομαντεία και ψευδο-«Απολλώνεια» ιερατεία Ολυμπίας & Δελφών τα οποία πρώτα προδοτικώς ασπάστηκαν τον δρακονιανό εβραιο-χριστιανισμό…
Η πραγματική συμπαντική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ λειτουργία του Απόλλωνα συμβολίζει τα παρακάτω συνοπτικώς:

1) ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ – την ισορροπία μεταξύ των αντιθέτων
2) ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ «φ», ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ κλπ
3) Τις καλές τέχνες ηλιακού πλέγματος καρδιάς
4) Τα συναισθήματα ηλιακού πλέγματος καρδιάς
5) Τον μέσο ουδετερονιακό ημι-εκπέμπων ημι-αόρατο μεσήλιο παρόντα σε όλα τα άτομα της ύλης, και στα ηλιακά συστήματα και εβρισκόμενου ανάμεσα στους άλλους 2 πυρήνες-ήλιους, τον ορατό ήλιο ύλης, και τον ανθήλιο αντι-ύλης ή μαύρη οπή αόρατο στα αισθητήρια και τεχνολογικά οργανά μας
6) Το αριθμό μηδέν, γενικά το ουδέτερο σε χημεία – φυσική – μαθηματικά
7) Το ερμαφρόδιτο φύλο
κλπ, κλπ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ:

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΟΝ)
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Α)
http://1.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TB6NCPgURFI/AAAAAAAAAJM/059T6MXVeA0/s1600/aposymbolismos_a.jpg

ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Β)
http://2.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TB6cA3hyYqI/AAAAAAAAAJU/zDgI0I1LT-U/s1600/aposymbolismos_b.jpg

Τα παραπάνω που πραγματικά σημαίνουν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι τάχα σκοταδισμός και σατανισμός βρε ανθέλληνα πούστη αντινεοταξίτη μαϊμου;; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΗ !!! Είναι τα παραπάνω που έδωσαν το φως του πολιτισμού στην ανθρωπότητα, σκοταδιστικά και σατανικά;;
Και δεν είναι σκοταδιστικές και σατανικές και μισελληνικές οι τελετές (τεχνολογικής δρακονιανής σεληνιακής μαγείας) και τα αντιεπιστημονικά δόγματα τυφλής πίστεως και οι διεφθαρμένες πρακτικές του εβραιοχριστιανικού κρυπτο-σιωνιστικού ιερατείου το οποίο υπηρετείς κρατικοδίαιτε πρακτορίσκο μαλάκα;;

---------------------------------------------------------------------------------

B’ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥΣ(ΑΜΡΑ)...

-O ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

-Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΕΝΑ Υ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΛΥΩΝ(ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΡΑ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΣ......

-Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΩΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ,ΕΙΔΑΛΛΩΣ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ,ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΣ!!!

ΠΗΓΗ: http://anti-neotaksites.blogspot.com/2011/12/12_29.html#ixzz1iLwQ1zh8


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ.
ΚΑΙ ΑΡΑ ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» KAI ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – GOLDEN DAWN) ΥΠΟ ΑΠΑΤΗΛΟ – ΔΟΛΙΟ «ΨΕΥΔΟ-ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ» ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 666 ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΔΙΚΟΝ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑΝΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666»

ΙΔΕ LINKS:
Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/888.html

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:
http://4.bp.blogspot.com/-wtI0fq7cyMs/TWfHrZSByGI/AAAAAAAAAVQ/eOWa7Kks1rg/s1600/CHINA-NEW-WORLD.jpg

Το "666" και ο ναζιστικός Επεκτεινόμενος Σταυρός ως ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ της "Νεας Βυζαντινής Σουφιστικής Αυτοκρατορίας 666":
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/10000000.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html


ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΣΟΥΦΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ (ΑΞΟΝΑΣ ΗΠ-Ε-Ι) ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ. 888» ΚΑΙ ΤΟ «888» - «ΙΗΣΟΥΣ» ΩΣ ΤΟΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΤΟΥ «MOON» ΚΑΙ ΤΟ «777»…ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟΤΑΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ (ΤΑΧΑ) ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ – ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ – ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΜΟΙΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ, Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, Ο ΑΣΤΕΡΙΩΝΑΣ…ΚΛΠ
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ. – ΕΨΙΛΟΝ 666".. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΗΓΗ – ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ,…..ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Ρ.Ι.Κ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΩΡΟ-ΔΟΛΩΜΑ «ΚΩΝ/ΠΟΛΗ».

Όσον αφορά τον «Απολλύων» -Απόλλωνα, υπάρχουν ενδείξεις ότι ένα τμήμα του Νομοταγή Ανδρομεδίου Αστροστόλου το οποίο μετά την αποχώρηση των ελλήνων επιστημονικών-διοικητικών θεών, το 9.600 π.δ.χ., κατέφυγε υποχωρώντας τακτικά στην κοίλη Εσω-Γη μέσω των οπών των πόλων…Αυτό το τμήμα είναι κατά πάσα πιθανότητα του Απόλλωνος. Από εκεί προσπάθησε να συνεχίσει να έχει επικοινωνία με τους γηινους έλληνες-πελασγούς της εξωτερικής γήινης επιφάνειας .... Όμως ο βλακοδόλιος αρχιμαλάκας του γαλαξία Γιαχβέχας της Σελήνης διέταξε πληρώματα του Β’διαστάσεως της Λίλιθ (δρακονιανό σκάφος όπισθεν σελήνης) και των Κρονίων υποχθονίων στασιαστών να καταλάβουν τις εσωτερικές υπόγειες στοές που μεσολαβούν μεταξύ έσω-Γης και εξωτερικής επιφάνειας. Με αυτόν τον τρόπο αποπειράθηκε επιτυχώς να αποκόψει την επικοινωνία των Απολλώνειων της Έσω-Γης με τους γηινους έλληνες-πελασγούς της εξωτερικής γήινης επιφάνειας .. και ταυτόχρονα να επιρρίψει μομφή «Καταστροφέα-γενοκτόνου-Διαβόλου» στον Απόλλωνα-Απολλύωνα κατά τον σχεδιαζόμενο «αρμαγεδδώνα» οπου πληρώματα του σχεδιαζουν να εξέλθουν από τις εσωτερικές στοές (άβυσσος) ως τερατόμομφοι καταστροφείς πλαστογραφόντας το όνομα του Απόλλωνα-Απολλύωνα για να επιπέσει η τελική μομφή πάνω στους νομοταγείς κυβερνητικούς έλληνες θεούς και οι γήινοι νεοέλληνες και απόγονοι των πελασγών να νιώθουν απέχθεια και να μην επιθυμούν να έχουν καμία επαφή με τους επιστρέφοντες νομοταγείς κυβερνητικούς έλληνες θεούς. Αυτό τον δόλιο σκοπό εξυπηρετεί η «αγ(ρ)ια κινεζοεβραική γενοκτονική γραφή» και ειδικότερα η «αποκάλυψη» του ιωάννου-γιοχαν εβραίου μογγόλου δρακονιανού μέντιουμ του Σιν-Σιων-Γιαχβεχ της Σελήνης. Και αυτόν τον δόλιο σκοπό εξυπηρετούν οι αντινεοταξίτες μαϊμού σήμερα.
Αρα γαμηστε τους εβραιοχριστιανους πρακτορες ψευδοαντινεοταξιτες οπου τους βρειτε διοτι ακομα και με το σημα κατατεθέν της ιστοσελιδος τους, όπου εχουν τον οφθαλμό στην πυραμίδα να καίγετε, ακόμα και αυτό είναι για τα μάτια του κόσμου ότι ταχα είναι εναντιον του οφθαλμου εν τριγώνω. Μα ο οφθαλμός εν τριγώνω είναι το μάτι του ψευδο-θεου τους Γιαχβεχ – Σιν – Σιων που τους επητηρεί και τηλεκατευθύνει με τεχνολογική μαγεία και τηλενέργεια από το δρακονιανό σκάφος Σελήνη . Αρα και οι περισσότεροι καλλιτέχνες και φυσικά οι μασόνοι το παπαδαριό και οι ραβίνοι αλλα και τα προβατα του ιερατείου κλπ, είναι ως τηλεκατευθυνόμενα βλήματα (LINK-LAP-MASER) υπό τον ασφυκτικό έλεγχο και εξουσιασμό του εποπτη αρχιμαλακα Γιαχβεχα της Σελήνης.
Δειτε εδώ :
Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους και μην εθελοτυφλείτε!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html

ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ «ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ» ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.

Εδω αλλες δυο αναρτησεις για το εν λογο προδοτικο ιστολογιο
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/666-888.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_09.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις