ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 12 March 2012

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΩΝΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΗΓΕΣΙΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΑ …ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ

ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ «ΜΜΕ», ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

12-3-2012

ΘΕΜΑ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΩΝΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΗΓΕΣΙΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΑ …ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ

Οι θρασύτατοι αμερικάνοι σε συμπαιγνία και κάτω από τις διαταγές της Κίνας κατηγορούν το Ιραν για διακίνηση ναρκωτικών: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=36190&Itemid=56

Και τα λένε αυτά τώρα στον αφελή κοσμάκη μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ (turknet, pactofshanghai-net, κλπ) για να πολώσουν περισσότερο το μέτωπο του τρίτου παγκοσμίου πολέμου της σύγκρουσης της Αμερικής και του Ισραήλ με το Ιραν .. και να φάνει όσο πιο σατανικό γίνεται το Ιραν στα μάτια του κόσμου, ενώ τάχα οι αμερικάνοι (και η Κινα) είναι οι αγνές μητέρες τερέζες με από θεού αποστολή (μη χέσω!!! Πούστηηη Σενταϊ) την τιμωρία των κακών σατανικών Ιρανών μεγαλοναρκέμπορων.. (ΓΕΛΩΣ!!!)
Όμως οι ίδιοι οι αμερικάνοι πράκτορες (όσοι από αυτούς είναι γενναίοι αντιρρησίες) καταγγέλλουν εδώ και χρόνια (με τίμημα τη ζωή τους, διότι δολοφονήθηκαν μετά) ότι η ίδια η αμερικανική κυβέρνηση και ο βρωμιάρης ο Τζορτζ Μπους (αρχηγός της CIA και πρόεδρος των ΗΠΑ) επέβλεπε ο ίδιος προσωπικά την διακίνηση ναρκωτικών από την λατινική Αμερική προς το έδαφος των ΗΠΑ, υπό τις ενέργειες της CIA. Δηλαδή η ίδια η αμερικάνικη κυβέρνηση διοχετεύει ναρκωτικά στον ίδιο τους τον κοσμάκη … και όχι μόνο!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

http://youtu.be/oTkdmsUPoYM

Οι θρασύτατοι Αμερικάνοι τολμούν και μιλούν τώρα για ναρκωτικά που διακινεί το Ιραν, όταν οι ίδιοι το 2001 με πρόσχημα (pretext) την στημένη από την NSA τρομοκρατική προβοκάτσια της 11ης Σεπτεμβρίου, πήγανε στο Αφγανιστάν με κύριο σκοπό να επανεκκινήσουν το εμπόριο ηρωίνης και οπίου που είχε διακοπεί προσωρινά λόγω ότι η εκεί ηγεσία των ισλαμιστών Ταλιμπάν για τους δικούς τους λόγους είχανε κόψει το 2/3 της παραγωγής οπίου από τα περιβόητα παπαρουνοχώραφα του Αφγανιστάν που ταϊζουν σε μεγάλο ποσοστό τον αφγανικό λαό. Οι Αμερικάνοι με την κατάληψη του Αφγανιστάν το πρώτο που έκαναν εκεί είναι ότι ξανάνοιξαν πλήρως την παραγωγή οπίου και άλλων ναρκωτικών στα παπαρουνοχώραφα που είχαν διακόψει προηγουμένως οι Ταλιμπάν προσωρινά, και άρχισαν να προστατεύουν με στρατό τα παραρουνοχώραφα, αλλά και διόρισαν επίσης κυβερνήτη του Αφγανιστάν δικό τους αχυράνθρωπο μεγαλοστέλεχος της πολυεθνικής εταιρείας ενέργειας Unocal, διότι οι Ταλιμπάν είχαν προηγουμένως χαλάσει τη συμφωνία με την Unocal για τον αγωγό φυσικού αερίου που θα περνούσε από το Αφγανιστάν..

Ιδε LINKS:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hamid_Karzai (Unocal Connection )
http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/oil.html
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_drugs13.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_obama53.htm

Αλλά συνέβαιναν μόνο πρόσφατα αυτά τα αίσχη από τους υποκριτές θρασύτατους εβραιοαμερικάνους (Α.Ο.Α. + Ο.Τ.Ο. + Ν.S.A.) ;

Όχι διότι και παλιότερα στον πόλεμο του Βιετνάμ, η CIA έκανε μεγάλο εμπόριο ναρκωτικών εκεί και διακινούσε ναρκωτικά χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο στρατολογημένων πρακτόρων πιλότων με την ονομασία «Air America» φτιάχνοντας εκεί μια αεροπορική βάση στη μέση της ζούγκλας με μυστικά μαύρα κονδύλια, και χρησιμοποιώντας μεταγωγικά αεροσκάφη για να διακινούν αυτά τα ναρκωτικά (οπιο κλπ) που χρησιμοποιούνταν για την δημιουργία παραστρατιωτικών ομάδων ντόπιων πολέμαρχων που θα πολεμούσαν εκεί στο πλευρό των συμφερόντων της CIA και της NSA διότι ο απώτερος σκοπός τους στο Βιετνάμ δεν ήταν απαραίτητα να νικήσουν αυτόν τον πόλεμο εναντίον των σκληροτράχηλων μογγόλων πολεμιστών Βιετγκόνγκ αλλά ο σκοπός τους ήταν εκτός από «WALL STREET: BUSINESS AS USUAL» και η προβοκάτσια της δύσεως DRAG NACH OSTEN με ΠΡΟΚΑΤ εγκλήματα πολέμου εναντιον των ασιατικών εθνών, ώστε να πέσει μεγάλη μομφή εγκληματιών πολέμου και γενοκτόνων στα λευκά και μάυρα έθνη ώστε κατά την αντεπίθεση των ασιατικών εθνών στο κατάλληλο χρονικό σημείο να χρησιμοποιηθεί αυτή η μομφή ως επιπρόσθετος καταλύτης γενοκτονικής λύσσας αντεπιθέσεως εναντίον των λευκών και μαύρων εθνών της δύσεως!! Όμως την προβοκάτσια στο Βιετνάμ δεν την προκάλεσαν λευκοί και μαύροι πολίτες δύσεως αλλά την σκηνοθέτησαν από τα παρασκήνια οι εβραιοσαξονικές και άρα μογγολικές υπερστοες Ο.Τ.Ο και Α.Ο.Α. Λονδίνου που διοικούν και την Αμερική μέσω της NSA ως τοποτηρητής του Ο.Τ.Ο στην Αμερική σε συμπαιγνία με τους αρχιραββίνους Βαρουχ της Νέας Υόρκης «Βασιλείς των εβραιων».

Περι AirAmerica και διακίνησης ναρκωτικών από τους Αμερικάνους στο Βιετναμ, μπορείτε να παρακολουθήσετε την κλασική ομώνυμη κινηματογραφική παραγωγή για το θέμα:
http://en.wikipedia.org/wiki/Air_America_(film)
http://en.wikipedia.org/wiki/CIA_drug_trafficking

Οπότε συμπερασματικά και απαντώντας στις κατηγορίες των Αμερικάνων για το Ιραν σε σχέση με τα ναρκωτικά αλλά και με τα πυρηνικά εδώ κολάει άψογα το λαϊκο: «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»… (Διότι οι ΗΠΑ εκτός από την διακίνηση ναρκωτικών έχει και 5000 πυρηνικές κεφαλές και δεν αφήνει το Ιραν να κάνει ούτε μια… οι 5000 πυρηνικές κεφαλές των ΗΠΑ είναι τάχα οι «καλές» που δεν σκοτώνουν και του Ιράν είναι οι «κακές» που σκοτώνουν;;;.. ρε άντε και γαμηθείτε υποκριτές του κερατά, ναρκέμποροι και φονιάδες των λαών εβραιοσάξονες ηγέτες των ΗΠΑ και Λονδίνου !!)
Αρκετά με την υποκρισία σας και με την αισχρή συμπαιγνία σας!!

Ο αφυπνισμένος κόσμος σας πήρε είδηση και έχει αηδιάσει με τα κατορθώματά σας. Ο καθαρός έντιμος απλός πολίτης της Ελλάδας και των υπόλοιπων χωρών σας κάνει εμετό!

ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ !!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις