ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 4 January 2010

Περί Γιαχβεχ ο λόγος … απαντούμε στον φίλο αναγνώστη

Καλησπέρα αγαπητέ αναγνώστη και καλή χρονιά να έχεις.
Σημασία πολύ περισσότερη έχει τι γράφεις και όχι ο τρόπος που το γράφεις οπότε δεν με ενοχλούν τα κεφαλαία σου.
Ας μπω και εγώ λοιπόν γρήγορα στο ψητό.
Γράφεις για ελληνοποιημένη θρησκεία εννοώντας την ορθοδοξία.
Αυτό απέχει μακράν από την πραγματικότητα καθώς:


1) Έχει ως αρχηγό της τον υβριστή ελλήνων Ραββίνο Γιεχουσουα(Ο Γιαχβέ σώζει) ο οποίος αποκαλούσε τους έλληνες σκυλάκια και τους εβραίους τέκνα!


2) Έχει ως ανώτερο ΘΕΟ της μια εξωκοσμική οντότητα (τριαδική) που αποκαλείτε Γιαχβέ. Υπενθυμίζω την φράση ΑΛΛΕΛΟΥΙΑ της Αποκάλυψης της Καινής Διαθήκης που σημαίνει ενείται (ΔΟΞΑΣΤΕ) τον Γιαχβέ.
Συνεπώς ΙΔΙΟΣ ο ΘΕΟΣ της Καινής Διαθήκης με αυτόν της Παλαιάς μισελληνικής Διαθήκης των εβραιομογγόλων Δαβιδ-Ιησου του Ναυή-Αβρααμ-Χαβραχαν άπαντες μισέλληνες-γενοκτόνοι πελασγών. Αυτό αποδύκνυεται επιπλέον και εύκολως δια της ΟΠΤΙΚΗΣ μεθόδου, παρακολουθώντας το τετραγράμματο ΓΧΒΧ ή (Γιε-Χω-Βε-Χαϊ) ή Ακτινοβόλου Οφθαλμού εν τριγώνω (Ψυχοτρονικές Ακτινοβολίες Λεβανίας) που βρίσκεται σε χριστιανικές εκκλησίες και ταυτοχρόνως ΚΑΙ σε μασονικές στοές αποδυκνείοντας το στημένο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑ εβραιοχριστιανών αρχι-ιεραρχών(άπαντες ταυτόχρονως λειτουρνώντας ως ιερείς+ραββίνοι+μασόνοι) και τυπικών εθνικών φιλοσοφικών μασόνων της οδού της δεξιάς χειρός (+888 του +ΜΤΜ του +ΟΤΟ της +ΑΟΑ του +ΖΕΝ της +ΧΟΝΓΚ)
βλέπε:
και
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjl1IGslvCqul3faf5hpLMLUW2lpjMsFHeQGH5Hy6QGomEIWK7HCSvCsWc9v8ry-SPnwmHg5DS-yLWk0cpFR_GUBIM64ZW7Kt2sQMWZEA6jbC0jLiInUNJkTgHaak3FkCSmvwhey21OfKI/s400/Tetragrammaton_at_RomanCatholic_Church_Saint-Germain_Paris_France.jpg (η εικόνα από Ρωμαιοκαθολικό χριστιανικό ναό της Γαλλίας, πρόσεξε το τετραγράμματο ΓΧΒΧ γραμμένο στα εβραικά εντός ισοσκελούς τριγώνου που κοιτάει προς τα πάνω. Αυτό το τρίγωνο συνδιασμένο με το αντίθετο θεοσοφικό τρίγωνο της αριστεράς ατραπούς που κοιτάει προς τα κάτω παράγει το Εξάκτινο Σινο-σιωνιστικό Αστέρι του Δαβιδ της Θεατρικής Συμπαιχνίας Γιαχβέ-Ταμιήλ ή "Θεού-Διαβόλου" με σκοπό την διαίρεση, διανοητική αφασία, σχιζοφρένεια και γενοκτονία της λευκής και μαύρης φυλής)
και
Η εξωκοσμικότητα αυτής της ελεινής (ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ) οντότητας αποδυκνύεται ως απάτη με χρήση απλής αριστοτελειας λογικής και με χρήση της μεθόδου εις άτοπον απαγωγής.
Μπορείς να διαβάσεις το παρακάτω:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post.html
όπου και αποδυκνύεται η απάτη του Γιαχβέ μιας σχιζοφρενικής άρρωστης οντότητας που θέλει να παρουσιαστεί ως εξωκοσμικός δημιουργός Θεός!! Η αιτία για αυτό το ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ είναι συγκεκριμένη αλλά δεν θα στην αναφέρω σε αυτό το μήνυμα.

Ο πραγματικός ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ (ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ) λοιπόν των Ελλήνων και ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ είναι ΌΧΙ ο ΨΕΥΔΗΣ εξωκοσμικός δημιουργός θεός της Ορθοδοξίας των Εβραίων και των Μουσουλμάνων (που χτίζει σπιτάκια στην κοσμική άμμο) και απειλει λόγω ζηλοτυπίας με σφαγή τους απίστους, αλλά είναι ο ΤΑΥΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ή ΣΥΜ-ΠΑΝ ή ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ ή ΠΑΝΑΣ (Ορολογία των Ορφικών) ενος Συμπαντικού Οργανισμού του οποίου είμαστε όλοι μέλη Του ήτοι Μικρο-οργανισμοί κύτταρα Του επιτελώντες βιολογικές λειτουργίες και που είτε λειτουργούμε ως υγείη είτε ως άρρωστα καρκινικά κατ'αναλογία ενός βιολογικού οργανισμού. Η τριαδικότητα είναι απλά ένα τρύκ-διαστροφή των εβραίων του σανχέντριν για να παρουσίασουν έναν εβραίο θεό δυνάστη ως δήθεν τον "αγνωστο θεό" των ελλήνων. Η τριαδικότητα είναι επιστημονική ΕΛΛΗΝΙΚΗ έννοια και όχι θρησκευτική και δεν είναι άλλη από την τριαδική φύση του ταλαντούμενου Αιθήρος ΗλιουΥλης-ΟυδέτερουΗλιου(Απόλλωνος)-ΗλιουΑντιύλης. Αλλά δεν θα επεκταθώ εδώ άλλο σε αυτό το τεράστιο ζήτημα.

Συνεχίζοντας με το ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ο κουτοπόνηρος Σαούλ (Παυλάκιας των εθνών) ήτοι ο άνθρωπος ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ραββίνος του Σανχέντριν που μετωνόμασε το όνομα του σε ελληνικό (όπως και ολοι οι εβραιομογγόλοι Απόστολοι) για να είναι πιο προσιτός στην ελλάδα και στην Πελασγική Ρώμη.... στις πράξεις των Αποστόλων επιχειρεί να περάσει ΕΒΡΑΙΚΟ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ "ΓΙΑΧΒΕ" ως "ΔΩΡΟ" με ελληνικό περιτύλιγμα ΤΑΥΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ κολακεύοντας τους έλληνες με τον "Αγνωστο Θεό" και με λόγια Ελλήνων ποιητών των ορφικών ύμνων!!!!!!
Ο "άγνωστος θεός" όμως τον ελλήνων ήταν στην ουσία πολύ ...γνωστός αλλά αποκαλούνταν άγνωστος διότι απλά ήταν απρόσιτος για τα αισθητήρια μας όπως απρόσιτος και κολοσιαίος είναι και ένας ανθρώπινος οργανισμός για κάθε ένα από τα κύτταρα του.
Γιαυτό εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων ....ηλιθίων ,οι αθηναίοι απέριψαν τους δογματισμούς και την εβραική κουτοπονηριά του Παυλάκια.

Απογοητευμένος ο Παυλάκιας κατέφυγε στις εβραικές συναγωγές και στην εβραική κοινότητα των γεφυραίων όπου απο εκεί προώθησε την νέα θρησκεία (ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ) που επιβλήθηκε κατόπιν στους έλληνες με το ξίφος της Β'Ρώμης ή Βυζαντίου. Αντιλαμβάνεσαι το ισχυρό όπλο που απέκτησαν οι μογγόλοι εβραίοι ... μπήκαν στην κυριολεξία στα μυαλά και στις καρδιές των αντιπάλων Πελασγών....για να τις κατευθύνουν όπως αυτοί θέλουν.. με αποτέλεσμα σήμερα να χρησιμοποιείται η θρησκεία αυτή ως γενοκτονικό ηθικό άλλοθι για τον περιούσιο λαό του Ισραήλ!!!!!!!! (Βλ Προτεστάντες ΗΠΑ και πρόεδρο Μπους και λοιπά αίσχη και γενοκτονίες ιρακινών και παλαιστινίων της εποχής μας!
Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά για την σκοταδιστική εποχή του Βυζαντίου.
Αρκεί να αναφερθώ σε λίγα χαρακτηριστικά σημεία εκείνης της σκοτεινής εποχής για τον Ελληνισμό.

1) Απαγορεύτηκε δια της βίας το όνομα "Ελλας". Οι πατριάρχες έλεγαν εγώ είμαι χριστιανός και όχι Ελληνας!!

2) Για να επιβληθεί δια της βίας ο εβραιοχριστιανισμός Καταστράφηκε η λαμπρή Ακαδημία Πλάτωνος και διώχτηκαν σφάχτηκαν οι τελευταίοι φιλόσοφοι

3) Καταργήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ανάδειξης των αρίστων

4) Γενοκτονήθηκαν οι έλληνες για να "εκχριστιανιστούν" (Αλλάριχος κλπ)

5) Καταστράφηκαν οι λαμπρές βιβλιοθήκες Σεραπείου και Αλεξάνδριας. Σφάχτηκε φρικιαστικά από Χριστιανιούς Φανατικούς η μέγιστη φιλόσοφος και μαθηματικός Υπατία, το τελευταίο φως της βιβλιοθήκης.

6) ή 666: Δαιμονοποιήθηκαν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ οι επιστήμες και τα μαθηματικά και ειδικώς η γεωμετρία του Δωδεκαεδρικού Αιθέρα ως δήθεν ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ-ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ (η μια πλευρά του δωδεκάεδρου) !!!! ώστε να τρομοκρατηθούν οι τότε και οι μελλοντικοί ερευνητές της ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ δομής του Σύμπαντος-Κόσμου-Ταυτοκοσμικού-Λόγου του Συμπαντικού Οργανισμού!. Αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα που θέλει ειδική ανάπτυξη από μόνο του. Δεν θα το αναπτύξω εδώ.



3) Η δήθεν ελληνική Ορθοδοξία κατέπνιξε την επανάσταση του 1750 και αφόρισε την επανάσταση του 1821. Δεν χρειάζεται να γράψω εδώ πολλά.
Αρκεί να διαβάσεις την άποψη του Κολοκοτρώνη και άλλων άριστων ελλήνων της εποχής και την ιστορία του αδελφού του Κολοκοτρώνη που γλύτωσε στο παραπέντε από την προδοσία των ρασοφόρων. ( http://ethnikoi.org/leeches.html )
Το ζήτημα παραμένει για την προνομιακή θέση που είχε και έχει η Ορθοδοξία και οι Πατριάρχες από τους Τουράνιους Μογγόλους Τούρκους. Ο σημερινός Αρχηγός της Ορθοδοξης Εκκλησίας Πατριάρχης Βαρθολομαίος (Βοθρολυμαίος) έχει δηλώσει πρόσφατα ότι: ........."τα πηγαίναμε μια χαρά με τους Τούρκους (τα 400 χρόνια της σκλαβιάς!!!) μέχρι που κάποιοι ξυπόλυτοι(!!!!) ήρθαν και μας τα χάλασαν κάνωντας επανάσταση!!!" (οι παρενθέσεις δικές μου) Εχει επίσης παρεβρεθεί σε σιωνιστικές αρχιραββινίες. Πάρε μια καλή γεύση λοιπόν από "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" Ορθοδοξία (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ για να μη κλάψουμε)

Θα μπορούσα να σου γράψω και άλλα πολλά αλλά δεν υπάρχει χρόνος. Μελέτησε τα κείμενα της ΟΕΑ για περισσότερα, σχεδόν όλα αναρτημένα στο ιστολόγιο μας.

Κλείνω με τα όσα έχει γράψει αυτές τις μέρες το ιστολόγιο. Αφυπνίσου αγαπητέ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , πέταξε στα σκουπίδια τους Εβραίους Θεούς και τους Υποτακτικούς τους Εβραιομογγόλους γενοκτόνους Ελλήνων-Πελασγών κατ'εντολή των σεληνιακών θεών τους (βλ.Τουράνιες μογγολικές ισλαμικές κινεζικές σημαίες), εναρμονίσου με τους έλληνες μέγιστους φιλοσόφους Ηράκλειτο, Αριστοτέλη, Δημόκριτο, και λοιπούς και ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΟΥ με τον Ελληνικό Ορθολογισμό-Επιστήμες. Μάθε αρχ.ελληνικά διάβασε ελληνική γραμματεία και ελληνική μυθολογία-μιτολογία (Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ) εναρμονίσου με τη φύση-σύμπαν, ΕΠΙΒΙΩΣΕ!!!!

]+[ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ]+[

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post.html


Παραθέτω και δυο σχόλια από την προηγούμενη ανάρτηση μας που απαντούσαμε σε έναν άλλο φίλο, αλλά είναι άκρος αφυπνιστικά

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ανάφερες ότι είναι ενάντια στον Γιαχβέ (!!!) παραθέτοντας ταυτοχρόνως την αναλογία του ενάντιου στο Δία, τιτάνα Ιαπετού. Αυτό αφήνει δόλιους συνειρμούς στους έλληνες περί δήθεν ανδρομέδιας-ελληνικής (Ιαπετικής) καταγωγής του ραββίνου Γιεχοσουα (εάν τελικώς υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο και δεν ήτο ένα υδιοφυές εφεύρημα των 72 ραββινικών καθαρμάτων του σανχέντριν).Εάν όντως ο Γιεχοσούα(=Ο Ιεχωβά Σώζει) όμως ήταν ενάντιος στον Ιεχωβά (!!!) ψευδώς παρουσιαζόμενο ως εξωκοσμικός θεός δημιουργός της Παλαιάς Εβραιομογγολικής Διαθήκης(δημιουργός θεός: σεληνιακή απάτη του σεληνιακού Σιν-Σιων-Γιαχβέ) θα δρούσε και ως τέτοιος και δεν θα έβριζε ως σκυλιά τους έλληνες ακολουθώντας τη μισελληνική γραμμή της Παλαιάς ΜογγολοΕβραικής Διαθήκης του Ιεχωβά την οποία -σύμφωνως με τα εβραιοχριστιανικά- γραπτά ήρθε να συμπληρώσει και όχι να καταργήσει, ούτε θα είχε το λυσσασμένο γενοκτονικό μένος εναντίον της λευκής πελασγικής φυλής χρησιμοποιώντας στην αποκάλυψη (ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ-ΔΙΑΒΑΖΕ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ) τα δυο μυριάδες μυριάδων του επιστρατευμένου κινεζικού (Δρακονιανού) στρατού των ημερών μας τα οποία σχεδιάζει (Η ΧΟΝΓΚ σε συμπαιχνία με την ΑΟΑ Λονδίνου) να γενοκτονήσουν την λοιπή λευκή+μαύρη ανθρωπότητα. (Το 1/3).Το γενοκτονικό μένος και μίσος εναντίον αλλοφύλων και εναντίον ειδικώς των φωτοφόρων Πελασγών-Παλαιστηνίων+Ελλήνων δεν είναι χαρακτηριστικά ενός πραγματικού υπερσυμπαντικού Θεού-Υπερνού που επιθυμεί την υγεία και ευημερία όλων των όντων σε αρμονία με τη φύση, αλλά είναι χαρακτηριστικά ενός εγκληματία πειρατή του τοπικού διαστήματος (Σελήνης+7 εσωτερικών πλανητών-των λεγόμενων 7 "αστέρων". βλ.αποκάλυψη) που σχεδιάζει αφού πρώτα γενοκτονήσει τους αλλόφυλους πληθυσμούς εχθρικών αστερισμών (Ανδρομέδας-Σειρίου) να χρησιμοποιήσει τους υπόλοιπους γήινους (Δρακονιανούς Γενετικής Μηχανικής) ως δούλους-υπηρέτες άνευ μνήμης για εξόρυξη πρώτων υλών και αναχώρηση της σελήνης προς άλλα ηλ.συστήματα αφού πρώτα καταστρέψει το δικό μας. ("ανταναίρεση", βλ.Παλαιά Διαθήκη και απειλές του Γιαχβέ κυβερνήτη της σελήνης περί τέλους του Κόσμου)
01 Ιανουαρίου 2010 3:29 μ.μ.



Δεν φάσκω και αντιφάσκω πουθενά. Εσύ απλά δεν είσαι ενημερωμένος. Στα αναφέρω περιληπτικά αν και το ιστολόγιο έχει ασχολήθει στο παρελθόν ενδελεχώς με αυτά. Ο όρος εβραίος είναι μεταγενέστερος και αποδόθηκε για τους φοίνικες και κάδμειους προδότες της λευκής φυλής και για την εβραική κοινότητα των γεφυραίων-γεβραίων ήτοι των γεφυρώνων εμπορικά τις δύο ηπείρους εφόσον οι εβραίοι-φοίνικες το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά ήταν το εμπόριο. (ο θεός τους το χρήμα). Οι συγκεκριμένοι συνεργάστηκαν εμπορικά και πολεμικά κατά τους ελληνοπερσικούς πολέμους (Εβραιοπέρσες Μαρδοχαίου-Εσθήρ) εναντίον της μητροπολιτικής ελλάδος με τους σημίτες ιουδαίους, ουσιαστικώς τα 2 βασίλεια των ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ιουδαίων Σαμαρείας και Ιερουσαλήμ, τα οποία δημιουργήθηκαν με τη φρικιαστική γενοκτονία των Φιλισταίων-Παλαιστινίων-Πελασγών Ελλήνων αποίκων παλαισατίας από τον εγκληματιά φονιά ελλήνων Ιησού του Ναυή (ομώνυμος του Ραββίνου Γεχοσουα-"Χριστού" καθόλου τυχαίο!) κατ'εντολή του Γιαχβέ ο οποίος "σταματούσε τον ήλιο" για να φωτίζει περισσότερο και να γενοκτονεί ο Γιεχοσουα περισσότερους έλληνες εφόσον οι Ιουδαίοι μογγόλοι δεν χόρτεναν από ελληνικό αίμα στην ελληνική-πελασγική γη της επαγγελίας.Συμπέρασμα: Οι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ Ιουδαίοι και ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΦΟΙΝΙΚΕΣ-ΚΑΔΜΕΙΟΙ πρόκειται για ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΛΕΥΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ απόγονοι του ΜΟΓΓΟΛΟΥ Αβρααμ ή Χαβρα-Χαν ή αρχηγού της Χάβρας ο οποίος προήλθε από την Μογγολική πόλη ΟΥΡ ή ΟΥΡΓΚΑ (ονομα αρχαίας πρωτεύουσας Μογγολίας) της Χαλδαίας οι οποίοι προήλθαν από τις εβραιομογγολικές ορδές των Υξώς και Ελαμιτών οι οποίοι προήλθαν από την πίεση των καθαρών κίτρινων Κινέζων προς τα δυτικά αφού εφόσον οι Κινέζοι καθάρισαν (ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ) την Ασία από την Πελασγική Παρουσία (Νίγια-Γιουνάν κλπ) προώθησαν τη μπάσταρδη σχιζοφυλετική ράτσα των λευκοκίτρινων ΦΥΣΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ (Ανθρωπολογικό Συνδρομο) Μογγόλων προς τα δυτικά με σατανικό σχέδιο ούτως ώστε αυτοί να αναλάβουν το "θεάρεστο έργο" (Του Σεληνιακού Σιν-Γιαχβε) της διάβρωσης και καταστροφής των πάλαι ποτέ κραταιών Πελασγικών αυτοκρατοριών της δύσεως όπως Ασσυρία-Βαβυλώνα-Μητροπολιτική Ελλάδα-Αίγυπτος κλπ.Δυστηχώς για εμάς τους Πελασγούς-Ελληνες το σχέδιο τους επέτυχε.Είναι στο χέρι μας να αφυπνιστούμε εθνοφυλετικά και να ενωθούμε ώστε να πάψουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να έχουμε ηγέτες και θρησκεία των ΦΥΣΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ μας μογγόλων-εβραίων απόγονος των οποίων είναι ΚΑΙ ο ραββίνος Γεχοσουά ΕΦΟΣΟΝ κατάγεται εκ της γενεολογικής γραμμής Δαβίδ-Αβρααμ-ΧαβραΧαν.
03 Ιανουαρίου 2010 10:18 π.μ.

2 comments:

Anonymous said...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και για τις παροτρινσεις σου.Προσπαθω να διαβαζω οσο ποιο πολυ μπορώ και μου επιτρέπει ο χρόνος μου.Παντώς εσένα σε διαβάζω τακτικά.Σε καταλαβαίνω και σε νιωθω.Αυτός ο θυμός που βγαίνει πολλές φορές μέσα απο τα γραπτά σου είναι δικαιολογημένος.Συνέχισε να κάνεις αυτό κάνεις και οποιός θέλει να ανοιξει τα μάτια του τα ανοιγει.Και γω δυστιχως καταφερα να ανοιξώ τα ματια μου και να δω πίσω απο τα φαινόμενα μονο λιγα χρόνια πρίν.Τι να το κάνεις όμως όταν βλέπεις οτι οι άλλοι δεν θέλουν να καταλάβουν.Οι πολλοι ειναι ακόμη στον κόσμο τους στον κόσμο της μόδας του φασιον του τρέντι ή της μπάλλας και του προ-ποτζόγου.τι να λέμε...ποιοι να φυλάξουν Θερμοπύλες σήμερα?...οι Πέρσες κατάφεραν τελικά και μπήκαν χωρίς καν πόλεμο στην Ελλάδα.Οι πολλοι είναι στους καναπέδες τους ναρκωμένοι>αλλα ας μη γίνομαι απαισιόδοξος ...έτσι δε γίνονταν πάντα με μας?Πάντα καποιοι λιγοι 300 την τελευταία στιγμη δεν εσωνάν την κατάσταση?
Θα τα πούμε πάλι σύντομα φίλε μου

Anonymous said...

Έτσι είναι φίλε δυστυχώς! Την μάζα την έχουν εγκλωβίσει θανάσιμα, και οι λίγοι που άρχισαν να αφυπνίζονται δεν αρκούν ώστε να κάνουν την διαφορά!
Με δεδομένο τα σοφά λόγια του Ηράκλειτου «Εμοι Εις Μυριοι αν Αριστος ει» θα έφταναν 1000 Άριστοι για 10.000.000 Έλληνες …και υπάρχουν αλλά βλέπεις είναι η μαρμάγκα που τους τρώει... αν δεν τους έτρωγε, η περικυκλωμένη απο θανάσιμα αδιέξοδα Ελλάς, θα απεγκλωβιζόταν εντος λίγων μηνών.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις