ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 6 January 2012

Συνεχίζουμε να ξεσκεπάζουμε τα ψεύδη των πρακτόρων του ΣΙΩΝιστικου θρησκευτικού κατεστημένου εναντιον της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου.

**ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ**

Οι «αντινεοταξιτες» μαιμου εγραψαν στο FACEBOOK εκτος των αλλων και τα παρακατω εμετικά εναντιον μας:

1)«ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ (ANTI-NWO) ΕΙΘΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΑΔΕΛΦΕ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ...Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΣΠΑΘΑ»

2) «ΠΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ bLOG!ΕΜΕΙΣ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΗΣΙΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ Κ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!
ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΑΛΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ MAJESTIC 12 ΠΟΥ ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ)»
-------------
Στα ως άνω έχουμε να πούμε τούτα συνοπτικός, διότι έχουμε και κατά πολύ σοβαρότερα θέματα εθνικής και πλανητικής ασφαλείας για να ασχοληθούμε, και δεν θα φάμε ολο το χρονο μας με την εγκεφαλοκοπρίτιδα των αντινεοταξικων μαϊμου. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Βρε πουστομαλακες του εβραιοχριστιανικού κρυπτο-ΣΙΩΝνιστικου βόθρου, εφόσον γράφετε ότι «Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΣΠΑΘΑ», (τα ιδια παρεμπιπτόντως έγραφε και ο συνεργάτης των αντινεοταξιτών μαϊμού, λεσβοπαρτουζοβιος υβριστής ελληνων ηρωων Σπύρος Σπυρόπουλος του ΠΑ-ΣΥ-Α ) τοτε γιατί εσείς μπαίνετε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και έχετε ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ και δεν πάτε να πιάσετε στο μπουρου μπουρου τους νεοέλληνες στους δρόμους και πόρτα-πόρτα και να τους πείτε αυτά που θέλετε; (αιτία αυτών των αντιφατικών και σχιζοφρενικών απανωτων δηλωσεων των αντινεοταξικών μαϊμού είναι η μαστουρα απο τα λιβανια και κυριως από τις ψευδεις διδασκαλιες του σινοσιωνιστικου ορθοδοξου ιερατειου. ) Βλεπε και αντιφατικες σχιζοφρενικές δηλωσεις του Σεραφειμ Πειραιως http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_06.html )

Ώστε έτσι μουνοπανα πρακτορισκοι του κρυπτοΣΙΩΝνιστικου ορθοδοξου ιερατειου; Δεν κανει το ιντερνετ δουλειά; Γι αυτό λυσσάξατε να μας ριξετε την ιστοσελιδα; Επειδή δεν κάνει το ιντερνετ δουλειά;;
Και πατε να περασετε τον δολιοτατο συνειρμό στους αναγνώστες ότι «ο διανοητικός πόλεμος» είναι «ανύπαρκτος» σε σχέση με τον «υλικό πόλεμο». Άραγε γιατί υπάρχει το ρητό «Η πένα είναι ισχυρότερη από το ξίφος» και το ρητό «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα σπάει;»… Και σας ξαναρωτάμε γιατί έχετε ανοίξει ιστοσελίδα;
Ακούστε πουστηδες σιωνιστές καλά. Ο διανοητικός πόλεμος μέσω «χαρτοπολεμου» της Ο.Ε.Α. και μέσω «ιντερνετο-πολέμου» του ιστολογίου «Ελλην & Χαος» και των συμμαχικών ιστολογίων, σας εχει πηδήξει από ολες τις διανοητικές τρύπες και αυτό είναι ενδεικτικό της λυσσας και της πρακτοριστικης προπαγανδας εναντιον της Ο.Ε.Α. που πλεον «βγαζουν ματι» κατά τους αναγνώστες μας.
Μεσω χαρτοπόλεμου το σινο-σιωνιστικό (Κινεζοεβραικό) κατεστημένο σε παγκόσμιο επίπεδο, δηλαδή μέσω εφημερίδων, και γενικά μέσω των ΜΜΕ, έφτασε την εκφυλισμένη Ελλάδα και την ανθρωποτητα, τις χαμένες στο διάστημα λευκη και μαυρη φυλη, λίγο πριν τον ολικό αφανισμό τους από τα γενοκτονικα σχεδια της «Αγιας γενοκτονικης ΣΙΩΝιστικης ανθελληνικης Γραφης» και από τους εντεταλμένους γενοκτόνους του πουστοθεου σας Σιν-Σιων-Γιαχβεχ, Δρακονιανούς Κινέζους (200.000.000 Κινεζικού στρατού, «βασιλέων εξ ανατολών ηλίου», ίδε «αποκάλυψη»). Η Ο.Ε.Α. και το ιστολογιο αποκάλυψαν και ξεβράκωσαν αυτό το πλανητικό γενοκτονικο σχεδιο και χάλασε ο «χαρτοπολεμος» χιλιετηρίδων της « Αγιας» σας πουστογραφής. Αυτό εκανε η Ο.Ε.Α. ! Διέλυσε έναν χαρτοπολεμο χιλιετηρίδων, ταχα ιερων κειμενων, και στην πραγματικότητα κειμένων Κινεζοεβραικής γεωστρατηγικής με μάσκα θεολογίας, και τον διέλυσε μεσα σε μόνον λίγες δεκαετιες. ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ Ο «ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ» ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΙΛΙΕΤΙΡΙΔΩΝ ΤΩΝ ΣΙΝΟ –ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΕΧΑΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΑΝΤΙ-ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΨΗΟΛΟΤΑΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Και για ποιους δρόμους μιλάτε;; Αν μιλάτε για τα τηλεκατευθυνόμενα ζόμπι «αγανακτισμένων» του εβραίου Χέσελ ….που μόλις διέταξε η υπατη δυτική τεκτονική Α.Ο.Α. Λονδίνου πετάχτηκαν όλοι τους στις πλατείες σαν κασεταρισμένα τηλεκατευθυνόμενα βλήματα (LINK-LAP-MASER) που πράγματι τέτοια είναι… ε τότε είστε για πολύ μαλάκες!! Και σαν τι πέτυχαν δηλαδή όλοι αυτοί που βγήκαν στους δρόμους με τις κατατσαρόλες και τις μούτζες τους και τα ηλιθια μαχαιροπίρουνα τους λες και βγήκαν σε γάμο στο χωριο τους;; Πέτυχαν τίποτε;; ΣΚΑΤΑ ΠΕΤΥΧΑΝ!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΟΠΩΣ Ο Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.

Όταν το ιστολόγιο και ειδικά η Ο.Ε.Α. ζητούσε εδώ και 30 χρόνια από τους έλληνες να επαναστατήσουν ΜΑΧΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ και να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ με πρώτον τον Σιωνιστή προδότη πρόεδρο της εβραιοδημοκρατίας Παπούλια, που ήσασταν όλοι εσείς οι …αγανακτισμένοι του κώλου;; Το ξέρουμε που ήσασταν… παίζατε το πουλάκι σας στο internet και γαμιώσασταν με τους ομοφυλόφιλους μοναχούς και παπάδες..

Επισημάνουμε στους αναγνώστες για να καταλάβουν τους ελεεινούς πρακτοριστικους ελιγμούς, ότι όταν λενε ότι… «ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ» το κάνουν μόνο και μονο για να συγκινήσουν τα προβατα ως καημενούληδες ταλαίπωροι μίζεροι χριστιανοι http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/666_27.html
Όμως πολλοί χριστιανοί σας έχουν χεσμένους και σηκώνουν μέχρι και κείμενα μας του ιστολογίου και της Ο.Ε.Α., διότι απλά σέβονται τον αντίπαλο και αναγνωρίζουν τις αλήθειες που λέμε! Εσείς ως αχρείοι ανιεράρχητοι κακομαθημένοι δεν τον σέβεστε τον αντίπαλο αλλά θα μάθετε να τον σέβεστε όπως θα μάθετε την «αυτογνωσία» δηλαδή να αναγνωρίζετε τα όρια της νοημοσύνη σας και να αναγνωρίζετε την ανωτερότητα ενός ανωτέρου σας διανοητικά ανθρώπου και όπως θα μάθετε να ζείτε σύμφωνα με τους φύσει νόμους της συμπαντικής ιεραρχίας..διότι στη φύση όλα είναι ιεραρχημένα, λίγοι οι αριστοι, πληθώρα οι μετριότητες, και δεν είναι καθόλου όλα ίσια και όμοια όπως τα θέλει ίσια και όμοια και αφύσικα ο χριστιανο-σοσιαλισμός του χριστούλη μετά τον χριστούλη, Καρόλου Μαρδοχάϊ ή Καρλ Μαρξ εβραίου ραββίνου ΤΑΛΕ QUALE με τον ιησού – γιεχοσούα.

Οσο για το άλλο για τα «φωτοσπαθα» της Κινεζο-εβραιοσαξονικης ταινιας – υπερπαραγωγής «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ», αυτή ήταν απλώς μια Ιαπωνο(Μογγολικης)-εβραικής παραγωγής ταινία αντιστροφής της πραγματικότητας εξ αιτίας του πανικού και του πεσμένου ηθικού του περικυκλωμένου από όλες τις μεριές στασιαστή σεληνιακού ψευδο-θεού σας ΙΟΥΔΑ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΣΕΝΤΑΪ ή Τζέηντ ως ο ανώτατος θεός της Κινας (Ο κινεζοεβραικός ορος Σεντάϊ ή Σαντάϊ συναντάτε μέσα στην Παλαιά Διαθήκη και είναι ταυτόσημος με τους όρους Σιων – Γιαχβεχ κλπ) , με την υπόθεση της ταινίας ότι οι εβραιο-δημοκράτες Republicans επαναστάτες (του δρακονιανού κώλου) ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ καταδιώκουν και κατανικούν στο τέλος την «κακή» δικτατορία φασισμού της Γαλαξιακής Κυβερνήσεως ή «Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας» όπως την ονομάζουν στην προπαγανδιστική κινεζοεβραική ταινία. Στην ταινία η «Γαλαξιακή Αυτοκρατορία» αντεπιτίθεται με πλανήτες πολέμου «Death Star» και οι «καλοί» επαναστάτες Τζεντάϊ αμύνονται με μικρά σκάφη.. «Death Star» όμως στον πραγματικό κόσμο και όχι του διαδικτύου είναι η δρακονιανή σελήνη του πουστόθεου σας Σιν-Σιων-Γιαχβεχ-Σενταϊ-Τζεντάϊ-Γενοκτοπουστάϊ (ιδε πορίσματα και έρευνες των Βασιν και Σερμπάκωφ της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών και πολλών άλλων ερευνητών και αντιρρησιών της NASA, Don Wilson, Raymond Drake, κλπ)
Το «Death Star» Σελήνη δημιούργησε μέσω τεχνολογικής τηλε-ενέργεας (link-lap-maser) και μέσω των τηλεκατευθυνόμενων ιερατείων και των ιερέων-μέντιουμς-μασόνων-κλπ όλες τις παλαιές και σύγχρονες θρησκείες της εξωτερικής επιφάνειας του πλανήτου μας, συμπεριλαμβανομένου και του ιουδαιο-χριστιανισμού ως αίρεσης του ιουδαισμού των μογγόλων-εβραίων, πανηλίθιοι «αντινεοταξίτες» μαϊμου, ενώ αυτός ο πουστόθεος που λατρεύετε ως τάχα δημιουργό του Σύμπαντος Κόσμου, υβρίζει και πλαστογραφεί τις ιδιότητες και την ταυτότητα του αληθινού «θεού» ή ύψιστου όντος Συμπαντικού Οργανισμού ή Ταυτοκοσμικού Λόγου ή ΣύμΠΑΝ ή ΠΑΝΑ τον οποίο εσείς εξυβρίζετε ως τερατόμορφο τράγο και μπαφομετ των αρχιραββίνων δρακονιανών σατανιστών μασόνων τύπου Ελιφας Λεβι !!!! Καταλαβαίνετε πόσο ηλίθιοι και διανοητικά σακατεμένοι είστε;;; Θεραπευτείτε από την διανοητική σας αναπηρία και παράνοια ή συνειδητοποιήστε επώδυνα την σύγχυση και την ηλιθιότητα σας και πριν αυτοκτονήσετε για να μας απαλλάξετε από την παρουσία σας, φτύστε τον εαυτό σας στον καθρέφτη λέγοντας: «Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, πόσο ηλίθιος υπήρξα!»

Ιδου η τελευταία ευκαιρία για θεραπεία σας και η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ή «ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ» Ή «ΩΝ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Αποκατάσταση του αρχέτυπου «Αγνώστου Θεού» η’ Πάνα η’ Πανός η’ Συμπαντικού Οργανισμού.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_7184.html

και η χαριστική βολή:

Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html

Ασχετα αν εσείς τώρα βρίζετε ή όχι τον Πανα αυτός θα εκμηδενίσει τις άρρωστες και επικίνδυνες ψυχές σας και θα σας αφοδεύσει ως τελική ύλη και ενέργεια εάν δεν διαπράξετε ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ και εάν δεν εναρμονιστείτε ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ με τη ΦΥΣΗ και τους ΦΥΣΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και εάν δεν εγκαταλείψετε τη φιλοτομαριστική σας κενοδοξία και εγκληματική σας δράση κατά του ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ως ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ με θετους νόμους εναρμονισμένους με την υγιή βιολογική λειτουργία του Συμπαντικού Οργανισμού.

-Διότι ο Ύπατος Συμπαντικός Νόμος είναι ότι το σύμπαν είναι ζωντανός – νοήμων αλληλοεπιδρών – και αλληλοεξαρτώμενος εσωτερικώς, οργανισμός, του οποίου τα μέλη (εμείς και οι λοιπές νοήμονες οντότητες όλων των διαστάσεων), οφείλουν να δρουν με μόνο κριτήριο την επιβίωση αυτού του οργανισμού, και όχι με κριτήριο την ατομική τους επιβίωση. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπαντικές κοινωνίες είναι φύσει “κοινωνίες ηρώων”(<<<< Οι πραγματικοί «ΑΓΙΟΙ»), όπου ο καθένας είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου ή για την οικολογία του κόσμου του, χωρίς να έχει προσωπικό κίνητρο επιβίωσης.

Για να γίνει αυτό κατανοητό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα βιολογικό γνωστό ανάλογο παράδειγμα: Τα λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες – πολεμιστές), αλλά και τα λοιπά (υγειή – μη καρκινικά) κύτταρα του σώματος ζούν και πεθαίνουν όχι για τον εαυτό τους, αλλά για το σύνολο του σώματος. Όταν αλλάζουν κίνητρο δράσης και αρχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους, αγνοώντας το σώμα, τότε γίνονται καρκινικά κύτταρα τα οποία διογκώνονται σχηματίζοντας “δικό τους ζωτικό χώρο”, με σύνορα που διαχωρίζουν τη λειτουργία τους από τη λειτουργία του σώματος. Το σύνολο τέτοιων κυττάρων αποτελεί έναν καρκινικό όγκο.

--------------------

Συμπερασμα: οι πρακτορες του στασιαστή Γιαχωβα – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ - ΤΖΕΝΤΑΪ της Δρακονιανής Σελήνης, θέλουν να μας φιμώσουν και μας κατακρίνουν για τον διανοητικό πόλεμο κειμενων που ασκούμε μέσω του ιστολογιου, ενώ οι ίδιοι διατηρούν ιστολογιο και μαλιστα «καταστολισμένο» καθώς και σελίδα στο facebook. Αρα μονα ζυγα δικα τους τα θελουνε και το γήπεδο μονότερμα ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΧΡΕΙΟΙ.

Και τι γράφετε ταχα να «αγιαστουμε» ρε μουνοπανα; Με τι; Με το σκοταδισμό του χριστιανισμου;;. Τα μονα «φωτεινά ύδατα» είναι οι επιστήμες και ο ορθολογισμός των ελλήνων και δεν είναι η τυφλή πίστη (του κηρύγματος: «μακάριοι όσοι δεν είδαν και πίστεψαν») δεν είναι το σκοτεινό απατηλό συναίσθημα («μονομερής αφύσικη αγάπη» = μονομερής αφοπλισμός) και δεν είναι το γενοκτονικο μισος του κινεζοεβραιο-χριστιανισμου ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τα οποία διανοητικά όπλα και «χαρτοπόλεμος» του αντιπάλου, ως αρχικά ΔΟΛΙΟΣ ΝΑΝΟΣ ΔΑΒΙΔ δίχασαν, εκφύλισαν και κατέστρεψαν τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΟΛΙΑΘ κάποτε ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ Ελληνικό Πολιτισμό, και τώρα ετοιμάζονται για τον τελικό γύρο, ήτοι για την γενοκτονία των 2/3ων στον «αρμαγεδδώνα» από τους Κινέζους.
Οι μόνοι όμως πραγματικοί «ΑΓΙΟΙ» των «Ηλύσιων Πεδίων» για εμάς είναι οι διαχρονικοί ήρωες των Ελλήνων όπως ο Ηρακλής, ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, κλπ. Στον εγκέφαλο σας επικρατεί πλήρης συσκότιση και κάνετε σε εμάς μαθήματα …φωτεινότητας με μισελληνικές σινοσιωνιστικες υποδείξεις ; ΤΟ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ.
Και γιατι κανετε επιθεση στον ΙΕΧΩΒΑ εφοσον στην ουσία σε αυτόν προσκυνατε και εσεις βαπτισμένοι «δουλοι του κυρίου»; Διοτι ΑΛΛΕΛΟΥΓΙΑΧ αδερφια… = Αινείτε - Δοξάστε τον αφέντη – δυνάστη Σιν – Σιων - Ιεχωβά!!! Ετυμολογίες των λέξεων: Αλληλούϊα – Ιησούς http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_30.html

Εάν δεν ήσασταν στημένοι έμμισθοι πράκτορες ανθελληνικού κλιμακίου της kyp/eyp και του ανθελληνικου κινεζοεβραικού-χριστιανικού ιερατείου θα λυπόμασταν ειλικρινά για το διανοητικό σας κατάντημα.
-----------------------
ΨΕΥΔΟΣ 9: Η Ο.Ε.Α. προωθεί τον Μπεο ως ανεξαρτητο βουλευτη

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ 9:
Οντως η Ο.Ε.Α. υποστήριξε τον Μπεο, όχι όμως έτσι όπως το παρουσιασαν τα εν λόγο προδοτικα πουστοσκυλα ως «ξερη υποστήριξη της Ο.Ε.Α. υπερ του Μπεου», αλλά ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τα οποία τα απόκρυψαν οι εν λογο γκεμπελισκοι προδοτες!!!
Δειτε και κατεβαστε το κειμενο και θα καταλαβετε το μεγεθος της προδοσιας τους
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/netrino-naser.html

ΨΕΥΔΟΣ 10: Ο Τουλατος ασπαζοταν κειμενα Ο.Ε.Α.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ 10:
Είναι προφανές ακομα και για χαμηλοτατης νοημοσυνης άτομα, ο ρολος των εν λογο αντινεοταξιτων μαιμου.
Πως είναι δυνατον να σχετιζουν την Ο.Ε.Α. με τον Τουλατο την στιγμη που η Ο.Ε.Α. κατακεραύνωσε τον τάχα «αντι-μητριαρχικό» Σπυρο Σπυροπουλο επειδή εκεινο το μουνι εξέδιδε την αδερφη του στο χαρεμι του καλά ματσωμένου χριστιανοδωδεκαθειστή θεοσοφιστή μασόνου Παναγιώτη Τουλατου ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ για να τον χαρτζιλικωνουν μητριαρχικά στην συνέχεια η αδερφη και η μανα του;
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/16-2010.html

Πως είναι δυνατον ρε κλαμένα μουνοπανα να σχετίζετε την Ο.Ε.Α. με τον Τουλάτο όταν η Ο.Ε.Α. και οι φιλιες ιστοσελιδες αποκάλυψαν ότι ο Τουλατος και ο Σπυρος Χατζη -Σπυροπουλος προσκύνησαν στον τοίχο των δακρύων της Ιερουσαλήμ σαν να είναι γνήσιοι εβραιοι;
Και πως είναι δυνατον να σχετίζονται η Ο.Ε.Α. και το ιστολογιο με τον Τουλατο από την στιγμη που αποκαλύψαμε τα αστέρι του Δαβίδ (τον οποιο Δαβίδ προσκυνατε και εσεις!) αποτυπωμένο στο πάτωμα του σπιτιού του Τουλατου; http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_2234.html

Ο Τουλατος απλα με διαταγές των ανωτέρων του θεοσοφικών μασόνων «Εψιλον-666» έπαιρνε από αυτούς τα κειμενα χριστιανικης αποκλίσεως της Ο.Ε.Α. (ως ημιαληθή κείμενα τακτικής) και τα μετέτρεπαν και τα διέστρεφαν μαζί με μασονική ψευδο-γνώση κατά το σιωνιστικο δοκουν στην χριστιανοδωδεκαθειστική παρανοϊκή μαγιονέζα ως σουφική προβοκατόρικη νεοθρησκεία του «ΛΑ.Ο.Σ. 666».
Η Ο.Ε.Α. έγκαιρα όμως τον ειχε διαολοστειλει από τότε (ΕΤΟΣ 1993 ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ) πριν προλάβει να κάνει γκιχ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/20-1-2010.html

ΔΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXUBxrEo8XrYl0e1kbIYlpKIgpz0w9qpyPRmZhJqrvLIjdgAAuzJsAtJ8JaoBhQYYGJOPOupxkoxoDUQGlTffOrVCDs2HpI2Xpa-zdXVJ23OHhmfAJEGPU0NXm6VLpJocsIXrd_9ogSyKg/s1600/Pa_Toy_01.jpg
ΚΑΙ ΕΔΩ:
Χέρι - Χέρι τα δαιμονιζόμενα απόσκατα του χριστιανοδωδεκαθειστικού ψευδΕλληνισμού του ΛΑ.Ο.Σ. 666
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/666.html

Όταν η Ο.Ε.Α. ξεβράκωνε και καταδίκαζε από τη δεκαετία του 1980 το σύστημα ΕΚΑΜ-ΤΑΞΙΣ-666 έως και τώρα με την ΚΑΡΤΑ ΔΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 666 ως συστήματα πολωσης ιερου θρησκευτικού πολέμου και γενοκτονίας των ελλήνων από τον ζηλωτικό φονταμενταλιστικό άξονα «Ρ.Ι.Κ. 888» Ρωσίας - Ισλαμ – Κίνας και έπαιζε τη ζωή του κορώνα γράμματα ο Καραγεωργίου μοιράζοντας χέρι χέρι τα κείμενα αυτά στους πολίτες αλλά και στις κρατικές προδοτικές υπηρεσίες … τα τσουτσέκια «Αντινεοταξίτες» μαϊμου που ήσασταν;;; ;; Το ξέρουμε που ήσασταν… ακόμα στα αρχίδια του μπαμπάκα σας και λίγο αργότερα παίζατε το πουλάκι σας στο internet και γαμιώσασταν με τους ομοφυλόφιλους μοναχούς και παπάδες..
Και τώρα κατόπιν εορτής τα τσουτσέκια «Αντινεοταξίτες» μαϊμου τάχα έμαθαν και για τον Τουλάτο….
ΒΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΩΛΟΨΑΡΑ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!


ΨΕΥΔΟΣ 11: Ο Καραγεωργιου πινει τσιπουρα και είναι αλκοολικος!

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ 11:
Δηλαδη η υποτιθέμενη «σουπερ οργανωση» (ανύπαρκτη) majestic 12,13….15 κλπ εχει ως πλανητικό εκπροσωπο έναν αλκοολικό;
Ενημερωνουμε τους αναγνώστες ότι κατά την συνάντηση μας στο Βολο με τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. κ. Γιαννη Καραγεωργιου, μας παρακολουθούσαν οι καλοπληρωμενοι πρακτορες της ΚΥΠ/ΕΥΠ και μας έβλεπαν που τρωγαμε τον μεζε μας και πιναμε το τσιπουρο μας.
Εμεις μέσω επιχειρημάτων αποδείξαμε πλέον τα λεγόμενα μας σε αντίθεση με τους εν λόγο πρακτορες του αντιπάλου οι οποίοι περα από το να δημσοιευουν ανυποστατα και αντιφατικά ψευδη, δεν απαντησαν και κανουν τον …κινέζο και πως δεν καταλαβαινουν …κατά τις πρακτοριστικες τακτικές..αποπροσανατολισμού …και πάνε γρήγορα στο επόμενο θέμα γκεμπελίστικης εβραιχριστιανικής προπαγάνδας γιατί αρκετά έγιναν διαδικτυακές ρόμπες από το τρισκατάρατο ιστολογιο «Ελλην & Χαος»


Υ.Γ.
Οι «αντινεοταξιτες» μαιμου έντρομοι πλεον μπλοκάρουν τους αναγνώστες στο FACEBOOK οι οποίοι είχαν παραθέσει σχόλια εναντίον τους με σωρεία επιχειρημάτων. Άρα τελικά αποδεικνύετε ότι όταν μας λένε να κατεβούμε στον δρόμο ως «αγανακτησμενοι» του εβραιου ραββίνου HESEL (ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ) αυτό σημαίνει ότι πάση θυσία θέλουν να σταματήσουμε τον διανοητικό πόλεμο εναντίον του σινοΣΙΩΝιστικου κατεστημενου το οποιο αυτοί υπηρετούν πιστα και κρατικοδίαιτα.
Και αν οι «αντινεοταξιτες» μαϊμού δεν ήταν πράκτορες αλλά έλληνες, τότε θα κατακεραύνωναν τους υβριστές των ελλήνων ηρώων ήτοι της «αδελφές τατα» και δεν θα αναδημοσίευαν όλα τα ψεύδη τους εναντίον μας.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ !!! (ΜΗ ΧΕΣΩ)

Υ.Γ.2
Οι «αντινεοταξιτες» μαϊμού, ανοίγουν καινούργιες ομάδες με άλλα ονόματα γιατί ξεφτιλίστηκαν!Αυταπόδεικτο ότι πρόκειται για κρατικοδίαιτους αργόσχολους πράκτορες του ΣΙΩΝισμου που εργαζονται σε φουλ TIME υπερ της γενοκτονιας των 2/3 των ανθρωπων απο τους Σινες - Κινεζους... εχει πολλα φραγκα το ιερατειο και τα κανει! Γαμειστε τους!!
http://www.facebook.com/pages/%CE%95%CE%9D%CE%91-%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%9F-%CE%9F%CE%A7%CE%99-%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9C%CE%99%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97-SAY-NO-TO-GLOBALIZATION/340296832649077?sk=wall


ΣΧΕΤΙΚΑ:

http://aderfes-tata.blogspot.com/

ΠΑΤΗΣΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ellhnkaichaos ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ!.......
Ταδε εφη …. Αντινεοταξιτες (μαϊμού)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/ellhnkaichaos.html

Αποτυχημένη απόπειρα σπιλώσεως της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου από τους πρακτορίσκους «αντινεοταξιτες» μαϊμού και λυκαονες Χρυσης Αυγης.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_05.html

Εξολοθρεύστε τον καλοπληρωμένο πράκτορα του μισελληνικου ιερατείου της σελίδας «Αντινεοταξιτες» …μαϊμού
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_03.html

Πως γινετε οι νεοχριστιανοι νεοελληνες να δηλωνουν «αντι σιωνιστες» ητοι αντι της Σιων, δηλαδη αντι του ιδιου του ψευδοθεου τους;
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_06.html

Εδω αλλες δυο αναρτησεις για το εν λογο προδοτικο ιστολογιο
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/666-888.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_09.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις