ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 23 March 2012

YHWH the Draco Overlord


http://youtu.be/CuvUkPgRSNo

Και ενώ οι νεοέλληνες (εκτός ανεπαρκών σπανίων εξαιρέσεων) κοιμούνται ακόμα και καταβροχθίζονται από τη Δρακονιανή Κινεζική οικονομική – πολιτική (και σύντομα στρατιωτική) σχεδιαζόμενη εισβολή στη Δύση, και δίχως να έχουν ιδέα του τι συμβαίνει σε αυτούς (ρίχνουν ακόμα τις ευθύνες στην Μέρκελ και στη Γερμανία όταν η Μερκελ κυριολεκτικά πηγαίνει και ικετεύει την Κίνα για επενδύσεις και διάσωση της Ευρώπης!), σε αυτή την ίδια κρίσιμη στιγμή, αφυπνισμένοι από το μικρό διεθνές ιστολόγιο της Ο.Ε.Α. (http://hellenandchaos.blogspot.com/), όλο και περισσότεροι αυτόκλητοι άνθρωποι του εξωτερικού, φίλοι της Ο.Ε.Α. (Αμερική, Καναδάς, Ευρώπη, είχαμε μέχρι και υποστήριξη από το Μογγολικό αντικινεζικό Βιετνάμ των σκληροτράχηλων πολεμιστών Βιετκόνγκ, Άκουε άκαπνε Νεοέλληνα επίδοξε απόγονε Πελασγών!!
!!), όλοι αυτοί οι φίλοι του εξωτερικού υποστηρίζουν τον σκοπό της Ο.Ε.Α. και παράγουν πλέον μόνοι τους εξαιρετικής ποιότητας αφυπνιστικά βίντεο όπως π.χ. το παραπάνω.
Ξυπνήστε γαμώ τη δρακονιανή τρέλα σας όλοι εσείς οι Νεοέλληνες, και υποστηρίξτε έστω και τώρα την τελευταία στιγμή τον αγώνα της Ο.Ε.Α. (Ομας Ελληνικής Αποκαταστάσεως) αλλιώς θα σας προλάβουν οι καταιγιστικές εξελίξεις και το παιχνίδι θα έχει χαθεί τελείως για εσάς!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις