ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 20 March 2012

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!1. “Πέντε” μεγαλοκαναλάρχες μεγαλοκαρχαρίες αρχικομπιναδόροι που κλέψανε τα λεφτά του λαού από το χρηματιστήριο το 1999, ελεγχουν ολα τα μεγαλα ΜΜΕ.
Εκπεμπουν TV ραδιοκύματα πλύσεως εγκεφάλου προς τις κατώτερες στην πυραμίδα μάζες

2. ΠΑΣΟΚ + ΝΔ και τα υπολοιπα στημένα μασονικά κόμματα της βουλής του κατεστημένου. Υπηρέτριες των “5” μεγαλοκαναλαρχών. Κλέβουν δημόσιο χρήμα, παίρνουν μίζες και κανουν μεγάλες περιουσίες. Καταπροδώσανε τη χώρα.
Λαλούν μεσω TV ψευδεις υποσχεσεις και τάζουν ρουσφετια και φαϊ χωρίς δουλειά προς τις κατώτερες στην πυραμίδα μάζες.

3. 100.000 καλά βολεμένες και ματσωμένες οικογένειες της κλειστής κλίκας του ΠΑΣΟΚ+ΝΔ. Κατέχουν 2-3 θέσεις σε Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα και 2-3 συντάξεις ο καθένας (συνταξιούχοι που εργάζονται και στερούν από νέους ανθρώπους την εργασία!). Μετέχουν σε επιδοτήσεις και ειδικά προγράμματα, με υπερτιμολογήσεις τρώνε τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι ο θεμέλειος λίθος του ρουσφετιού και του δικομματισμού

4. 1.500.000 προνομιούχοι υπερπλεονασματικοί αργόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι, διορισμένοι αρκετοί από αυτούς αναξιοκρατικά από τον δικομματισμό με ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις. Ανήκουν στη ΔΑΚΕ και στην ΠΑΣΚΕ , και αρκετοί απ’αυτούς χρησιμοποιούν τη θέση τους στο δημόσιο για να λαδώνονται, ενώ έχουν φτιάξει από 2-3 βίλες και εξοχικά ο καθένας. Διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες και λοιπά κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα.

5. Η ευρήτερη ισοπεδωμένη ελληνική κοινωνία η οποία αποχαυνώνεται και αποβλακώνεται και θαμπώνεται από τις τηλεοράσεις για να ψηφίζει συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους κλέφτες και απατεώνες. Αρκετοί από αυτή την κοινωνία βρίσκονται στο όριο της φτώχιας ή και κάτω από το όριο της φτώχιας λόγω σκοπίμως κατεστραμμένων υποδομών της πρωτογενούς οικονομίας.. Τους βάζουν να πληρώνουν τα χαράτσια και τους αβάσταχτους φόρους και τα κλεμμένα και τα σπασμένα των ανώτατων και ανώτερων στρωμάτων της πυραμίδας.

ΠΗΓΗ: Η εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη “Πολιτικός Μαραθώνιος” 18-3-2012

Επιπλέον προσθήκες και επιμέλεια: Ιστολόγιο “Ελλην & Χάος”


Πολιτικός Μαραθώνιος 18 03 2012 Μέρος 1ο von enosikentroon

http://www.antidiaploki.gr/

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις