ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 24 March 2012

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Προσπάθεια για την Ηθική Μείωση της Πρυτανείας της Ο.Ε.Α. σε επίπεδο «παρανοϊκών και δολοφονών»

Αν ήταν παρανοϊκοί οι εκ των Ιδρυτών της Ο.Ε.Α. Στρατάρχης Παπάγος και Στρατηγός Καθενιωτης, τότε είμεθα και εμείς. Εάν ήταν δολοφόνοι, είμεθα και εμείς. Εάν είναι παρανοϊκοί και δολοφόνοι πέντε Ανώτατοι Έλληνες Αξιωματικοί εν ενεργεία, ως παρούσα Πρυτανεία της Ο.Ε.Α., τότε είμεθα και εμείς.

Δεν είμεθα Παρανοϊκοί αλλά είμεθα απλώς Εν-νοϊκοί ήτοι Εν-νοούντες τα νοούμενα μόνον μέσω αποκτήσεως Γνώσεως των κινήσεων του Σινοεβραϊκού Παρασκηνίου, Επί – γνώσεως της Ιστορίας. Οι Γνώσις μας μέσω του Τμήματος Πληροφοριών της Ο.Ε.Α. φτάνει σε πλήρη αποσαφήνιση των σχεδίων της Ύπατης Στοάς «HONG» της Μείζονος Τεκτονικής ΑΟΑ (ORDO ASTRUM ARGENTINUM και ORDO ADEPTIS ATLANTIS), της Μέσης Τεκτονικής ΟΤΟ (ORDO TEMPLIS OCCIDENTIS και ORDO TEMPLIS ORIENTIS), της Κατωτέρας Τεκτονικής ΜΤΜ (MEMPHIS TEMPLIS MISRAIM και MOSES TEMPLIS MELCHISEDEC), μέσω διαβρώσεως όλων των ανωτέρω βαθμίδων από πληροφοριοδότες της Ο.Ε.Α.

Δεν γνωρίζετε τα ανωτέρω Κέντρα Εξουσίας όπως δεν γνωρίζετε το ποσοστό εκπροσωπήσεως των στο Ελληνικό Έδαφος. Δεν γνωρίζετε τις μεθοδεύσεις – αλλαγές του πολιτικού χρώματος των «ελληνικών» Κυβερνήσεων, μεθοδεύσεις του τοπικού Τεκτονικού ΜΤΜ. Δεν γνωρίζετε ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εκτός του ότι υποστηρίζετε ενσυνειδήτως αλλοεθνείς πολιτικούς, βασιλιάδες , κλπ κλπ., οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα πτυοντες και αφοδευοντες επί των τάφων των ΔΙΩΧΘΕΝΤΩΝ και ΕΞΟΝΤΩΘΕΝΤΩΝ Κολοκοτρώνηδων, Καραϊσκάκηδων, Μαυρομηχαληδων, Μακρυγιάννηδων και εκατοντάδων Ελλήνων Οπλαρχηγών, αποκλεισθέντων από τις «ελληνικές» Εθνοσυνελεύσεις, ως «ΑΝΙΚΑΝΩΝ» και «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ», διότι τόλμησαν να αποκαλέσουν την Βαυαροκρατία «Κατοχή χειρότερη της Τουρκοκρατίας». Ιδου η Τετελεσμένη Προδοσία «Συνταγματικώς κατοχυρωμένη» με ξενόφερτο Σύνταγμα Γαλλοεβραϊκής Επαναστάσεως των Εβραιομασωνων Ιακωβίνων.

Παρανοϊκοί άρα δεν είναι οι αναδραμοντες την Ιστορία και οι μη επιλήσμονες των Εθνικών Προδοσιών του τύπου «Ίδρυσης Ελληνικού Κράτους Βαυαρών», αλλά οι συνεχίζοντες την Προδοσία και οι επιλήσμονες της Ιστορίας, δηλαδή ΣΕΙΣ. Με μέγιστο αποδεικτικό της Παράνοιας σας τον συνδυασμό της Ιακωβινικης REVOLUTION με την «Αντιιακωβινικη» Βασιλεία Ιακωβίνων GLUXBERGER. Και οι ΑΓΝΟΙΑ σας περί Τεκτονικών μεθοδεύσεων αλλά ΚΑΙ η ΓΝΩΣΙΣ σας και η ΕΜΜΟΝΗ σας στο ζήτημα «αλλοεθνείς βασιλείς – πολιτικοί», συνιστά ΠΑΡΑΝΟΙΑ ήτοι παρα- λογισμό κινούμενο εκ ταυτότητος ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.

Εάν υπήρξε Παρανοϊκός ο Δημόκριτος, τότε είναι παρανοϊκοί και οι συντάκτες της παρούσης. Διότι έγραψε : «Μη πασιν, αλλά τοις δοκιμοισι πιστευειν. Το μεν γαρ εύηθες, το δε σωφρονεοντος» ήτοι : «Δεν πρέπει να διδωμεν πιστιν εις όλους τους ανθρώπους αλλά μόνον εις τους δοκιμασμένους. Διότι το πρώτον είναι ίδιον του αφελούς, το δεύτερον όμως σώφρονος».

Ποιοι ήταν οι «δοκιμασμένοι» Μακρυγιάννηδες και Μαυρομηχαληδες και ποιοι οι «αδόκιμοι» και άκαπνοι Εβραιοτουρανιοι GLUXBERGER που υπέκλεψαν το καθήκον και δικαίωμα των ΦΥΣΕΙ ΗΓΕΤΩΝ ήτοι των «δοκιμασμένων» να κυβερνούν και να ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ;

Βάσει ποιου ΑΧΡΕΙΟΤΑΤΟΥ προσχήματος , ΚΑΝΕΙΣ Έλλην Οπλαρχηγός του 1821 «δεν ήταν ικανός να γίνει Βασιλεύς των Ελλήνων;» Γιατί ΟΛΟΙ οι Έλληνες Οπλαρχηγοί «έφτυσαν» το Σύνταγμα των Γαλλοεβραιων Ιακωβίνων; Βάσει ποιας ΠΑΡΑ – ΝΟΙΑΣ των ομοίων σας «ελλήνων» ανθελλήνων του 1821 οι αλλοεθνείς «πρίγκιπες της οπερέτας» ήταν καταλληλότεροι για Βασιλείς από τους Έλληνες «Πρίγκιπες Εργοις Πολέμου, Δικαίου και Ηρωισμού;; Γιατί ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολέμαρχοι εξοντώθηκαν ηθικως και βιολογικώς από Βαυαρους; ‘Η μήπως έχετε την εντύπωση ότι η παλαίωσις της προδοσίας συνιστά Δίκαιο DE FACTO;;

Ποτέ η Εθνική Προδοσία δεν είναι τόσο παλαια για να ξεχασθεί. Ποτέ τα εγκλήματα των Βαυαρων «βασιλέων» και των σημερινών πουστηδων «ελλήνων» πολιτικών δεν θα ξεχασθούν από ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΑΤΙΜΙΑ που διέπραξαν οι όμοιοι σας το 1821, περιφρονώντας τους Ήρωες του 1821 Έλληνες Οπλαρχηγούς και υποκαθιστώντας τους με τα ανδρείκελα των μηχανορράφων GLUXBERGER, πρέπει να τιμωρηθεί με «κρέμασμα» συμφώνα με τον Ηράκλειτο:

«Άξιον Εφεσιοις ηβηδον αναγξασθαι πασι και τοιν ανηβοις την πολιν καταλιπειν, οιτινες Ερμοδωρον ανδρα εωυτων ονηιστον εξεβαλον φαντες: Ημεων μηδε εις ανηιστος εστω, ει δε μη άλλη τε και μετ’αλλων.»

Και επειδή ως ανθέλληνες αγνοείτε την Ελληνική Γραμματεία, μεταφράζουμε: «Αξίζει στους Εφεσιους όλοι όσοι είναι ενήλικοι να κρεμαστούν και να αφήσουν την πολιν εις τας χείρας των ανηλίκων, διότι τον Ερμόδωρο, όστις μεταξύ αυτών ητο ο χρησιμότατος, τον εξωρισαν αφού είπαν: από μας ούτε Εις ας μη είναι χρησιμότατος, αν όμως υπαρχη (τοιούτος χρησιμότατος) ας υπαγη να ζήση εις άλλην χωραν μαζί με άλλους ανθρώπους».

Ο «σύγχρονος Ερμόδωρος» δεν είναι ο Γλυξμπεργκερ, ο Καρατζαφερης ήτοι ο Σαμαράς όπως πονηρότατα επιχειρείτε να το μεθοδεύσετε, ώστε με δημιουργία αηδίας στο κοινό δια υπάρχουσα πολιτική κατάσταση, να δημιουργήσετε παράλληλα συναισθήματα ενοχής στους Έλληνες για τον «αδίκως διωχθεντα Γλυξμπεργκερ» http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_23.html (( επιχειρήθηκε τότε από τον Μητσοτάκη Μπεν Σαλομ (Μεθοδευσις Ο.Τ.Ο. Λονδίνου))

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΖΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΙΝ.

Διότι με Πολιτική Αγωγή εναντίον σας το Φάντασμα του Ηράκλειτου, θα σας κρεμάσουμε στην Πλατεία Συντάγματος, το οποίο ο διωχθείς Κολοκοτρώνης αποκαλούσε Σύνταγμα = Σύντριμμα (των Ελληνικών Ελπίδων).

Εκτός και αν, ανιχνεύοντας Κείμενα Αρχαίας Ελληνικής Πολιτειολογίας, εντοπίσετε περιπτώσεις στις οποίες οι Έλληνες εδέχθησαν ως Βασιλείς, αλλοεθνείς βαρβάρους. Θα χρειαστείτε ανύπαρκτα κείμενα δια να αποφύγετε το ικρίωμα Αχρείοι Προδότες και Άτιμοι Εξωμότες.

Η Αριστοτέλεια Πολιτειολογία αποδεικνύει ότι το Άριστο Πολίτευμα είναι το Πολίτευμα Ενός Ανδρός δηλαδή η Βασιλεία η ΜΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ, ήτοι η Βασιλεία που προκύπτει από Ανταγωνισμό και Τελική Επικράτηση μεταξύ Πολλών Υποψήφιων Βασιλέων, οι οποίοι ΑΥΤΟΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ το αξίωμα του Βασιλέως ενώπιων μη κυβερνώντων Κριτών (Γερουσίας). http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

Αυτή είναι η ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που ανέτρεψε ο Εβραιοχριστιανισμος στην Ελλάδα. Έτσι αναδεικνύουν έως σήμερα τους ΦΥΣΕΙ Ηγέτες των οι αγέλες των Ζώων και των «Πρωτόγονων» Φυλών που ακόμη δεν κατεσφαξαν οι «πολιτισμένοι» αποικιοκράτες και Εβραιοχριστιανοι ιεραπόστολοι του εκμαυλιστου των Ηρώων, Χριστού.

Δεν χρειάζεσθε κοπιαστική έρευνα των αρχαίων Ελληνικών Κειμένων δια να διακρίνετε ότι Βασιλείς των Ελληνικών Πόλεων και Βασιλείς της Ελλάδος (Αλέξανδρος Μακεδών) ανεδεικνυοντο οι ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ στις Επιστήμες – Τέχνες – Οικονομική Διαχείριση (ιδε «Οικονομικά» Ξενοφώντος) – Πολεμικές Τέχνες – Στρατηγική Πολέμου.

Η ανάδειξης των Αρίστων και τελικως του ΑΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ εγινετο μετά από έντιμους ανδροπρεπέστατους Αγώνες Λόγου – Τεχνών – Πολέμου μεταξύ των διεκδικητών του Τίτλου – Επάθλου του Βασιλέως.

Εάν συνέβαινε ο Τελικός Νικητής να είναι υιός του προηγούμενου βασιλέως, αυτό ούτε επεδιωκετο αλλά ούτε και απερριπτετο. Αντιθέτως συνηγορούσε υπέρ της Ευφήμου Μνείας και της Δόξης του απερχόμενου Βασιλέως, ως Πατρός ΑΡΙΣΤΟΥ Τέκνου.

Εις την προ – δημοκρατική προ – οχλοκρατική Αθήνα του 800π.χ. λειτουργούσαν οι ανωτέρω θεσμοί Αναδείξεως Αρίστου Ενός Ανδρός, έως ότου οι Κυναιδοι (ερωτιδείς Γεφυραιοι) Εβραίοι Αρμόδιος και Αριστογείτων δολοφόνησαν τον Άριστο Ίππαρχο Πεισιστρατιδη, υιό του Άριστου Πεισίστρατου, όχι με κριτήρια «τυραννοκτόνων» όπως μας πληροφορεί το σύγχρονο κατεστημένο των Κυναιδων, αλλά διότι ο Ίππαρχος απαγόρευσε εις την εβραία εταιραν (δημόσια πόρνη) αδελφην των, να λάβει μέρος εις την πομπην «παρθένων Αθηναιδων» συμφωνως με θεσμούς Παναθηναίων. Ιδου η …Ραβινική «Δημοκρατία» πρότυπων.

Δεν μας διαφεύγει το ρηθέν υπό του ….Αγίου των Ελλήνων Ηράκλειτου ότι «Εμοι Εις Μυριοι αν Αριστος ει». Όπερ σημαίνει ότι ΝΑΙ υπάρχει περίπτωση το Ήθος και το Μεγαλείο Ενός Ανδρός να τον καθιστά Φύσει Ηγέτη εκατό εκατομμυρίων ομοεθνών του. Τέτοιος Ηγέτης υπήρξε ο Αλέξανδρος ο Μακεδών και τέτοιους Ηγέτες αναζητούμε εμείς της Ο.Ε.Α. δια να ηγούνται όχι σε Εθνικές Συρρικνώσεις αλλά σε Εθνικές Διευρύνσεις Νέων Κατακτήσεων. Όχι σε Εθνικές Μειοδοσίες αλλά σε ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΕΣ.

Δεν δεχόμεθα «βασιλείς» οι οποίοι αναχωρούν εις Αιγυπτους και Λονδινα αλλά δεχόμεθα Βασιλείς οι οποίοι «χεουσι γαια ύδωρ» από το πολεμικό των κράνος όταν το «ύδωρ» δεν επαρκεί και δια τον «κατώτερο» στρατιώτη (Αλέξανδρος). Δεν δεχόμεθα Αναρχιδους Βασιλείς. Δεχόμεθα μόνον Τετραρχιδους Βασιλείς.

Σε παλιότερα έντυπα σας και με τίτλο: «Τετραγωνίζοντας τον Κύκλο» στο φύλλο της Ελεύθερης Ώρας, γράφατε πολύ σοβαρά ότι «….Για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, ο Διάδοχος Παύλος ΔΕΝ μπορεί να παντρευτεί Ελληνίδα! Χρειάζεται και λίγος ρεαλισμός!»

Απαντούμε: Λυπουμεθα που δεν ζούμε στο 1820 για να ανασηκώσουμε τη φουστανέλα άνευ σώβρακου , όπως ο Καραϊσκάκης, και να σας δείξουμε την τριμερή λύση που προτείνουμε για το σοβαρό πρόβλημα γάμου του μπαστάρδου GLUXBERGKER, που μας παρουσιάζετε έως σήμερα (ο κόσμος το έχει τύμπανο και το ΛΑ.Ο.Σ. ..κρυφό καμάρι. ΚΑΙ ο Σαμαράς είναι μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Εταιρίας!! Όλοι είναι μέσα στην συνομωσία!!!) για βασιλέα των Ελλήνων…Εσείς εννοείστε κάποια πιο μοντέρνα κίνηση με την αντίστοιχη συνοδεύουσα έκφραση που παρακαλούμε να μεταβιβασθεί στον διάδοχο σας και στην «βασιλική» οικογένεια αρμοδίως, έστω και χωρίς τον Αρναουτη.

Πολλές φορές είναι που διαβεβαιώνατε το κοινό σας με νοημοσύνη πλαγκτόν, ότι «ο διάδοχος αποκλείεται να παντρευτεί Ελληνίδα». Σοβαρως αχρείοι ψευδοπατριώτες της αθλίας μορφής; Ώστε οι Έλληνες άρρενες είναι ακατάλληλοι για βασιλείς και πρωθυπουργοί, αυτό μας το ξεκαθαρίσατε γλύφοντας σφουγγοκολαριως τους Μογγολοεβραιους GLUXBERGER , Έβερτ , Σημίτη, Σαμαρά, Μινεικο κτλ. Τώρα μας ανακοινώσατε ότι και οι Ελληνίδες είναι ακατάλληλες για Βασίλισσες των Ελλήνων; Δηλαδή πως το έχετε δει «ρεαλιστικός» το θέμα ρε καθάρματα κρυπτοανθελληνες; Ότι θεωρείται πλέον ΘΕΣΜΟΣ για την Ελλάδα να βασιλεύεται και να κυβερνάται από αλλοεθνείς Εβραιομογγολους βασιλείς και πρωθυπουργούς; Ότι Έλληνες και Ελληνίδες είναι οι ιθαγενείς της Εβραιομογγολικης Δυναστείας του κάθε -BERGER και του κάθε ΜΕΝΕΙΚΟ;

Παρακαλούμε, για κουνήστε περά δωθε το Μαλθακισθεν περιεχόμενο του φιλομογγολικου κρανίου σας!!! Ακούτε τίποτα που να ομοιάζει με ήχο κλούβιου αυγού; Αν όχι, τότε οπωσδήποτε κάνετε εξέταση κοπράνων στον εγκέφαλο, διότι ανήκετε εις το παράλληλο σύμπτωμα της οξείας δυσκοιλιακης εγκεφαλοκοπριτιδος.

Δεν ντρέπεστε ρε παλιοτόμαρα του κατεστημένου της πολιτικής και δημοσιογραφικής σύφιλης και της ενσυνείδητης προδοσίας; Δεν ντρέπεστε;

Δεν ερυθριατε ρε πουστεμποροι του Ελληνισμού και εκμαυλιστές της όποιας Ελληνικότητας απέμεινε όρθια;

Δεν αισχύνεσθε ρε Γραικύλοι ξενόδουλοι και Φραγκοκρατουμενοι αναρχιδοι κατ’ επίφαση άντρες;

Για ποιο πράγμα μιλάμε ω θεοί!!! Για το ότι η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Ναι ω θεοί!!! Αυτά λέγονται στην Πατρίδα του Έλληνα Αγαμέμνονα και του Έλληνα Αχιλλέα και του Έλληνα Αλέξανδρου!!! Στην πρώην Ελλάδα των ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ!!!

Ναι ω θεοί!!! Και μαζί με τα παραπάνω, οι προδότες λένε ότι «δεν φτάνει να είναι κανείς εθνικιστής αλλά και εβραιοχριστιανος ορθόδοξος!!!» Λένε ότι «ο Χριστιανισμός βρήκε την Ελλάδα σε παρακμή και την … ανέπτυξε σε Βυζαντινή Αυτοκρατορία!!! Όχι αχρείοι διαστροφείς της Ιστορίας!!! Διότι ο εβραιοχριστιανισμος βρήκε την Ελλάδα ΥΠΟ ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, επιβλήθηκε δια της βίας από τη ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, και διέλυσε ΥΠΟ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ την Ελλάδα και την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ω εξεβραισμενοι Μαλθακες ότι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ υπήρξε η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ θα σας το μάθουμε εμείς με την διανοητική και την πολεμική βία.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο Κικέρων, εν πλήρη ισχύει της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, κατήγγειλε ως «ταραχοποιούς και διαφθορείς του πολιτεύματος» τους παροίκους εβραίους Ρώμης, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατεία Ρώμης (ή SATURN ή SAVITURN ή SAVIT ή SAVAT ή SAVATA) διοικούνταν από εβραίους ιερείς που μισούσαν θανάσιμα το Πολίτευμα Διός της PAX ROMANA, θα σας το μάθουμε ομοίως.(Μεταθεσις Πρωτευουσης από Ρώμη στο Βυζάντιο, από Κρονια Ιερατεία.)

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατεία Ρώμης ανέτρεψαν τα Ρωμαϊκά Ιερατεία Διός, μέσω ραδιουργιών, δολοφονιών και πυρπολήσεως Ρώμης, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Ιδε «Θεογονία» Ησίοδου, Διένεξη Διός – Κρόνου).

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατεία επινόησαν τον Δούρειο Ίππο του Χριστιανισμού για να τον πωλησουν ως «φιλέλληνα» στους Έλληνες ΥΠΟ ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατια υπέκλεψαν από την θρησκεία Διός το Δωδεκάθεο και το επαναπωλησαν στους Έλληνες με περιτύλιγμα – συσκευασία τους «δώδεκα μαθητές του Χριστού» και τις «δώδεκα Φυλές του Ισραήλ», θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η Ελληνική Θρησκεία ανεγνώριζε τον Μονοθεϊσμό του Άγνωστου Θεού (Συμπαντικού Νοήμονος Οργανισμού) ή Φάνη ή Φαν ή Φαινόμενου (μέσω ορατής Ύλης), θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ αλλά ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που χρησιμοποιούσαν τον αριθμό «12» συμβολικός για να εκφράσουν τον σεβασμό τους προς τους Φυσικούς Νόμους των Ενδοκοσμικων Δωδεκαεδρων (Θεμελιώδης Γνώση Κανονικών Στερεών προς Κατανόηση Ενιαίων Επιστημών), θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ διότι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ειδικά «θαυματουργά» αγάλματα μεταξύ των αγαλμάτων του ιδίου συμβολικού θεού, σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους εβραιοχριστιανους που αποδίδουν ειδικές θαυματουργικές ιδιότητες στο … εικόνισμα της Μεγαλόχαρης Τήνου, τύπου «εισαγωγής» των GLUXBERGERS, δηλαδή σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ με νοημοσύνη αμοιβάδας ή κωλοβακτηριδιου…. ,θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι, όπως η «Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας», όλοι οι υπάρχοντες «βασιλικοί οίκοι» είναι Μογγολοεβραικης καταγωγής, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι όλα τα υπάρχοντα και τα παρελθόντα πολιτικά και οικονομικά συστήματα ήταν και είναι Μογγολοεβραικης εμπνεύσεως και εφαρμογής, θα σας το μάθουμε ομοίως, αρχίζοντας από τον ROSENBERG ή ROSENBERGER (ιδου τα λήγοντα εις -BERGER) ως θεωρητικού του Ναζισμού και του Φασισμού, υπό την καθοδήγηση του Γερμανοεβραιου HAOUSHOFFER και λοιπών εξαρτώμενων από Θιβέτ μέσω Αρνητικού ΟΤΟ Λονδίνου. (ORDOADEPTIS ATLANTIS – ORDO TEMPLIS ORIENTIS).

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι όλα τα θρησκεύματα του πλανητου είναι εικονικές αντιθέσεις ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Χριστιανισμός – Μωαμεθανισμός – Εβραϊσμός – Βουδισμός – Ταοϊσμός κλπ.).

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο ορος «Παγαν» ή «Παγανιστής» προέρχεται από την Απολλώνια Προσφώνηση «ιηιε Παιαν» («ιηιε ΠαFαν» με δίγαμμα), προς τιμή του «υποθεου» (υπό τον Ένα Άγνωστο Θεό) Ήλιου, ως ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ του φωτοβόλου Ελληνικού Πολιτισμού, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα ονόματα των Δώδεκα Θεών του Όλυμπου συμβόλιζαν τους 12 και όχι 9 Πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο εβραιοχριστιανισμος ΣΥΣΚΟΤΙΣΕ το φωτοβόλο Ελληνικό Πνεύμα, μέσω πλαστών αμαρτημάτων και πλαστών ενοχών εδραζομενων στο συναίσθημα ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, θα σας το μάθουμε ομοίως. Με διανοητική και πολεμική βία.

Διότι απεδείχθη ότι με «απαλές» Σωκρατικές Διαλεκτικές είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ξυπνήσετε ΗΛΙΘΙΟΙ. Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

Ω ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ω ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΡΟΝΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ!!!

Και τώρα … ΠΙΣΩ…. ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ….

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι πριν μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, ο πλανήτης ήταν Ανδρομεδεια Δραβιδικη Ελληνική Αυτοκρατορία, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι διατεταγμένοι από την Ιεραρχία Επικυρίαρχοι του Πλανήτου, διαιρέθηκαν σε τρεις αλληλοεξοντωμενες φατρίες: Ουρανιδων – Κρονιων – Διός -, μετατρέποντας την διατεταγμένη Εξουσία τους σε ενδοοικογενειακή διαμάχη και αναρχία, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Στασις Κρονιων)

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι μόνοι Επικυρίαρχοι που διαχώρισαν τη θέση τους από την παραπάνω διαμάχη, είναι οι Ιαπετός, Θέμις, Προμηθεύς, Ησιόνη, Άτλας, Μενοιτιος και οι περί αυτούς, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η «τάξη» Ιαπετού κάλεσε σε επέμβαση στον Πλανήτη, την Εξωτερική Ιεραρχία, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η Εξωτερική Ιεραρχία επενεβη και είναι ήδη παρούσα για τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και επιβολή Τάξεως στις τρεις αφηνιασμένες και αλληλοεξοντωμένες Δυναστείες, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , και οι αντίστοιχες Ομάδες άλλων 108 Εθνών, εκφράζουμε τις θέσεις της Εξωτερικής Ιεραρχίας και είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ να σας «διαλύσουμε» και να σας «επανασυναρμολογησουμε» στην Αρχέτυπη Δομή Εξουσίας του Πλανήτη, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Θα σας αφήσουμε ακόμη λίγο να προωθήσετε τα Γεωπολιτικά σας Προγράμματα Κρονιας Μεθοδεύσεως, έως ότου το Οικοδόμημα της Άπατης σας φτάσει στο «τελευταίο» όροφο, και το θεωρήσετε ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ «ΘΕΜΕΛΙΑ».

Θέλουμε να γίνει το Οικοδόμημα σας όσο ψηλότερο γίνεται, γιατί έτσι ο θόρυβος που θα προκαλέσει η βίαια «κατεδάφιση» σε ριπη οφθαλμού θα είναι όσο μεγαλύτερος γίνεται.

Θέλουμε να ακουστεί αυτός ο θόρυβος για παραδειγματισμό στις επόμενες χιλιετηρίδες ….

Το Οικοδόμημα των Κρονιων με τις μεθοδεύσεις της συμπαιγνιακης διπολικοτητας «666 – ΣΤΕΛΛΑΡ» και «888- ΙΗΣΟΥΣ», ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ που θα μείνουν εκτεθειμένα για παραδειγματισμό στις επόμενες χιλιετηρίδες ….

Γαμηθητωσαν οι «888» Χριστοί σας και οι «666» Αντίχριστοι σας, Κοπρίτες.

Έως τότε επιβιώστε, αποκαλώντας μας «παρανοϊκούς» και «δολοφόνους» η όπως αλλιώς θέλετε.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ

------------------------------------

5 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821, Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ "ΤΡΕΛΩΝ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΗ...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ, ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ/ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!!! ΔΙΟΤΙ "ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ"... ΝΑΙ, ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ ...ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝΕ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΛΑΣΜΑ, Ο ΕΛΛΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΤΟ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΙΔΕΑ ΕΛΛΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ, ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΙΣΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΙΣΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ. ΔΕΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΕΣΑΝΕ, ΔΕΣΜΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΑ, ΑΟΡΑΤΑ, ΥΠΟΥΛΑ, ΔΕΣΜΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ. ΔΕΣΜΑ ΑΙΟΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΔΕΣΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΔΕΣΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΣΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΔΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΘΕΙΡΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΥΤΕΛΙΣΑΝΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΑΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ "ΔΙΝΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΚΤΑ ΜΑΤ(ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ) ΘΑ ΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ, ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ, ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ. ΜΙΑ ΘΛΙΨΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ "ΤΡΕΛΩΝ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΡΓΚΟΥΤ, ΤΟΝ ΚΑΟΥΤΣΚΙ, ΤΟΝ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΥΣ YES MEN ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ, ΑΝΕΥΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΧΙΛΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΝΔΡΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ. ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΡΙΓΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ "ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ", ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ. ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Η ΜΑΖΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΩΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ/ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ/ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝΕ ΜΕ ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ(ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΣΜΑ), ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ. ΘΕΛΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΟΥΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ, ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, ΗΡΩΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΓΕΝΟΣ ΗΡΩΩΝ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ. ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΗ, ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΙΡΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΒΟΥΡΚΩΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΝΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ "ΤΡΕΛΩΝ", ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΙΚΙΑ ΤΑΞΗ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙΚΤΡΑ. ΟΙ ΙΔΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ, ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ. ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΗΡΩΑΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ, ΥΠΗΡΞΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΓΑΝ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ, ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΘΑΝΑΤΗ, ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΙΣΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΜΑΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΠΝΕΥΜΑ, ΓΝΩΣΗ, ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΙ... ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΑΚΟΥ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ...

ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ ΞΑΝΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις