ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 21 May 2010

Ο.Ε.Α.: ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΘΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

O.E.A.: РУССКИЙ правительство сделать МИНИМУМ CALL под действием силы тяжести
РУССКИЙ Автоматический перевод

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «FSB» FEDERAL SECURITY BUREAU OF RUSSIA.

ΒΟΛΟΣ 20.05.2010

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» - ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΚΥΡΙΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,

ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΘΝΟΣ» 20.05.2010, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ «KGB» - «FSB» ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΛΑΦΡΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΤΟΜΑ BMP-3» ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ.

ΕΣΕΙΣ, ΠΡΟ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΔΥΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ «ΤΟΜΑ BMP-3», ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΧΘΡΟ 600 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΕΘΝΟΥΣ» ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ – ΨΕΥΔΟΣ ΟΤΙ:

1ΟΝ) ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ

2ΟΝ) ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ «BMP-3» ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΣΥΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ «BMP-3» ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ.

ΑΡΚΕΤΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΤΟΜΑ BMP-3» ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΠΛΟΦΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΠΑΖΜΠΟΥΓ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ:

ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ 30 ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΜΙΤ» ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ (TRANSIT) ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Ή ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΑΡΑ Ή ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑΧΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ, Ή ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» - ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ.

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Ή ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΣ


ΥΓ.
ΟΜΟΙΑ ΜΠΛΟΦΑ – ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «DEFENCENET» ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ «BMP-3» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΘΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

2 comments:

Γιώτης said...

Οπότε τι φούμαρα ήταν αυτά πως υπήρχε βοήθεια προς την Ελλάδα από τους Ρώσους;

Εμείς το πιστέψαμε , κάποιοι άλλοι έλεγαν πως ήταν παραμύθια και τώρα δικαιώθηκαν, πως θα απολογηθούμε τώρα σε αυτούς;

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ "ΠΑΣΟΚ" (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΔΟΜΙΚΟ ΚΟΥΝΗΜΑ).
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ:
1) ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 2-3% ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 5% ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
2) ΓΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
3) ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΣΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΕΝΑΝΤΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.
4) ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΚΛΠ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΟΡΠΙΛΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ
5) ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ "ΤΟΜΑ BMP-3". ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΡΠΙΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ "ΤΟΜΑ".

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, Η ΡΩΣΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ "ΝΑΤΟ" ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ -ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ "ΔΝΤ" ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ". "ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΛΠ.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΟΗΤΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΗΠΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ "ΔΝΤ" ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις