ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday, 15 May 2010

14.05.2010 – ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 180 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

ΕΛΛΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΡΚΟΠΕΟΘΥΛΑΣΤΩΝ

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821: ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΩΞΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

14 ΜΑΙΟΥ 2010: ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΚΑΙ 100 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΕΠΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΩΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.


ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ «ΔΝΤ» ΗΤΟΙ ΔΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ.

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΕΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ.

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΙ ΝΕΣΚΑΦΕΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΕΛΟΙΟ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΔΙΟΤΙ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ 70.000 ΜΑΛΑΚΗΔΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΒΑΛΕΔΩΝ ΜΕΣΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ – ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΗΣ «ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗΣ» ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ Η’ ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ.

ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΚΑΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» (ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138 – 151), ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ: «ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ – ΥΠΟΥΡΓΩΝ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ» (ΑΡΘΡΟ 62 ΕΛΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ).

ΔΙΟΤΙ 10.000.000 ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ «ΕΛΛΑΔΑ», ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.», ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ .

Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ:

«ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΤΟΥΣ».

ΕΣΕΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΣ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ !!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΟΥΣ.

ΟΥΑΚ !!! ΟΥΑΚ !!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΕΜΕΤΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.

ΜΑΤΑΙΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΑΤΑΙΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΩΛΟΓΟΙ ΤΟΥ «ΙΓΜΕ» (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ) ΕΔΗΛΩΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ».

ΜΑΤΑΙΩΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ», ΤΗΛ: 210 3314503, http://www.paraskhnio.gr/ , e-mail: info@paraskhnio.gr , ΦΥΛΛΟ 12ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΗΤΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ – ΧΡΥΣΟΥ – ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΞΙΑ ΤΑ 100 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΗΤΟΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΙΔΕ ΜΕΛΕΤΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΤΟΥ «ΙΓΜΕ» ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ 7 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΑΤΑΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΠΟΛΩΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» (ΙΔΕ ΦΥΛΛΟ 17ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, http://www.xagr.net/ ) ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ «ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ», «ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΑ «ΜΜΕ» ».
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ «ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ» ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ 25ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ «ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ» ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ «ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ» ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΔΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;; ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ.
ΔΙΑΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ;; ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟ 1/10 ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 9/10 ΗΤΑΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΠΟ ΤΑ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, ΤΑ 40 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ ΤΟ 10% ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ 360 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ ΤΟ 90% ΗΤΑΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.

36/3 = 12, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ’74 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 12 ΒΟΥΛΕΣ, 12 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.

12 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ Χ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 3.600 ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 360 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΙΑ 3.600, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3.600 ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3.600 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ : ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ 360 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΤΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΔΝΤ».

Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΤΟ ΑΝ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» - ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ.

ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΣΑΠΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΟΣ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.».

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.

14.05.2010 – ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 180 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις